Sziasztok, megkerültem megint...Behavazódtam, szószerint,már megint szakadt a hó egész hétvégén...
Tudjátok a hétvégéket valahogy mindig kihagyom számitógépezésböl, ilyenkor együtt a család, másra kell az idö. Na meg most a virus mizéria miatt sem eröltettem a netet, úgynézki valamit mégiscsak elkaptunk,majd még kiderül.
Óriási utánajárásra végül mégiscsak sikerült etetöszéket és járókát is venni, de azt hittem beleöszülök,mire ráleltünk a megfelelö darabra. Megpróbálom röviden leirni,hogyan jártunk...Elsö boltban (elöször a használt boltokat jártuk végig), nincs semmilyen, következöben van 4, ebböl 3 lepukant, a negyedik tök jó, rajta az Eladva tábla. Megyünk tovább, 1 órányi keresgélés után rálelünk a következö boltra, 6 órási zárás helyett már fél 6-kor be voltak zárva. Megyünk tovább. A következö 2 boltban egyáltalán nem volt semmi, aztán volt még egy üzlet, ott volt egy de az nem volt eladó (fogalmam sincs miért, éppen pakolták ki az üzletböl). Na itt feladtuk a használt boltokat,mentünk az újakba. Az elsöben volt a PrimaPappa (olyan jó kedvem lesz mindig amikor végigmondom ezt a sok p betüt...), mivel európai modell iszonyatos ára van, kb 3 másikat tudnék venni az árán. Következö boltban 2 igen béna modell, és amig nézegettem az egyiket (kb 1 m magas emelvényen vannak) a mellette lévö babakocsi legurult, és ügy fülön vágott, hogy azt hittem ott maradok. MEgyünk a következö boltba, akciósan ki van állitva egy darab, még úgyahogy tetszik is, kérem az eladót,hogy mutassa meg, hogyan müködik. Egész egyszerüen nem tudta kezelni, be volt ragadva minden állitókája, nem moccant sehogy, erre azt mondta a nö, hogy túl sokan próbálgatták már...Könyörgöm, egy etetöszéket én is sokszor szeretnék használni, mellesleg a boltban szerintem gyerek nélkül használták...Na, innen is kifordultunk. Ekkor volt szombat dél, hazamentünk kajálni, és újabb stratégiát dolgoztunk ki,most már ha törik-ha szakad nem megyünk haza szék nélkül, ez volt a harmadik nap,hogy üzleteket jártunk.
Újabb bevásárlóközpont, újabb üzlet, meglepetésünkre találtunk jót. Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de már kezdtünk arra hajlani,hogy nem baj, de legyen meg most már. NEM volt belöle már másik, csak a kiállitott darab...He-he-he,már miért is sikerült volna..Azért belepróbáltuk Ádámot, neki nagyon tetszett, úgy nevetgélt, mint a tejbetök.Átmentünk egy másik helyre, ott majdnem nekimentem egy óriási táblának, amivel a babavásárt hirdették..Jól kezdödik, gondoltam, de legalább akcióznak. És lön: Az etetöszékeken is volt engedmény! Ráadásul ugyanazt találtuk meg,mint a legutolsó helyen, vagyis tudtuk,hogy Ádámnak már jó lenne
. 120 dollár volt az elsö helyen, itt akció nélkül adták 89-ért, akciósan lett 75, és amikor a férjem fizetett a kasszánál, adtak neki egy kaparóssorsjegyet, amivel még 5 dollár engedményt kapott!!!Na, itt végre megnyugodtunk, hogy akkor ezért nem kellett idáig máshol megvenni a széket...Örömünkben elszaladtunk egy következö helyre, és ott meg a járókát vettük meg akciósan, vagyis a két dolog került annyiba,mint eredetileg egy került volna.
Huh, birtátok követni???
Zsizsa, képzeld nálunk is ugyanilyen baleset volt, a poén,hogy én ott ültem Ádám mellett és igy is legurult az ágyról. Ö nem sirt, mert nem ütötte meg magát, szóval jól végzödött végül is.
Ja, a múltkor sokan dicsértétek az autónkat,már tavaly nyár óta várom, mikor próbálhatjuk ki, akkor kaptuk barátoktól. És úgy örültem,hogy amikor én felraktam képet, rögtön ti is kedvet kaptatok hozzá!!!Én is szeretek képeket nézegetni, fantasztikus hogyan nönek a babák!!!
Regina, remélem most már állandósul a jó kedved, a combira nem tudok mit mondani, én ilyenhez nem értek, de már mások adtak jó tanácsot, fö a nyugalom! Mégha véletlen neadjisten van is valami baja, ilyen picike korban még nagyon sokat tudnak javulni, óriási korrekciókra képes a babaszervezet...DE nem lesz semmi baj, meglásd pajtás...(ez egy R-go dalszöveg volt, bocsi
)
Anita, ROBÓ nagyon nagy máááááár!Atyaisten, megsem ismertem volna én sem, ahogy Ann irja, micsoda nagylegyén lett!!És ez a titokzatos telefonálás...hm,nem lesz ez egy kicsit korai???
Elhappoljátok a jó kis nöciket elölünk??
Vera, irigykedem a hosszú nappali alvásért, néha én is tudnék örülni pár "lyukas" órának, de nálunk nem igy müködik Ádibádi...
Marcsi, gratula a felállásért, ilyen ügyes már Ákos???Ha jól nézem, egy héttel idösebb Ádámnál... Ö egy kicsit úgy álldogál, ha odaállitom egy bútor mellé, de magátol még nem tudja...
DBarbi, gratula a poharazáshoz, megkérdezhetem mit adsz inni Fanninak?
Vera, jobbulást kivánok és szintén azt, amit Anita, hogy ne kapja el Bencéd!!!HEss-hess csúnya betegség!!
Regina Dominikája, Szisz Borkája, Ann Hamija, Barbi Fannija, Zsizsa Gabija, Anita Robója, Hanzika Marcusa, és Gabi Zsoltikája mind-mind nagyon gyönyörüséges a képeken
Csak igy tovább lányok, lassan elérjük a "Babanet legszebb babái" topiccimet
És akkor most mi rólunk két kép:
Etetöszékben, fáradtan megpihenve a sok keresés után:
Járókában, elbújva a sok játék között:
Öszintén remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, bocsi érte...Én is csatlakozom a hol vannak a többiek??? kérdéshez, Batkamanó, Zit, Nyuszimanó, Edit, Meme,és valahánynév a naptárban..Na löjetek le...
Sziasztok
Barbi