Sziasztok!
Mit is írjak magunkról?
Dolgozunk ezerrel. Nekem nagyon bejön ez az új melóhely (a fizetés méginkább, mégsem egy gyesnagyságrendű összeg). A jót még tudnám javítani annyival, hogy a rugalmas munkaidő kezdést kitolnám 8,30 helyett 9-re.
Mondjuk a csajok szenvednek egy kicsit miatta, mert nem ők jönnek el elsőnek bölcsiből, oviból, iskolából, dehát nem is kell reggel túl korán kelniük.
Mártikával most vagyunk oviválasztás előtt. Feltételezem marad a Jósika. Igaz körzetileg nem oda tartozunk, de majdcsak nem utasítják vissza a harmadik gyereket. Szerettem volna a legelső ovónéni párosunkhoz kerülni, de hozzájuk 4 évesek mennek, mi pedig épp betöltjük a hármat. Valószínűleg Ildikó ovónénihez megyünk a Kistücsök csoportba, ott lesznek a minisek, akik tuti 4 évet oviznak. Ha járt(at)ok Dúdolóra az oviba, akkor ismerhetitek, ő is tart foglakozásokat.
A középsőcsoportosok élete a szokásos. Egyre nagyobb szájúak, nyílik a csipája Zsófikának is. Mostanában sokat panaszkodik a pocakjára. Egész egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy csak szórakozik velem, vagy tényleg fáj neki. A leszakadni rólam helyett, az egyre inkább rajtam csüng állapotot választja. Nem szép dolog, de néha elég nehezen viselem, hogy egy felet sem tudok annélkül lépni, hogy ne esnék rajta keresztül mert szó szerint a lábam alatt van. Ma valami csoda történhetett, mert elment a nagyanyjához aludni. De ennek még tuti lesz böjtje
A suli Kingának megvan. Olvasnak, számolnak, mindent ahogy kell lassan az első osztály végére. Egyre kevesebbet hajlandó tanulni, gyakorolni, egyre többet kell vele veszekedni. Persze nagyon nem kell rajta csodálkoznom, hogy délutánonként nem lehet az udvarról berángatni.
Akkor tehát apát kell leépíteni hogy jusson idő egy kis netezésre is
Jól látom, szoktatok rendelni Evcaruci oldaláról? Én is szoktam néha nézegetni, de ennél tovább még nem jutottam vele. Ez a használtruha.hu oldal milyen? Még nem néztem.
Judit! Nálatok milyen típusú mézet lehet beszerezni?
Gyertek vasárnap délelőtt BÖRZÉZNI !!!!
A női vonalról próbáltam a vonalzót beilleszteni, de valamiért nem tudom a linket betenni. Esetleg egyszerűbb lehet máshonnan ez a dolog?
Na ez most jó hosszú lett.