HÚúú, de pipa vagyok a babanetre!!! Eltűnt egy tegnapi hosszú hozzászólásom
(. De nem mondom el mégegszer.
Azért ez már megint a sajtó hülyesége. Mi az, hogy nem tud majd beszélni a gyerek??? Ez egy oirási ferdítés... Oriási. MErt az oxigénhiánynik, mértéktől függően rengeteg féle, különböző mértékű következménye lehet. Ebből egy a beszédfejlődési rendellenesség, amit kiválóan lehet fejleszteni! De ezenkívül lehet még izomprobléma, mozgásfejlődési rendellenesség, mentális érintettség. A határok mozognak az egészen súlyos, és halmozott rendellenességtől a makk egészségességig. ISmerek olyan gyereket, akiről azt mondták először, tuti meg fog halni. ÉL. AZtán azt mondták vegetálni fog. NEM VEGETÁL. pont olyan ütemben fejlődik, mint én VIrágom
. Azt mondták a gyerek vak, a gyerek LÁT.
Szóval mondanak sokmindent, általában előrevetítik a legrosszabbat, aztán a szülők elhordják a gyereket a kítűnő fejlesztésekre, és akár egészséges, normál életet fog élni
. Csak túloznak, ferdítenek, csúsztatnak., félrevezetnek, stb...
Mindamellett mondtam ezt, hogy nem tartom bölcs dolognak otthon ikreket szülni. Bár ez a cikk engem meggyőzött, ha igaz, feltételez az, akkor valóban a korházban sem lett volna jobb.
Amúgy az otthonszülésről az a véleményem, hogy legyen alternatíva, ne ítéljék el, legyen háttérkorház, működjenek együtt, és aki akar, szüljön otthon! ÉS azért, mert megértem azt, aki nagyobb biztonságban érzi magát, mint intézményben
De ez csak az én véleményem.
Puszi mindenkinek
Sziasztok!
.:Angi:.