Új privát üzeneted érkezett!

Vaktyuk,
nem akarok "okosnak" tűnni, szerintem Akiren, Zsuba és Vezso Erika. Bocs azoktól akiket kifelejtettem.Kép

Ákos nyúl sőt hisztizik tárgyakért... Nem tudok vele mit csinálni, mert ilyen. Így szeretem nyürrögősen, türelmetlenül. Végülis miniben magamat kaptam vissza.Kép Nekem is minden kell de IZIBE!!!!

Connie,
ismerős pár nem tisztázta előre a gyerekkérdést?KépKép

Kép

Kép
vizimano

Connie talin atfuthatom azt a konyvet mert ha nekem is tetszik akkor asszem majd veszek, idaig oszinten a neten olvastgattam de konyvet nem nagyon vettem ebben a temaban..
forgas allitolag a nagyobb babak lustak na az en fiam sem egy kis darab...Kép

Kép
vaktyuk

Adri-Nagia!
Nekem az espumisan jobb volt, mint az infacol. Vannak homeos dolgok is, nekem csak azt kérdezték, hogy kifelé rúg-e, vagy gömbölyödik, mert kétféle szer van. Ha érdekel megnézem, én vettem mind a kettőt.

Timurr!
A fogyasztóvédelmisek telefonszáma:06-1-459-4836. Nem biztos, hogy tudnak segíteni, de elmondják a jogaidat, egy telefont szerintem megér. És rendesek is.

Berkiadri!
Én fejés témában jó vagyok, mi érdekel. 24 óráig lehet tárolni, fagyasztás előtt (így összegyűjtheted). Egyesek szerint 3-4 hónapig tárolható, mások szerint semmi baja nem lesz később sem. És spec. 7 hónapig csak szoptattam az első kölköt, és utána pedig nem forralt vízzel ezzel azzal higítottam a főzijét, hanem a lefagyasztott anyatejjel, ezért én nagyon örültem neki, hogy van, mert úgy éreztem, hogy így még egészségesebb a főzije. A kórházi, elektromos bérlése, kb. 6000,-/hó, a medela elektromos kb. 18.000,- szokott akció lenni, én pont kifogtam egyet. Én a fiammal avent kézit használtam jó volt, csak most már nincs időm kézzel szüttyögni, ezért vettem egy medela elektormosat, 06-hóban, és egyébként pont árulom (a fertőtlenítendő részek nem is voltak használva, csak az adapter). Nagyon szerettem, ugyanolyan, mint a kórházi volt, csak picit hangosabb, állítható a szívás stb… Ha érdekel a gép az e-mail címem kerepes@citromail.hu.

Erikák!
Boldog névnapot!

Én Kerepesen lakom, ti kedves többiek merre laktok?

Sziasztok

Csilla
csilla74

Eszter
Nagyon szép gyarapodást produkált a lányod. Gondolom, most Te is megnyugodtál. Mikor kezdtétek a kóstolgatást? Hogyan reagált LucaZsófia az új ízekre? Már én is tervezem, hogy elkezdjük a hozzátápit, de a doki és a védőnő is azt mondta, várhatok vele nyugodtan. Dóri szep. 18-án lesz fél éves, ez pont hétvége,úgy tervezem, akkor lesz a nagy nap, hogy a férjem is ott lehessen. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá.
A foggal hogy álltok? Szerintem nálunk holnap vagy holnapután a másik is kijön. Már látni vélem.

Vezso
Tényleg, Budapest egy hatalmas vízfej, és a vidékiek gyakran sokkal nagyobb hátrányban vannak a fővárosiakhoz képest, főleg, ha az ország keleti régiójábna élnek. A közlekedés, elsősorban a vasútközlekedés Budapest központúsága sajátos történelmi helyzetünkből is fakad. Úgyanis a múlt század végén (mármint a XIX.), amikor a vasúthálózat kiépült, építettek egy "külső körgyűrűt", aminek az volt a funkciója, hogy mondjuk Pécsről Szegedre ne Pesten keresztül kelljen utazni. Csak ez a körgyűrű jelenleg a határainkon kívül található, így számunkra nem használható.

A Mérei-Binét Gyermeklélektana tényleg nagyon jó, alapmű minden pedagógiai jellegű főiskolán. De az inkább arra jó, hogy kövesd a gyerek fejlődési menetét, jobban megértsd ennek a pszichológiai hátterét. Tanácsokat nem ad, hogyan neveld a gyerekedet. Viszont nagyon sok példát és kísérletet leír, ami érdekes. A hatvanas évek végén írták, de még most is abszolút megállja a helyét.

Nagyon jó, hogy van receptes topik, megpróbálok néhány receptet majd én is felrakni. Nagyon szeretek főzni és új dolgokat kipróbálni.
pviki

Sziasztok!!

Megjött az éjszakai műszakos..Kép én csak ilyenkor jutok géphez, mert angyalkám csak a babakocsiban alszik az utcán, így amikor otthon vagyunk szórakoztatnom kell, de ha mégis géphez enged, akkor az irományom vagy elszáll vagy lefagy a gép, na mind1......

Vezso!
Köszi a jókívánságot, igen megtudom érteni anyukádat, hogy nem esik neki jól az elfelejtett évforduló...Kép én néha nem értem a pasikat.....ezt a pár dátumot sem tudják megjegyezni...Kép tisztelet a kivételeknek!!!!

Jégvirág!
Neked is köszi, nem akarok untatni senkit a dolgaimmal szóval csak pár szóban: én amolyan romantikus Bika vagyok, nincsenek nagy elvárásaim, nem kell nekem sem drága smaragd gyűrű vagy luxusutazás, nekem mindezeknél 1 szál virág sokkal többet ér!!!! Hát ez maradt el tegnap és nagyon rosszul esett..Kép pedig én csináltam gyertyafényes vacsit, pezsgő stb. minden volt, de aztán valahogy ugyanolyanra sikeredett az este mint máskor, én altatom a gyereket egyik szobában, apája közben elalszik a másikban és mire kijövök a gyerektől, csak a TV és a számítógép marad nekem társnak..Kép
na de ma este átölelt és azt mondta: tudod hogy szeretlek..... de akkor is , miért nem tudott egy fonnyadt, poros, kicsinyke virágszálat venni....10 év alatt rá kellett volna jönnie, hoogy nekem ez a dilim..Kép
bocsi , kicsit hosszú lettem....

Mellszívó: nekem kézi Chicco volt, de nem vált be, párszor hozzáfogtam, de majdnem sebesre szívta a mellbimbómat, uncsitesóm a Medela elektromosat dícsérte nagyon....

Vaktyúk!!
Az én fiamnak is sokszor van kinnt a nyelve, sőt a napokban elkezdett gurgulázni a nyelvével, és annyira tetszik neki, hogy ma délután alvás helyett 3 órán keresztül hangoskodott a sétáló utcán..Kép szóval nyugi, semmi baja nincs a fiadnak!!!

Vizimanó!
Nagyon édes ez a kép!!!!!!!!

Nem tudom írtam-e de én idén májusban múltam 30 (láttam többen leírták az életkorukat, gondoltam csatlakozom....a cica29 sajnos ezért már nem aktuális..Kép

Connie!
Én is megnéztem a képeket, nagyon jók, a keresztelősek is, de a többi is....Botinak is van olyan korházi képe amin a mérlegen fekszik éppen...olyan kis mókásak azon a mérlegen..Kép

megyek kicsit pihenek, ki tudja mit hoz még az éjszaka

mamáknak+babáknak és a többieknek is jó éjt

kingu
cica29

Szép jó reggelt!

Liló fél hétkor úgy gondolta, hogy mára mindenki kialudta magát, és feltrombitálta a családot Kép

Connie, megnéztem az egész honlapot, nagyon jó, én is most farigcsálom a miénket Kép

Hű, rohanok, mert Lilóca szükségemet érzi Kép

Lir
lirian

Sziasztok!

Vaktyúk!
Ezt a cumikihúzos dolgot Csipet tuti hogy Marci haverjától leste el; ez az ő mániája is.Kép Kép Kép Kép
Tegnap már egy párszor visszafordult a hasáról a hátára, kezd rájönni a taktikára! Kép

Ildike lebetegedett!Kép Kép Fáj a torkom, lázas vagyok és tök gyenge! Kép És pont ma megyünk gyúrni! Kép

Ildi

delfinke

Jó Reggelt!! Kép

Kingu Kép
Jó ez az "éjszakai műszak", de nekem Soma jutott eszembe a "Valami Ameriká"-ból, láttad? Kép
Igazad van virág ügyben, annyira jól tud esni az embernek, még akkor is, ha nincs is semmi ünnep. De a legtöbb férfi nem szeret ajándékozni, attól függetlenül lehetnek halálosan szerelmesek is. Hát, ez is egy különbség a férfi és a nő között. A Papámat azért hoztam fel példának, mert ő amolyan tudós típus és nem foglalkozik avval sem, hogy milyen ruhát vegyen fel, nem veszi észre, ha Anyunak új frizurája van stb. De ő ilyen, ilyen volt mindig. Az én párom viszont mindig meglep vmvel, nagyon figyelmes. Egyszer 500 (!) tulipánt kaptam tőle, az egész lakás tele volt! Mindenhol színes tulipánok! Kép De inkább nem szeretnék semmit, csak többet legyünk együtt. Várom is a holnapot, elutazunk, három napra.
Sztem csinálj még egy pezsgős vacsit, egy olyan este, amikor nem fáradt annyira. Kérj meg vkit , hogy tudjon vigyázni a babára és csak egy nyakkendőt vegyél fel a vacsorához, amit neki szánsz a la Pretty Woman Kép Ez nagy meglepi lenne neki. Nem jó ötlet? Kép

Mtücsök Kép
Pont valamelyik nap írtam, hogy mi lehet Veletek! Köszi a csillogó rózsákat. Hogy vagytok? Kép Amikor Rozinak először adtam gyümit, eszembe jutott, milyen szépen evett kanállal a kislányod a talin.

Vizimanó Kép
Nekem is nagyon tetszik ez a fekete-fehér fénykép. Kép
Zsuba biztos Erika? Nem Zsuzsa? Mert én nem köszöntöttem fel őt tegnap, jajj. Kép

ZsubaKép
Boldog névnapot kívánok!! Kép

Ma kezdődött a suli, a reggeli rohanás nem maradt el. Az utcánban meg felszedik azt az aszfaltrészt, amit leraktak már pár hete. Nem értem. Sosem lesz kész.
Vezso
vezso

Delfinke

Sajnálom Kép KépKép
Ne legyél beteg!! Mennyi a lázad? De rossz lehet, vettél be gyógyszert? Mikor kell indulnod? Hosszú ez az út, amit meg kell tennetek ma, jó lenne, ha nem lázasan kellene menned.
Vezso
vezso

Ildi
Jobbulást Neked!

Vezso
"csak 1 nyakkendő a vacsihoz"Jó!!!Kép Kép

Kingu
Teljesen meg tudlak érteni! Nekünk eddig 6 házassági évfordulóból ötöt felejtett el a férjem.Jó arány,mi?Az elején iszonyú rosszul esett,de aztán már nem vártam semmit,így kisebb volt a csalódás is.Nagyon remélem,h a gyerkőc kapcsán végre nálunk is lesznek ünnepek,mert amíg ketten voltunk ez nem nagyon jött be,a férjem nem vmi romantikus alkatKép De jövőre kipróbálom Vezso nyakkendős ötletét,háthaKép

Connie
Nagyon jók a keresztelős képek és az egész honlap tök szuper,nagyon élveztem.Köszi a mailt.

Virág
villes

Virág Kép

Sztem ehhez nem is kell külön ünnep. Egy közönséges szerdai nap is jó. Végül is ünnepé lehet tenni bármelyik napot. Mi pl szeretjük a pezsgőt és minek várni egy szülinapra hogy ihassunk? Van egy spéci pezsgősdugónk és így ihatunk csak egy pohárral is, nem kell kivégezni az egész üveget egyszerre. És bármikor elővehetjük a hűtőből. Kép Egyszer egyébként csak masniban vártam a férjem, és így nyitottam ajtót neki.Kép Ez még akkor volt, amikor picik voltak a nagyok, és már aludtak.
A lényeg, sokszor az ember pont nincs bulis hangulatban szilveszterkor vagy a sajár szülinapján, de ez nem baj. Be lehet pótolni két nap múlva is.
A nyakkendős ötlet pedig a Julia Roberts filmből van, Virág, ne várj vele egy évet Kép
Jó kis ötletekekkel jövök, mi? Kép
Vezso
vezso

Lányok,lehetne egy kérdésem azokhoz,akiknél már vannak fogacskák illetve épp most van a fogzás?
Vincének hihetetlenül ronda a popsija,már megint tele van vörös foltokkal,lehet ez a fogzástól?Ti tapasztaltatok ilyet?Azért gondolok vmi ilyesmire,mert az a hüvelykujja amit szopizik is tiszta vörös,pikkelyesKép Vagy esetleg ételallergia?Az ételallergiánál hol jönnek ki a kiütések?A száj körül?Vagy az egész testen?
Előre is köszi a segítségeteket.
Sziasztok
Virág
villes

Vezso
Ha vannak még ilyen ötleteid szívesen veszem őketKép A masnit sajnos nem tudom rendeltetésszerű helyre kötni,mert rövid a hajam,de megoldomKép
Virág
villes

Villes
Nem lehet vmi kezdődő szájpenész? Akkor lehet ilyen a kis popója. Vizsgáld meg belülről a száját. De lehet a fogzástól is, sztem.
A masnit pedig nem a hajamba kötöttem Kép, hanem a derekamra. Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!
Most csak egy gyors kérdést írok, mert háború van nálunk! Szerintetek az normális, hogy ha fekszik Martin teljesen kitekeri magát, a fejét oldalra fordítja és hátra hajtja annyira, hogy az arca teljesen felfelé van. Olyan mintha a feje fölött nézne valamit, pedig nincs ott semmi!
Majd még jelentkezem! Addig is köszönöm a válaszokat!
berkiadri

Virág,
Sztem mutad meg a gyerekdokinak, a popsija lehetne piros a fogzástól, de hogy a hüvelykujja is?

KépKép
connie

Delfinke
Jobbulást neked.

Lirien
Maja fél ötkor gondolta úgy hogy neki elég vol a szunyábólKépSzép kis napi rend mondhatom.

Csilla
Köszönöm a telefonszámot,örökhála,felhívtam őket és azt mondták nincs ilyen 3 javítást megkell várnom,hogy kicseréljék vagy a pénzt adják vissza,kötelesek rá egy javítás utáán mivel ugyanaz a probléma,most várom a hívást a pécsiektől,majd kiokítom a nénit,ha még mindig kötekszik.

Annak örömére,hogy tegnap kijelentettem,hogy Maja javuló félben van tegnap is ma is hisztis a hajnalról ne is beszéljünk,mondjuk tegnap elég volt szegénynek a baja,fejbe vágta magát a csörgővel üvöltött,megijedt a kutyaugatástól utána 2 órán keresztül mindentől megijedt és sírt és én is balf.sz voltam,sikerült a bőrét odacsípnem a pihiszék biztonságibugyijával.

Timurr
Vendég

Ildi!
Jobbulást neked.

Vezso!
Igen jó ez a nyakkendős ötlet, csak az a baj, hogy mi nem vagyunk házasok, így nincs házassági évfordulónk semKép Na de majd egyszer lesz.

Virág!
Szerintem is az a legjobb, ha megmutatod dokinak, bár valahol azt hallottam(vagy itt írta vki), hogy ilyenkor megváltozik a nyáluk, aztán a fene tudja, hogy az miket okozhat, de szerintem tuti nem ételallergia. Szerintem az testszerte jelentkezne.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Timurr!
Szegény Maja baba, akkor jól kivan.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Kép
Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Berkiadri,
tejtárolás

Valér is tekergett (tekeredett) egy időben Kép, szerintem ne izgulj.

Angéla
angéla

Mukika,

Nagyon jók ezek a képek Kép

Angéla
angéla

"A nap mondása: Emlékszem az idei nyárra. Egy szép keddi napra esett."
angéla

Timurr!

Itt van kép a görbülős szájú Lizikémről, habár ez az igazi görbítéstől még igen messze van, az még eztán jött, csak nem sikerült "elkapni".Kép

Kép
Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Nekünk most lesz az első házassági évfordulónk, jövő héten. Azt hiszem meg fogom beszélni a férjemmel, hogy mi akarjuk-e ezeket ünnepelni, mert anyumék például sose tartották, nekem ez nem magától értetődő.
Ünnepekkel úgy vagyunk, hogy a páromnak mindegy lenne, ha soha egy szülinapját vagy névnapját se tartanánk meg, úgyhogy inkább én vagyok az, aki ilyenkor töri magát, vacsorával, sütivel stb. Persze nagyon örül neki. A sátoros ünnepekt is inkább én "tartom karban", sztem ez amúgy is női feladat, a pasiknak ehhez nincs érzékük.
Folyt.köv.

KépKép
connie

Angéla!
KösziKép Ez utóbbiak lehet, hogy még jobban tetszenek könyörgő szemű lánykámrólKép

A nap mondása baromi jó, tetszikKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika
Nálunk a görbítés csukott szájjal van és rémült szemekkel és utána hatalmas üvöltéssel.
Állati jók a képek és gyönyörű szemei vannak Lizinek.

Én is bika,Maja is bika apa rák.Az első házzassági évfordulónkat a kórházban töltöttem pünkösd volt így még virágot sem kaptam,bár nem is érdekelt mert nagyon magam alatt voltam,akkor volt Maja 3 napos,nekünk ő volt az ajándékKép

Timurr
Vendég

Angéla
Nekem van egy doboz colostrumom is fagyasztva az ezek szerint nem jó?

Timurr
Vendég

Sziasztok!
A férjem mától szabadságon van, ettől függetlenül reggel be kellett mennie a munkahelyére, és még mindig nem ért haza!KépKép
Most nagyon szomorú vagyok, mert annyira vártam már, hogy velünk legyen.....Kép

Villes
Zéti pár napja kapott egy kis őszibarackot és kicsapta.Kép A mellkasán, a szája körül, a karján és a lábán voltak kiütések. Fogzással kapcsolatban nem tudok segíteni, viszont azt olvastam vhol, hogy ilyenkor a popsi lesz tele kiütésekkel.

Jégvirág
Péntekenként 10 órától van babamasszázs az IH-ban. Bármikor lehet csatlakozniKép
Tényleg úgy van, ahogy Muki írja, elég nomád körülmények között zajlikKép, semmi extrára ne számíts. Viszont arra jó, hogy kimozduljunk otthonról, hasonló korú babákkal találkozzunk, beszélgessünk az anyukákkal és az Andit is lehet nyaggatni mindenféle kérdéssel.Kép

Mukika
Igen, jól sejtettem, hogy ti vagytokKép
Kérünk szépen sok-sok képet Liziről!Kép
Te hol szerzed be a gyümölcsöt, amit Lizinek adsz?

Delfinke
Zéti nem szeretne Marcival haragban lenni, ezért szigorúan csak barátként gondol ezután Grétire!Kép
Jobbulást kívánunk Neked!

Vezso
500 tulipán?Kép Fantasztikus férjed van!Kép

Vizimano
Gyönyörű kisfiad van!Kép
Hasonló temperamentuma van, mint az én kis kópémnak:Kép

hubri

Muki,
nagyon aranyos Lizike.Kép

Timurr,
Szegény Majának nem volt jó napja tegnap.Kép

Ünnepekhez még csak azt akartam írni, hogy nálunk az ajándékozás a legnagyobb gond, mert férjemnek meggyőződés, hogy nem tud jó ajándékokat kitalálni, és tiszta stressz minden ajándékozós ünnepp előtt. Ahhoz képest egész jó ajikat kapok mindig.Kép

KépKép
connie

Vizimanó,
Én se vethetek Ákos szemére semmit, mikor nem sikerül neki valami egyből,és azonnal hisztizik.Kép Úgy látszik az Ákos nem csak fehér sólymot jelent, hanem "türelmetlen anyájú türelmetlen babát is".Kép

Idli,
Küldök gyógyító hullámokat.Kép

Most volt itt a burkoló megnézni a terepet, a wc-be is kell egy gipszkartonburkolat, ami eddig volt, szétesett, ez kerek huszassal dobja meg a végösszeget.Kép Úgy utálom, hogy sose jön ki a munka abból, amit betervezünk.Kép

KépKép
connie

Timurr!
Az igazi görbítés nálunk is úgy van ahogy írtad, csukott szájjal, erősen lefelé ívelő alsó ajkakkal.

Lizike köszöni a bókokat.

Hubri!
A gyümölcs vagy Anyukámék, vagy Anyósék kertjében terem. Egyéb helyről származót nem mernék adni neki, akkor már inkább üveges bébiétel.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Hubri Kép
Férjed összebeszélt az enyémmel Kép Nem eresztem hosszú lére: 19 napja non-stop dolgozik (hétvége is), az utolsó 6 napban külföldön volt, ma nem dolgozna elméletileg, de reggel 8-ra rohant be tárgyalni mégis, a jövő hetet ki akarta venni, de most úgy néz ki 2 nap lesz belőle vagy annyi sem. És tornyokban állnak a dolgok, amiket csak ő tud megcsinálni, mert pl aláírnia kell stb. st stb. Kép
Vezso
vezso

Muki
Most látom, hogy mire elküldtem a hsz-om, addigra te tettél fel egy pár képet Liziről.Kép
Hááát, minden kívánságom így teljesüljön!!!KépKép
Nagyon cuki a kiscsaj, és azok a szemek!!!Kép

Angéla
Köszönöm, hogy betettél bennünket a táblázatba!Kép
(csak zárójelben írom, hogy a szegedi Klinikán szültemKép)
Köszi mégegyszer, aranyos vagyKép

hubri

És ezenkívűl elég vacak a kedvem, Rozi egész délelőtt nyűgös.Csak kézben bírja, most is. Mintha a foga lenne a baj. Vagy csak észrevette, hogy nincsenek itt a nővérei? Segítség, még ma semmit sem tudtam megcsinálni...Kép
Vezso
vezso

Hubri,

Szegedi II-es vagy női? És a szülés hete mi volt?

Köszi

Angéla
angéla

Vezso,
Lehet, hogy Rozi a társaságot meg a nyüzsgést hiányolja, nekünk minden hétfőnk nyűgösebben telik a mozgalmas hétvégék után.

KépKép
connie

Sziasztok
Ildi ez gyanus... en is beteg vagyok nem kapok levegot fejem robban taknyom folyik...Kép
Adri
Ilyeneken nem szabad aggodni hogy fexenek sztem itt mindenki lanya ,fia produkalt mar oylat fekvesben hogy az ember haja egnek all, de ha le3gkozelebb mentek dokihoz esetleg kerdezd meg
TImurr
Brendonban vetted mert ott kretenek nagyon..
Maja babat csokoltatja Csipet es koszoni a vedelmetKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!!!!

Egy gyors kérdés, miér nem tudok képet betenni???
Nem indul el a melléklet feltőltése!!! Szerelőnél volt a gép, újból telepített mindent, de lehet, hogy itt lemaradt valami??? Ha igen mi, és hogy lehet orvosolni?????

Mukika!!
Lizi így is tündéri, nehogy aztán Hubri fiacskájához átpártoljatok, mert Bazsi nagyon el lesz keseredve akkor!!!

A betegeknek jobbulást!!!!!

Zsuzsa vagyok amugy, azt hittem az azonosítóm egy kissé behatárol!!Kép
zsuba31

Vaktyúk
Ott hát.kezdek ideges lenni fél 10 körül mondták,hogy egy óra múlva ér be a csaj akivel beszélnem kell,azóta sem hívnak,egyre jobban idegesítenek.
Csipet számíthat Maja védelmére csak szóljatok szívesen leüvölti bárki haját,lehet beis vetjük a brendonba hátha...

Most bezzeg ő is laszik már másfél órája én meg nem merek,mert hátha hívnak
Timurr
Vendég

Babamasszázról: Írtátok, hogy az IH (egyébként mi az az IH) nagyon nomrád. Én az Aktív SZülés Program keretében jártam masszázra az Arany10-be. Szerintem az nagyon jó hely. Ha jól tudom, jövő héten szerdán de indul új tanfolyam, ami hat alkalomból áll. Ha valakit érdekel, tudok további paramétereket adni.
pviki

Sziasztok Lányok Kép

Kész az ebéd, Liló újabb mássalhangzót tanult, azt gyakorolja épp Kép

Reggel nekünk is gázos volt, egy pillanatra nem tudtam magára hagyni, anya majma volt nagyon... aztán aludt egyet délelőtt, és most újra a megszokott nyugodt kisbaba Kép

Mukika, Lizi tündéri Kép

Timurr, neked pedig napok óta akarom mondani, hogy a Maja név mennyire jó Kép

Adri, Lili is csinálta ezt régebben, szerintem nem gáz...

Lir
lirian

Viki,
Az IH a szegedi Ifjúsági Ház.Kép

KépKép
connie

Lizi mégegyszer köszöni a bókokatKép

Zsuba!
Bazsi ne aggódjon, Lizi nem olyan családból származikKép
Sajna én nem tudok segíteni a képfeltöltéses dologhoz, ehhez alfabéla vagyok.

Adri!
A szomszédasszonyom kisfia is így kitekeredik (ő 6 hetes), nekem is feltűnt még gondoltam is magamban, hogy nem lehet, hogy esetleg szüléskor meghúzódott vmi nyakizma a picinek, de biztosan nem mert voltak többször tanácsadáson és a dokinéni semmit nem mondott.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Ma Ákost is szórakoztatni kell.Kép Reggel felmentünk szomszédolni a hatodikra, aztán aludt 10 percet, majd bevittem a munkára, ott jól lefárasztották a mindenféle asszonyok, lányok.Kép Most "alszik" reng a kiságy, úgy dolgozik benne, de hagyom hátha elalszik, mert egy hangja sincs.Kép

Connie,
türelmetlen Ákosok, és anyákKép

Virág,
allergia inkább arcon és felsőtesten jön ki. Sztem is mutatsd meg dokinakKép

Timurr,
kitartás.Kép Remélem sikerül elintézned és a vége jó lesz.Kép

Zsuba,
bocs, én voltam az a "pihent" aki úgy emlékezett, hogy Erika vagyKép Nem akarok keresztelni. BOcs.Kép

Ildi, Vaktyuk,
jobbulást. Sok energiát küldökKépKépKépKép

Évfordulók,
férjemnek elég könnyű dolga van, mert az ő szül napja majdnem az én névnapomon van, a házassági évfordulónk meg a szül napomon. DE!!! Õ még az eljegyzési évfordulóra is készül - halkan és súgva jegyzem meg, nem tudom napra pontosan, hogy mikor voltKép Mindig igyekszünk meghitt kis ünnepeket varázsolni, és néha ahogy Vezso mondja, azt is ünnepeljük, hogy csütörtök vanKép

Lizi bébi nagyon cukorKép

AngélaKép

Vezso,
sok kitartást, és vidámság-manókat küldünk Rozinak.Kép

Ilyenek voltunk:
Kép

Ilyenek lettünk:
Kép

Kép

Kép
vizimano

SziasztokKép
Köszi a gyors válaszokat.Mindenképp megmutatom dokinak,holnap elviszem bőrgyógyászhoz-már úgy járunk oda,mintha haza járnánkKép Csak gondoltam megkérdezem,hátha van itt sorstársam.Nem hiszem,h szájpenész,2 napja nézte a doki,nem mondott semmit,én se látok semmi ilyesmit.Viszont a foga jöhet,mert ma ő is extra nyűgös és 2 óránként szopizik.

Vaktyuk
Jobbulást Neked is.Ez most vmi vírus lehet,én már túlvagyok rajta,szegény gyerek is elkapta,neki már egy hete tart,de ma már egész jól van.Remélem Csipet nem kapja el!Õ is nyűgösködik?

Vizimanó
Ákos tündériKép

Vezso
Remélem hamarosan jobb kedved lesz!A lányok mindjárt jönnek haza a suliból..vagy már otthon is vannak?

Mukika
Lizi is nagyon édes!Jól emlékszem,h már "le van stoppolva"?Kár,mert Vincének még nincs barátosnéjaKép

Most megyek,kicsit ledőlök,hátha 40 percnél többet alszik a manó..
Virág
villes

Olvasok ám mindent, de szerintem mire reagálnék, már nem is ezen tanakodnátok.
Vizimanó!
Ákos szemei semmit sem változtak, azok úgyanolyan gyönyörűek, de tényleg milyen sokat változott az arca. Nem semmi ez a sok nyál.

Akkor sokan leszünk talin. Tényleg jön valaki 1-es villamossal, mi azzal megyünk?
Remélem megyünk, mert most beszéltem a doktornővel telefonon, hogy ne menjünk be a klinikára, hanem hétfőn áztassuk le a gipszet (szép kis menet lesz, vagy fél kiló a gipsze) és hétfőn délután megyünk Dévényes gyógytornászhoz, sokat várok tőle. Aztán a csütörtökön elrohanunk újabb gipszért és hétfőig megint viseljük.

Vezso!
Lányok, hogy viselték az első napot, az én lányom nagyon fel volt dobva, imád suliba járni.

Mi ez a sok beteg anyuka, nem fertőzni a Manókat!!

Minden baba szépséges, majd húsz éve múlva ők tszik fel a mi képeinket, hogy íme így néz már ki anyukám.

Patri
patri

Na, a mesterek délre kész is lettek. Kiporszívóztam annyira, hogy manót is vissza tudjam telepíteni a nappaliba, ez sokat dobott a kedélyén.Kép

Rosszkedv: pont egy éve kezdődtek a rosszulléteim, meg a hercehurca a munkahelyemen, a sok huzavona a főnökkel, és sokszor annyira eszembe jut, hogy megint tiszta ideges leszek, vagy szinte hányingerem lesz. Már volt olyan, hogy tök rosszkedvűen keltem, aztán eszembe jutott, hogy ez nem is idei rosszkedv, hanem még a tavalyi. Kezdek orvosi eset lenni.Kép
Azt hiszem nem is a következő szüléstől félek, hanem inkább a köv. terhességtől, az első 20 hétben borzalmasan rosszul voltam.Kép

KépKép
connie

Connie,
én is félek a köv. terhességtől, mert most semmi de semmi panaszom nem volt. Nem hiszem, hogy még egyszer ilyen mázlim lesz. Csak egyszer volt hányingerem, és az elején kicsit mormotább voltam.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Vezso!
Már épp kezdtem találgatni, hogy ha nem a hajadba, akkor hova kötötted a masnit? Én mást gondoltam hirtelen.

Timurr!
Örülök, ne hagyd magad!

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok

Még mindig nem tudom ki merre lakik? Titok?

Csilla
csilla74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?