Sziasztok!
Tesóka!
Gyönyörű pasi
Fantasztikus ez a kép! Nagyon bejön
Csilla!
Kitartás! Még mindig szurkolunk, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok!
ELEGEM VAN
Úgy, de úgy felidegesített a Ricsi, hogy már ordibáltam vele
Teljesen bevadult
Egyik pillanatban szépen játszik a tv előtt, kövi pillanatban feláll és letolja a dvd-t meg mindent a polcról, be az állvány mögé
visszapakolom, elmagyarázom nem szabad, elviszem onnan. Egyből fut! oda és ismét tolja befele vagy húzza magára és hangosan kacag
A tvt meg úgy ütögette a kezével hogy azt hittem betöri.
Elbarikádoztam a tv állványt, odatettem a pelenkázólapot, kitámasztttam nagy csomag pelussal meg pórszívóval, erre a büdösbestia odamegy, laza mozdulattal elsöpri az egészet és huzza is kifelé a dvd felvevőt. És innentől ami a keze ügyébe került mindent söpört lefele és hangosan röhögött
Aztán ment a függönyt megtépni, kiment a szobából felborítani a szemetest. Visszapakolom a cuccot a kukába, megyek be a szobába, ő meg rohan szembe velem kezében a tv kapcsolóval és belebassza a kukába
Már a mamáéknál sem lehet vele bírni. Ott a virágállványt rángatja, kábelezik, polcokról pakol, virágokat tépkedi-földre borogatja, amit állva elér az asztalról, mindent leszed, terítőstűl húz lefelé mindent... Meg ilyenek
Az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs, hogy vethetnék ennek véget. Rászólok hogy nem szabad, nem érdekli, kiröhög és mégjobban csinálja. Mama mondta csapja rá a kezére...Rácsapok a kezére, ezt is játéknak veszi, még nem érti miért kapja. Hangosabban szólok akkor van hogy picit lenyugszik de utána folyt köv. Most már ordibáltam vele hogy fejezze be de kiröhögött, leszarta, mégjobban csinálta
Végső megoldásként betettem a járókába és csak mondtam hogy nem szabad ezt, nem szabad azt és nem vettem ki onnan. Üvöltött mint akit nyúznak, jól el is fáradt és kidölt nem sokkal ezelőtt...
Most olyan édesen, békésen alszik
De ha felkel, olyan lesz reggel megint mint egy megvadult tornádó
Tényleg nem tudom hogy vessek ennek véget????? Pakoljak minden mozdítható dolgot a szekrény tetejére
ááááá, nem tudom
Remélem ilyen senkinél nem lesz, mert ez katasztrófa
Na jól kidühöngtem magam
Ha van valakinek ötlete, hogy törjem be a Ricsit, szóljon!!!!!!!!!!!!!!
Megyek, mindjárt itt van apa
Jó éjt