Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Vicuska, sajnálom... :(
Judy, kitartás, szerintem még ma meglesz :D
most ennyi jut eszembe, de van 1 érdekes kérdésem....elmentem a szokásos reggeli wc-mre és mielőtt még gépiesen lehúztam volna, mint az ilyet szokás, megláttam egy világosbarnás, kocsonyás valamit...most pánikszerűen berántottam a gépet és nekiálltam keresgélni, csajok...ez lehet nyákdugó???? Jó persze tudom, hogy még húzhatom akár 3 hétig is innentől, ha ez az volt, de a legtöbben pár nap múlva megszülnek....nem tudom mi ez!!!!! Féljek? :roll:
Vendég

Márti,

A nyákdugó világosbarna és kocsonyás anyag, ami egyben van részletekben távozik. Olyan sajna mint amit te tapasztaltál ma reggel.

Szerintem jobb félni mint megijedni, hívd fel a dokid. Én hívnám. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Márti!
Szerintem is hívd fel Schvarcit,mert ez bizony a nyákdugó! :shock:
Judy!
Szerintem ma meglesz Barbika!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

És tényleg van olyan,aki még ilyenkor hetekig huzza,de hívd a dokit!!!
És írj,hogy mit mondott!
Tudod a számát?!

KépKép
KépKép
andesz78

hívtam, azt mondta sokat pihenjek és szedjem 3x2-esével a magne b-t. Ha nincs fájásom ne izguljak. Ha van, akkor kórház....
Vendég

Háááát!!
Azért megvizsgálhatott volna!!! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

sziasztok,
a talin én is nagyon klasszul éreztem magam, örülök, hogy elmentem!!!! Viszont a képek.... Hát Márti!!!!! no de semmi gond :lol:

Márti,
hű-ha, mit mondott a doki?????? Mit kell most tennetek?????

Vicuska, Bessy,
a francba!!!!! Rettenetesen sajnálom, és elhiszem Vicuska hogy "elfáradtál"... :cry: :cry: Remélem azért viszont sikerül erőt gyűjtened!!!

Bessy, nagyon örülök, hogy eljöttél, az őszi talin én voltam az egyetlen nem babás, és pár hétre rá pozitív tesztem lett :P

Judy,
hajrá-hajrá!!!!! Nagyon drukkolok Barbi babának!!!!

Andesz,
sajnálom, hogy Bencus is elkapta... jobbulást nektek!!!
Vendég

Azt mondta, amit írtam :) picit feljebb. Nem nyugodtam meg...bocsi, hogy nem nagyon reagálok, elkezdtem izgulni. Kisati nagyon mocorog, szerintem arra kér, hogy ne parázzak már. :) Igyekszem megfogadni a tanácsát...
Vendég

Márti, pihizzél sokat, szedd amagne b-t!! Próbálj nem parázni!!! El kéne menned előbb dokihoz!! Nem akarod megint felhívni a dokidat? Hátha azt mondja, menjél, megvizsgál!!

Judy, kezd izgi lenni. Nekem tegnap este óta nagyon fája derekam jobb oldala, de csak ha megyek. :shock: Meg a szeméremcsontom napok óta... Ez a hülye idő... lehet, hogy emiatt van???

Nati, más hír??? :lol: !d képek???? :shock: :shock: :roll: Ne titkolózz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A talis képek... hát, én mint mindig, "gyönyörűen" nézek ki rajtuk... :?

Na, erőt veszek magamon, elmegyek még zöcccsségeket venni a plussszzzba. Csak kibírom... Fáj a derekam :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

nem akarok elmenni, nincs is itthon a párom, 2-körül jön. De ne aggódjatok, ha bármi mást is tapasztalok, hívok mindenkit, dokit, Attilát... :) Figyusztok hétfőn megnézett Svarci és teljesen zárt volt a méhszájam, 2000-es mint mikor kijöttm a kórházból, és nem görcsöltem. Csak tegnap (v tegnapelőtt? :oops: ) egy picit...na, szólok Nektek is, ha vmi van!
Kata, Judy, bocs de most nem szeretnék találkozni Veletek a szülőszobán! :lol: Ti viszont menjetek, hajrá!
Vendég

Kata,
Köszi a tippet a 4d-hez!!! Lányok, aki még akar menni, mindenképp ide menjen!!! Mütyürke belebújt a méhlepénybe ezért az arca alig volt látható és másfél órát voltunk bent. közben pihentünk egyet, kaptunk csokit és colát, hátha attól elmocorog és így is lett, bár annyira nem mutatta az arcát. De nem is ez volt a lényeg, hanem hogy mindene megvan, szép egészséges. A dvt is megkaptuk, az majd még idő, amit nyerünk belőle képeket. Addig is egy képet amikt kaptunk:

és egyértelműen látszik, hogy kukaca van Mütyürkének :P :P Nagyon örülünk neki!!!!! Apa reggel óta a neveket böngészi :wink:

Alexa,
örülök, hogy megismerkedtünk!!!

Elnézést, hogy nem írok mindenkinek, de ma két helyre holnap pedig egy helyre megyünk vendégség, úgyhogy már mennem is kell!!

Márti pihenj sokat!!!!
Judy, kitartás, már nincs sok hátra!!
Vendég

Kép Mutyurke 17 hetes és 1 napos [/img]
Vendég

A jobb kezével takarja a jobb szemét, a bal keze pedig a szája előtt van. Az arca előtt van a placenta, bár Apával azon röhögtünk, hogy olyan, mint egy cici :lol:

Kata, óvatosan azzal a derékfájással!!!! Szólj,ha van valami!!!!
Vendég

Nati, nagyon aranyos Mütyürke! :D
Vendég

Márti! :lol:
pihizz sokat!és no para!

Judy,Kata!
kicsibabák,bújjatok most már ki! 8)

Nati!
nagyon aranyos a kép :wink:

Bessy!
a francba a pirit :evil:
Vendég

Kata, Andesz, látom ám, hogy itt vagytok :)
Vendég

Márti!
Lefüleltél :oops: :D !
A régi oldalakat olvasgattam :D
Aztán lépek takarítani,meg ma jönnek,ugyhogy dolgozok is egy picit!
Nati!
Gratula a pöcsözhöz!
Nagyon jó a kép! :lol:
Márti!
Pihenj sokat!
Azért az biztató,hogy zárt volt hétfőn a méhszájad!
Judy,Kata!
Nagyon drukkolok Nektek,hogy végre előbujjanak azok a babócák! :D
Vicuska!
Gondolkodtál már a továbbiakban?! :roll:
Chrissyy!
Pár sort írhatnál Krixtáékról,mert már nagyon kiváncsiak vagyunk!
Na puszi Nektek!
Ja,holnap egész nap itt lesznek Gabiék,már nagyon-nagyon várom!!!!
Majd csinálunk képeket! :lol:
Ja,Bencus 2 helyen jol lekarmolta az arcát :?
Szegénykém!!!
Pedig mindíg vágom a körmét!
Ja de amúgy jobban van már,csak egy picit köhög!
Na tényleg léptem! :D

KépKép
KépKép
andesz78

nagyon hétvége van....csajok, szültök már? :D :lol:
Vendég

Márti, én nem szülök, egyenlőre. Néha szúrogat a pocim, Gergő nem túl aktív már második napja. Lehet, hogy már készül??? :shock:
Te jól vagy? Megnyugodtál???

Jó éjt. Krixta még mindig kíváncsian várjuk a képeket és a beszámolót!!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt.

Nati, itt is gratulálok a cerkás Mütyürkéhez!! Hogy fogják hívni??? :roll: A képen tényleg olyan, mint egy cici ott előtte!! :lol: Néztek mindenféle adatot?? Agy, szívkamrák, sérv, ilyenek?? Tényleg, nem volt a nőci túl nyálas, mázas?? Nekünk az volt az egyetlen kicsit negatív az egészben, különben maximálisan elégedettek voltunk!!

Andesz, érdekes dolog ez a karmolás. Szinte alig van körmük, mégis sikerül lekarmolniuk magukat! Lehet, hogy a szülés után már rögtön kéne körmöt végni? (de most komolyan!!?)
És találtál valami érdekeset a topic elején???

Judy, fájások?? Nekem maradt a derékfájás, más semmi.

Márti? Mizu??

Vikike? Ani? Jó volt a tegnapi program??

Kisbabás kismamik? Hogy viselkedtek tegnap ebbena hülye hideg, szeles időben a babák? Nem voltak nagyon nyűgösek??? :roll:

Vicuska, most mi következik?? :roll: Te is majdnem a 2000. hozzászólásnál jársz!!!!! :lol:

ÚÚÚÚ, mindjárt eljutok én is a 2000. hozzászóláshoz!! Tudjátok mit? a 2000-et akkor fogom szólni, ha beindul a szülés... Na?? Lehet, hogy 2 hétig csendben kell lennem???? :shock: :lol: :wink: :D

Többiek?? Évi? te teljesen eltűntél Zsuzsóval együtt!! Mindjárt megnézem Zsuzsó Katáját az iwiwen!!

Ma jön haza délelőtt anyukám a kórházból!! :wink: Csináltam neki pulykanyakból GYÓGYhúslevest. Ő is imádja, meg mindenki a családban. Még sütök 2 féle egyszerű sütit, tegnapról meg maradt egy csomó baconös pulyka salival, úgyhogy megvan a komplett vasárnapi ebéd.

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok lányok!

Jó sokat írtatok, még nem voltam. Örülök, hoghy jól sikerült a tali, és annak, hogy vannak fenn képek. Igaz arcról nem ismerlek benneteket, de nagyon szépek voltatok mindannyian.

Hazajött apácska. Úgy örülök. Minden időt kihasználtunk, hogy csak egymást kényeztessük. :)

Vicuska, Bessy! Fel a fejjel!

Judy, Kata megy a drukk, hogy babázhassatok!

Nati! Nagyon szép a kicsi utódotok. Tényleg! van már nevetek?

Márti! Pihizz sokat! Az tényleg nem árt!

Krixtára és Rékára már én is kíváncsi vagyok nagyon!!

Gabiékat én is várom.

A gyógyulgatóknak jobbulást Andesz!!

Ne hari akit kihagytam, de még szédülgetek. Tegnap Bp.-en voltunk, és Lurdy-házban ettem bolognait. Éjszaka kétszer hánytam, valami nem volt jó. És még most sem vagyok a legjobban. :(

Mindenkinek puszi!
n.k.ildi

helló!
gyors helyzetjelentés: jól vagyok, sokat fekszem, nem fájok, bár néha szúrogat a hasam alja, sztem ennek nincs köze sokmindenhez. :) Nem tudom elhinni, hogy én esetleg mostanában szülnék...Kisati bír még nálam 3 hetet, sztem nem olyan rossz itt bent :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, jó sokat ettünk és pihentünk. Nagyon sok gyerek volt és kismamik se csak mi voltunk :)

Márti, nagyon szépek a büszkeségeid! (én is nagyon szeretem a virágokat). Nagyon izgin hangzik ez a nyákdugó....

Látom még mindenki egybe van. :)

Vicuska, Bessy, sajnálom a pirit. :(

Nati, nagyon édes a kis Mütyürke, ha meg lesz a kis pöcsös neve, kérjük szépen (beírom a tábliba).

Kata, köszi kérdésed, nagyon jó volt a hétvégénk. Most megyünk Vikiékhez is kicsit. Remélem jól van anyukád, mielöbbi gyógyulást kívánok neki.

Ildi, reméljük semmi komoly nem volt a kajával. Gyógyulgass!

madiani

Szijjasztok!

Nati
Gratulálok a kisfiadhoz! Jól sikerült a "cicis" :lol: kép! aranyos!

Judy
Helyesek a fiaid!
Eszedbe jutott már, honnan vagyok ismerős? :D
Nincs különösebb bajom magammal, csak ahogy Márti is írta, nem szeretném közhirré tenni, hogy lombikozunk. És azt nem tudhatom, hogy ki olvassa a topikot az ismerőseim közül. Ha babás leszek már semmi akadálya :D

Márti
Köszi a képet. SZÖRNYŰŰŰŰ :wink: :wink: :lol: :lol: csapzottan, meló után.... :lol: :lol: :lol: de tényleg köszi!!!
Pihenj sokat!!!! Kisati várjon még!!!

Alexa
Bocsi, hogy miattam nem tudtál képeket felrakni! :roll:

Kata
Hogy van anyukád? Látod, sikerült neki beszélnie Gergővel és megvárta a kibújással. :lol: Most már jöhet

Ani
Klassz lehetett a hétvégétek! Készültek képek?

Vicuska
Hogy vagy?

Ildi
Remélem jól megünnepeltétek apa hazaérkezését! :wink:
Mit szólt az alsókhoz?

Én már tűkön ülök, várom a keddet.... :D :D Mint a gyerekek: már csak kettőt kell aludni :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!

Nati!Gratulálok a kis kukacos Mütyürkéhez!!Tényleg olyan,mintha szopizna! :-)

Márti!Pont a nyákdugóról beszélgettünk a talin,erre tessék!! :shock: Na,azért KisAti tényleg maradjon bent még egy pirinyót!! :wink: Örülök,hogy jól vagy,nincsenek görcsök.

Kata!Jól telt a mai nap?Anyukád jól van?Gondolom jó már otthon lenni!Könnyen megy neki a mozgás?

Bessy!Jajj,ne mondj már ilyeneket!!Priviben elküldjem a képeket?

Vicuska! :cry: Beszéltél a dokival?Hogyan tovább?

Ani!Örülök,hogy jól telt a hétvégétek!Vikiék jól vannak?

Ildi!Húúú,de rossz lehetett az éjszakád!!Remélem mostmár jobban vagy!

Tegnap a szüleimnél voltunk,mert anyukámnak februárban van a szüli-,és névnapja,Őt ünnepeltük.
Ma meg egész nap takarítottam,most csilli-villi minden!Viszont kicsit folyik az orrom,meg "furcsa" a torkom,remélem nem leszek beteg!! :shock: Persze az a lényeg,hogy Martinka ne kapjon el semmit,de ezt itthon nagyon nehéz kivédeni! :?

Lányok,nagyon jól éreztem magam a talin,aranyosak,helyesek vagytok!
Vendég

sziasztok!
Kata,Judy!
Mi újság?! :lol:
Nem hiszitek el,ma megint megyünk a dokihoz,mert Patrikom szombat óta lázas!Meg nagyon taknyi,meg a torka fáj! :cry:
Nem igaz már,hogy nem tudunk ebböl a sz..rból kikeveredni :evil: !!!!!!
Tegnap itt voltak Gabiék,majd késöbb rakok képeket! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok lányok!

Köszönöm, már jobban vagyok. Tuti a plaza-s makaróni tett be. :(

Ani! Örülök, hogy jó volt a hétvégétek, és jól éreztétek magatokat!

Bessy! Az ám ünnepeltünk apácskával. Még azt sem vártam meg, hogy odaadja Nekem amit hozott. :lol: :D
Egyébként igen, örült az én meglepimnek is. :)

Andesz! Sajnálom Patrikot! mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!
A képeket várjuk!

Alexa! Anyukádnak utólag is nagyon boldog név-és születésnapot kívánok!!
Te meg vigyázz magadra nagyon!!

Márti! Csak így tovább! Pihengess sokat!
n.k.ildi

Andesz! Bence ma ünnepel : 2hónapos 2hetes és 2 napos! :D Egészséges boldog gyermekkort kívánok Neki!
n.k.ildi

Jobb reggelt!

Megfáztam, mint állat! Tegnap éjjel alig aludtam, mert nem kaptam levegőt. :? Mézes tea kering az ereimben, de mostmár kezd jobb lenni.
Apát hazahozták nekem, ma megy vissza. Voltunk házat nézni. Úgy néz ki megtaláltuk a ránk váró lakot. :)

Bessy
Sajnálom Piri anyót. :(

Márti
Ugye jól vagy?

Judy, Kata
2 in 1?????

Nati
Gratula a kukacoshoz! :) A lényeg, hogy teljesen egészséges. A rózsaszín ruhácskákat elteheted a kishuginak. :)
Nevet sikerült találni Mütyürkének?

Ildi
Remélem, nem lesz komolyabb bajod a plaza-kajától.
Voltatok házat nézni vagy majd később?
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Bessy, nem készültek képek. Már csak egyet kell aludnotok. Nagyon drukkolok!

Alexa, remélem semmi baj nincs és a torkod se fáj már. Jó mozgalmas hétvégétek volt.

Vikiék jól vannak, Levi nagyon okos és még mindig szívtipró. viszont nagyon igényli édesanyját, így Vikinek nem sok szabadideje van. Biztos jönni fog ha tud.

Andesz, remélem mielőbb kilábaltok ebből a korból. Gyógyulást mindannyiótoknak. Várjuk a képeket!

Ildi, örülök hogy "csak" a kaja volt a bűnös.

Szilvi, sajnálom a megfázást. Te is gyógyúlj minnél elöbb.

madiani

Ani
Köszi, igyekszem mihamarabb kimászni ebből a kórból...

http://ingatlanok.hu/ingatlan/elado/csa ... urgo/93605
Ez lenne a házikó(nk). :D
Vendég

Szilvi! Hát sajnálom a megfázást! Vigyázz nagyon magadra!! És Titababára!

Én is remélem nem lesz bajom, de szerintem akkor most is roszzul lennék, de szerencsére nem vagyok.

Ház: voltunk az inagtalanirodában. Felvették az adataink, hitelszűrést csináltak(hogy ne az legyen, hogy álmodozunk, aztán nem tudjuk úgyse megvenni). Egyébként azt mondták, hitelképesek vagyunk.
Igazából nagyon sokat nem tudtunk meg, mert az a pasi, akihez tartozik a ház pont szabin volt. Ugyhogy ma magyünk be újra.

Teszek fel képeket.
n.k.ildi

Nem tudom feltölteni. Mindig kiírja, hiba történt.
Próbálgatom később.
n.k.ildi

n.k.ildi

Ildi
Ügyik vagytok!
Vigyázok magunkra! Titababa most is kopácsol, tegnap reggel megrúgdosta apa oldalát. :D

Ha megengeditek, egy hangyabokányit dühöngenék. Tegnap "kedves" anyósjelöltemék állllllat módjára elrúgták a pöttyöst. Elküldük a linket, hogy nézzék meg, milyen házat szemeltünk ki. Erre jön a válasz: szép, de sokat nem mond, élőben kellene látni. Felajánlottuk, hogy jöjjenek fel és akkor meg tudjuk nézni. Aztán jöttek az intelligens kérdések: milyen téglából épült? Vannak-e ólak, hogy tudjuk állatot tartani, mekkora a kert, hogy kertészkedjünk, ültessünk fákat. No, de ki ért a fákhoz?!?!?!?!?! Mert mi nem. :? Amin végképp kiborultam, ültessünk büszkét, meg málnát, meg sárgabarackot, mert ha nekünk nem kell, nyugodtan vigyük el hozzájuk.... No comment. :evil:
Csak egy megjegyzés: van egy bazi nagy kertjük, amiben talán még 1-2 gyümölcsfa megmaradt, amúgy gazt tartanak benne, a málna ott rohad a bokrokon. Plusz van 1 kiskertjük, ahova évente talán kétszer elnéznek...
Vendég

Ildi!
Lehet nagy a méret!
Na rakom a képeket! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi
Műszaki szakit is vittetek magatokkal?
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi!
Privi ment! :D
Lányok,azon a képen,ahol Noel sírt,olyan mintha Bence úgy nézne Rá,mintha:Hát Neked meg mi bajod van???!!! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andi! Hát gyönyörűek ezek a fiúk! Nem tudok betellni velük!
Válasz privi!

Szilvi! Még nem néztük meg a házat, de viszünk magunkkal szakértő szemeket is! Andinak hála!
n.k.ildi

Ildi
Apával arra a döntésre jutottunk, hogy valszeg mi is viszünk magunkkal valaki szakértő szemet. Egyik szülő se akar beleszólni, tanácsot adni blablablabla..... Egy külső ember tuti nem nyafog ennyit....
Vendég

Szilvi!
Hát neked sem könnyű anyóssal úgy látom. Nekem már attól görcsbe rándul a gyomrom, ha meghallom, hogy el kéne menni hozzájuk. Még e-mailezni csak-csak szoktunk, de nekem ez bőven elég a beszólásaival együtt. Csak az a baj, hogy én meg olyan vagyok, hogy nem hagyom magam, és visszaszólok neki, amivel ugye magam alatt vágom a fát. Lehet ezért tartunk még itt, ahol tartunk. :(
n.k.ildi

Ildi
Úgy néz ki, hasonló cipellőben járunk. Én még nem szóltam vissza durván, de azért apának megjegyeztem, hogy nem így kellett volna.
Most nem tudjuk eldölteni, hogy eljönnek megnézni a házat vagy se. Viszont, ha jönnek, mindenkit hozni akarnak, ami azt jelenti, hogy kb. 8an mennénk házat nézni, amit nem kellene. Főleg úgy, hogy apa öccsei egyáltalán nem tudnak viselkedni... :( :evil: Arról nem beszélve, hogy állandóan sírnak, hogy nincs pénzük.
No, majd túlélem ezt is....
Vendég

Sziasztok,

Még 2in1, bár szépen jönnek a jóslófájások, napi 5-6 összahúzódás már van szombat óta. Reménykedek.

Ma reggel nekem is kijutott a bosszúságból. Elvittem a fiukat a suliba, épp indulnék haza, amikor a kocsi olyan traktor hangot adott ki, hogy még én is megijedtem. Tudtam, hogy a kipufogó mehetett szét, de mondom nem hiányzik most felesleges pénzkidobás. Marha mérges lettem. Mentem is a szerelőmhöz, aki megnézte és azt mondta, hogy csak valami illesztésnél ment szét, ez néha megesik, és csak hegeszteni kell. Azért meg nem kért pénzt. (ismerem őket ezer éve)
Ugy megkönnyebbültem, hogy azt el sem hiszitek. Szülés hetében kocsi nélkül maradni + isten tudja mennyit kidobni, hát nem lettem volna tul boldog. De így végülis jól alakult. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Gratulálok a kis kukishoz. Nagyon jók letteka képek. Gondolom apa most nagyon büszke az ő kisfiára!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti,

Hogy vagy??? Remélem pihiztél a hétvégén.

Ani,

Örülök, hogy jól telt a hétvégétek. :lol: :lol: :lol:
Kis vőmet és anyuciját meg puszilom. :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Bocsi, nem tudtam, hogy titok egyenlőre a lombik. Bár lehet már mondtad, csak én vagyok olyan lüke, hogy elfelejtettem.
Keddre mennek a drukkok. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Jobbulást Patriknak. Remélem hamar meggyógyul.

Annyira édesek ezek a kis hapsik!!!! :lol: :lol:
Azért látszik ám némi hasonlóság, bármennyire mondjátok, hogy különböznek.
Ti is nagyon csinik vagytok. :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Örülök, hogy végre találtatok egy házikót magatoknak.
Nagyon tetszik, mi is nézegettük azt is (szokás szerint) Lehet pár év mulva a szomszédotok leszünk. Vagy legalábbis falubeliek.
Bár én Kincsesbányát jobban szeretném otthonomnak.
Lenne ott is egy ház most, egy kis külső pucolás kellene rá, de belül szépen felújított. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Ti is ügyik vagytok, hogy rátaláltatok a házikótokra.
Az ilyenben az a jó, hogy már a saját ízléseteknek megfelelően tudjátok majd befejezni. :lol: :lol:

Alexaa,

Hogy van a torkod??? Remélem nem lettél beteg.

Kata,

Hogy van a derekad??? Jobb már a pihitől???

Chrissy, Krixta,

NE TESSÉK MÁR EZT CSINÁLNI VELÜNK. KÉRÜNK VALAMI ÉGI JELET FELŐLETEK.

Mindjárt én is szülök, és jó lenne előtte látni Krixta kislányát. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Hidegfront van, hátha kicsalogatja Barbi babát. ;) :)
Rendesek voltak a szerelők!
A másik utcában van egy 4+1 szobás ház, gyönyörűen lambériázva. Érdekel? ;) (ha jól emlékszem, 15 misi körül van)
Nekem Kincsesbánya nem lopta magát a szivembe. Elsőnek a paneldzsungelt láttuk meg... Kiábrándító volt. :?
Vendég

Szilvi,

Sajna most még tárgytalan, majd ha visszamentem dolgozni, addig csak nézegetjük.

Valszeg én azért szeretem Kincsest, mert ugye mamám, unokatesóim etc ...laknak ott, és a gyerekkorom nyarait mindig ott töltöttem. Most is sokszor megyünk ki látogatni, nyáron van hogy ott is alszunk. Anyum és keresztapám odavaló.

Hát igen , sajna a betondzsungel kicsit csúfítja a látványt, de nekem már belopta magát a falu a szívembe. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Addig lefoglaljuk, nehogy elvigye valaki más. :)
A gyerekkori emlékek sokat számítanak. Nálunk az első benyomás volt meghatározó. :?
Csurgó a fagyijával elsőre megtetszett. :) A ház az utolsó utcában van, ott kezdődik az erdő, lehet kirándulni, nem túl messze van a Károlyi-kastély...
Vendég

Szilvi,

A csurgai fagyiban egyetértek veled, tényleg nagyon finoman csinálják. Mi is ettünk már ott sokat. :lol: :lol: :lol:

Na meg persze a kastély sem uccsó, de Kincsesről könnyen átugrunk hozzátok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ez nem lehet igaz, már megint laptető. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Vagy tegyem el a 4. babára???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?