sziasztok,
Linus,
A szülés….Bocs, ha valakit esetleg nem annyira érdekel.)
12-én, szombaton este még elmentünk moziba, olyan címszóval, hogy mostmár úgyesm nagyon lesz rá időnk.későn jöttünk haza, fél egykor kerültem ágyba.és fél háromkor felébredtem egy fájásra.tíz perc múlva jött a következő.vártam egy órát, lezuhanyoztam, de nem múlt, csak erősödött.gyanút fogtam, Szabi is fölébredt, nagyon izgatottak voltunk.fölhívtam a szülésznőmet, aki mondta, hogy menjünk be.Beértünk, ctg, szerencsére épp a saját dokim volt ügyeletes.nagyon aranyos volt, jól esett, hogy ő vizsgált meg.még csak 1 cm volt a méhszáj, kaptunk egy szobát, és mondta, hogy pihenjünk, mert hosszú lesz a nap, ebből csak estére lesz babóca.nagyon jól bírtam az egészet, ráhangolódtam a fájásokra, lélegeztem, stb.azt is mondhatom, hogy élveztem, hogy eljött a nap,amikor világra hozom a kisfiunkat.fél egykor megjött a szülésznőm, ő is megvizsgált, és megállapítottuk, hogy sajnos nem nagyon tágulok.a fájások már sokszor 1,5 percenként jöttek, és jó egy percig tartottak.aztán 3-kor megnézte a szülésznő megint a méhszájat, és még mindig ugyanannyi volt, 4cm.ekkor már nagyon fáradt voltam, és közös döntés után epidurált kaptam, hogy egyáltalán a végén legyen még erőm.maga volt a megváltás……tudtam pihenni 1 órát!és 1 óra alatt ki is tágultam az epi hatására, és jöhetett a kitolás.na, azt azért nem gondoltam, hogy az olyan sokáig tart, és ennyire fáj….a dokinéni mondta, hogy ez lesz, mert úgy csinálták, hogy akkor már ne hasson az epi, hogy tudjak jól nyomni.Szabi végig fogta a kezem, a dokinéni, meg a szülésznő is nagyon nagyon biztonságérzetet adtak…..és 17.25-kor kibújt Boldi, zokogtunk mindketten Szabival (még most is megkönnyezem).Boldi nem sírt egy kicsit sem, a pocakomra tették, és ott nézelődött.aztán Szabi elvitte fürdetni, meg felöltöztetni, és utána megint megkaptam, és szopizott a drága, rögtön!már volt előtejem, olyan boldog voltam.mikor Szabi megfogalmazta az éretsítő smst, amit elküldtünk, és felolvasta, hogy akkor jó-e így, megint elsírtuk magunkat.elképzelhetetlen, leírhatatlan a boldogágunk azóta is.Egy percre sem engedtem el Boldit magam mellől, velem aludt a kórházban is.nagyon jó baba, sokat eszik hála Istennek.
Szerencsém volt a kórteremmel is, mert ugyan nem volt egyágyas szabad, de a 3 ágyas tűrhető volt, normálisak voltak a szobatársak.mondjuk a csecsemős nővérek elég érdekesek.nekem a kutya nem mutatta meg, hogy kell pelenkázni, vagy szoptatni....csak másnap a védőnő...
Fodrász:én Pilisszentlászlóra járok egy nagyon ügyes fiúhoz, aki egyébként Pesten dolgozik egy menő szalonban, csak itthon is vállal kuncsaftokat.Vele az az egyetlen gond, hogy annyira sokan járnak hozzá (amellett, hogy nagyon ügyes, nagyon jó áron dolgozik), hogy csak 3 hétre előre tud adni időpontot.....de ha érdekel valakit, szívesen megadom a számát.Viszont itt Szentendrén, ahova járok kozmetikushoz, ott is van egy ügyesnek tűnő srác, Zoránnak hívják.A Forma stúdióban dolgozik, ha valamelyikőtök ki szeretné próbálni, a szalonnak tudom a számát!Figyelgettem a hajakat, amiket csinált, szerintem jó keze van.
AZ ingatlanadóval kapcs.jelentkezni kell az önkormányzatnál....akkor mondták, mikor csináltattam a személyimet....nekünk sem sürgős éppen.)
Babaúszáson voltatok már, Linus?én már annyira várom, hogy mehessünk.