Új privát üzeneted érkezett!

Judit! :D
Kép

Ducimami!
Hát ez beorzasztó! :? :evil: Biztosítva vagytok betörésre? vagy olyan van egyáltalán? :oops:

Betti!
Ment a kép. Ha kell segítség az avatar beállításnál, akkor szólj nyugodtan!
szilbee

Szilbe ezt már megtudtam csinálni

köszike a segítséget :-D

de ehhez kell valamilyen program vagy ezt mit csinálja?

Ez a szalagavatós ruhám Bettikével, aki áloms volt és nyügős és épp cicizni akart :oops: biztos a dekoltázs még jobban eszébe jutatta a cicit :-D

Judit lehet hogy már kérdeztem de neked mibőlv olt vizsgád?

puszika

szép estét

Kép
kbernadett

Judit!
GRATULÁLOK!

Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Kati, ez nagyon gáz!
Biztos kifigyelték, hogy mindenki elment otthonról.
Kutyitok van?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Betti!
Igen kell hozzá progi. Én Paint Shop Pro X-et használok, de Photo Shoppal is meg lehet csinálni.
szilbee

szilbee

No Katlina most látom, hogy beírtam Potykamanóhoz Robikát! :oops: Mindjárt kijavítom.
szilbee

Javítva:

TOPIC TÁBLI
szilbee

:!: Ja igen! Mivel hogy albumba teszem be a táblit így van lehetőség arra, hogy a babákról / gyerkőcökről vagy rólatok is tegyek a tábliba képet. Aki igényt tart erre, az küldjön nekem képet / képeket. :)
szilbee

Jó reggelt! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!!

Ma negyed 10-ig aludtunk. Igaz, előtte fenn voltunk 6-tól 3/4 8-ig. nem tudom mi lesz így a délutáni alvással :roll:
Olyan meleg van már most.

Betti! Nem irigyellek.Nekem már nagyon elegem volt a tanulásból!
Nekem a szóbeli, utolsó vizsgám volt tegnap.
Nagyon aranyos lett a képetek.

Kati! Ez ténleg gáz, még jó, hogy mást nem vittek el. :cry:

Szilvi: ügyi vagy :D Hova küldjünk képet?
judit_79

Judit!
A vonalzóim alatt van a mail címem. Arra mehetnek a képek! :)
szilbee

Sziasztok!

Judit, na ugye-ugye! GRATULÁLOK! Akkor most már jöhet a jól megérdemelt pihenés!

Kati, brrrrr, betörés! Annyira szörnyű az ilyen, nekem Pesten volt albérletben ilyenben részem! Bocsi, előre is, de rohadjon le a keze, aki más lakásába betör!!!

Ildi, mi újság szopi ügyben?

Évi és
Kép
csongianya

Kati: Nyavalyás tolvajok!!! Nekünk tavaly előtt lelopták az egyik oldalról a kocsi kerekeit. Az a poén, hogy nem is nagyon vettem észre, inkább csak azt, hogy olyan furán áll az autó, mert alá volt támasztva. Brrr... Persze nem találták meg a tettest. Még majdnem mi voltunk a hibásak, hogy nincs garázsunk. :cry:

jaimee

sziasztok!!!

Én is írjam akkor!!!

azt iszem három éve a nővéremék kocsiját lopták el a garázsukból. WV Passat volt németből hozatták mert a sogorom ilyet szeretett volna, a hitel meg rajta volt. Na ez is szép kis történet. A kocsi azóta sincs meg van egy két gyanusított de semmi több.

Képzeljétek olyan beteg vagyok....egész éjszaka fenn voltam lázas voltam, fejem fáj...

na hív a lányzó

puszantás. A két hamarosan szülő kismama hol van? mi újság velük?

Kép
kbernadett

Húú,ez elég gáz!!
Apukám lakásába szentestén törtek be,nagyon sok mindent elvittek de amit a legjobban sajnáltunk az egy fali antik óra volt ami családi örökség,ja és feszegették apukám pisztolyszekrényét is(vadász az öreg)és az volt a szerencsénk hogy azt nem tudták felfeszíteni mert akkor még azt is megvizsgálták volna hogy helyesen volt-e tárolva,de legalább a tettes meglett

Kép

Kép
katlina

Betti, jobbulást! Rossz lehet ilyen melegben még lázasnak is lenni :(

Katlina, hogy vagy???

Évi és
Kép
csongianya

Semmi különös :( ,változatlan minden

Kép

Kép
katlina

Katlina, ne aggódj, majd betojsz, ha ott lesz az idő! Én már csak tudom! A labdát mindenképpen próbáld ki! Persze, ha lesz rá idő!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: És miért jó a labda? Hagy tanuljak. :wink: :lol:

jaimee

Hűha, nem semmi történetek :shock: nekünk a kocsiról "csak" 2 gyári dísztárcsát loptak le, úgyhogy nem is szólhatunk semmit.... (Le is cseréltük inkább tescósra őket)

Évi: megtaláltalak az iwiwen :)
Igen, most rámszakadt a sok szabadidő, úgyhogy nekiállhatok az elmaradt házimunkának meg a halom vasalnivalónak :lol:

Betti: jobbulást neked!!
Kép

Üdv: Kép
Marci és
judit_79

Jaimee!

A labda nekem kétszer nagyon bevált, azért nem háromszor, mert amikor Ancsika született, akkor még nem volt ilyen alternatív vajúdási mód. Szóval a labdán ülve, kicsit ringatózva sokkal könnyebb elviselni a fájásokat, mint feküdve. Elég feküdni akkor, ha muszály, mert olyankor úgy érzed letörik a derekad. Én a labdán különösen Petikével, nagyon jól éreztem magam, egyszer fel akartam állni, de rögtön visszaültem, és többet nem próbálkoztam. Szerintem a tágulás is gyorsabb, ahogy masszírozza a labda ott lenn.... tudjátok. Nálunk szólt a zene és olyan jó volt a zene ritmusára pattogni.Fájásszünetben még bohóckodtam is, persze csak az elején, mert a végén arra koncentráltam, ha elmúlik a fájás, akkor azonnal tudjak lazítani. Volt egy fájásszünet, amikor pár másodpercre el is aludtam. Az is lehet, hogy elájultam, á dehogy csak azért írtam, hogy fokozzam az izgalmakat. :lol:
Szóval én csak ajánlani tudom a labdát, amúgy sima gimnasztikai labda.

Évi, Peti most is szopizik, bár úgy hallom, hogy inkább csak horkol rajta. :wink:
Vennem kell, valami tejgyűjtő melltartóbatétet, mert olyan szaga van az eldobható betétnek egy-két óra múlva, mint a sajtgyárnak.
Ja és már híztunk, 16 dekát és reggelre egyedül kakilt!HURRÁ!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: Elképzellek ,ahogy pattogsz a labdán.... :D Tetszik nekem ez a labda. :lol: Sima gimnasztikai labda? Az milyen? Régen jártam tesi órán. Én egy naaaaagy strandlabdát képzeltem el. :lol:

jaimee

Ja,ja, csak egy kicsit vastagabb anyagból van, nehogy szétdurranjon valaki alatt. Tudod, olyan mint a gyerkőcök ugrálólabdája, csak nincsen füle. Lehet azért, mert egy-két kismami kipattogna vele a szülőszobáról!? :lol:
Amúgy, amikor Imikét szültem, és mondta a szülésznő, hogy majd labdán vajúdok, bevallom őszintén, azt gondoltam magamban, hogy ez egy nagy marhaság. Nagy is volt, de nagyon bejött nekem!
Kép
Ezt neked, amiért fantáziálsz rólam, nagy pocakkal. Na de nem baj, leszel te még labdazsonglőr! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: :D :D :D

jaimee

Itt stresszelek a két topik között, izgi nagyon a másik topikban most van szülőszobán az egyik kismami! Ide-oda kalandozok, a karomon fekszik Petike, aki néha néha szopizik egy keveset és utánna beájul, de ha leteszem, akkor meg felébred. A többiek, Imike és apa is alszik.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Betti: Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

most jöttem rá hol van az a másik topik :oops: :D

kicsit beleolvastam, vannak ott "újak" is.

Már csak azt nem értem miért nem egy helyre irogatunk

csodálkoztam hogy Betti milyen 2 mindenórás kismamiról ír

VALI
el vagy veszve!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: Én sem értem, miért nem egyesül a topik.... :shock:

jaimee

ja nem lenne rossz,mert én is sokmindet leírok ott amit már itt nem!
Egyszerűbb lenne egy helyre írni!!

Ildi!
Zene??
Rádió v.cd????
A labdát szeretném kipróbálni én is

Kép

Kép
katlina

Talán, ahogy ti se tudtatok a másik topikról, úgy ők sem tudnak erről. :wink: Én is csak azért tudok, mert anno én indítottam, hogy meg tudjuk diskurálni a dokis, szülőszobás, terhesgondozós ... stb. tapasztalatainkat. :)
szilbee

Hali.

Egyetértek veletek :) ,régebben írogattam én is a másik topikba is,de mára már azt sem tudom kik vannak ott és viszont nem ismernek engem.Bár már többször leírtam,de azt is sajnálom,hogy a régiek innen is "kikoptak"(csúnyán mondva) :( .Szerintem én is alig-alig fogok majd írogatni ha majd elmegyek dolizni (októbertől tervezem)

Betti.Jobbulást neked.

Judit.nagy-nagy gratula a vízsgához.ügyi vagy.

Ma megvolt az első szülői értekezlet az oviban.Hát már az ovi sincs biztonságban a megszorítások alól :cry: .Kaptunk ilyeneket,hogy mi várható:-azt sem tudjuk biztosan ki lesz az ovónénink,-gyeses anyukáknak ebéd után haza a gyereket,délutáni csopiösszevonások.stb.stb.
Na de meglesz csajom választott jele (már itthon egy éve ezt használjuk: "süss fel nap" :lol:

Na,ennyit az élménybeszámolóról...

Szilvi.Érzed már minden nap a mocorgást picurinál?

Katlina.én is imádtam a labdát.Szerintem "neki" köszönhetően lett meg olyan gyorsan.hát még milyen jó mikor pattogás közben Apa masszírozza a derekad :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja,múltkor nem is válaszoltam Ildi!

Igen szeretnénk majd 3. babát (Apa akár még többet is :wink: ),de most úgy érzem még nem..hogy miért? családom nem támogat,sőt lebeszél e témában,félek az egész terhességtől (ugye Sziszinél nem voltam problémamentes),meg itt az építkezés,+vissza kell menni dolgozni egy kicsit,mert a gyesből mééég 3évig.... :evil:
Másik de...imádok babát várni és még sorolhatnám...
Apa is megjegyezte már múltkor,hogy észrevette,hogy régi Kismama újságokat lapozgatok...

:lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Háááát, már én is kérdezni akartam, hogy miért van két topic? Néha már nem tudom, kinek, hol, mit írtam...

Évi és
Kép
csongianya

Andi, ez nem csak Ti óvodátokban van így! Minden honnan ezt hallom! Ja, és most hogy itt a nyár, az óvónők minden nap megkérdezik, hogy ugye már nem jön a jövő héten a gyerek, mert szeretnénk kiadni a nyári szabadságokat! Na ilyenkor mérgelődök, mert hát lesz 4 hét óvoda szünet. Miért kell kiutálni a gyerekeket az oviból?
És vegyes csoportba megy a csajszid? Várja már az ovit?

Évi és
Kép
csongianya

Cleo!
Hát őszintén megmondom, nekem sem támogatták a szüleim az ötletünket, hogy szeretnénk még egy gyereket. Mi is tavaly költöztünk kertes házba, minden hónapban csinálunk valamit a házon stb... De mi úgy voltunk vele, szeretnénk még egyet és nincsen senkinek semmi köze hozzá, hogy kínlódunk, ha egyáltalán kínlódunk. Na érted!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi.

Igazad van,csak az a baj,hogy valamelyest függenék pl.Anyukámtól,mert ha terhes lennék kb 80%,hogy kb 3hónap folyamatos fekvés lenne (jó esetben itthon) és azért ellátni egy 5és 3éveset,oviba hurcolni stb,stb...Apára alig-alig számíthatok,mert szó szerint állandóan dolizik.Úgy vagyok vele,hogy én már most szeretnék,de várunk 1-2évet-addigra Zsolti és Sziszi is picit nagyobb lesz.Ja és tudod mit utálok még--van már 1fiatok és 1lányotok milyen jó nektek,akkor már biztos nem akartok többet-szöveget :twisted:

Évi.Tényleg szörnyű ez az ovis helyzet.igaz én még idén könnyen voltam a gyes miatt,de látom hogy mit szenvednek a dolgozó szülők.már azt sem szeretik az ovónénik ha délutánra ottmarad oviban.legyen csopiösszevonás és húzhassanak haza-na ez feküdne nekik.+persze reggel 8előtt alig akad ovonéni.
Igen,vegyes csoportok vannak nálunk-még 2évet együtt fognak járni a tesók :) .Nagyon várja már-de ő már rution,hisz minden nap jön Zsoltiért.Olyan ari volt,mert nyílt napon már haza is akart engem küldeni,hogy majd jövök érte később.de aggódom is egy kicsit,mert nagyon hisztis és nem szeret szótfogadni +verekedős naaagyoon-úgy aprítja Zsoltit (aprítaná ha hagynám) :shock: -szegény fiam meg nem akarja bántani

Jó éjt mindenkinek.pinduriknak főleg.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

óvoda: csak kapkodom a fejem mi a helyzet velük. Én még ott tartok hogy van kis, középső és nagy csoport, mint az én időmben.
Akkor ez már nem így van? Vegyesen együtt vannak a kicsik a nagyokkal?
Már azon is gondolkoztam hogy Timi ugye februárban lesz 3 éves (na nem most) és akkor kezdődik az ovi. Akkor milyen csoportos lesz? Vagy hogy van ez az egész, mikor kell beíratni? olyan tudatlan vagyok e téren. :oops:

Andi
Na ne mond már hogy Sziszi verekedős :shock: (igaz nem ismerem) biztos csak meg akarja védeni magát :wink:
Hajrá kistesó :lol:
Apa pont ma kérdezte meg Timit hogy akar e kistestvért és ő bólogatott :shock: :lol: :lol:

CSajok aki mindkét topikba írogat attól kérdezném, hogy hol van kevesebb tag? Mert azok átszokhatnának a másikba. (ha nem gond)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Most tudtam csak kicsit géphez ülni. Délután elmentem végre nőgyógyászhoz :twisted: . Már múlt hónapban mennem kellett volna (műtét utáni kontroll) De mindig halogattam :oops: . Aztán cseresznyét szedtünk, magoztunk, Nándi is későn feküdt le.

Ezek szerint szinte mindenkitől loptak már el ezt-azt. Most azon filózunk, hogy milyen biztonsági intézkedéseket tegyünk. (kutya, riasztó, hevederzár, kamera, stb.) Várom a ti véleményeteket is.

Szilbee!
Köszönöm a táblatagságot.

Szerintem most pár napig eltűnök.Pénteken szétverik a házunkat,(fűtés korszerűsítés), szombaton diplomaosztóra megyünk Gödöllőre, vasárnap pedig buliba Cibakházára.
Persze Katlinára néha ránézek.

Kellemes hétvégét!
Kati
ducimami

Cleo!
Vigyázz Ildivel, mert nagyon meggyőző tud lenni! :wink: Látod, én is más állapotban vagyok! :lol: :lol: Hajrá legkisebb tesó!!! :)

Petri!
Akkor nektek is hajrá kistesó!!! :lol: Neked mi a véleményed róla? Szeretnél mostanában ?

Ducimami!
Igazán nincs mit! :)
szilbee

Petri!
Nem tudnám megmondani hol van kevesebb tag, de szerintem őket is meg kéne kérdezni, hogy mit szólnak a fúzióhoz.
Nekem spec. nem okoz gondot a kétfelé írás, mert egyébként is 4-5 topicba írogatok, de ez a topic van az első helyen a kórházas topic-kal együtt.
szilbee

Vali!
Képzeld!
Akkora mákunk van, hogy Levente két közelünkben lakó kisgyerkőccel megy majd bölcsibe. Pont a kis haverjaival! Pont azért akartuk beadni bölcsibe, mert ők (az ő korosztálya) már most is bölcsisek. :)
Veletek mizujs???

Zsú!
Még mindig nem tettél a belakott kéróról képeket, pedig már nagyon várjuk!! :) Meg jó lenne, ha írnál is!
szilbee

Jelentem egybe!
De jön a front és hátha megtörténik a nagy csoda!!! :D

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Képzeljétek Marci belázasodott éjjel. Hogy miért, azt nem tudni, de valószínű a meleg miatt... Hiába vannak nyitva az ablakok. Szegényke olyan forró volt. Adtunk kúpot, meg beborogattuk, akkor lejebb ment a láza, de fenn volt még 2 órát, mert nem bírt visszaaludni.
Ma reggel már 38,3-ra ment le, délután elvisszük dokihoz.
nagyon kis nyűgi.
A 18 hós oltás így most elmarad. Csak az a baj, hogy nem nagyon akar inni! Pedig az kellene!

Most csak ennyit, mert itt van a kezemben, és nem nagyon hagy írni. Olyan ritkán beteg egyébként, (kop-kop) utoljára pont egy éve volt ugyanez, lázas lett abban a nagy melegben. De attól eltekintve csak kisebb náthái voltak.

Amúgy, néha én is beleolvasok a másikba topicba, és úgy látom, azért ott sem csak kórházról van szó...
judit_79

Hidegfrontnak nagyon örülnék!! De úgy hallottam, a jövő héten 36 fok lesz :cry:
judit_79

Judit!
Nézted már Marci torkát?
Leventénél dettó ez volt, csak neki 1 óra leforgása alatt ment fel a láza és onnantól alig akart inni, majd az egyik sírás alkalmával, ami ugye a fájdalom miatt volt, mint kiderült, belekukkantottam a szájába és iszonyat vörös volt.
szilbee

Topik téma:
Naná, hogy nem csak kórház témáról van ott szó, elvégre beszélgetünk ott is és a téma mindig változik. Én csak azt írtam le, hogy miért nyitottam a topikot annak idején. De ha belekukkantotok "a terhesség örömei" topikba ott is inkább a fogamzásról, meg gyerektervezésről beszélgetünk és nem a terhesség örömeiről.
Ez nem az a fórum (mint pl. az index fóruma vagy az RPG fóruma) ahol csak az adott témához lehet hozzászólni.
De azért nem értem, hogy ha szeretnétek, hogy a két topik egyesüljön, akkor miért nem vetitek fel a másik topikban az ötletet. Olyan klassz, nyitott csajok vannak ott is, hogy biztos nem vennék zokon a dolgot... sőt, ki tudja... :) 8)
szilbee

Szilbee! Ez még nem is jutott eszembe, hogy a torka is fájhat, az az igazság hogy nem nagyon látok bele... :oops: Azért is jó lesz, ha az orvos megnézi. Most már kicsit jobban van, úgy látom. Evett is egy kicsit, és megivott majdnem egy cumisüvegnyi teát.

Bocsi ha félreértettél, én írtam hogy a másik topicba sem csak kórházas dolgokról írnak! Persze hogy bármiről lehet írni, csak nekem pl. azért nem is jutott eszembe, hogy oda is írjak, mert nem vagyok érintett....
Szívesen olvasok egyébként más fórumokat is, ha van időm, de átalában nemigen van rá időm....
judit_79

SZILBEE: A topikegyesítést olyasvalakinek kellene kezdeményezni, aki mindkettőbe ír. Szerintem nincs értelme két szolnoki fórumot fenntartani, de ez privi vélemény, ha így marad, azt sem bánom, csak akkor valszleg átállok inkább a Hetényisre előbb-utóbb, mert oda jobban passzolok, hiszen nincs még babóm....

jaimee

Topik téma:
Hát én személy szerint nem vállalom ezt a szerepet, mert akkor valamelyik topik megszünne létezni, pedig mindkettőnek megvan a maga funkciója. Pont azért amit írtál te is Jaimee. Ha valaki nem babás de szeretne informálódni már másoktól a korházról, meg egyebekről vagy csak pocakosok társaságára vágyik az általában ír a másik topikba, pont amiért te is oda akarsz inkább írni. Aki meg már babás vagy nagyobb gyereke van az pedig inkább már anyukák társaságára vágyik. Én ezért nem javaslom az egyesülést, de a többség dönt! Én pedig oda megyek, ahová a társaság is megy!
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?