Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, annyira nincs időm visszaolvasni...

Nitta, a 3.terhességnél végig fájt a köldököm, nagyon ki is jött és csak a szülés előtti hetekben amikor már kezdett lefele mozdulni a pocakom akkor lett jobb.

Öreg anyukák :lol: :lol: :lol: :lol: !
Tegnap voltam 33éves :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica:Boldog szülinapot igy utolag!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Kép

Amica!

Nagyon Boldog Születésnapot!

Kép

Voltunk ma Alíznál, nagyon ügyesen kuszik!
Szép Erikáék lakása, és nagyon finom volt a kávé!:) Köszi Kép

Ma este utazunk haza, 1 hétig ott is maradunk, juhéj!!!!
Kép

katus78

Megyek pakolni, úgy utálok, sose tudom mit kéne vinni! :( :( :( :roll:

katus78

jaj csajok mennyit irtatok! :shock:

nem semmi..

Katus:de jo nektek-utaztok!mindhárman mebtek vagy csak Máté és Te?Pécsre ugye?de jooo lesz enktek.

jo utat.vigyázzatok magatokra!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Katus

Jo utat!!!Pihenj sokat!!!

Amica

Boldog szülinapot kivánok én is!!!(te vagy a legidősebb???)
Én jan.-ban leszek 30!!Nagyon nem várom!!OLyan jo volt mondani,hogy huszon...Te nem voltál igy vele???
Vendég

Sziasztok!!

Katus, van egy bölcs mondás:

Ha útra kelsz, mindig fele annyi ruhát, és kétszer annyi pénzt vigyél magaddal, mint ahogy eltervezted!! :lol: :lol: :lol:

Nitta, gratulálok a terhességedhez!!!
Nemsokára mész a 30 hetes uh-ra! Ugye?? Akkor biztos megnyugodhatsz. De addig se aggódj!!! Ha meg ed, hogem oké, szerintem bátran keresd meg az orvosodat, vagy a védőnőt. Melyik egyetemnél laksz?

Amica boldog szülinapot!!!!

Rik, nem gond ám, remélem egyszer tényleg gratulálhatsz a kisfiamhoz!! :lol: :lol: Majd egyszer!!!! :lol:

De előbb én szeretnék neked. Meg a Gabónak!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nitta!!!

ha meg úgy érzed, hogy nem minden oké.....

[/quote]

Erika

Kép
Kép
nercsi

hogyan kell idézni????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Haloka!

Andi,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! :)

Katus,
hűűű, akkor jó utat Nektek! :) De jóóó! :) Csak addig nem leszel... :( Különben én tök szeretek pakolni! :) Már tök sokkal előtte, ha megyünk valahova. :)

Erika,
még meg sem dícsértem Alíz fülbevalóját! :) Szép nagyon? És vettetek másikat is? Vagy ez lesz bent? Hol csinálták és mennyiért?

Idézni úgy is lehet, hogy ráklikkelsz az "Idézet"-re, közvetlen utána másolod az idézendő szöveget, utána pedig megint odateszel egy "Idézet"-et.
De lehet úgy is, hogy a babanet kiírja, hogy pl. "Erika írta", de azt nem tudom, hogyan kell...

nadine81

:lol: Erika a "Szép nagyon után nem kérdőjelet akartam írni, hanem felkiáltót :!: :lol: Bocsikaaaa :!: :!: :roll:

nadine81

Rik,
Ági is 33 ha jól emlékszem, Csilla meg 34, mi hárman vagyunk "tinik" :lol:
Engem nem viselt meg a 30, a tegnapi napot kicsit másképp képzeltem, de majd jövőre időben megszervezem, hogy együtt csinálhassunk valamit ötösben:wink:

Katus!
Jó utat! Mire visszajöttök remélem már mi is rendben leszünk. Ha Máté délután alszik mikor mi sétálni tudunk akkor délelőtt Ágnessel is "járóképes" vagyok :D

Köszönöm a köszöntést! :D

Kép
Kép
Kép
amica

Na, most meg hogy eltűntetek! :)

Dorka délelőtt a teraszon aludt, amíg én elmentem itthonról. Kimentem a strandra is, összefutottam pár régi vendéggel is... Jajj, úúúgy hiányolnak! :lol: Kérdezték hogy vagyunk, mikor megyek vissza, stb. :) Olyan jó volt! :)

Beus,
most újságoltam el a Barbinak, hogy fiatok lesz, remélem nem baj... :oops: Szegényke nem is tudta. Azt mondta a terhességet is csak a Zsuzsi lánybúcsúján tudta meg... Húú, hiányolja ám az infókat tőled...
Ja, meg apósodnak is gratuláltam! :D

nadine81

Erika!

A pénz pakolásával van gondom, nem tudom a 20 ezreseket a kisebb vagy a nagyobb bőröndbe, rakjam! :lol: :lol: :lol:

Viol!

Én is szeretnék pakolni, ha 1 évben csak egyszer kéne, de én lassan 3 éve nem csinálok mást hétvégente, csak pakolok! :(

Amica!

Máté 1szer álszik általában 11-től, változó, hogy meddig! Ti mikor szoktatok menni?

Beus!

Igen Pécsre, Máté és én maradunk a jövő héten :)

katus78

Katus,
milyen rendes tőled, hogy így vigyázol a nálad hagyott 20 ezreseimre! :lol: :lol: Sztem a nagyobb bőröndbe tedd, úgy emlékszem olyan sokat vittem, hogy csak abba férnének bele! :lol:

Komolyra fordítva a szót... Így akkor megértem, hogy nem szeretsz pakolni. És miből nem tudod, hogy mit vigyél? Ruha? Játék? Egyéb? Vagy úgy általában minden a feje tetején áll ilyenkor?

nadine81

Katus, a nagyobba!!!! :lol:

Köszi a dicsiket a fülcsire!!!!!
Viol, mi a Mátyás király úti ékszerüzletbe csináltattuk 1800 volt. Majd 4 hét után berakom azt, amit anyóstól kapott. Az kis pillangós. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hello Lányok!

Hú hát előszőr is tanácsotokat megfogadva reggel az volt az első dolgom,hogy elmentem a védőnőhöz. Most már nyugodt vagyok, bár ő is előszőr érdekesen nézett rám, de elmagyarázta,hogy ez abban az esetben előfordulhat ha a méhlepény a mellső falon van mélyebben. Hát az enyém ott. :-)

Ági:
Bocsi ha félreérthetően írtam,de nem a köldökömet rángatja, persze,hogy nincs vele összeköttetésben,hanem a köldökzsinórt, de az én köldökömnél feszül és fáj. A védőnő szerint előfordulhat,hogy valaki érzékenyebb erre, csak ritka, az is lehet,hogy valamikor be volt gyulladva, amiről én esetleg nem is tudok és ezért érzékenyebb.

Amica:
nem mintha örülnék,hogy fájt neked, de te vagy az első aki ilyesmit említ, ez egy kicsit megnyugtató. BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Beus:
2005. márc 5.-én volt az esküvőnk, de nem volt lakodalom,csak szűk családi vacsora. Nagyon szépek vagytok az esküvői képen!

Eszti:
Én is szoktam beszélgetni vele, egyébként is érzem valahogy a hangulatát,néha rámtör egy olyasmi,hogy gyengéden simogatom,mert érzem,hogy szomorú,ilyenkor odasimul a kezemhez. Máskor meg tudom,hogy most vidám pedig még meg se moccant, és játszani kezdek vele, ő meg ide oda siet a kezem után és hullámzik a poci. Olvastam az anya-magzat kapcsolatanalízis nevű programról, ahol tanítják hogyan lehet vele komunikálni. Biztos nagyon sokat számít Szonja életében, hogy már akkor felvetted vele a kapcsolatot,szerintem ez nagyon szép. Az anyaság nem a születés pillanatában alakul ki, sokkal hamarabb.

Katus:
A dudorodás,mozgás..ilyesmi szinte mindig van,ezért nem tudtam összehasonlítani vele,de már tudom,hogy köze az van hozzá:-)

Esztermami:
Igyekszem hallgatni rád is: fő a nyugalom. De biztos vagyok benne te is pontosan tudod milyen nehéz is az:-)

Nadine:
Ami azt illeti a férjemnek jobban tetszik a vezetéknév után ez a sorrend, és mivel a neveket én választottam szinte, kicsit az ő kívánságát is szeretném kielégíteni.
Emlékeztem a szülésed történetére, és remélem most nem tévedek de te a karazmánál szültél. Valami olyasmi rémlik,hogy még azt is kérdezték hogyan legyen a vágás a pocakodon. ?? Azért is érdekes számomra a történeted,mert a rámálmaim általában a koraszülés körül forogtak, tudom bután hangzik,de mindig álmomban felreped a hasfalam és idő előtt kipottyanik a pici. Ez talán azért is lehet,mert tényleg elég durván ki bírja nyomni magát. Tök fura de már most szoktam tudni, hogy az a keze vagy a lába, pedig azt modják az csak később látványos.

Gabócacica:
Ez a Husi becézés tök aranyos! Azt azért majd meséld el ha megszültem,hogy a csudiba kell ilyen jól, vékonyan kinézni szülés után?

Bocsánat ha valamit kifelejtettem!!

Szép napot mindenkinek!

Nitta

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kedves Nercsi!

Hát persze hogy lüke eszem téged hagyott ki! Bocsi!
A Nyugat M.o.-i egyetem közelében lakunk, ahol a GYIK is van. Tudom te közel laksz hozzánk!! :)
Relativ közel, Alíz nemsokára totyogni fog, na akkor lesz a 20 percből 200. Helyes lett a fülbevalóval, bár ő előtte is tipikus kislány volt. Vannak babák akikről első ránézésre nehéz megmondani, de ő tiszta csajszi.

Szió!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta,
jól emlékszel magára szülés-sztorira, annyi különbséggel, hogy a Berkesnél történt mindez. És igen, megkérdezte, hogy hogy akarom a vágást, illetve ő a hosszanti mellett voksolt, elmondta miért, de hozzátette, hogy attól én még kérhetem a "csinosabbat". Hát azok után, amit mondott, simán a hosszantit kértem. Bikinit sosem hordtam, ezután sem tervezem, akkor meg tök mindegy. Ha neki az biztonságosabb, vágjon, ahogy akar. :)
Nem semmi álmaid vannak, hallod. ASzért álmodj ám szépeket erről a kis babóról ! :)
Különben olyan szépeket írtál az anyságról... :) :)

Gabó azért ilyen csudivékony, mert ilyen csudivékony is volt előtte! :lol:

Névválasztást akkor már értem! :) Azért az apukának is legyen beleszólása! :?) Legalábbis el kell hitetni velük, hogy volt beleszólása a dologba! :) :)[/quote]

nadine81

Nitta
örülök hogy megnyugodtál!!!!
Aranyos vagy hogy már ilyenkor is sokat beszélgetsz vele...az meg valami megfoghatatlan dolog,hogy tudod,most szomoru...most boldog...
én ennyire nem tudtam belegondolni,persze akkor teljesen más dolgok is voltak amik lekötöttek,pl.a teso tanulási képtelensége
Nekem pont akkor volt a nagylányommal a probléma,és az az igazság hogy nagyon csak este tudtam ezzel az állapotos ténnyel foglalkozni....na meg amikor már a végefele már sokszor kellett a korházba menni és már nem a Réka volt (egyedül a "fontos")
Szoval egy a vége:Örrülök hogy megnyugodtál!!!!

Beus

Meglepődtem amikor láttam,hogy felvettél az msn listádra,de persze nagyon örülök is,hisz ez azt jelenti,hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak!!!
Ha fent vagyok és irsz akkor mindenképpen visszairok,de sajna a férjem nagy számitogép bolond,igy ő van itt majd egész nap
Vendég

nitta

van albumod amit megnézhetnénk?
Vendég

nézegettem a fotoalbumot....

Nercsi

hol volt a nászut???nagyon szép menyasszony voltál!!!
nincs kép az Alizkárol!!!Tegyél fel ha van időd,légycci,légycci!!!

Amica

Téged is meg szerettelek volna kuksizni,de nem találtalak.Milyen néven van??(ugye van??)

Vizmatibeus

Téged nem igen látni a képeken...a kicsi aranyos nagyon!!!Ja és jo a kiskukis kép!!!
Merre lektok??KInden szoba ilyen extrém szinezést kapott???
Vendég

gabocica

a tiedet nem engedi megnézni!!!Frissités alatt áll...
Vendég

Nitta:örülök hogy emgnyugodtál.nagyon szép dolgokat irtál.komolyan.megis hatodtam!
köszi a bokot.nálunk egy évére rá volt a templomi mint a polgári.
rolatok vannak képek?

Viol:még csak pár napja tudjuk hogy fiu lesz.nem is találkoztam a Barbival.
nem nagyon járunk ki a strandra!ha megyünk meg pont nem ö van. :roll:
és Dorka egyedül volt kint a teraszon?nem félsz hogy valaki bemegy?

Rik:örülök hogy nem bánod h. felvettelek.hát az az igazság h. nekem akkora nagy öröm ez a digitális fényképezö hogy ismerkedem vele és imádok vele kattogatni és ha megyünk valhova vagy éppen ugy van akkor mindig én fényképezek!meg nem is szeretem ha fényképeznek.ugyebár nem vagyok egy nádszál tipus.sajnos!
a szobák :D ez jo :D bár annyi szoba lenne!
ez a nappali a narancssárga meg van a kisszoba ami citromsárga.de ha lesz sok szobánk akkor mindegyiket ilyen élénk szinüre szeretném!
ezek a férfiak.tiszta számitogépfüggök :D :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

sziasztok

hát most olyat mondok:ez a qrva bp-ellopták az autónk alól a négy kereket felnistől,gumistól!!!!már voltam a rendőrségen,visszahozott a helyszínelő,de semmivel nem biztatott.hát így jártunk.azért sokat nevettem a rendőrségen,két fiatal helyszínelő bácsi "hallgatott" ki,meg ők hoztak vissza,de azért a fejem még marhára fáj. :cry: :cry: :cry: .a péter hugáék épp most mennek fertőszentmiklósra(ott lakik a harmadik tesójuk,vagy második?-lényeg hogy hárman vannak) búcsúba,anyósoméktól elhozzák a téli gumikat felnikkel,most azzal fogunk járni.gyorsan kipanaszkodtam magam,most jöhet a többi.először is:

ANDI BARÁTNŐM,TE DRÁGA.ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!és tényleg én vagyok itt a nagy öreg,már elmúltam áprilisban 18 és fél :oops: .vagy mennyi is? :roll: 34 :shock: .de mivel mindenki fiatalabbnak néz,nem is érdekel :lol: :lol: :lol:
ÉS OKT VÉGÉN PUSZIT IS KAPSZ!

és a méregtől már nem is tudom miket írtatok :idea:

rik
végre megvannak a szalagok!ügyes ez a viol :wink:

nitta
szia itt.én is új vagyok,és már nem is sopronban lakunk,de itt nem igazán ismerkedtem senkivel.maradok lélekben sopronban,itt köztetek!lényeg a lényeg:semmi idegeskedés(tudom,könnyen dumálok innen messziről,de ez van)!!!inkább csak okés dolgokra gondolj!

gabó vékonyságáról jutott eszembe,hogy még ki sem nyomtattam a hajnus fogyiját,de most az idegtől amúgyis csak ennék,meg ennék :?

katus
jó mulatást otthon!töltődj fel,már én is alig várom,hogy menjünk haza

egyenlőre ennyi.tényleg szétszakad az agyam

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Nincs albumom, és azt hiszem egyrészt mivel kezdő vagyok nem is lesz egy darabig. Másrészt meg elnézést kérek a gonoszság miatt, de az igazság az,hogy vannak közöttetek páran akik látásból ismernek szerintem, és emiatt nem tettem még képet. Szeretném ha előbb mint embert "lelket" ismernétek meg. Nem mintha paranoiás lennék, de nem szeretném ha leírnátok elsőre.

Templomi esküvőnk nem volt, kicsit hazugnak éreztem volna. Én hívőnek tartom magam,de nem a vallás szerinti hívők közé tartozok. Ettől függetlenül a pici meg lesz keresztelve evangélikusnak, aztán,hogy mit szeretne vele tovább kezdeni az az ő döntése lesz.

Lehet,hogy én azért tudok ennyire ráhangolódni a Zoéra, mert már kicsi korom óta voltak rémálmaim,hogy nem lehet gyerekem. Az oviban ha megkérdezték mi szeretnél lenni ha nagy leszel, állítólag azt mondtam: anyuka. 19 évesen a doki alátámasztotta tényekkel az álmaimat, pontosabban azt mondta 25% esély van arra,hogy sikerül és további 25%, hogy ki is tudom hordani. Tehát szinte szó szerint hívhatom őt csodának. Elég központi kérdés volt nálam mindig a gyerektéma, ezért minden rezdülését, lélegzetvételét figyelem.

Nitta

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szemizo!

Nem semmi lehet Pesten élni, én csak szabadegyetemre jártam fel 3 hetente 2 napra,de egyszerűen képtelen lennék megszokni. Nem általánosításnak szánom, de iszonyu sok ott az állat! Kitartást!

Nitta

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Csilla:jesszusom ez nagyon durva.de hogy lehet ilyet csinálni?
ezt nem tudom elhinni.ilyen balf@sz emberek vanak? :twisted:

Nitta:most már mégjobban kiváncsi vok rád!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok csajok!

Gabóca!
Hihetetlenül jól esik,hogy aggódsz a testi épségemért.Köszönöm!
El is érzékenyültem.
Kicsit(nagyon)sajnálom,hogy nem fogtok itt lakni Sopronban mostantól. :cry: de a család és a családbővítés az első.
Annyira irigyellek,hogy apa ennyire akar még gyermeket.Az én férjem még mindíg hajthatatlaa. :cry:

Rik!
Szonja 2 éves múlt áprilisban és azon a nyáron(júliusban)2 nap alatt leszokott a pelusba pisiről.A kaki őszre sikerültAttól kezdve bili és estére pelus.
Teljesen,idén januárban szokott le a pelusról.

Amica!
Nagyon sok boldogságot kívánok!
Kép

Katus!
Ha ti elmentek akkor majd a Jocóhoz megyek kávézni. :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D
Ja ás a 20ezreseket az én bőröndömbe pakold lécci! :wink:
Jó utat és érezzétek jól magatokat.
Kép

Csilla!
Döbbenet ez a kerék ügy!Micsoda emberek vannak!Sose álljon fel a kukija annak aki ellopta.

Nitta!
A kis titokzatos!
Az okos doktor bácsik huhognak össze-vissza.Mire alapozták,hogy nem lehet gyermeked?

KépKép
eszti76

Beus:
Mi sajna még nem ismerjük egymást, legalábbis nekem nem vagy ismerős. :) Igérem nemsokára megpróbálok feltenni képet.

Eszti:
Hát a szakszavakat most meg nem tudnám mondani neked, de a lényege az,hogy minden terhességkor már a legelején termeli a szervezet azokat a dolgokat, amik a kötőszövet lazulásától elkezdve egy csomó mindenért felelősek. Ilyen nőknél inekciós hormonkezelést szoktak csinálni és sikerül teherbe esni. Nálam az volt a gond,hogy olyan hormonokat nem termel a szervezetem (állítólag) amiket nem lehet csak úgy szurival bevinni, mert azzal max olyan mintha felfújnám az izmaimat, amit a fitneszesek némelyike csinál. Pl: progeszteron. Olyan kezelést kellett volna kapnom ami nem közvetlenül juttatja ezeket a hormonokat a szervezetbe, hanem ráveszi a petefészket arra,hogy magától kezdje el termelni, különben kb olyan mintha a szervezet kicsavarná belőlem a gyereket. innentől kezdve a beültetéses dolog se műkszik nálam elvileg. Na ez a sok szarság amit hosszú idő után meguntam eljuttatott oda februárban, hogy egy darabig orvost se akarok látni. (Előtte havonta 2-szer minimum, de volt,hogy minden héten mentem kórházba.) És ekkor egy hónap múlva terhes lettem és most itt vagyok. :)

Bocs mindenkinek,hogy sokat irogattam,nem akarok untatni senkit.

Nitta

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Hü de rég voltam és hü de nem vagyok képben.

Megpróbálok visszaolvasni. :?

KépKép
KépKép
mirama

Nitta!
Ez hogyan állapították meg?Vérvétellel?Vagy ez az első terhességed után derült ki és abból következtettek?
Kiváncsi vagyok ám rád én is! :D :D
Ezek után nem is csodálom,hogy kicsit aggódsz a terhességed alatt de én csak magamat tudom ismételni ne stresszeld magad feleslegesen.Minden rendben van és lesz.A párod is aggódik nagyon vagy ő is mind mi próbál nyugalomra inteni?
Abban bizony nagyon nagy igazságod van,hogy az érzelmi kötődés már a méhen belül elkezdődik és születés után csak erősödik.Ezért más azoknak a gyerekeknek a kapcsolata az anyukájával akit nagyon vártak és azoké aki csak nyűgöt jelentett fogantatásától kezdve.
A te kislányod már most nagyon szeret téged ez biztos. :D

KépKép
eszti76

Csilla! Ez nagyon durva! Sajnálom! :cry:

Szia Nitta! Igen titokzatos vagy. :D

Amica! Boldog szülinapot! Hogy telt a mai ovi? Megvetted a könyvet? Én elteszem Mira névnapjára.

Bea! Gratula a kukacoshoz! Úgy lesz mint nálunk, egy fiú egy lány. És a lány a nagyobb. Nálunk bevállt. :wink:

Katus! Jó utat!!

Rik! Rólad lemaradtam. Mindjárt megnézem mikor csatlakoztál. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama

szerintem mi már ismertük itt egymást,de lehet nme maradtam meg az emléketzetetdbe....

Nitta

Nagyon titokzatos vagy,ugy hogy nagyon kiváncsi vagyok én is már!!!!!Honnan tudod hogy ismerünk???Sőt én biztos nem hisz fiatalabb is vagy,meg nem is járok felétek....Na várom már a képeket!!

Eszti

köszi hogy leirtad a bilizést!!!
Férjed egyáltalán nem akar több gyereket,vagy csak most nem ???MIvel indokolja???
Vendég

Azt már tudtuk,hogy valami gond van, de ahogy írod az első után derült ki. A párom nyugodtabb típus, ő az elejétől kezdve azt mondogatja, hogy nem lesz semmi gond. De persze ha pisszenek mert pl megcsípett egy szúnyog, már azt kérdezi: Fáj a hasad? :)
Egyébként lekopogom,de tök jól érzem magam, se rosszullétek nem voltak,se nem vagyok soha fáradt...meg ilyenek.
És most,hogy irogatok veletek már sokkal nyugodtabb is vagyok, lehet, hogy az is okozott bennem feszültséget, hogy senkivel nem beszélgettem eddig a félelmeimről. A párommal szoktam, de persze tipikus pasi lévén ha kimondok valamit a válasz az: miért kell ilyeneken töprengeni, felejtsd már el, nem lesz semmi"! Na ettől becsukom a számat és magamban örlődök tovább.
Egyébként tisztára úgy jön most le mintha pesszimista, savanyodot
egy pofa lennék, pedig az ellenkezője is rám szokott tőrni. De gondolom mindenkinek vannak ilyen napjai. :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jaj lányok most már tényleg lelkiismeret furdalásom van, nem akartam én titokzatos lenni.
Igyekszem rájönni erre a fényképes izére hogyan kell feltenni.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szia Rik! Jaj lehet, akkor bocsi! De a vonalzód új. A lánykáid meg nagyon szépek! Nekem is van egy Kovács Petra nevü ismerösöm. :wink:

Nitta, most már engem is kiváncsivá tettél! Bár én sem a Te korosztályod vagyok, irigykedek is zsenge korod miatt. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Rik!
Volt egy időszak amikor hol akart hol nem még egy gyereket.Mára a nem maradt csak meg. :cry: :cry:
Persze ha kapna egy Mercit(az a vágyálma) akkor én is kapnék egy babát. :D :D :D :D :D :D :D :D SZERINTEM!
Sajnos mivel nem kap Mercit én sem babát. :cry: :cry: :cry:
Ez most komolytalan volt a részemről.
Titeket is irigyellek,hogy a férjed szeretne még.

Nitta!
Nekem is jó lett volna ha annak idején amikor terhes voltam majd megszültem beszélgethettem volna hasonló cipőben járó csajszikkal de akkor még nem volt internetünk.Pedig de sokat aggódtam aztán amikor a Szonja megszületett.Sokszor gondoltam arra,hogy rossz anya vagyok.Pedig mint kiderült ez normális gondolat ha valaki jó anya.Ezt nem én mondtam hanem a védőnő.

KépKép
eszti76

Kép

Hát ez volnék én, bocsi a karikás szemekért , de hát este van. A Webcam nem túl jó képet csinál, szar a minőség is.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Eszti:
én is az ibolya úton nőttem fel, még a kutyátokra is emlékszem, ha minden igaz Roninak hívták. A tesóddal ( csudaszép Ivibaba apukája) dolgoztam együtt, egy műszakban a Shell kúton kb 5 éve. Az ibolya úti boltban is dolgoztam, kiszolgáltam párszor Ivi baba anyukáját is pl.
És akkor elmesélem, hogy kerülök ide.
A nővérem felhívott, hogy a barátnőjének van egy ismerőse, aki eladja a szép álapotban lévő babakocsiát elviselhető áron. Így volt szerencsém látni a kis Alízt és Nercsit az anyukáját. Éppen megmentettem Alízt az orszívótól. :lol:
Úgyhogy a kis Zoém egy csodaszép babakocsiban fog utazni. :)
Hazajöttem és kiváncsi lettem, hogy nézne ki más színben a kocsi, beírtam a googlee-ba és egy hivatkozás kiírta soproni kismamák, éppen a babakocsiról beszélgettetek.
És ekkor elkezdtem a sok okosság miatt amiket írtatok szorgalmasan olvasni napokon keresztül. Közben megismertem kicsit a többieket is.
Szóval véletlenek nincsenek! :lol: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

És volt szerencsém a kis Szonját is látni! :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Mirama:

ha jól emlékszem ti Kópházán laktok?
Az egy különös hely számomra, mikor még barátok voltunk a párommal oda mentünk le előszőr, ott volt az eljegyzésünk édes kettesben és ott volt a családi vacsi az esküvőnk napján. És a nászéjszakánk is. :oops: Szeretem azt a helyet !

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Andi:Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is neked!!!

Kép

Kép

Üdv.Nitta,én bajai vagyok,csak néha idepofátlankodok hozzátok!! :lol: :lol: :lol:

Gabó:buli nem lesz???

Kép

Anita & Dávid
szeszike

[quote="Viol"]I írta:Violdézni úgy is lehet, hogy ráklikkelsz az "Idézet"-re, közvetlen utána másolod az idézendő szöveget, utána pedig megint odateszel egy "Idézet"-et.
De lehet úgy is, hogy a babanet kiírja, hogy pl. "Erika írta", de azt nem tudom, hogyan kell...

Na ezt úgy kell hogy ugye az első szögletes zárójelben van az hogy: quote. Bele kell írni a nevet aki mondta pl quote="Viol" és akkor látszik. A zárójelnek meg kell maradnia.

Nitta,
Én is kiváncsi vagyok!!! :P

Kriszti,
Nekem is van egy Kovács Petra nevű ismerősöm! :wink:
Sőt, nekem rokonom is! :wink: :P

ALÍZKA GYÖNYÖRŰŰŰŰ! Kép

Katus,
Jó utat Nektek és érezzétek jól magatokat!!!!

AMICA BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

na mégegyszer a kép szülinapra:
Kép
Vendég

Szia Nitta!

Csini vagy! Kicsit ismerösnek tünsz, talán a Shell kútról. Én a Mol-on dolgoztam elötte meg a Total-on. Csípem a benzinkútakat. :wink:
Én meg a Cseresznye soron laktam 23 évig. Szeretem azt a környéket. Most nem Kópházán hanem Harkán lakunk. Kópházán Eszti lakik. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama tiszta marha vagyok!
De a babatali nálatok volt? :oops: most már félve kérdezek!

Már emlékszem, hogy Eszti még írta is valamikor, hogy oda jár oviba a leányzó és a nagyi a dadus.

Nekem is ismerős voltál de soha nem tudtam honnan. A Kőfaragó tér közeli mol kút? Mert ha igen, akkor onnan. Ha nem biztos a Cseresznye sor.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta
nagyon szépeket írsz,annak ellenére,hogy ily csuda fiatal vagy.bár a babád elvesztése gondolom olyan lehetett,mintha valaki alaposan fejbevágott volna-ezzel az érzéssel hamar fel lehet nőni.sajna,de most legyél nagyon boldog!!!

holnap péterrel lefényképeztetem az új bp-i autómódit :cry: ,majd megmutatom nektek.az átkozottak,a férgek!köszi eszter a keresetlen átkokat!

kriszti,andi
hogy megy az ovi a lányoknak?szerencsére míra jól érzi magát(még mindig),nem volt semmi gond eddig.ti már ott hagyjátok aludni őket?ill andi még biztos nem :? :x :roll: .de míra talán már igen?!

most elbúcsúzom,zórának folyik kicsit az orra,biztos kaka éjszakám lesz(no meg a fejemre már vettem be algopirint,de nem használ),úgyhogy most én kérek pozitív energiákat(és negatívot a bunkó keréktolvajoknak)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Hat Titeket követni nem egy egyszerü dolog! Minden nap pörögtök ezerrel! :)

Nitta!

Üdv elöször is itt a topicban es lam -lam lerepült a lepel es megismertük az arcodat! :) En sajni nem ismerlek teged! Es en is csak azt tudom mondani, hogy ne izgulj, biztos minden rendben lesz! En karacsony elött kerültem a topicba en akkor voltam a 36. het körül es nekem is annyira jo volt a többiektöl tanacsot kapni. Akkor meg kifejezetten sokan voltunk varandosok! :) En Ne.-bol irok es egy 8 honapos kislany boldog anyukaja vagyok! De gondolom te ezt mar ugyis tudod!

Amica!

Boldog SZÜLINAPOT! :)

Erika!

Nagyon aranyos Aliz! Es persze tök ügyi, hogy mar ilyen jol csuszik! Lara probalkozik a maszassal, de meg a kezecskejet nem tudja hasznalni es alt. orrabukas az eredmenye!

Viol!

Mi 1600 Ft-ot fizettünk a fülbevaloert a Varkeren, a regi Bizomanyival szemben csinaltattuk!

Eszter!

Nagyon köszi az e-mailt! Mar ismertem, de most is meghatodtam rajt!

GAbo!

Nehogy elfelejtsem irni, hogy termeszetesen nem haragudtam meg rad, csak nem akartam, hogy ebbe a hitben maradjon is valaki, hogy a Reni mar 2,5 ev utan nem tud magyarul beszelni. :) Szoval gond egy szal se! OKES? Lemaradtam valamiröl, hogy ujra babat terveztek? Nem az volt, hogy a suli miatt most picit szüneteltetitek a dolgokat?

Es csak megsugom Nektek, megvettem karacsonyra a repülöjegyeket! Megyünk haza! Dec.20-29-ig!
HURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA! :D :lol: :D :lol:

Na puszi Mindenkinek!

Ja, mi van Nikivel?

Kép
Kép
reni76

Nitta!
Húúú,hogy te mikre emlékszel.Szegény Roni kutyánk(Isten nyugosztalja)már a kutyamenyországban van kb 8 éve.
A"tiziben"laktál?Bevallom töredelmesen és ne haragudj meg ezért így képről nem vagy ismerős de biztosan találkoztunk számtalanszor akár az Ibolyán akár a kúton és ha ismét találkoznánk személyesen biztosan megismernélek.
A nővéred mennyi idős?A Fenyő térre jártál te is?
Hol láttad kicsi Szonjámat?
Mosolyogj sokat mint a képen!

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?