sziasztok
rik
én pedig úgy utálom a mesis napokat.most akaródzik(vagy nem)megjönni-már szerencsére régóta nem volt,de most sem akarom még(míra már 15 hónapos volt,amikor megjött
,na az volt a jó).és igen,most én sem akarok többször szülni,de ki tudja?!azok a boldog mesi nélküli hónapok!
.épp most,hogy szenvedek,péter kérdezte,hogy mit tehet értem,én meg nem szoktam csúnyán beszélni,de kijött belőlem,hogy csináljon fel
.
gabó
majd ha levi tud már beszélni,biztos ti is visszavesztek picit a káromkodásból.nem jó,ha csúnyán beszélnek.bár tudom(már tapasztaltam is) úgyis megtanulnak mindent az oviban,de mégse az enyémtől tanulják a többiek.nálunk a legcsúnyább szó a basszuskulcs,azt már míra is használta párszor
.na meg hülyéznek,mikor elfelejtkeznek magukról,de "kapnak" is miatta.
annyi mindent írtatok,nem is tudom mit írjak?!
szépek a kiskrapekok,kiscsajok!
viol
azért mozgasd neki inkább minden nap,sokáig....mírának én még most is kezelgetem 3-4-5 naponta,mikor eszembe jut,no meg van rá idő.és a rizsnyákos répa nagyon szuper,annak idején mírának az én éretlen cseresznyezabálásom miatt volt hasmenése(ő is fogyott),helyrehozta pár nap alatt,na meg volt valami zacskós por,azt kellett iszibe belerakni,megetetni vele(az nagyon borzasztó,de muszáj volt,mint ha cementet inna az ember)-smecta,most jutott eszembe
andi
de jó neked,hogy nincs időd enni!
.ezért vagy szép sovány!nekem bezzeg van rá időm
eszter
túró a fülébe a szőröstalpú osztrákjának!!!!na mindegy!remélem jöttök majd még!
zsani
ne idegelj a dolgon.az a lényeg,hogy meggyógyuljon a virág torka,az meg hogy miért történt utána már nem is fontos.szerintem meg a kicsilánynak nem fog kelleni pszichológus,ő hamar el fogja felejteni.bár én nem is tudom,mennyi idős.jár már oviba?mert akkor az ottani nyüzsgés kiveri a fejéből úgyis.játszani kell vele sokat,meg emberek közé menni,az eltereli a figyelmeteket!sok-sok kitartást,energiát küldök ehhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Rátok is fér,meg ágira is utazás előtt.itt fölöttünk röpködnek a repülők,mindegyik láttán-hallatán gondolok rátok,vajon melyiken ültök!remélem hazaértek,minden oké lesz
most megyek teregetni,pedig semmi kedvem hozzá.tegnap nem volt internetünk,hiányoztatok