Sziasztok!
Lara,
nagyon ügyesek vagytok! Akkor jó éjszakákat!
Enikõ,
én eddig bodyban altattam Cumit, mostmár hosszú ujjú rugit adok a pelus fölé.
A Corában 100% pamutos, amit vettünk, 30 fokban lehet mosni. Egybként én semmit nem szoktam kifõzni, még a pelenkákat sem, bár mostanában csak betakaráshoz használom szinte, kimosom, jó forró vasalóval átvasalom, azt kész.
Egyébként télen is ezt fogom ráadni, úgy is vettem a méretet, legfeljebb egy vékony takaróval betakarom még. Cumi nagyon melegvérû kislegény így szerencsére nem sok gondunk van, a mit adjak rá a hidegben és fagyos zord éjszakákon kérdéssel, uazt mint egyébként.
Etetõszék: szerintem oly' mindegy, hogy milyen, csak legyen rajta bizotnsági öv. Nekem ez a tapasztalatom. Ha Cumi nincs bekötve és úgy gondolja, hgy most már egyem én meg a többit, egyszerûen fordul és már áll is fel. Nagy egyensúlyozó a mûvészúr egyébként.
Amúgy ha Bogi nem alszik el most az evések közben, szvsz nem fog késõbb sem.
No, mi egyelõre felfüggesztjük magunkat a talik alól, mert a klinikára kell járnom fénykezelésre a bõrömre, ennek pedig az idõpontja szinte teljesen egybeesik a talikkal. Igaz, egyelõre maga a "napozás" rövidebb mint a fel-le öltözködés, de ki tudja hogy mennyit kell várakozni, bár idõre megyünk. Ma bevitt a doki, de aztán... Majd kiderül. Ha sikerül idõben mennünk, azért nem szabadultok meg tõlünk.
Évi,
nekünk van hordozókendõnk, szívesen kölcsönadom, azátn ha bejön, varrsz egyet. Nekem is anyukám készítette el, a weboldalról. Egíyébként nekünk nagyon bejött, és a babazsák is, én a következõ gyermekemnél még többet és elõbb fogom használni, az biztos.
Közben ruhát váltottam, szép ez az anyaság. Kismanó rámtálalta az ebédet, miközben fogtam itt az ölemben. De azt mondjuk nem értem, hogy a pólóm alá hogy tudott?
FAnita,
igazán jó hogy jelentkeztél. Épp tegnap gondoltam rád, hogy már biztos elköltöztetek, vagy kikapcsolták az internetet, mert azért ilyen sokáig nem szoktál, hallgatásba burkolózni. De így igazolva van a hiányzásod!
Ja, Cumi nálunk is harap. Harap és vigyorog. Goldolja, látod én is tudok már ilyet csinálni. Korábban is volt 1-2 próbálkozása, de most megint visszajött. Nem tudom miért? Na, majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.
No, már csak annyit, voltunk ma a dokinéninél. Cumi 9,8 úgyhogy még nem 10 kiló, 75 centi. Elmeséltem a dokinak a tejmizériánkat, úgyhogy azt mondta, ha fogyna az anyatej, szójaalapú tápszert váltsak ki (fehérje pótlás miatt). Félévre felfüggesztettünk mindenféle tejterméket, utána majd meglátjuk.
Ja, benõtt a feje lágya Cumkónak!!!
Ágci