Sziasztok!!
Újra itthon. Tegnap jöttünk meg, jó kis havazásban.
Nálunk a Karácsony úgy telt, hogy 24-én itthon karácsonyoztunk, 25-én pedig elutaztunk. Már 23-án este feldíszítettük a fát, és alá tettük az ajándékot, hogy Marci tudjon játszani másnap. Úgyhogy reggel mikor bement a nappaliba, meglepődött és megilletőden mondta: szép, nagyon szép kajácsonyfa.
Alig mert odamenni az ajándékokhoz:)
Rengeteg legót kapott, most ez volt a sláger. Van miből építkezni. Mi is úgy vagyunk, hogy a játékok estére beterítik a szobát. Egy kisebb óvodának elég lenne. Főleg, hogy most volt szülinapja meg karácsony.
Szilvesztert Veszprémben töltöttük, egy házibuliban, kis Activity meg táncikálás. Több kisgyerekes szülő volt ott is, úgyhogy csak lájtosan
Marci Anyuéknál volt addig, azt mondták, már 8-kor aludt.
Teszek fel én is pár képet:
Mintha énekelne a karácsonyfa mellett, pedig nem is
Ezt is a Jézuska hozta
Tündi: Luca baba nagyon édes a karácsonyi meg a szánkós képeken is , olyan mint egy kis játék baba
Szilbee! Én nem várom a 30-at
Igaz, idén még "csak" 29 leszek, de pont tegnap mondtam, hogy milyen jó lenne, ha 30-nál újra kezdődne 20-tól!!
Én se érzem magamat ennyinek. Bár azt mondják, fiatalabbank is nézek ki.
Mongi! Az jó, ha gyorsan telik az idő! Pont Marci szülinapján mozdult meg a babád!
Antónia várja a tesót? Még nem tudjátok, fiú vagy lány lesz-e?
Nóri! Látom Lilcsi is lelkesen segít havat lapátolni!
Ma délelőtt rámentünk Marcival a Holt Tiszára (itt van a házunk mellett) jó vastag a jég, legalább is úgy tűnik. Már többen korcsolyáznak rajta.