Sziasztok!
Hát hazajöttem.
Erika,Zsófi bocsi, hogy nem jelentkeztem de itthon felejtettem a telefonom (a számaitokkal) és nem tudtam szólni bogyó ügyben. Meg netem sincsen
Hozott tesóm bogyót találtatok valahol?? Ha igen, nem gond odaadom uncsitesóméknak, de ha kell jövő héten csütörtökön elviszem (akkor megyek megint át)
Erika, mizu szopi ügyben??
Képzeljétek az egész hetemet a fogászaton töltöttem. 18 éves korom óta cseszeget a bölcsesség fogam. Rendszeresen begyullad a fogígyem és iszonyatosan fáj. Nem olyan, mint egy hagyományos fogfájás, hanem mintha tüszős mandula gyuszim lenne, fültőmirigy, meg arcüreg egyben....
Nem tud kinőni, mert nincs elég helye, és nagyon szörnyű.Nagyon fáj! Ilyenkor néha hetekig is kell kezelésre járni (bespriccelnek alá fertőtlenítőt, mert be van gyulladva a fogíny, mert nem tudom alaposan megmosni...) Szóval ki kéne oprálni mind a 4-et mert egyik sem tud kinőni és akkor megszűnnének a gondok. csak én baromira félek a műtéttől, mert a fogdokim azt mondta, hogy 1 óra/fog és bizony fájdalmas.
Amúgy semmi baja és nekem furi, hogy egészséges fogakat kell kihúzni (kioperálni) csak mert helyhiány van..
Most meg amíg itthon vagyok magamnak kell, fecskendővel,tűvel kimosni az ínyem és fogam közötti részt minden kaja után 3%-os hidrogénnel. Utálom... Van valaki közületek akinek már kioperálták a bölcsességfogát? Milyen volt??
Képzeljétek Bogi csomó új szavat tud! Az hagyján hogy érti, de ki is mondja. Pl a nevét
Bogi rányomva az O betűre! Olyan Booogi hangzása van
Na meg dinnye, hangya, szőlő, barack, autó, megyünk, kakaó, fotel, sárgatakaró......ilyenek. Persze nem így mondja, hanem pl kakóó a kakaó,fóte a fotel, haggya a hangya, dinny a dinnye, totó az autó
....stb
Olyan édes. És, hogy tegnap mennyit evett. Életében először voltunk a McDonaldsban és bevett egy egész gyerek menüt!Azt amihez játék dukál
Na szó nélkül kb 4 perc alatt összetakarította még a morzsákat is. Igaz előtte voltunk nagyot sétálni, meg játszótéren, de én csak lestem, hova fér ebbe a gyerekbe ez a sok kaja.
Még nem volt időm visszaolvasni vasárnapig. Termeltetek rendesen
Kriszti: Milyen volt a nyaralás? Hol voltatok helyileg? Mi Erdélybe mennénk, de szerintem Bogi még kicsi ilyen hosszú úthoz. Majd jövőre....
Gigi: Mailt elolvastam, majd válaszolok amint kicsit jobban leszek és nem ártana egy idő is hozzá....!
Emese tied félig kész, mire hazajössz anyudéktól addigra megpróbálom megírni
Pussza
Enikő