Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a "ruhás" segítséget. Voltam a Pocak Kuckóban, tényleg van olyan harisnyanadrág, de a nõ nem engedte megnézni, csak a dobozt mutatta meg kívülrõl, az meg nem sokat mutatott. Van valami betét az elejében meg a hátuljában, attól lesz nagyobb. Viszont volt két naci, amik már most majdnem jók voltak, lehet, hogy valamelyiket megveszem. A kantáros naciról vlsz. le kell mondanom, mert annyira nem szabványméret vagyok, hogy teljesen át kellene alakítani.
Ciciviszketés: amióta babát várok, azóta a mellbimbóm néha(kb. heti 1-2szer) viszket, de nem vészes. Csak akkor ciki, ha utcán vagyok, mert muszáj megvakarni...
Csipkebogyó,
az erõs kajákat nem szeretem, arról nem tudok mit írni, de a fûszeresebb kajákat pár hete nem bírom. A szervezetem egyszerûen védekezik: kihányom és kész. Persze nem ilyen egyszerû átvészelni
Kilóra nem híztam, és persze senki nem vettem még észre rajtam hogy terhes vagyok (csak a párom tudja meg ti!), csak a hasam kerekedett ki kb. a 9. héten. Szerintem azóta nemnagyon változott, párom szerint viszont folyamatosan kerekedik. Azt tudni kell, hogy nagyon sovány vagyok - voltam
Tehát ha híznék 5 kilót akkor is még csak éppen elérném a normálisat. Mivel viszonylag szûk ruháim voltak, sitty-sutty és nem érik be a hasam.
Annyira szeretném már ha látszódna, hogy kisbabát várok. Egyik nap a metrón átadtam a helyem egy idõs néninek, de mire odaért, leült egy terhes nõ és megköszönte hogy átadtam a helyem. Legszívesebben felállítottam volna, mert nem sokkal volt nagyobb a hasa mint az enyém, éppen hogy látszott.
Sasha,
ha minden igaz ma vagyok 11 hét 5 napos, légyszi javíts ki a táblában. A hétvégén én is eltévesztettem a levelem végén. Az én viszonyítási alapom hogy Moni után jövök 1 nappal.
Sheila,
még egyszer gratulálok, és köszönjük a részletes beszámolót!
Én nagyon irigyellek, persze nem egy leányálom a szülés, de a tiéd - az én meglátásom szerint - jól sikerült!
Pilinke (11+5) - és bocsi, hogy hosszú voltam.