Hello Lányok!
Hú hát előszőr is tanácsotokat megfogadva reggel az volt az első dolgom,hogy elmentem a védőnőhöz. Most már nyugodt vagyok, bár ő is előszőr érdekesen nézett rám, de elmagyarázta,hogy ez abban az esetben előfordulhat ha a méhlepény a mellső falon van mélyebben. Hát az enyém ott.
Ági:
Bocsi ha félreérthetően írtam,de nem a köldökömet rángatja, persze,hogy nincs vele összeköttetésben,hanem a köldökzsinórt, de az én köldökömnél feszül és fáj. A védőnő szerint előfordulhat,hogy valaki érzékenyebb erre, csak ritka, az is lehet,hogy valamikor be volt gyulladva, amiről én esetleg nem is tudok és ezért érzékenyebb.
Amica:
nem mintha örülnék,hogy fájt neked, de te vagy az első aki ilyesmit említ, ez egy kicsit megnyugtató. BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Beus:
2005. márc 5.-én volt az esküvőnk, de nem volt lakodalom,csak szűk családi vacsora. Nagyon szépek vagytok az esküvői képen!
Eszti:
Én is szoktam beszélgetni vele, egyébként is érzem valahogy a hangulatát,néha rámtör egy olyasmi,hogy gyengéden simogatom,mert érzem,hogy szomorú,ilyenkor odasimul a kezemhez. Máskor meg tudom,hogy most vidám pedig még meg se moccant, és játszani kezdek vele, ő meg ide oda siet a kezem után és hullámzik a poci. Olvastam az anya-magzat kapcsolatanalízis nevű programról, ahol tanítják hogyan lehet vele komunikálni. Biztos nagyon sokat számít Szonja életében, hogy már akkor felvetted vele a kapcsolatot,szerintem ez nagyon szép. Az anyaság nem a születés pillanatában alakul ki, sokkal hamarabb.
Katus:
A dudorodás,mozgás..ilyesmi szinte mindig van,ezért nem tudtam összehasonlítani vele,de már tudom,hogy köze az van hozzá:-)
Esztermami:
Igyekszem hallgatni rád is: fő a nyugalom. De biztos vagyok benne te is pontosan tudod milyen nehéz is az:-)
Nadine:
Ami azt illeti a férjemnek jobban tetszik a vezetéknév után ez a sorrend, és mivel a neveket én választottam szinte, kicsit az ő kívánságát is szeretném kielégíteni.
Emlékeztem a szülésed történetére, és remélem most nem tévedek de te a karazmánál szültél. Valami olyasmi rémlik,hogy még azt is kérdezték hogyan legyen a vágás a pocakodon. ?? Azért is érdekes számomra a történeted,mert a rámálmaim általában a koraszülés körül forogtak, tudom bután hangzik,de mindig álmomban felreped a hasfalam és idő előtt kipottyanik a pici. Ez talán azért is lehet,mert tényleg elég durván ki bírja nyomni magát. Tök fura de már most szoktam tudni, hogy az a keze vagy a lába, pedig azt modják az csak később látványos.
Gabócacica:
Ez a Husi becézés tök aranyos! Azt azért majd meséld el ha megszültem,hogy a csudiba kell ilyen jól, vékonyan kinézni szülés után?
Bocsánat ha valamit kifelejtettem!!
Szép napot mindenkinek!
Nitta