Sziasztok!
Na,fog.gátló téma.
Én is most járok ebben a cipőben,ugyanis én meglennék az óvszerrel,szem előtt tartva h.annak nincs mellékhatása csak nekem meg valamit muszály a bő vérzés miatt.
Pont tegnap voltam az eredményekkel a dokinál.
Ő mindenképp ezt a viszonylag új hormonális spirált javasolná,bármely fog.gátlóval szemben.
Ez kb.50eFt,és 5évig lehet fennt.Viszont ez csak a méhbe fejti ki a hatását,esetleges mellékhatását.Azt mondta ő se testvérének,se feleségének nem írna fel gyógyit,mert az az utolsó sejtig eljut,és okoz
nem látható károkat.Főleg agyi dolgokat.Ezért is van,h.dohányosnak fel sem írhatnák.
Én mégis a bogyó mellett döntöttem,mert azt remélem,h.egy évig szednem,és hátha visszaállítja,beállítja a mennyiséget,hiszen előtte ilyen bajom nem volt.
Miranella vagy mit írt fel,még rá sem néztem a receptre
Hálószoba szín:Nekem bejön amit Évi írt,a halvány ibolya szín,csak
milyen kiegészítő színt tennétek hozzá?
A lime zöldhöz pl.én fekete bútort és esetleg narancsos dekort.
Amúgy nálunk szinte minden sárga,mediterán lapokkal.
Nálatok milyen szinek dominálnak?
Ovi!
Hát csajok el sem hiszem,de eddig kopp-kopp minden szupi.
Az első napi pityergés azóta sem fordult elő.
Úgy látom szívesen megy,bár ott továbbra is az udvaron szeret jobban lenni,mint a csoport szobában.
Egyre határozottabban elvan,mióta szokja a dolgokat,óvónőket stb.
Még nem szik ott,9-12ig van.
De tegnap mesélt az óvónő egy aranyos történetet.
Kinga egyszer csak eltünt a homokozóból,és az ovi konyháján találták meg,ugyanis kaját kért
És kapott is, egy sajtos tanglit.
Mondanom sem kell,h.még itthon egyszer sem harapott bele ilyenbe!
2szer is megkérdeztem az óvónőt:"Biztos,hogy Kingáról beszél?"
Hála égnek,wc-s balesete sem volt,mondjuk ettől nem is tartottam,mert itthon sem fordul elő soha.
Úgyhogy elvan a csupa 5évesek közt,bár remélem jövőre vesznek fel pár kicsit,mondjuk nehéz lesz,mert iskolába nem megy így senk közülük.
Hallottátok tegnap az aktívban a buszos balesetett,h.kiesett egy gyerek a buszból,mert hátul a lépcsőn játszott,és eltekerte a vésznyítót?
Sajnos ez a csoport a mi ovinkból volt
A kisfiú pont ma 5éves.
Na,pofa befog és sziasztok!