Új privát üzeneted érkezett!

sziazstok Kép

bepa syg
ez most bizti valami front Kép Kép az este adri megint kezde szenvedést már éjfélkor ült azágyban és dumált hamikát kért meg nyavjgott visszafektetem és mondtam neki hogy nagylány nincs hamika meg nincs játszás este van tessék aludni na kb 5 perc mulva aludt is bár nem sokáig 1 órahosszáig aztán megint eljátszottuk ugyanezt de már akkor kapott kajcsit aztán aludt is de most reggel 1/2 6 óta megint fet van nem értem ha 2 napig tud ormálissan aludni akkor mi romlik el 3. napon ????!!!!
áki meg már kiakszt ezzeél a csak addig alszom még simizeda hátam az este ki akartam vele tolni egy összecsavart pelust tettem hátára mertmár olyan álmos voltam hogy azt hittem leesik fejem na hát nem jött be szoba ajtóig sem jutottam el aztán hasra forditottam visssza és mondtam neki hogy tessék aludni kapott egy ksi simit aztán kijötem nem sirt nem nyavajgott csak 1-2 nyösszentet aztán bealudt na mindegy mert utánna adri kelt de már ez nálunk is haladás hogy ott tudtam hagyni tibor mindig azzal szapul igy is hogy rám vannak nőve mert mindne kényüket kedvüket kiszolgálom nikinek 11kor még mesét mondtam és mondtam neki hogy mostmár elég nincs több mese alvás van érdekes ő is elaludt

szóval szerintem tudnának ők aludni csak mi " elrontjuk " őket a lelkismeret nem vitt á idáig hogy hagyjam bőgni őket aztán rájöttem ma este hogy csak addig minket zavar amint elhatározom magamban hogy nem "érekel " eltud ő aludi akkor igy is lesz érdekes áki az este ezután a művelet után egyszer sem volt fennt adri is igaz korán felket de onnatól azért aludt niki meg szokás szerint aludtmig felőltöztettem meg anyu kivitte kocsiba
bocsi hogy én is hosszú voltam Kép

balim
szerintem is nagyon jó viborucol ákinak is jön most 5-6 foga már majdnam kint van
én is fogom adni neki ha már nagyon nyügizik

bepa
énis azt tudommondnai mint melissza Kép

még valamit akart de nem jut eszembe

Kép

Kép

Kép
roz23

Heló lányok,
most megyünk oltásra. Kép
Ha túléltük, jelentkezem.

Kép
Kép
melissza

melissza
ügyessek legyetek Kép

hol vagytok ma csajok ???

Kép

Kép

Kép
roz23

roz,

én itt vagyok, de kivagyok teljesen. Eszti fél öt óta kétszer félórát aludt, a többi időben egyfolytában sír Kép. Most végre elaludt, de megint csak félórát fog tartani, tudom.
Hol kapok szerinted tutira Viburcolt? És mennyi manit vigyek magammal? Tudsz ebben segíteni? Ebben az esőben nem nagyon van kedved próbálgatni a patikákat, inkább odamennék ahol bizti van.
balim

1200 ft a viborucol 10 kúp van benne a rákoczi utcán bizti kapsz ott szkott leni fogacskája fáj enyire a drágának sajnálom szegényt meg téged is én közben elkezdtem nagytakaritani de leslek benneteket ma minden képpen végezni akarok apa estére golfozik holnap nem les zitthon és nekem meg megigérte anyukám hogy holnap elvuszi a csajokat ha ma végeznék holnap elmennék sétálni egyedül !!! de ezt ne mondjátok el senkinek mert megint nem jön össze Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

köszi az infót, akkor oda megyek. Most 40 perce alszik. Kérdés, hogy meddig. Ökle teljesen bent van a szájában. Az éjszaka is katasztófa volt Kép. A fiúkat korántsem viselte meg ennyire. Remélem hamarosan túl lesz rajta. Aztán jön a következő Kép. Szurkolok, hogy holnap mehess sétálni, ne essen ez a fránya eső! Szegény, te megint egyedül leszel este?
balim

ennyi volt... már fel is ébredt Kép Kép Kép
balim

Sziasztok,
vagyok én is, most nagyon jó dolgom van, apa mesél a picilányának oroszulKép
Én meg elindítottam mosást, főztem teákat magamnak, szóval nagyon kényeztetve vagyok.

Az ökölről jut eszembe: tegnap a Lili úgy bedugta a kezét a szájába, hogy szabályosan meghányatta magát, minden kijött belőle. Pesze ügyesen csinálta, az egész anyára ment, rá egy csepp semKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lassan átnevezhetjük a topikot Viburkol-topiknakKép
Kíváncsi leszek, Leona hogy fogja bírni, ha jön a foga. Még mindig láthatáron sincsen, de nem is baj, addig sem tud annyira megharapni.

Most meg elkezdtt köhögniKép

Mit adjak neki, h tudjon kakilni? Amióta kap szilárdat, azóta kakigondjai vannak. A sütőtöktől összejön, de nem kaphat állandóan tököt. Céklára gondoltam, szerintetek?

Lina,
majdcsak belejön Lili is a szopizásba, kell nekik egy kis idő.
Az jutott még eszembe, h lehet ám, h többet hízott, mert nem ugyanazon a mérlegen volt mérve. Nem 100%, h egyformán mér a doki mérlege és a kórházi.
Rövid horoszkópot csinál egy asztrológus a www.csaladinet.hu -n.

Roz,
nem tudom, mi van, h ennyi rosszalvó gyerek lett. Még Seriff-Hanna is "elromlott" egy kicsit.
Ez a mi rontjuk el, valahol igaz. Csak hol a megoldás? Valószínű az lenne, ha mi erősebbek tudnánk lenni, mint a kölkök. Azt hiszem, nálatok is Adri az erősebb, ez a gond. És tényleg, ha bekeményítünk, akkor mindjárt jobban megy az alvás. Leona 3 napja "csak" 3-4-szer ébred fel, ez a fele annak, mint eddig.
Ma hajnalban viszont ő is ébren volt 1 órát, de beraktam az ágyába, én meg visszafeküdtem. De a végén újra kellett csinálni vele a letesz-felvesz játékot, végül megint az ágyában aludt el.

Melissza,
nem lesz gond.

Kép
sygnum

megbuktam az altatássalKép((nem hiszem el, de ez vanKép
Syg! én is ezen a módszeren fogok újra próbálkozni, csak az abaj, hogy Benő gyerek úgy belelovalja magát 1 perc alatt. hogy még ölben sem nagyon nyugszik meg,jaj és azt mondanom sem kell, hogy ehez át kell vinni a kiságyát másik szobába, mert hiába de tuti felébred valamire. Tegnap este ezért megint mellettem aludt el cicin, de jó mélyen KépNem lehetne auz csinálni hogy valaki más tanítja meg helyettem erre. mert nem vagyok a türelmemről híres (jó kis peadgógus mi?)
Ma apa megveszi a gyógyszert ha kap, remélem jó lesz bár sztem Balim jobban kilehetKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!
Látom mindenkinél pörögnek az események.
Nálunk is , Kata az én kis jo alvó lánykám elalszik este 9 körül és 11 körül most rendszeresen felébred és kiabál magyaráz vigyizik, mintha nem kéne aludni , ezt csinálja éjfélig aztán megunom berakom ágyikóba és folytatja a saját kis dumáját csak sokkal hangosabban, és egyszer csak bealszik, igaz közben takarót lerugja magáról .Ma megprobáljuk doktornénit hátha megkaphatja már az oltását , mert mult héten elmaradt a betegség miatt , meg kiváncsi vagyok már hogy elértük -e már a 7 kilót.

Balim
Látszik is már a fogacska vagy hogy vetted észre? Kocog? Katánál én is látom hogy van az inyén egy kis fehér pontocska , de még nem törte át , de nálunk is szerintem lassan kibujik , de furcsa lányoknál sokkal késöbb jött ki , Domikánál 10 hosan , Enikőnél pedig 8 honaposan.

Roz
Tudom nálatok is barbi , meg hercegnő mánia van, nem tudod véletlen hogy hol kaphatok ilyen anyagot amiből tudnák ágynemű huzatot varrni Domikának .Most lesz szülinapja és arra szeretném .Láttam készen azt hiszem tescoban vagy auchanban , de sokallom érte a 4 ezret, lehet hogy igy se jön ki igaz olcsobban.

Linácska
Gratulálok mégegyszer pici Lilihez nagyon kis tündéri hajasbaba.Kitartás türelem és be fog állni szépen a tejcsike ,és ne engedd hogy felidegesitsenek , bizti megeszik annyit amennyi neki kell .

Nana
Hogy szalad az idő már 18 hetes kismama vagy.

Seriff , Bea
Nagyon tündéri a képeken Hanci.

Kép
Kép
Kép
kecsone

syg

hát nem tudomhogy tudsz e szerezni paradicsomot meg megenné e leo az nagyon jó most em ugrik be hogy szilvát mikortól lehet az is jó az nagyon jó csak nem tudomhány hós kórtól adható nálunk van itthon bébiételden de csak csajok kapják ha gond va de áki még nem kapott mert kecskeméti van itthon de az cukrozott és ákinak igy nem adom egyébként 4 hó van ráirva hát nem tudom....

balim engerm az eső nem zavar imádom legalább nem lesznek annyian az utcákon

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina! tápszer még megy ugye? 2 ciciből és lehet gyakrabban próbáld (az én fiam sose tolta-tolja ela cicim...mindig tudna enniKép

jaj, kérdés: ki szokott keresztszülő lenni (férj teső????)
ülő helyzetben besüpped és lüktet a kutacs: miért?

KépKép
KépKép
bepa77

kecsoné sajnos sehol nem láttam én is kerestem és igen tescoban van ariel es ágynemű 3400 ért kicsit húzos mi a micim. is anyiért vettük

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

csak gyors beköszönés...

Biztos hogy van vmi NAGY ZÛR a levegőben, mert még az én (már) szuper jó alvó kisfiam is éjszaka 1/2 óránként ébredt, amig oda nem vettem magam mellé. És még össze-vissza beszélt is álmában, pedig nem szokott.
+++ 2. napja egyszerüen NYÜGÖS!!! pedig ez azért már ő rá egyátalán nem jellemző, hisz már nagy fiú, most meg mindenért sírva fakad. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lina!

Kistappancsos kép nagyon aranyos!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Most csak gyorsan, telefonról megy most a net, apa elfelejtette befizetni adsl számlánkat. Kép Kép

Szóval: Bepa, nálunk Gabi nővére lesz a keresztanay, én a tesómat szerttem volnja, de mindegy, lesz még babócink. Kép
És a kutacs lüktetése normális, nekünk is szokott.

ez az alvási mizéria akkor mindenkinél tart? Kicsit megnyugodtam..... Kép

Syg, örömmel olvastam, h. Leoka kezdi megtanulni, h. kell aludni..... sajnos én elrontottam, h. saját maga aludjon el.... mostanában cicin alszik el. de addig van cicin, amíg be nem ájul. Sokszor fáj már a végén, de hát ha ez jó, majd leszokik róla. De ha leteszem, és felébred, széltnéz, tudja, hogy az ő helye, és kész, alszik tovább. Ennek örülök. Kép

Mit is akartam még?

Bea, sajnálom a térded. Kép

Sajnálom a foggal küsdőket. Zsófi is rágott tegnap mindent..... Már behűtöttem neki a rágókáját, de az csak jobban felhergelte, meg jobban üvöltött.... nappal sem aludt olyan jól tegnap, mint szokott.

Ma is kint van, igaz 2-szorra sikerült, mert rájöttem, h. utálja az esővédőt. Ha ráteyezm, és úgy altatom el, nem alszik, hanem sír alatt. Akkor kell rátennem, amiikor már alszik. és már az ülését is meg kellett emelnem, hogy kilásson. Nem korai ez még szerintetek?

Seriff, köszi a választ! Kép

Nana, irigyellek, mert kismama vagy! Kép Én is szeretnék. De néha olyan nehéz, és még ezek után jön a java.....

Na, megyek, holnap szerintem tudok jönni, ha nem, akkor hétfőn. Kép Pedig hiányoztok!
birolili

lina

neketek ki a házidokitok a gyerekdoki ??

kati
eszembe jutott még hogy van az arany jános utcán az az uj bolt ( nekem uj lehet hogy régota ott van ) a cactus clon termékeket árulják tele van disnys cuccal van hercegnős törölközös bugyi zoki csat meg minden názd meg ott a törölköz nem vészesen drága bár sak egy himzet körmatrisában van benne a hercegnő

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Egy gyors kérdés: a családipótlékot mikortól emelik? Januárban még a decemberit kapjuk? Most néztem meg Neten a számlánkat, és ugyanannyit utaltak, mint tavaly. Nem értem.
patriot

délután még benézek
patriot

Igen Patriot. Januárban még a decemberit kapjuk, úgy mint a fizetésnél, tehát februárban fogjuk megkapni az első emelt cs.pótlékot.

KépKép
KépKép
nana09

melissza szuri ??hogy viselte manó ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana! ha már Dani is nehezen viseli ezeket a anpokat akkor lehet nem most kezdek el keménykedni Benedekkel.
Hogy vagy kismama? Hányinger? ugye már nincs...moczizás van már a pocakban?

KépKép
KépKép
bepa77

hol lehet utánna nézni ennek csp mert nem tudom mi mennyit kapunk majd 2 tartósan beteg gyeköv meg mivel3 gyerek van ez már elég sok lesz de jó !!! végre valami kis plussz zsé hamár apának ugysem lesz melóhelye most telcsizett hogy valszeg őt mégsem viszi magával zöldért az ujhelyre
ugyhogyha bárki tud bármilyen melót apánknak jöhet sokoldalu beszél angolul van info mérnők diploműája programozó rendszergazda és van egy villanyszerelői sulija
reméljük most nem 2 évig lesz itthon Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

KépKép
KépKép
bepa77

Roz,

http://www.vtsoft.hu/cst_kalkulator/index.php

ez nagyon jó! Kalkulátor, pontosan megtudod mennyit fogsz kapni

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz,
házidokinak a Lajosmizseit fogjuk választani, Dr. Rónai, majd jövő csütörtökön megyünk hozzá először. Úgy gondoltuk, hogy így mindenképpen egyszerűbb, hogy csak egy helyre kell majd hordani, nem külön védőnőhöz ide, és orvoshoz Kecskemétre, meg attól féltünk, hogy ha orvost ki kell hívni, egy kecskeméti nehezebben jön ide házhoz.

Bepa,
most volt a védőnéni, mondta ő is, hogy ha elég sokat eszik egy ciciből 70-80 g, akkor a plusz 20-30-at adjam oda a másikból, ha meg nagyon keveset, mint most 40 g-ot, akkor pótoljam tápival. Majd átállunk erre.

Amúgy én ügyes nagylányom egy órán keresztül elvolt magában a kiságyában. Nem aludt, nézegette a maciját, meg hallgatta a babazenét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,
Dr. Sárkány nevezetű ortopédus rendel itt.
???????????????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Túléltük a háromhós oltást. Igazi hős volt a fiam, vigyorgott végig a dokinénire, a szúrásnál nyöszörgött kicsit, de kész. Azért rögtön beborogattam. Egyelőre nyugis, alszik. Kép

Bepa,
kutacs lüktetése teljesen normális. A tanácsadáson egyébként elvileg mindig ellenőrzi a doki, és rögzítik a méretét is.
Keresztszülő elvileg bárki lehet. Leggyakrabban testvér vagy az esküvői tanú, de lehet barát is (az én keresztanyukám anyu főiskolai barátnője). Azt az egyház szabja meg, hogy vallás terén milyen kötöttségek vannak. Nálunk már megvolt a keresztelő december 18án, és a férjem barátja és az ő felesége lett a keresztszülő. Egyébként nagyon jól sikerült, csak a keresztanyukája fáradt le, nem csoda, nem szokta a 7 kilós terhelést. Kép

Bálint ma 14 hetes + 1 napos: 7210 gramm és 65 centi, fejkörfogata 42 centiméter.

Kép
Kép
melissza

melissza
Örülök, hogy ilyen "jó" volt az oltás... nálunk is így ment, csak du este volt nyűgős és ejjel 1* kelt enni hőem. volt csak.nagyon nagy BálintKép

lina!sztem 40g-is inkább cici (másik) termelődni fog ha többet eszik..tudod kereslet kínálat(ja és mindenképp fejjél akkor is ha pár csepp jön....

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,

tegnap óta itthon vagyunk, próbáltam visszaolvasni, rengeteget írtatok Kép
A szombati vizsgámat halasztottam, így az ötből csak kettő maradt. Igaz, az egyik matek (analízis).
Sajnos mi is beálltunk a betegeskedők táborába, szilveszter előtt Emese, Õ már nagyon jól van, tegnap du. meg Kamilla lázasodott be. Persze a hangulatán ez nem érződik, naponta 5x átöltözik...

Puszi Mindenkinek, este jövök, most mikróökönómiát kell tanulnom. (Kamilla szerint azért, hogy tudjak Neki rágót venni... Végsősoron igaza van.)

Kép

Kép
kobudo

Hát most már az én türelmem is kezd elfogyni!

Lehet hogy Dani is beteg lesz???

Már 2 órahosszája próbál elaludni, de nem bír. Kép 10 percenként kirohangál vmi ürüggyel és csak nyavajog. Én meg az elmúlt 2 órában semmit nem bírtam csinálni, mert csendben kuksoltam, hogy ne zavarjam az elalvását. Most már MÉRGES VAGYOK! Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
benedek is szenved...még a séta is sírással végződött...ma reggel óta 1 órát aludt

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok Csajok!2-szer fogtam ma hozzá,h.végigolvassalak titeket és reagáljak,de egyszer sem jött össze.Rege egyre többet ébren van és most kísérletezem,h.hogy lehet mellete tevékenykedni így is.Bocsi!Remélem jól vagytok!Sokat gondolok rátok!Holnap újra próbálkozom!Puszi!
mrege

lina
éppen ezt akartam én is irni és ha ciciről cicire jűratod a 40 gr nem olyan nagy menniység hogy ne tudja összeszopizni mi is igy csináltuk ákival hogy jobb cicivelha végzett jött a bal és akár ezt töbször megjáétszható egymás után ez nekünk bejött

rege Kép
már nagyon várok egy kis beszámolot hogy milyenek mostanában napjaitok

melissza
nagyon ügyes a nagyfiú és nagyon szép a súllya Kép

kob
de jó hogy itthon vagytok Kép éppen ma akartam irni sms-t hogy hogy állsza vizsgáiddal Kép

na megyek mert nagyon leültem

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff hol vagy ma ????? minden rendben van ???

Kép

Kép

Kép
roz23

halló,halló
jól vagyunk
Roz,
csak d. e. leöntöttem a billentyűzetet supradynnel, és újat kellett venniKép! Végre sikerült kedvére valót főzni:répa-krumpli-pipihusi és paradcsomKép! Most hülyét kérdezek: a golf nem kinti sport?

Lina, két cicit már én is akartam mondaniKép!Ja, és figyi az első itthoni héten az én csöppségem 70g-t hízott, ami még a fele sincs az előírtnak, mégsem kellett tápi, a következőn meg 270g-t. Mondjuk aztán ezt a jó szokását nem tartotta megKép!

Syg, nem vigasztal, és hidd el már fele annyira se izgat a kg téma, mint rég-persze, ha 7kg-s gyerekem lenne abszolút nem izgatna, na de Õ közelebb van a 6-hoz. Jó tudom, erős meg minden, de ez akkor is hülye érzés!

Melissza, hidd el, h lehet aggódni egy kiegyensúlyozott gyerek gyarapodása miatt isKép!

Még nagyon sokat akartam írni, de Tücsök nem hagy, majd talán holnap!
puszika mindenkinek! Jó éjt a babáknak!

Kép
seriff

seriff ez még mindig a szigoruan számtec őrült kényelmi sport a gép előtt tudod másnapig Kép
látom te sem vagy ügyesebb mint én Kép egyébként nyáron szoltak élőben golfozni ennek eredménye az lett hogy teraszon dupla üveget ki is törtök amit 32 000 ft+ kiszállás ért cserélték ki azóta itthon nem probálgatják az ütöket szerncsére Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok

Nagyon le vagyok maradva, sokat írtatok, csak a felére volt időm, mert Bence jönne ide játszani.

Bencével ma voltunk újra dokinál. Köhög, sípol a tüdeje, irány a röntgen, baloldali tüdőgyulladása van. Új gyógyszer, jövő héten sem mehet suliba, már magántanulók leszünk. Így gyorsan eltelnek az utolsó napjaim szülés előtt. Szerencsére nincs olyan rossz állapotban, mint amekkora baja van. Itthon annyira babusgat engem és Adrit, hogy néha már szólok neki, hogy ne nyálaskodjon annyira. Kép Ma egyébként negyed 12-kor kelt fel, én meg 11-kor. Kimerült a drágám, még be is pisilt egy picit.

Én is voltam csütörtökön dokinál. Kicsi lányom addig-addig fészkelődött, míg farosból átment koponyavégű fekvésbe. Úgy örültem neki, de így izgulhatok a szülés miatt. Azt mondta a doki, hogy megpróbálkozunk vele, aztán, ha nem megy, akkor császár. 2600 g a becsült súlya, minden rendben van. Jövő héten kedden leszek 37 hetes, és menni kell ctg-re.

Nana

Én terhességem első 3 hónapjában voltam ingerlékeny. Azóta nagyon nyugodt vagyok. Nálunk, ha minden igaz jövő szombaton lesz zsúr 4-5 gyerekkel. Dani helyes lehet, ahogy udvarol. Bencét abszolút nem érdeklik a csajok, még útálja is, ha ő tetszik valamelyiknek.
Nekem is hátsó falon tapadt mélyen a méhlepéy. Ez nem annyira jó, látszik is, hogy vastagon van írva. Én nem gondoltam, hogy az nem jó, a doki sem szólt, és mindent ugyanúgy csináltam vele, mint előtte. Tornáztam is, bevásároltam. A vődőnő mondta, hogy nem kellene 2 kg-nál nehezebbet emelni. De, sokan nem tudják ezt betartani, ha pl van még egy pici otthon.

Erszényes

A torna soha nem késő. Én a viszér miatt nem mentem. Mikor először voltam otthon gyesen megismertem egy brancsot. Nagyon jó kis társaság volt. Õk már a terhestornán verbuválódtak össze.

Sbea

Nagyon sajnálom a térded. Műtét, és mégsincs vége. Kép
Az hagyján, hogy beveri az orrát az ajtóba, de én az ujjait féltettem-féltem nagyon.

Roz

Na ezt már el is felejtettem, hogy alá is teheti, nemcsak a résbe. Jó, hogy Niki olyan ügyes. Már elképzeltem, hogy Bence rohan kezet mosni, vagy ilyesmi, ő aztán nem fogja figyelni a kezét. Hogy mennyi minden lesz, amire figyelni kell még, de most ez él élénken bennem. Hamarosan Áki lesz a bátyó, túlnövi a lányokat. Kép Az én öcsémnek is sokszor én voltam a húga.

Syg

Köszi az infót.

Most ennyi, majd még bepótolom a lemaradást.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!
Nem értem még rá visszaolvasni rendesen, de leírom röviden mi van velünk.
Kedden voltunk uh-n, rendben van minden a kisasszonnya szerencsére. 1,6 kg-ra saccolták a súlyát. Az arcát is megmutatta nekünk Kép
Ma pedig aláírtuk a lakásról az adás-vételi szerződést. Most jön még csak a java, a hitel intézés. Anyósom szerencsére tud segíteni a papírmunkában.
Fáradok.Mire hazaérek este, úgy érzem maga, mint a farkas a mesében, akinek megrakták a hasát kövekkel. Éjszaka van, hogy 1,5 órát is ébren töltök és a lábam is begörcsöl egyre gyakrabban. De nem panaszkodom, az a lényeg, hogy a baba jól legyen!

Jó éjt mindenkinek, remélem a gyerkőcök is hagyják a fáradt anyukákat aludni!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana! köszönöm a választ!

Csajok! Sógorom szakács, és munkát keres !SOS!
Ha valaki tud valami lehetőséget, küldjetek sms-t vagy e-mailt. Profilomban vannak az elérhetőséget. Előre is köszi.

Hétvégén próbálok felnézni kicsit hosszabb időre.

puszi mindenkinek
patriot

Lányok,
nem szeretném elkiabálni, de Lili két ciciből 80 g-ot szopizott (70+10), majd mikor felemeltem büfizett, és abban a pillanatban el is aludt. Csak be kellett tennem az ágyába.
Hú de el tudnám ezt éjszaka is viselni.
Tápszert nem is csináltam előre!!! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Lina: nagyon cuki a kis mini tappancs!! Meg kell zabálni!! Kép

Pille: örülök, hogy minden rendben veletek Kép, én is mostanában kezdtem el nehezedni és már vannak alvási gondjaim is.
Jut eszembe lehet hogy egyszerre fogunk szülni, vagy legalábbis lehet hogy a kórházban is összefutunk márciusban. Kép

Én épp kocsonyát főzök, lesz vagy éjfél mire elkészül, de legalább holnapra lesz finom hami-nyami. Kép

Cukker: lehet hogy elmegyek tornázni csak nekem minden kezdet olyan nehéz. Kép
Akkor viszont dokimtól hétfőn kell kérni papírt.

szép estét!

KépKép
erszényes

cukker

szép sullya van babucinak Kép ne félj a szüléstől meg attól sem ami utánna jön ahogy fiúk kényezetenek téged nem lesz gond Kép bence meg hidd el olyan vatos lesz ő már nagyfiú nagyon tud majd vigyázni a hugicájára Kép

pille
probálj meg pihenni meddig kell még dolgoznod ???
csináltatok végül felvételt az uh.ról ?

patriot
mi van most itt év elejen mindneki elveszti munkáját Kép szép szólok ha tudok valamit bár szakács körögben nem igazán mozgunk

megyek még leszedem a karácsonyfát nem végztem a takaritással nem hiszem hogy holnap igy lesz e időm bár merre is sétafikálni ez igazi luxus program lenne

Kép

Kép

Kép
roz23

lina

éljen-éljen Kép szuper ügyik vagytok csak igy tovább Kép

csajok aki kismama odairná néha hetet mert nem mindig emlékszem rá hogy ki hol is tart köszi és bocsi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nekem ez a nap pokol volt. Kép Persze csak elkényelmesedtem Dani mellett mostanában. ma kicsit ráébresztett arra ha megszületik a kistesó megint rengeteg ilyen "zűrös" napom lesz.

Az idegeim is kikészültek valahogy. amikor mentük be a városba, az autóba már pottyogtak a könnyeim...

Ráadásul most telefonált az egyik barátnőm, aki 30 hetes terhes, hogy ma volt orvosnál és 1 ujjnyira ki van nyilva a külső méhszáj. Kép

Szóval ... Kép Kép Kép

BOCSI!

KépKép
KépKép
nana09

nana

szegénykém mi baj danus készitet ki vag yugy minden összejött ??ha van erőd kedved éd ugy gondolod jobb ha leirod vagy kibeszéled magadból irj nyugottam éjfélig bizti itt leszek irj ha "segithetek " Kép
ne idegeskedj árt a szépségnek Kép szegény barátnőd meg pihizzen sokat

Kép

Kép

Kép
roz23

Pille,
lábgörcsre szerintem legjobb a mandula! Napi pár szem, és mintha sose lett volna.

Nana,
ne aggódj! Biztos nehezebb így, gyerkőc mellett, de majd segít is neked biztosan, ha meglesz a kicsike, és az dupla boldogság.Kép Én a harmadik harmadban lettem olyan, hogy kétnaponta bőgtem valamiért... Egyébként sokaknál előfordul, hogy kinyílik kicsit a méhszáj. Pihenjen sokat. Tudod, én örültem, hogy mindig teljesen zárt volt, de aztán nem is nyílt meg, még amikor már bőven túlhordtam a fiamat, akkor sem.Kép

Kép
Kép
melissza

Nana: annak is van előnye hogy legalább te tudod mire vállalkoztál. Fel a fejjel! Kép

Én nem szeretném túlhordani Janikát nagyon kíváncsi vagyok rá!!!! Kép
Persze adig azért maradjon mig kell.,

(31+2)

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Syg!
A szilvalekvár tuti jó. Nálunk legalábbis bevált.

Tegnap este biztos volt valami, mert Lilla is felkelt 11-kor- és csk 0,30-kor aludt vissza addig sírt. De utána szerencsére csak 8-kor volt ébresztő. Fogacska szépen jön kifelé. Ma már rendesen beleharapott a kezembe játék közbe. Nagyon pecksen tud már ülni, és ha négykézláb van akkor már fel is tud ülni, sőt ha valamihez odAállítjuk akkor ott is marad egy darabig. Halálian jár közben a lába.

Voltunk ma aplusban játéktárolót venni. Senki ne induljon el érte, mert ott azt mondták, hogy még nem is hallottak róla. Utána megpróbáltuk az Alföldben is, de ott meg azt mondták hogy nem lehet kapni a nagykerben és egyelőre nem is lesz. (voltunk már metroban, és a bambiniben is) Valszeg ezt már csak az Ikeában fogjuk tudni beszerezni. Esetleg ha valaki megy arra akkor szóljonKépKépKép Ha Mi mennénk akkor biztos már ott sem lenne Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?