Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!
Én nem találtam a babafalván ezt a topikot! :?:

Kép

Kép
katlina

Katlina! Bocsi, átvágtalak! Nem a babafalván van, csak onnan értem el vmelyik nap: http://www.hazipatika.com/forums/messages?ftid=784

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát megnéztem,és sajnos mindenki egy nővérkéről ír,az a baj ezzel hogy a többi nagyon aranyos nagyon kedves csecsemős nem nagyon van említve,van de inkább a rossz tapasztalatokat írjuk le elősször!
És ami tetszett,írta egy anyuka hogy reméli mire a következzőt szüli akkor már ez az illető nyugdíjba vonul,ebben reménykedem én is :D :D :D

Nóri!
Jó az idézet!!!Én a sajátomat sem tudom sokszor,mióta megszültem szerintem visszafele fejlődök,főként agyilag :D :D :D :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Judit: A történeted borzasztó, de nem meglepő. :cry: :cry: Úgy tudom, a MÁV kórház pályázott, hogy egynapos sebészetet is végezhessen, ha már így megkopasztották az osztályait, de nem nyert.... :cry: :cry: Biztos semmi szükség a megyeszékhelyen egynapos sebészetre.... :evil: :evil: :evil:

Elin: Csésze ügyben amoda írom itt, hogy teljesen igazad van, nem írtam, mennyi is pontosan egy csészényi ez és az...Nekem van egy műanyag poharam, amin van CUP felirat, ha ilyen nincs otthon, akkor: 1 cup=1 bögre= 243 ml.

Ivett: minden jót nektek! Ügyesek legyetek!

Petri: Ha a Hetényi vezet, akkor milyen lehet a többi... :cry: :cry:

Tündi: Gyönyörűek vagytok!!!! :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Évi! a magyarorszag.hu regisztrációval (ügyfélkapu) meg lehet nézni, csak az ideiglenes regisztráció nem elég hozzá. Én is kíváncsi lettem volna, de csak ezért nem fogok bemenni az okmányirodába :)

Szilbee! Pihizz sokat, meggyógyulj ám mire jön a babuci!! Most már bármikor érkezhet...

Óraátállítás: ma már 8-ig aludt Marcika. De olyan rossz, hogy már 4 órakor tök sötét van. Lehangol... :(

Katlina! Nagyon igaz amit írtál! Nekem is olyan jó érzés, amikor vadidegen emberek mosolyognak ránk, mikor meglátják Marcit. Nagy csibész, de se perc alatt leveszi a lábáról az embereket.

Ma bementünk a városba, mivel nekem az optikába kellett mennem, utána meg odamentünk kicsit a tiszaparti játszótérre.
Találkoztam Ildivel az optika előtt, elsőre fel se ismertem, mert úgy megnőtt a haja! A kislányát meg most láttam először élőben, nagyon szép kis csajszi!!

A játszótéren meg Lettivel találkoztunk, hát elsőre őt se mertem megszólítani, mert nem voltam biztos benne, hogy ő az.. :oops: Ő meg levágatott a hajából... Jól vannak, csak mondta, hogy elég fáradékony most még a pici miatt!

Holnap utazunk a Dunántúlra, majd csak hétfőn jövünk vissza. Addig is mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!!

Készült pár jó fürdőzős kép, teszek fel párat:
Kép Kép Kép

MARCI és
judit_79

Hát,azt hittem a hajam eldobom az eggyik anyukától!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

"Hisztizik a gyerek és annyira sír hogy beleizzad,csak akkor vesszük fel ha könnye van!!!!!!!!"

Ezzel nem is lenne gond,csak a baba 1hónapos!!!!!!!!Szerintem egy 1hónapos gyerek még nem tud hisztizni,sír mert fáj valamilye!!!!

A nagyobbik gyereke alsóiskolába jár
"Rékát keltettem fel éjjel mert én már annyira kivagyok merülve, hogy nem bírtam tovább és Rékának a mellkasán olyan jót alszik!!!!"" :twisted: :twisted: :twisted:
Anya az ilyen?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok.

KAtlina.Hát megvan a véleményem az ilyen szülőkről.Bár nálunk a saját családunkban is fordul elő ilyesmi.sógornőméknél 6-7év van a gyerek között és szegény nagy tesó mindíg arra van "ítélve",hogy figyeljen a kicsire-most ~5,5 és ~12,5 évesek-de már évek óta megy így.Csak az a baj ebben,hogy a nagynak szinte otthon v.ha mennek v.hová ez az élete.anyuciék addig dumcsiznak meg elvannak...

Judit.nagyon édik a Marcika képek.:) :) És jó utat,vigyi magatokra ebben a csúnya időben...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát én is megnézem már ezt a topikot ahol a hetényiről írnak.De az én tapasztalatom is az,hogyaz a nővér kikészít mindnekit.Én 3 napig sírtam odabent,kész voltam már teljesen!!

Egy anya meg hogy lehet ilyen,hogy nem veszi fel az 1 hónapos gyereket?Én imádom ha Luca a kezemben van és szeretgethetem :) És hiába vagoyk álmos,akkor is felkelek hozzá éjszaka is,hisz éhes szegénykém,nem hagyhatom koplalni,mert én aludni akarok.Aki nem képes a gyerekével foglalkozni az ne szüljön!

Kép
Kép
tundi24

helló mindenki

Katlina
Szép kis anya az ilyen :evil: :evil: nem is fűzök hozzá többet.

Judit
De édes a fogmosós Marci :D mossa is vagy csak rágja?
Nálunk én mosom mert ő csak inkább rágja. A fogorvosom szerint leagalább 5 éves korukig a szülőnek kellene mosni, mert addig nem tudnak rendesen és alaposan.

Évi
Hát nem mondom hogy holnap találkozzunk mert mi nem leszünk itthon. Majd írd meg mikor jössz még!

Szilbee
Mi újság veletek? Levi teljesen meggyógyult már? neked könnyebb már???
Ez a fránya nátha nekem is mindíg a fülemre megy, olyankor bedugul és fáj.

Voltunk ma babatornán. Amíg mentünk a kocsihoz elhagytuk a kiskacsát. Tényleg kicsi volt mondhatnám mini. Nem is találtuk meg helyette jól megáztunk. De Timi csak kereste...
A múlthéten talán pénteken elővettem és betettem a kisvakondos dvd-t Timinek. Eddig 1-2 percnél tovább semmi nem kötötte le. Úgy szerettem volna ha legalább 10 percre leül a tv elé és nem folytom engem követel :oops: :oops: Na erre a kisvakondra úgy rákattant hogy azóta állandóan azt nézni :) :cry: HA felébred rögtön mondja vakon (vakond) enni se akar csak azt bámulja, kész vagyok tőle. Egy kicsit örülök hogy legalább nyugiban megfőzök-minek ha nem eszik :? - de azt nem akarom hogy tv függő legyen. HA nem kapcsolom be neki akkor hisztizik.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Judit, jó utat nektek és érezzétek jól magatokat! Hú, de huncut képe van Marcikának :lol:

Elin, megnéztem a betegutam. Tele van laborba járással. Nekem kb. jó benne minden. Ami feltűnt, hogy a terhestanácsadó orvosom kapcsolatot tartott a családtagjaimmal, 25 Ft támogatás volt rajta :wink:
Azért nem gondoltam, hogy ennyi minden benne van egy adatbázisban rólam...

Katlina, ezt Hetényisben olvastad? Jaj, annyira nem bírom az ilyet! Egy egy hónapos baba még nem tud hisztizni. Ha sír, akkor minimum az anyjára van szüksége, még akkor is, ha nem fáj semmije. Egyébként is az első hónapokban nagyon-nagy szerepe van az anyja-gyermek testkontaktusnak, a későbbi személyiségfejlődését, anyához való viszonyát is nagyban befolyásolja.
Istenem, 3.5 fél évig egy éjszakát nem aludtam végig, de akkor is felkeltem hozzá, ha csak simizni kellett és ő 2 perc múlva aludt, én meg még fél óráig forgolódtam.

Évi és
Kép
csongianya

Petri, nagyon egyszerre írtunk:)

Hát a tévé tényleg tud függőséget okozni, de én is sokat használtam bébiszitterként :? Csongi egy 24 órás gyerek volt, a tévé meg egy ideig lefoglalta. Mondjuk nálunk egy idő után már csak annyi volt, hogy be volt kapcsolva a tévé, ő meg játszott mellette. De hát ugye Timinél ez az újdonság varázsa. Azért próbáld az időt megszabni, mert a végén képesek egész délelőtt a tévé előtt ülni.

Jó, majd szólok, ha megyek Miklósra, most mi is csak temetőbe megyünk, meg anyuékhoz.

Évi és
Kép
csongianya

Hű, de milyen aktív volt ma mindenki!
Csajok! Vettem 1 homeopátiás könyvet, és abban van egy link. Ugyanaz van benne, mint a könyvben :roll: :? : http://homeopatia.info.hu/ .
Itt minden bajra van orvosság!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Én meg mesélnék, ha már ilyen gyér forgalom van errefelé....

Képzeljétek, a férjem unokanővérének a kisfia úgy született, hogy a jobb lába befelé fordult. Kinn Romániában pár hónaposan megműtötték, de nem javult semmit.
Átjöttek ide a SOTE-ra, hitelt vettek fel (mert ki kell fizetni a műtétet és az ott tartózkodást). Közben egy másik unokatestvérénél vannak Gyálon, hogy könnyen elérjék a kórházat.
Na, csütörtökön megműtötték, kiderült, hogy Nagyváradon fordítva rakták vissza az izmokat, Achilles-t és nem is mondták, hogy a bokájával is baj van. Több, mint 2 órás műtét volt, de azt ígérik nekik, hogy bár hosszú folyamat lesz, de teljesen tökéletesen fog járni. Nagyon megszenvednek vele, már 1 éves a kisfiú, mászik, állna fel még gipszben is
És akkor ami hihetetlen: A nagyszalontai polgármester felhívta egy pesti politikus ismerősét, és ez a fickó kifizeti az egész műtétet!!!! Benn volt a kórházban még mielőtt ők bementek volna, beszélt az orvossal, utána bement a feleségével meglátogatni őket, minden nap telefonál, hogy hogy van a kicsi... Szóval az anyuka szóhoz sem tud jutni, fogalma sincs, hogy hálálhatná ezt meg!
Nekem ez olyan, mint a mesében, egy csoda... És annyira jó, hogy ilyen emberek még vannak!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Luca babának boldog 4 hetet :-)

Elin ha nem láttad a mási topicot, még anno megnéztem Lilcsis bejátszást...nagyon édes, Bettikével vagy háromszor újra kellett nézni:-)

Szilbee! Jobbulást

Mi jól vagyunk jelenleg öszi szünet van, aztán jön megint a gykaszi sajnos mert hogy belgyógyászaton vagyok ,amit nem szeretek:-(

MAjd nem sokára rakok fel képet Bettikéről lehet hogy a hétvégén.

puszika mindenkinek

Kép
kbernadett

Évi!
Ezt nem a hetényisben olvastam ez itt van Tiszasülyön!!!!
Ez az a nő aki otthon szülte meg a gyerekét
"Végre kijött belőlem" :twisted:
Tündi anyukálya úgy emlékszem hallotta is ezt a kórházban???

Tündi!!!
Hogy hívják az unokatesódat,aki doktornő????
Akkor gondolom nálatok nincs gond gyerekorvos ügyileg!!

Elin!
Hol vetted?Mennyibe került???

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Hogy vagy???
Javulgatsz már?????

Kép

Kép
katlina

Katlina! A Széchenyin vettem a nagy gyógyszertárban, 550 Ft volt. De biztosan van máshol is. Van hozzá egy cd is, még meg is örültem neki, hogy milyen gyorsan megy majd ezzel a keresés. De csak propaganda van rajta, semmire nem megy vele az ember. :evil: Pedig azért lett 550 Ft a korábbi 350 Ft helyett :?
Voltam Lilcsivel orvosnál, írt ki köhögésre dógokat. Mostmár tényleg meg kell, hogy gyógyuljon, mert hordani akarom (KOMOLYAN!) a játszócsoportba. 1 hónap és kezdődik a beszoktatás....

Cleo: nem írsz a meghallgatásról???

Betti! Jó, hogy írsz, és örülök, hogy tetszett a videó Bettikének! Most raktam fel többet is az oldalunkra!
Hajni! Ez neked is szól! Lehet dumcsizni! :wink:

Évi! És ez a betegéletút csak 98-tól van...mi mehetett előtte, ha még így is garázdálkodnak :shock: ?
Jó, hogy vannak ilyen emberek, akik nem kérkednek meg villognak a vagyonukkal, hanem jóra is használják.
Én spec kíváncsi vagyok a Karai Pisti sorsára is. Végre Horváth Ágnes azt mondta, hogy oké, fizetik a gyógyszereket nekik. De ugyan meddig....?

Jaimee! Köszke a pontosítást! Végül is van 2 és 2,5 decis csésze is, de akkor mostmár okés :wink: :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszönjök kbetti a köszöntést :)

Katlina igen én hallottam sajnos :'( Nem is tudom,hogy lehet ilyet mondani.Az unokatesómat Pintér Melindának hívják,de nem ő a mi gyerekorvosunk,mert itt a városban nem rendel,a Hetényiben dolgozik a gyerekosztályon,meg azt mondta nekem megy ki tiszasülyre havonta 1x,mert ott nincs gyerekorvos.Legalábbis ugy emlékszem ezt mondta :)

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Elin.írok :) .Hát,nem volt nagy szám a meghallgatásnak nevezett akármi.kb 5perc alatt elhadarta a nőci,hogy miről van szó,kaptam 3oldal papírt és mondta,hogy délutánra döntsem el,hogy okés-e a dolog részemről.
AMúgy nem vállaltam el,mert több olyan dolog volt,ami nem tetszett...Pl:fix fizu csak a favorit non-stop telószla,a többi jutalékos...,számlát kell adni stb,stb.Lett volna még 1000kérdésem,ha okés a dolog,de még lehetőség sem volt választ kapni,mert már fogadta a kövi jelentkezőt...hát ennyi.
végülis szerencsére még annyira nem sürgős munkát találni,mert az előző helyről sem számoltattak még le (papírok,pénz...),de azért nyitva tartom a szemem.

Szilvi.Tényleg,hogy vagytok?Jelentkezz be légyszi,hogy minden oké.. :)
Jaimee.és veletek mi újság?

Puszi mki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Minden oké! Javulgatok... de sajna csak lassan. Drága párom segít nékem hogy gyorsabban gyógyuljak. Igazi angyal és házitündér! :lol:
Írni nincs időm, mert mikor jobban vagyok (nem feszíti a fejemet annyira a takony), akkor a Dávidunk holmijait rendezgetem, pakolgatom... már nagyon szorít az idő és a sorozatos betegeskedések miatt sehol se állunk.

Hamarosan újra csatlakozom majd és aktívan írogatok!!

Addig is olvasgatlak benneteket esténként!!!!!

Puszi Mindenkinek!

Szép Álmokat!! 8)
szilbee

ÁÁ :oops: :oops: ,olyan égő!
Tündi!
Ő az!
Dehát sajnos nem sokat találkozunk vele,mert szerintem ez az egy hónapi találkozás semmit sem ér,mert hát valljuk be ha beteg a gyerek nem ő kezeli,de gondoltam már rá hogy beszélek vele ha valami gond van akkor bevihetnén-e hozzá a hetényibe,ne ide a rendes felnőtt orvoshoz,de ez még csak gondolat!

Nóri!
Ott váltjuk a tápszert mert egészségpénztártagok vagyunk

Kép

Kép
katlina

Durda bettinek boldog szülinapot!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,szerintem kérdezd meg nyugodtan!Nem fényezni szeretném,de nagyon kedves,segítőkész.
Hát elég szomorú egyébként hogy a kisebb településeken csak havonta 1x jár ki szakorvos:(

szilbee,javulgass,és már mi is várjuk Dávidot :)

Mi is [color=cyan]boldog szülinapot [/color]kívánunk Durda Bettinek :)

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük a köszöntést!

nagyon aranyosak vagytok, majd jövőhéten lesznek képek mert akkor csináljuk az ünneplést mert akkor kapja meg az ajándékát is.

Elin!
Majd este mégnézzük a felvételeket s majd leírom hogy tetszett Bettikének:-)

puszika

szép napot

Kép
kbernadett

Katlina: Húha...nem semmi, 1 hónapos gyereket keményen "nevelni".... :shock: :shock: Bár ez nem nevelés, inkább kegyetlenkedés... :evil:

Jól vagyunk, készülődünk ezerrel, "amoda" írtam egy kisebb novellát. :lol: :lol:

Szerdán megyünk orvoshoz, kíváncsi vagyok, mennyit nőttünk, híztunk. Aktívnak aktív a baba és a pocakom is még nagyobb, mint eddig volt. :shock: :lol: Vasárnap már a 34. hétbe vágunk, hihetetlen. Most valahogy lassítanám az időt, ha lehetne...Minden olyan szép és jó ezekben a napokban... :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kép BETTIKÉNEK NAGYON SOK BOLDOG 3.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Bettikének mi is sok-sok boldog születésnapot kívánunk!

Bővebben majd írok, ha hazamentünk, most épp Anyuéknál vagyunk, és csak bekukkantottam :)

Mindenkinek üdv,
judit_79

Lányok!
Kiderült, hogy arcüreggyulladásom van. :cry: :cry: :cry: Már tényleg csak erre volt szükségem!!!! :cry: :evil:
Voltunk a kórházban, kapok antibigyót (augmentint) és melegítenem kell. A doki nem merte megröngenezni, szerinte ez is használni fog a melegítéssel együtt. Hát naggggyon remélem, mert mindjárt szülök és jó lenne már egészségesnek lenni!!! :cry: :cry:

Egy jóó darabig még nem leszek! :(
szilbee

Egy kicsit megkésve, de nagyon sok boldog születésnapot kívánok Bettikének!

Kép
Kép
mongi

Sziasztok.

Nagy itt a pangás :(

Felteszem a múltkor megígért képeket.kicsit rosszabb a minőségük,mert a képet fényképeztem... 8)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés...
Javulgatok... vagy legalábbis úgy tűnik. Asszem hat a gyulladáscsökkentő, mert most már kapok levegőt. Viszont még szombatig szednem kell a cuccot, hogy biztosan elmúljon a gyulladás.

Levente ma már ment bölcsibe. Apja és nagymamája mennek ma érte. :)

Nekem meg egyre gyakrabban vannak jóslóim. Néha már frászt is kaptam, mikor elkezdett menszisen görcsölni a hasam alja... Remélem még bent marad Dávid, legalább egy hétig, mert van egy kis köhögésem, ami császárnál nem épp a legszerencsésebb dolog.

Cleo:
Ollllyan szépek a gyerekeid!!! :D Sziszi hihhetelenül hasonlít rád!!!

Mongi:
Jól vagytok? Már túl vagytok a kritikus 12. héten, ugye?!

Pusz! Mindenkinek!
szilbee

Szilbee,jajj d ejó hogy már egy kicist jobban vagy :) Dávid biztos tudja mikor kell jönnie,és csak akkor jön ha meggyógyultál.

Cleo,nagyon szépek a gyerkőceid:)

Jaimee,hamar eltelik már ez a 6 hét :) Kitartás:)

Velünk nincs semmi különös,csak Luca már 2 napja nagyon nyűgi,valószínű a hasa.szinte már mindent kipróbáltunk,de semmi :( Éjszaka azért jól alszik csak enni kel fel 3óránként :)

És egy kép róla ahogyan próbálja megenni a macikás kendőt :) Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok ide hozzátok.

Szilbe jobbulást, hát császár után tényleg nem buli a köhögés 1-2 napig, de a hapcizás és a nevetés sem :)

Info, ami miatt jöttem, hátha valakit érdekel, hogy a Pozsonyi Pagonyban nov.7-ig 36%-os könyv akció van. Linkelem a címüket. Én biztosan rendelek, ha esetleg kér még valaki, akkor írjatok, vagy rendeljetek.

http://www.pagony.hu/index.php?page=1

Judit
jlevay

Bettikének utólag is SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

Köszi Szilvi és Tündi :D
Szilvi.örülök,hogy alakultok.Szerintem bennmarad még addig Dávid-baba még teljesen jól nem leszel. :) .Huu..ma újra bölcsi!!ez is jó hír (én úgy vagyok vele,hogy inkább menjenek oviba/bölcsibe mert akkor tuti nem betegek :wink: )
Tündi.nagyon szép kislány Luca.

Nagyobb gyerkőcös anyukák..fogzási kérdésem lenne:
Lehetséges,hogy Zsoltinak jöjjön az utolsó tejfog mögött foga??Tegnap egész nap fájlalta és este láttam az ínyén egy kis volnalat
:shock: :shock: -a neten azt írta,hogy 6éves kor után...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ILDI!!

IMIKÉNEK SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Imikének én is kívánok nagyon sok boldog névnapot!

Cleo, hááát, Csonginak még nem jött ki, de a barátjának már igen... De Csonginak még most kezdenek kiesni a fogai, a barátjának meg már vannak "felnőtt" fogai is. Szóval a fene tudja, szerintem jöhet hamarabb, nincs a nagy könyvben megírva...
Marha jók a képek, annyira édesek rajta! Egyébként is jó testvérek, vagy néha "szétszedik" egymást?

Fogról jut eszembe, ma fél 5-től 7-ig voltam fogorvosnál. Már a hócipőm tele volt. Még mindig van két lyukas fogam, most már gyorsan megcsináltatom, ha nekikezdtem, mert utána nem szánom rá magam.

Tündi, de sokat nőtt Luca! Szép kis csajszi :lol:

Tényleg, Lizocska, veletek mi újság? Halad a hitel?

Évi és
Kép
csongianya

Évi.Majd túlleszel mostmár ezen a fogorvos-témán.és utána felé se nézz évekig :wink:
Amúgy ahogy írtad: jó testvérek,de néha szétszedik egymást :lol: :lol: Vannak olyan bunyók..... :shock: :lol: ,De úgy tudják imádni egymást.
Zsolti fogak:De neki még csak nem is mozog egy tejfoga sem...és így jönna amaz meg hátul... :roll: ,a fene tudja,de nagyon fáj neki... :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Nekem úgy rémlik, hogy unokaöcsémnél (Norbinál) is 6 éves kora előtt jött először a fogtündér! :D

Tündi!
Luca nagggyon szép!! :D ... és már elmúlt egy hónapos... :shock: :D hihtetetlen.... :)
szilbee

Imikének utólag is Bolodg Névnapot kívánunk :)

Köszönjük a dicséreteket :)

Pocakosok hogy vagytok?Hogy viselitek a frontot?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Rég nem jártam erre… :oops:

Szilbee! Kikúrálódhatnál már, mire jön Dávid! Meg hát utána is sebezhetőbb leszel még, így nagyon vigyázni kell majd magatokra.
Augmentint én is terhesség alatt szedtem, nagyon tojtam tőle, de végülis rendbehozott. Nekem is a vizeletemben volt valami...
Ágy kész van már teljesen?

Cleo! Nagyon szépek a képek, nekem az összebújós nagyon tetszik! Olyan huncutul néz rajta Sziszi.
A fogak csecsemőkorban is úgy jönnek, ahogy akarnak, szerintem később is. Van egy nagy átlag, aztán vannak attól eltérő egyének. :lol: Mint Zsolti is :wink:

Évi! Jó, hogy túl vagy a fogászaton! Én is készülök Szikorához. Csak hát a szervezés. Mert ugye nem akarom Lilcsit bevinni (pedig szokhatná az ájert), de majd megbeszélem a bnőmmel, hogy addig kint vigyázzon rá. Szerintem úgyis érzéstelenítés nélkül csináltatom megint, mint terhesen.

Katlina! Veletek mizu?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Cleo,jók a képek nagyon, profin pózolnak a gyerkőcök :)
De nagyon természetesek és aranyosak!

Ildi! Imikének sok-sok boldog névnapot kívánunk!

Tündi: csatlakozom, nagyon édes Luca baba! Már látszik, milyen színű szeme lesz?

Szilbee: drukkolok, hogy minden rendben menjen, és teljesen meggyógyulj, mire Dávid baba megérkezik!
Ma találkoztam a pocakos barátnőmmel, ő meg 20-ára van kiírva. Még az is lehet, hogy kb egy időben szültök majd :)

Majd megfagytam, mikor levittem Marcit sétálni :shock: Kicsit alulöltöztem, lehetett vagy 3 fok... Marci azért jobban fel volt öltöztetve, meg motorozott, úgyhogy ő nem hiszem hogy fázott.
judit_79

Nóri!
De jó hogy most már jössz!! :D
A Levente ágyára gondolsz? bár végülis mind a kettő készen van már.
Szerencsére az augmentin paracetamol tartalmú, így nem okozhat gondot a piciben se... legalábbis a dokik azt mondják. De én is tojok minden gyógyszertől, amit terhesség alatt kell szedni vagy szoptatás alatt... :?

Judit!
És barátnőd hogy viseli ezeket a frontokat? Szokott minket olvasgatni?

Tündi!
Hát elég gyakoriak lettek emaitt a francos front miatt a jóslóim... :? Néha mintha rendesen havi görcsöm lenne... olyan... de gyorsan elmúlik és "csak" óránként jelentkeznek (egy pár napja már így megy).... bár nekem még ez is sok.
szilbee

Szilbee! A Levente ágyára gondoltam…a polcos-lépcsős részét kérdeztem, amiről felmászhat. Vagy azt később csináltatjátok?

Én meg vettem egy szekrényt Lilcsi ruháinak, de ettől is kész vagyok!
A Praktikerben vettem. De ugye Lilcsivel mentem el. És hát amelyik kocsiba bele lehet ültetni a gyereket is, azon nem fér el a lapraszerelt szekrény. Mondom az eladónak, hogy nem segítene kivinni a parkolóig? Mert ott már lesz segítségem…. Mindezt azért bátorkodtam megkérdezni, mert előtte láttam, hogy egy házaspárnak is segítettek BEPAKOLNI! a cuccost a csomagtartóba az üzlet előtt. De azt a választ kaptam, hogy nem tud segíteni, hozzak be egy olyan kocsit, amire ráfér :evil: . No, igen, de a gyereket meg hová tegyem addig? Mert kapaszkodni sem tud mibe azon a kocsin….Ha rajta van a 2 nagy doboz (összesen 97 kg), akkor megintcsak nem állíthatom rá. Arra meg nem vállalok garanciát, hogy ha gyalogosan közlekedik, kézfogás nélkül, akkor nem tör össze semmit. És hát az volt a szerencsém, hogy a barátnőmékkel összefutottam a bolt előtt. Így ők toligászták Lilcsit utánam, míg én a szekrényt a nagy kocsin. A házhozszállítás meg 4000 pénz, így még a másik barátnőméket is felhívtam, hogy tudnak-e segíteni, mert nekik van nagy kocsijuk. És a férje eljött és hazafuvarozott minket :lol: . De ugye a parkolótól ketten vittük a nagy dobozokat, azt hittem, becsinálok. Fájt is utána a csuklóm is, derekam is :cry: . Aztán a pasi lelépett, majd egy ebben a házban lakó bnőmnek szóltam, azzal vonszoltuk be a lakásba a lifttől. Lilcsinek nagyon jó játéka lett a 2 doboz, mert egészen addig, míg össze nem állítottuk, azokon a dobozokon lépcsőzött fáradhatatlanul. Pedig előtte még a Mediaban és a Corában is voltunk, mindezt gyalog, nem tettem kocsiba Lilcsit.
Tegnap meg délután lejött ez a bnőm és összeállítottuk. Előtte délelőtt már rászereltem a kivetőpántokat, fogókat. De nem abban a szobában, ahová szánva lett, hanem másikban. Az ajtókat nem szereltük fel rá, hogy könnyebb legyen vinni majd. És akkor derült ki, hogy ez a szekrény akkora, hogy nem tudjuk átvinni a kicsi szobába!!!!! :cry: :evil: 1 óra hosszáig ott seregtünk-forogtunk, próbálkoztunk, de nem ment. Végül valamennyire szét kellett szednünk :cry: :cry: . Szerencsére a ragasztás még nem kötött meg. Le kellett venni a hátulja egy részét, meg a tetejét és az egyik oldalát. A szívem majd meg hasadt. De végüli így sikerült bevinni :lol: . Ott megint összeratuk…ami így már nehezebb volt, mert állt a szekrény. De a végeredmény a lényeg! Szegény Lilcsi többet volt tegnap az etetőszékében, hogy ne legyen láb alatt, mint szabadon. Meg este fél 9kor lett megfürdetve :oops: . Tejcsi után egyből szétdobta a karjait és szunyált :lol: . Én meg ápolgattam magam, mert a derekam nagyon fájt, meg a csuklóm is, mostmár nem csak fáj, hanem be van rendesen dagadva, mintha egy gesztenye lenne a bőröm alatt (Judit, eszembe jutottál).
Ma meg felszereltem az ajtókat, amik még kiegyensúlyozásra várnak, mert hullámos a parketta, de ugye az sem megy egyedül,… meg a polcokat, fiókokat. Már alig várom, hogy belepakolhassam Lilcsi gönceit. 2 polcot is meg lehet majd szüntetni, hogy lett ez a nagy szekrény.
Kép

Most meg, ha felébred Lilcsi, megyünk vissza a drnénihez ellenőrzésre.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hú Nóri nem semmi lehetett!!!

Olvasó üzemmódban vagyok mert Robi már napok óta nyűgős éjjel alig alszunk nem tudom mi lesz ennek a vége
Szóval kivagyok amikor épp alszik akkor örölük ha eltudok végezni

Kép

Kép
katlina

Hűűűű hát ez tényleg kemény dió lehett!! :? :(

A lépcsős részt majd csak akkor csináltajuk meg, amikor már Levente az emeleten fog aludni. Addig még had okosodjon, mert különben csak baleset lenne belőle. Addig is jó kis pakolóhely a fenit ágy. ;)
szilbee

Ja egyébként nagyon tuti a bútor!! :D
szilbee

Kép a köszöntést Imike nevében is. Nagyon aranyosak vagytok, bár én egy kicsit hűtlen lettem hozzátok. :cry:

Ezerrel tanulok, szobaton lesz egy elővizsgám, ha az sikerül, akkor nem kell a vizsgaidőszakban ebből a tárgyból vizsgázni. Jó lenne, mert egyel kevesebb lenne. :P

Nóri, te szegény! :roll: A hálószobabútort Imi is egy egész napig rakta össze, a gardróbunk hasonló a tiédhez. Mi a fésülködő asztallal szenvedtünk meg, alig bírtuk összerakni. Elég csúnyácska lett, mondjuk nem is vagyok aza fajta, aki előtte cicomázkodik. Most száműzni is kellett a gyerekszobába, mert Petinek a kiságya nem fért be, mondjuk nem is használjuk, mert velem alszik a picinyem. :twisted:

Cleo, nagyon szépek a gyerekek!

Szilbee, gyógyulgatsz már?

Tündi, Luca nagyon édes kisbaba.

Bocsi többiek, de mennem kell.....tanulni.... :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi!
Igen! Alakulok! Már csak ritkán kell orrot fújnom és az arcom se feszít, sőt a köhögés is csillapodott már. Viszont azért még melegítem az orcáimat és szedem a gyógyszert, ameddig még van. :)

Hány vizsgád van még a szombatin kívül?
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?