Új privát üzeneted érkezett!

Era
Na akkor mi is ebédelünk és megyünk le. 2-kor találkozunk a házunk előtt??? Zsanett is most kelt fel, de már a fél doboza ki van szórva Kép Tegnap a mobilom a dobozából került elő, még jó, hogy nem telefonált vele Kép

Na megpróbálom megetetni Zsanit, csak még nem tudom hogyan. 2 napja ha közelítek a szájához a kanállal akkor ordít. Na ja aki egyszerre növeszti a 2 alsó fogát. de előbb utóbb nekünk se kell protkóra gyűjtenünk. Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Ott leszünk.
Anna sem akar enni rendesen...ezek a nők összebeszéltek.
Era.

Era
Kép
era75

sziasztok!
Én egy kicsit lemaradtam a topikban látom zajlik az élet de igyekszem behozni. Nekünk egy kicsit nyügink van.Ma elvittem Flórát az orvoshoz a füle miatt és elküldött a fül-orr gégere.Remélem nem lesz baj .Nem lázas nem is nagyon nyügös szerintem a szokásos.

Krisz!
Gratula a szám.géphez.
Szerintem se aggódj a kajálás miatt,bár pont én mondom ezt aki nek állandó próblémája, hogy eleget eszik - e a gyerek? Nekünk is volt egy hét amikor picur csak 50 g-ot hízott.mondta a védőnő, hogy mostmár lesznek olyan hetek amikor esetleg 3hétig jol eszik hizik utána meg csak annyit hogy fenntartsa a súlyát.Flora is csinál ilyet mostanában hogy játszik a cicivel csak huzgálja.Esetleg megkinálhatod többször de ha nem kell neki akkor nem kell erőltetni. mint ahogy nekem mondta Nadine anno, hogy biztos nem fog önszántából éhenhalni és tudja a gyerek mennyi kell neki.Próbáld minél ingerszegényebre csinálni a szoptatást, mert Flora is mostanában mindenre figyel és nem eszik .

Manóka!

Mi a kagylóra a gyurótáblát szoktuk rakni.Legalább igy használva van. Rendeltetésének megfelelően szegény még nem volt.Flora mindig sirt fürcsinél mert fázott igy meg nem .A fürdőben öltöztettük le(mostmár nem már nagylány)és fel is, és igy nem fázott.Oda mibdent bekészítettem ugyhogy azota élvezet számára a furcsi
A sógórnőre visszatérve én csak annyit csináltam volna hogy ha sírt a pici akkor bementem volna szoptatni és mondtam volna a sogornőnek, hogy nyugodtan üljenek le vagy ha megnyugtatta a fiát és ha akarnak inkább már menni akkor nyugodtan menjenek mialatt te etetsz.Nálunk ebből még nem volt probléma mert tudják, hogy egy ilyen picinek még nem lehet mondani, hogy majd egy fél ora múlva legyél éhes amikor elmennek a vendégek.Egy 3 éves már jobban tud türni.Ugyhogy én igy szoktam.Ha van vki de Flóra éhes bemegyek etetni .Lehethoyg bunkoság de ő a legfontosabb.
Remélem nem voltam tul okoskodo nem állt szándékomban

Era!

Anna teljesen veygeskersekedés.A tekintete a tied de az arca Andrej.A képeket meg nyugodtan rakhatod imádom én is nézni.Még nem is mondtad , hogy mit szolsz Flora fürcsis képéhez?

Na sziasztok
este beszámolok mi volt a dokinál
enci
renci

Sziasztok!

Kiderült a Dorka nyügi oka, ahogy kicsomagoltam a csajt, egyböl el kezdett recsegni a pelusKép
Egyböl kicsi édes, mosolygós lettKép

Enci,
remélem nem lesz gond a fülileg. Miért kellett menni, fájt neki?
Végülis elég ingerszegény a szopcsi csak én vagyok ottKép, de neki az is elég.
Amúgy jó, hogy panaszkodtam, ma nagyon szépen evettKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!!!

Együtt sétáltunk Krisszel és Dorkával!!
Örülök Krisz, hogy végre megismerkedtünk. Azért így sokkal jobb levelezni, hogy tudom ki van a másik oldalon.....Kép

Manóka
Lent voltatok? Nem láttunk titeket.
Úgy irigyellek, hogy a hugod ilyen közel lakik hozzád!!!!!Az én hugom Tokajban lakik, azért az egy kicsit messze van.Kép

Enci
Remélem minden rendben Flóránál fülileg....majd írj!!!!!
Hát most már nem szeretnék egy szót sem hallani, hogy nincs elég tejed!!!!KépFlóra jó kis húspogácsa.

Anna egyre többet visítozik, nagyon tetszik neki a hangja....sajnos én tanítottam meg rá!!!
Megyek vacsizni. Fáj egy kicsit a fejemKép

Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Era
Melyik a ti házatok? Nem tom eldönteni, nekem így kínai, mert amelyiket én számoltam arra nincs kiírva, hogy eladva.
http://www.vezerbau.hu/index01.htm

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
A 335-ös a miénk, de nincs rá kiírva, hogy eladva. A múltkor én is néztem.
Már csak 2 van eladó, a mellettünk lévő és a sor végén.

Olyan szép lesz, ugye?
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Voltunk lent, kár, hogy nem találkáztunk, csak a séta előtt már nem tudtam bekukkantani, mert a férjem munka előtt bebolondult egy kis autóversenybe, és nem akartam megszakítani az izgalmakat.
De hátha holnap összejön. Bár, még nincs adás, aztán a kb 100. próbálkozásra sikerült felhívnom a UPCt,ahol is felháborodtak, amiért nem mondtam el minden műszaki tudnivalót a coax kábelünkről, így ne csodálkozzak, hogy még nincs adás. Csak arra lennék kiváncsi, hogy ő vajon a szülőszobán mindent értene akkor is, ha nem agyaráznám el? És nem lett volna könnyebb, ha miután bekapcsolják becsengettek volna, hogy na lássuk, megy-e a dolog.
Szóval, ha összejön a tv, akkor mindenkép lemegyünk.

Enci,
ez a tábla nagyon jó ötlet. Ugyanis én is azt utálom, hogy mikor kijövünk hideg van. Akartam én az IKeából egy tuti kis fürdőbe való lehajtható pelenkázót, de amikor megkértem a férfiakat,(férjem és barátai)hogy hozzanak nekem Pestről, ők kitalálták, hogy hülyeség, nem kell az nekem. Kipróbálom mindenkép.

manóka

manóka
manóka

Era
Anyum most hívott meg van az etetőszék. 1000 Ft volt. Sárga színű ülő felület és háttálmla fehér váz, fehér biztonsági öv. Kicsit koszos, de csak meg kell súrolni. A ház nagyon szupi, melyik szoba kié? A férjed hangstúdiója hol lesz?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Már meg is vette!!!!!De jó!!!KépKépKépKép
Majd holnap odaadom a pénzt, de szólj rám, ha elfelejteném.
A "stúdió" a bejárat melletti szobában lesz. A mi szobánk fent a legnagyobb szoba, Annáé a fürdő melletti kisebb.
Már annyira várom, csak minden jó legyen!!!

Manóka
UPC-hez sok-sok türelem.

Párom honlapot szerkeszt...akit érdekel:
web.tvnetwork.hu/magzene.

Jó éjt!!
Era.

Era
Kép
era75

Era
Az nem a fürdő lent? vagy változtattatok a terven, mert nekem azt mutatja, hogy az egy kb 7 nm-es helyiség, amiben a kazánház is van. Nem értem Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Jaj, azt elfelejtettem, hogy a mi tervrajzunk nincs fent, mert az kisebb és más az elrendezése.
Lent csak egy zuhanyzó van, a kamra a konyha mellett. Fent a két egymás melletti szoba kisebb és a miénk a nagyobb.
Ezt utólag csinálták, mert "csak" 120nm.Kép
A többi ugyanaz.

Megyek csicsikálni...
Spongyabobot 22 órára tettékKépKép.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

szerencsére minden rendben!!!! Nincsen semmi baj a fülével. Kitisztította a dokinéni..Most csak azon imádkozom, hogy nem kapott -e el vmit, a beteg gyerekektől.

Krisz !
Csúnyán váladékolt a füle azért vittem el a dokihoz. Nem igazán mutatta hogy fájna neki bár egy kicsit ráncolta a homlokát , de én is ezt tenném, ha nyomkodnák a fülemet. Ugyhogy megnyugodtam.
Amugy nálunk is ez van ha panaszkodom, hogy vmi nincs rendben akkor biztos, hogy azután minden rendben lesz.Örülök hogy a kajával jobb a helyzet.Nálunk is van igy hoyg kevesebbet eszik né ha meg csak nevetek hogy Flora mit össze játszik a cicivel.Lehet hogy a foga zavarja és emiatt esik jol neki.Annyira cuki.

Era !
olyan asztalra tehető széket vetettek amriől beszéltünk?
Remélem nem fáj már a fejed.Pedig mondtad, hogy már régen fájt.
Annyira megkönnyebültem ,hogy nincs baja Floranak
A héten még valószínű megyünk vérvételre is szuper!.Ti hol voltatok vérvételen
Holnap a séta mehet, bár a dokinéni felugrik 3 körül!

Manóka!

Flora nagyon szeret a melegben lenni ott szotuk a masszázst is csinálni .Csak arra vigyázz, hogy nehogy nagon bemelegítsetek a hősugárzoval .Én néha melltartóba szoktam Flórát öltöztetni annyira bemelegszik a fürdö.

Nadine!
magyon édi a videón Zsani !Azok a hatalmas szemek !!!!

Néhány nézegetni való

jó éjt mindenkinek!!

KépKép
KépKép
renci

Enci
Köszi a dícsérő szavakat. Igen Zsani hatalmas szemei Kép Neked meg van egy kis szumóbirkózód. Vérvételre miért kell vinni? A dokinénitek miért megy holnap? Egészséges nem? Ja ha kérhetnék vlamit magam és mindenki nevében (Era is így járt elsőnek elmékszel?) A képeket ha töltesz fel mindegyik közé rakj legalább 2 db ENTERt, mert különben így széthúzza a topikot, mi meg huzigálva olvasunk. Köszike. Kép
Ja és Era helyett válaszolok én: Igen olyan etetőszéket vettek a szüleim nekik, mert itt Debrecenben én újonnan 4000-ért láttam a neten 2800+ postaköltség. Én meg múlt héten megláttam kint egy bababizományiban, csak 1000-ért. Szerencsére ez nem tönkre tehető, a fém váz sokat kibír, és mivel műanyag könnyen sterilezhető.

Era
Aha akkor majd holnap elmagyarázod, hogy is lesz mert nekem ez kínai Kép Majd ha reggel bejelentkezel, remélem most jó lesz a neted, akkor írd meg, hogy legyen a séta + találka. Remélem Anna most jobb kedvében lesz mint a múltkor nálunk. Tényleg vigyünk érdekes játékokat Zsanka gyűjteményéből, amit megszerezhet Annácska (ismerem már a csajodat, hogy úgy is csak addig érdekli valami, míg másnál van Kép Ja és úgy tervezem, hogy viszem a kamerát, csinálok felvételt Józsi majd megvágja és teszünk fel szöszeneteket a netre. A honlappal kapcsolatban majd mondok valamit személyesen, csak jusson eszembe.

Manóka
UPC-t én is tudnám szidni neked, tegyem meg???? Kép Mi tavaly év elején szívtunk nagyon, mikor a csatornakiosztás (frekvenciaváltás volt) változtatták meg. Nekünk a Viasat egyszerre jött az Rtlklubbal. Ja hogy hogy??? Hát úgy, hogy a Viasat kábeles jele ugyanaszon a frekvencián jött mint az Rtlklub anntennás szórt adása. És itt a 13-on nincs ám árnyékolás. Ha kihúzom a kábelt a TV-ből a viasat helyén majdnem teljesen tisztán jön az rtl. Így végül 9000Ft-ért megcsinálták, hogy minden ott van ahol kell. Egy speciálisan árnyékolt kábelt vezettek be hozzánk, hogy ne legyen gubanc és az három Tv-hez 3*3000Ft. De én hogy szidtam őket...... Kép De nekünk most nem emelték a havi díjat, ami pozitív, viszont így is drágább mint a másik kábeles tv lenne, csak anyósom aláírta a hűségnyilatkozatot. Majd böszörményben nem válogatok, ott csak valami Doolby van, Kép azt se tudom milyen csatornákkal. De majd bemegyek és rendet teszek ott is. Kép De majd csak az Axelero után, ott is lesz egy köröm......Hogy én azokat is hogy útálom!!!!KépKépKép
A früdésnél mi meg úgy csináljuk, mivel a lány már nagykádban fürdik, mint a nagyok Kép, hogy a mosógépünk tetejére szivacsból meg szurkosvászonból én csináltam pelenkázólapot, így arra vesszük ki a lányt. Míg kicsi volt, volt egy a nagykádra felraktható rács, arra tettük a kiskádat, de az elrepedt (nem csodálom, még a sógornőmé volt és most lesz 18 éves) de elraktuk a mintának következő babának újat csinálunk.

Krisz
Mondtam én hogy valami nincs rendben ha máskor nem szokott ennyit nyűglődni. Máskor előbb megkakáltattni utána sétálni vinni!!! Kép Tündéri a lánykád élőben is!

Na mára eldugulok

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!
ok legközelebb igy csnálom.Amugy tettem entert igaz csak egyet.A nézetben amugy egymás alatt voltak a képek nem tudom miert rakta végül is egymás melé.
Azért kell menni vérvételre mert egy kicsit sápadt és lehet vérszegény (vagy csak azanyja bőrét örökölte)és a dokinéni felajánlotta, hogy mivel megy egy picihez aki beteg a rendelőbe menet felhozza a beutalót. Rendes.Remélem nem késik sokat mert akkor nem tudok veletek menni sétálni!!
Na én is befejezetm mára!
Sziasztok

Enci
renci

Jó éjt mindenkinek!

Úgy látom, már csak én vagyok fenn.
Igen, nagyon örülök, hogy a hugom ide költözött. Át is jött ma este, hogy segít megfürdetni a gyermeket...és a fürdő melegítésének egy általam már régebben emlegetett módját választotta, nevezetesen a meleg párásítást a zuhanyrózsából.Mire a gyerekkel a vízbe tételes szakaszához értünk, már csak a patakocskával találkoztunk a folyosón, ugyanis a zuhanyrózsa azajtó felé fordulva párásított. Kép
De ugye, mint ekkor már nem lehet megszakítani a megszokott menetrendet, így én zokniban, földig érő nadrágban megfürdettem a fiút, majd levetkőztem, és szoptattam, altattam.....
A hugom feltörölt, de azért még 22-kor hozzákezdtem a rendes felmosáshoz, mert szegényke még nem nagyon tudja, de majd csak megtanulja.

Erika,
megnéztem, klassz, zenét is akarok!!!

Enci,
szépek vagytok, és ami a legfontosabb, minden rendben!!!

Reggel jövök!!

manóka

manóka
manóka

Jó reggelt mindenkinek!

Hétágra süt a napKép, ha még mellette 20 fok is lehetne....

Dorka ma 4 hónapos!!!!!!
Nosztalgiázok egy kicsit, mert pont 1 éve lett kétcsíkos a tesztemKép

Enci,
örülök, hogy nincs semmi probléma és tündéri a csaj, és az a huncut vigyor...Kép
Vérvételre biztos, hogy szükséges vinni? Mi van ha kiderül, hogy vérszegény, akkor kap valami pótlást? Én nem vinném el csak emiatt, de ez szigorúan szvsz, és csak magadra hallgass gyerköcügybenKép

Era,
Tök jó, hogy taliztunk már végreKép
Emlékszek rád, amikor elöször voltunk Dorkával dokinál, akkor is találkoztunk. Meg is csodáltuk egymás gyerköceitKép
Megnéztem én is a honlapot, nagyon klassz, eddig is szimpi volt a férjed (a képröl), ezután méginkábbKép
És igen hol a zene?

Nadine,
az UPC-röl nem is akarok hallani, rengeteg csatánk volt már. Szurkolok a konkurenciának, nem helyes, hogy csak egy monopolcég legyen jelen a piacon, mert hihetetlenül elszállnak.

Manóka,
de legalább lelkesen segített a hugodKép és tök jó, hogy átjött segíteni. Én sem szeretek egyedül fürdetni, inkább megvárom a kedvesemet vele. De ha muszáj, akkor ketten pancsolunkKép

Az én öcsém viszont egy teljesen megbízhatatlan, nem ezen a földön járó ember, ritkán kérek töle segítséget, mert nem mindig jól sül el. Nem a jószándék hiányzik belöle, hanem a realitás, ezért gyakran az agyamra tud menni.
De akkor is imádomKép

Krisz

Krisz
krisszie

Jó reggelt!

Enci
Flóra cuki. Olyan jó grimaszokat tudKépKép
Mi a rendelő melletti laborban voltunk vérvételen. Szerintem vagy két nyugtatóval indulj neki!!!!Meg Zsolttal.

Nadine
Játékok jöhetnek, bár van itt is bőven. Úgy sem fognak nagyon játszani, majd pakolnak. Főleg ha Anna sokkot kap, és csak rajtam fog lógni megint.Kép
Szerintem gyönyörű idő van, egy kicsit menjünk le sétálni(fél 2, 2 körül), aztán összeeresztés!!!!
Videó jó ötlet!!!

Manóka
Nagyon izgalmasra sikeredett az esti fürdetésetek!!!!!Kép
Egy régi szám talán fent van, de az újakat még nem tették fel, folyamatban van.

Megyek hajat mosok, amíg égedelem gyermekem édesen alukál!!!!

Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Krisz

Boldog 4 hónapot Dorkának!!!!!

Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Én is úgy gondoltam, hogy sétáljunk előtte egyet, csak a videót előtte felviszem hozzátok, mert nem tesz neki jót a hideg levegő. Úgy gondoltam, mint a kovászt vittem. Jó lesz? Én is hajat akarok mosni, csak az én kis égedelmem itt prümmög a hátam mögött és még nem akar aludni. Játékokból majd válogatok párat, amik érdekesek. Hátha Anna nem kap sokkot, mondjuk Zsanett első szava az lesz hogy baba és megpróbálja elérni őt.

Manóka
Esti fürdésnél mi is így szoktunk melegíteni, de szigorúan mindig ott van valaki. A múltkor engem így terített be a víz Kép. Ezért most már én előbb megfürdöm, majd a lány, addig apája foglakoztatja a gyerkőcöt.

Enci
Era jól mondta 2 nyugtató, meg Zsolt. Elég pici még Flóra ahhoz hogy nehezen találjanak vénát. Mikor nekünk volt vérvételünk, az én férjem fogta Zsanit is és Annát is. Az egyxik aszinsztens kifeszíti a gyerek kezét, a másik szúrja (vagy legalábbis próbálja) Én akkor kaptam idegrohamot, mikor kijelentette a nő,hogy nem fáj nekik, csak nem szeretik, ha lefogják őket. Kép Ja ha véletlenül nem tudnak valamit megnézni, szerintem utána ne engedd meg, hogy szurkálják, csak ha kifejezett tünet van. Nekünk hormonprobléma volt a gyanú, mert a lányom kint tárolta a nyelvét, mármint a száján kívül. És ez pajzsmirigy túlműködésre utal. De nekünk szerencsére semmi gond. Igaz a vérszegénységet már nem tudták megnézni, mert megavladt Zsani vére akkorára, de szerencsére a dokinő azt mondta, hogy a vasszint jó, nem vérszegény (én mégegyszer meg nem szúrattam volna az biztos)

NA megyek megpróbálom elaltatni, már ha engedi.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Krisz
boldog 4 hónaposságot Dorkának! (Szita az agyam, az előbb elfelejtettem írni)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Kép

Nadine
KépKépKép
nadine

Bocsi csak próbálkoztam, ez lett belőle Kép

Nadine
KépKépKép
nadine

Alszik már Zsanett?

Era
Kép
era75

ERa
Aha, úgy 20 perce kidőlt most készülök hajat mosni. Tényleg vigyek patentot??? MEg átviszem a hámot megmutatni, mindjárt kiszerelem az etetőszékből úgy se használjuk benne. Akkor jó lesz ha felszaladunk lerakom a gépet és megyünk sétálni????, Úgy fél 2 fele???

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Tökéletes..Kép
Hozhatsz patentot, mert azóta még nem csináltattuk meg.
Era

Era
Kép
era75

Na ennyi volt az alvás hála a harangszónak, már nyivog. Így együtt megyünk hajat mosni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Irtam egy regényt de most látom a sétából jövet , hogy ezek szerint nem küldtem el.Jellemző!
Megpróbálom összeszedni amit irtam.

Köszi a dícsereteket Flóráról.
Azért kell vérévételre vinni mert sápadt , de a dokinéni még várni akart ezzel ,de a szája körül egy kicsit kék.És azt mondta ez utalhat keringési zavarra is nemcsak vérszegénységre éppen ezért meg kéne nézni minél hamarabb nehogy vmi baj legyen.Mi a klinikára megyünk mert ott finomabban veszik le a vért a doki ajánlotta.Ott nem vénából veszik.Meg azt mondta hogy hamarabb megvan nem szenvesztik annyit a gyereket.Amit ugy látom ti is alá tudtok támasztani.Ha vérszegény akkor kap egy kis vasat.

Krisz!
Boldog 4 hónapot Dorkának!!!
Fényképet Dorkáról!!!
Jöv héten csütörtökön mi is csatlakozunk hozzátok 11-én Flora is betölti a 4 hónapot.
Holnap Zsani holnapután meg Anna töltik a 9-hónapjukat.Nekik is sok boldog 9 hónapot előre is de majd a napján is. Jo ez a hét!

mi most voltunk sétálni, de nem találkoztam sajna senkivel.pedig mostmár nagyon sasolok, hogy hátha összefutunk!

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Hát, sajnos a mai "csajösszeeresztés" sem sült el túl jól.Kép Én jól éreztem magam, csak hát Anna úgy gondolja, hogy Zsani ne legyen közelebb 1, de inkább 2 méternél!!!!
Most már boldogan fürcsizik Apával.

Azért van ám egy,két kép:

Kép

Kép

Enci
Mikor mentek vérvételre?

Manóka, Krisz
Hogy telt a napotok?

Szép estét mindenkinek!!!!KépKép
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszi a Dorka-gratulákatKép
Ma voltunk egy kicsit a kedvesemmel városban mászkálni. Addig anyukám bébisintérkedett.

Dorka vadiúj katicás ruciban:

Kép

Dorka és új barátja Iván a nyúl:

Kép

Iván kidölt:

Kép

Ez történt maKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nadine,
köszi az infot!
Jó lehetett az összeeresztés, Anna arca mindent elárulKép
Zsaninak hogy tetszett?

Enci,
Milyen volt a vérvétel?
Ma nem voltunk lent, úgy eltököltem az idöt.
Holnap meg megyünk szurira, az lesz a séta.

Tényleg nem tudtok egy jó szolit a környéken?
Már rámférne, egy kis napocska, pont egy éve voltam utoljára.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
holnap mi is megyünk, de csak méreckedni, meg megmutatni mi van a puncijával, olyan mintha kirepedt volna neki felül és piros. Ezért nem akartam betegrendelésre vinni, így marad a méreckedéses időpont, így kellemeset a hasznossal összekötöm. Ti mikor mentek? Mi csak fél 1-re megyünk. akkorára tuti felkel, ha nem ébresztem, mert muszáj.... Ha van kedved meg úgy jön ki mehetünk együtt.
Az összeeresztés egész jó volt Zsani szempontjából, ő csak a rugós babától akadt ki de teljesen. miután levete Era nem volt gond. Utána terorizálta Annát. Mikor már egész megszokta Anna, hogy ott van Zsanett, na akkor visított egyet, Anna meg elbőgte magát. Na látszik, hogy nem egy temperamantum a két nő. Zsanett mindenbe benne van (igaz eleinte szokja a légkört utána....) Anna óvatosabb, megfontoltabb. De két ember se egyforma. Viszont ha ezt a szokását megtartja Anna nem lesz igazi játszóteres baba, olyan anyukája szoknyáján jól elvan, de a közelébe ne menjen vele egykorú gyerkőc.
Szoli Kép Én amint megszültem és letetl a 6 hét mentem szoliba, mert nem voltam napon míg terhes voltam, örültem ha nem ér, utána meg féltem, hogy leégek, sose szoktam, de tavaly addig nem ért nap. Én fent a városba az amfora udvarba jártam szolizni. Zsani is jött velem. Mindig bültek Józsi olvasni, Zsani aludni Kép De rég is volt. Itt a közelbe igazán jót nem tudok....
Dorka ruhája szupi!!!!

Na msot megyek, kellek a lánynak utána jövök még.....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Krisz
Jót nevettünk Andrással a képeken. Na ne gondolj semmi rosszra, csak Annának is ilyen rucija van, és Nyúl Iván az alvótársa..KépKépKépKép
Ivánt kapta egyszer tőlünk, még nagyon pici volt, azóta a hónaalá kapja, hasra fordul és alszik (de ez csak éjszaka működik).

Én voltam még tavaly a Délibáb emeletén szoliban, nem volt rossz, főleg az én hóka bőrömnek. Én eldöntöttem, hogy márciustól rendszeresen járok, mert tavaly olyan voltam, mint egy sápkóros.

Andrásék zenéje elvileg elérhető, csak ki kell tömöríteni előtte.

Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
ez nagyon aranyosKép Én is már pár hete kinéztem azt a nyulat, és most megkapta tölünk a 4 hóra.
Olyan édes, egyfolytában játszik vele, hallom ahogy csörögKép
Én is megyek mindenképp szoliba, lehet, hogy kipróbálom a délibábot.
Itt alattunk is van egy szoli, de elég vacak a gép. Ha kicserélnék ez lenne a legjobb.

Nadine,
még nem tudom mikorra megyünk (jön a férjem is ilyenkor velünk) Dorkától függ, de mi is 1/2 1 körül szoktunk menni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

sajnos, nem volt valami jó ez a mai nap, mert az én kis manókám igen nyűgös volt, főleg du, és este. Olyan nagyon sírt! Pedig nem hasfájás volt szerintem, csak olyan, mintha ideges lett volna, de létezik ez???? Így még csak be sem tudtam nézni. Még de. voltunk lent, sikerült bejutnom a könyvtárba is.

Ja, volt a UPC, és nem kellet fizetni, két perc alatt megcsinálták. Már hiányzott a ValóVilág Kép

Holnap mi is megyünk az oltásra, de akkor nem muszáj 11-re odaérkeznünk? Jobb lenne nekünk is a későbbi időpont, szopi, és elalvás után. Akkor hátha észre sem venné a szurit.

Dorkának boldog hónapfordulót!!!Szépek vagytok az új ruciban!

Anna, Zsani nagyon aranyosak a képeken, láttalak ám benneteket az erkélyről, de nem akartam kiabálni.
Ha már minden leányka itt van, kell közzéjük egy FÉRFI is.

Kép

Az én kicsi fiamnak ez most a kedvenc játéka. Vagyis ma a zenélős forgóka volt, de Zümi az állandó barát.
És azt figyeltük meg a férjemmel, hogy kedvenc szine a fiúnak a züld. Imádja nézni a virágokat, és a zöld pillangót nézi a forgókán is.

Sajnos, most csak ketten vagyunk, mert apa minden nap 12 órát dolgozik éjszaka Kép Kép Kép Kép

holnap benézek a doki előtt

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nadine
Zsaninak nagyon nagyon boldog 9. hónapot kívánok!
Annyira gyorsan elrepültek ezek a hónapok!!KépKépKép

Meg kell állapítanom, hogy gyönyörű gyerekek vannak ebben a topikbanKép

Manóka
Kicsi fiad annyira aranyos, jólfésült fiúcskaKépHát tényleg elég egy lányos bagázs vagyunk!!!!
Szerintem van olyan, hogy feszültebbek a picik is, néha Annával is alig lehet bírni, nyűgösködik, néha meg olyan mint egy angyalka( ez elég ritka..Kép ).

Szurisoknak szorítok!

Enci
Mostanában alig írsz!!Kép

Sziasztok!
Era és Gyűrűk urát szétszedő Anna.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nagy újság van!!!!! IGaz, hogy tegnap Zsnak elaludt este 8-kor, de felébredt 9-kor és az istennek se volt hajlandó elalduni. Na gondoltam a foga, de nem éreztem semmit. Éjfélig kínlódott magával, akkor adtam neki a 2. kanál Panadolt (hátha csodát tesz) Utána meg bekenetem az ínyét Dentinoxal és mit éreztem???? IGEN meg van az első recefincénk!!! A kanál már koppan. KépKép Ja és ma reggel 10-kor kelt fel, így nem tom mikor megyünk dokinénihez. Mert felborult a menetrendünk Kép Most fog 10 óraizni virslikét kenyérrel. Csak várom hogy hüljön, mert ha meglátja nem érti még, hogy forró....

Erika
Köszi a gratulát! Holnap nektek lesz Kép Olyan régen szültünk már, kezdem elfelejteni, Kép Ez már azt jelenti jöhet a második babó Kép

Manóka
NEm kell odaérni 11-re, már miért kéne??? Mi most ha akarnánk se tudnánk odaérni. Most eszik épp a lány, utána nyugodtan felöltözünk és talán délre, vagy utána odaérünk, csak el ne aludjon.

Na megyek etetni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Akkor biztosan találkozunk a rendelőben, mi is olyan dél felé megyünk. Vagy írjatok indulás előtt, és mint egy babakaraván bevonulhatunk együtt.
Zsaninak boldog évfordulót, és jó étvágyat!!

manóka

manóka
manóka

Nadine
Végre végre 1. fog!!!!!!!!KépKépKépGratula.
Protkó mehet másnak...
Era.

Era
Kép
era75

Manóka
Szerintem mi pont délben indulunk. Most még megkínálom joghurttal, mert bojkottálta a virslit. És bekkankatottm így elég nettó súly lesz belőle. Most meg mondja hogy: MAMAMAMMAMMAMAMMA. Közben lefelé görbül a szája. Talán azt szeretné vegyem ki a kiságyból??? Nyert. Nektek jó ha délben indulunk????

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

Era!

irnék én többször is de az én kis drága lányom ezt nem igy gondolja.Tegnap pl.ugy irtam azt a keveset, hogy az ölembe volt persze próbáltam ugy hogy ne lássa a monitort.Este nehezen aludtunk be pesztráltam közben meg vaicsit csináltam aztán csak cici kellet neki .Valószínű éhes volt még.Ugye az én kis drágám most néhány napja kakil enni és az én mkis cicikém annyira be van állva a kereslet -kínálat elvre, hogy most meg ugy lecsökkent a tej, hogy mostmár kevés és sirunk.Egyszer addig addig szórakozunk igy hogy majd a tejcsárda ugy gondolja, hogy nem áll vissza.De eddig még szerencse visszaállt.Remélem nem most kiabálom el le is kopogom.Ugyhogy a szopcsinál meg elaludtam ugyhogy utána már csak annyira volt erőm hogy ágyba bujjak ezért nem irtam tegnap este.Flora mostanában kezd egyre többet ölbe lenni már nincs annyira jól el egyedül.szerintemunja a játékait
ugyhogy uj játékokat kell venni .Ami szines.
Holnap otthon lesztek mert akkor holnap mennénk át ha nektek jo? Ma jönne egy barátném.

Manoka!
Nekem az védőnő mindig fel hiv előtte, hogy mennyi a beteg még a dokinál és hogy ezért mennyit fog csuszni a tanácasadás és mikor kell odaérni.Nem éredemes pontosan menni mert sokat kell várni.
Nagyon gyönyörűa fiacskád!és mennyi haja van főleg Flora után a kis kopaszka! bár mondjuk már nekünk is nagy bozontunk van a kezdetekhez képest.

Krisz!

Jol áll Dorkának a piros annyira édi!
Szoritok a szurihoz és hogy utána ne legyen baj.
Majd a héten valószínű pénteken megyünk vérvételre!Megpróbálunk bejelentkezni hogy ne kelljen várni.
Ti is a búvárklubb által szervezett uszira akartok járni?

Nadine!

tök jó lehet hogy mondja mama!
édesek a képen a csajok! Boldog 9 hónapot Zsaninak
Szegény Anna lehet hogy Flóra miatt fél a visitozásól egyszer kéteszer már a frászt hozta rá Flora amikor kiengedte finom kis hangját.

sziasztok
Enci
renci

Nadine!

azt elfelejtettem az előbb irni(Flora már sirdogált), hogy gratula a fogacskához!!

Enci
renci

Szia Enci!

Itthon leszünk holnap.
Jó, ha akkor jösztök. Majd még úgyis pontosítunk.

Séta?
Mi nemsokára megyünk le pakoló dervissel....

Hogy vannak a szurisok?
Zsaninak mit mondtak?
Kíváncsi vagyok mindenre!!!!KépKép
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Megvolt a szuri, volt ám éktelen sírás-rívás.
Kapott egy kis panadolt és most békésen játszik a kiságyban.

Nagy gratula a 9 hós Zsaninak a 1.fogacskáhozKépKép

Dorka és Zsani megismerkedtek, szerintem bírják egymástKép

Végre találkoztam Manókával is és láttam a szép fiát szundizniKép

Enci,
most már nekünk is össze kéne futni.
Igen, mi is a gyógyfürdöbe megyünk. Ti nem akartok úszni?

Végre nálunk az igazolás és mehetünk úszniKép
A hétvégén elmegyünk megnézni aztán nyomás.

Nadine,
ti mikor mentek úszni?

Krisz

Krisz
krisszie

Era!

Flora alszik délelőtt volt lenn a nagyival és 14-körül beájult, ugyhogy nem megyünk le. na kellett nekem elszolni magam.

egy ora szünet után folytatom a maondókám.elég nyügi mostanában
akkor a holnappal kapcsolatban még beszélünk.

Krisz !

mi is akarunk menni.szerintem a férjemmel mi is elmegyünk hétvégén megnézni a mokát mielőtt a nagyszülőkhöz indulunk egy hosszabb hétévgére.
Egy közös sétát szervezhetünk.Teganp nagyon sasoltam hátha összefutunk de nem jött össze.
Ti mikor szoktatok lemenni? mi Erával beszéltük, hogy délelőtt lemehetnénk igy a delután felszabadul akkor jobban tudunk magunkkal is foglalkozni.mit szolsz ehhez?
hátha összejön holnap a séta!
na megyek mert Flora nagyon hiányol.
még leszek

Enci
renci

Enci!

OK. Mehetünk délelött is, csak az jóval rövidebb.
Meglátjuk Dorkának milyen éjszakája lesz.
Majd írj ha mentek és talizunkKép

Dorka még mindig szunyál, pedig lassan szopcsitájm.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Dorka mennyitalszik napközben? meg rendszeres! Flora egy pár napig egyformán alszik utána vált .Ma pl.de.másfél óra délután 1 ora .De ennek ellenére éjszaka még felébred. Dorka Forgolódik azóta? Flóra annyira lusti, nem csinál semmit szinte forgolódás ügyileg.Meg nem is dumál olyan sdokat mostanában kezdett el visongatni deezt se csinálja tul gyakran egyszer kétszer naponta.Én mindig mondom a férjemnek , hogy agyra gyúr, mert inkább csak figyelget de azt nagyon.Meg ma reggel elé tartottam egy tükröt csak magát látta és olyanokat mosolygott rá meg mondta a magáét.annyira édi volt fel is vettük videóra .Csak aza abaj, hogy ha meglátja a videót utána már nem nagyon csinálja a dolgokat.Kis rafis a csaj.

Akkor a talit megbeszéljük. a héten még egyszer se jött össze mert hol Anna hol Flora aludt be mire elindultunk volna és nem tudtuk felötöztetni őket.Én ugy 10 fele gondoltammert akkortájt szokott elaludni.A séta miert lenne rövidebb?

Enci
renci

Sziasztok! olyan jót sétáltunk! feljöttünk, míg megszoptattam a fiót a piskótatallért be is kaptam.(azért a csomagolás maradt.) ez a fiú most is a cicin.olyan kis nyugtalanka.

Enci,
a kis méhecskének a képen tükör van a hasába-persze,csak műanyag,és Imike nagyon szereti. a keze csörög, a szárnya zörög, a feje is dudál. A pláza játékboltjában ettem,nagyon jó csecsemőjátékok vannak ott.

majd még jövök...
manóka

manóka
manóka

Manoka!

Kösz az infot én is jártam ott de jo hogy eszembe jutattad.Veszünk már neki vmi ujat , mert szerintem unja a játékait.Meg inkább csörgök vannak, azokat meg még nem tudja fogni.Én is akartam kérdezni, hogy hol vettétek mert nagyon megtetszett a képen.
Imike miért nyügös? Vagy éppen aza a baj, hogy enm igazán tudodo mi lehet a baj?
már korábban is akartam kérdezni amikor irtad, hogy egész nap nyügös.Ezt hogy érted mit csinál? hátha van vmi ötletünk, hogy mi lehet vele.

hogy viselte a szurit? a dokinéni mit mondott a sárgaságára, vagy már nem sárga?

Enci
renci

Sziasztok!

Enci,
Mi is a Bambiban vettük az Ivánt, de még 1000 dolgot nézetem Dorkának. Motiválni kell valamivel a kiscsajtKép
Forgásilag haladunk, lassan de biztosan. Egyre gyakrabban billen az oldalára de még nem fordul meg. Inkább a tengelye körül forog, reggelente keresztbe fekszik a kiságyban.
Dorka egyelöre teljesen vidám és eljátszik egyedül, csöppet sem nyügös. Remélem nem fog belázasodni.

Manóka ti hogy vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?