Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok.

Most jöttem a Gyár utcai (Mártírok u) turkibóól. Ha valaki akar téli síoverált, vagy külön gatyát venni, most menjen. Van egy csomó bébicucc is!! (bár a jókat már lenyúltam!! :P ) Persze nem néztem végig mindent, de vettem pár cuccot Geri bébinek. Ja, meg vettem egy cumisüveg melegítőt, 160 Ft-ért. Chicco márkájú, működik, bár nem a legújabb design, de melegíteni a cumisüveget ez is jó!! :wink:

Nati, látod, ezért szeretem én nagyon BB-t!! :P Ja, és nem lesz semmi bajod, ha most reggel nem vetted be a gyogyit. Majd ha hazaérsz vegyél be egyet, aztán baromi későn mégegyet. Persze csak, ha kettőt kell szedned naponta. De ha egy kimarad, szerintem akkor sincs semmi.

A hasfájásom (KOPP-KOPP-KOPP) most nincs.

Judy, szegény, akkor neked sem fájdalommentesek ezek a napok.... :? de a babáéért mindent kibírunk, igaz?? :wink:

Vicuska, akkor nem feladni, utrót dugdosni!! :lol: Holnap meglátjuk, mit mond a doki!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Nati nagyon nagyon örülök, hogy sikerült végre és 9hónap múlva egy gyönyörű egézséges kisbabának fogsz életet adni :D ! BB. úgy látszik tényleg tud valamit :D . És nagyon szépek a tesztjeid!

Vicuska én is csak azt tudom mondani, hogy még ne add fel, ebben a topicban tényleg párosával babásodik mindenki, úgyhogy tényleg te leszel most a következő :D . Nagyon szorítok, millió puszi és pozitív teszt, no meg takarodjon tőled nagyon messze piri :D .

Judy kitartás, tényleg, sokkal nagyobb a pocid mint az előző gyerkőcöknél?

Anta nagyon szorítok holnap és hívjál majd ha végeztél. Most pedig jól kajálj be, jól kiéheztettek. Fini volt a gombapöri amit msn-en küldtem? :D

Szilvi én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Alexa nagyon szép ajándékokat kapott Martinka, most legalább el lestem egy két dolgot mikulásra vagy karácsonyra :D . Mikulásra lehet kap egy Thomas a gőzmozdonyos könyvet, minimaxon is mindig nézi, nagyon tetszik neki, meg a szezámutca. Tényleg nem tudod véletlenül, hogy lehet olyan könyvet kapni(Szezám utca)? Nagyon szép kisfiad van. Ha lesz tali akkor remélem tudtok jönni és végre taliznak a kis srácok is :D

Csajok, jövőhéten légyszi szavazzatok ha fent lesz a kép Leviről a www.babavilag.com oldalon. Szokott ott lenni baba szépségverseny és most először tettem fel róla képet, méghozzá (Nati) a mosógépeset :D . Baba ajándékcsomagot lehet nyerni, de majd még szólok ugyis ha már megjelent és lehet szavazni. Előre is köszi. Alexa neked is ajánlom azt az oldalt, meg Chrissyy-nek is :D . De a többi kismama is nézze meg, van biztos sok jó tanács.

Bocsánat, hogy nem írtam mindenkinek, de tudjátok azért gondolok rátok is, csak néha nem olvasok vissza rendesen :oops: . Mindig kutyafuttában tudok jönni b.netre.

Kép

Kép
vikike_

Nati
Átjöttek a plakátok, majd kirakom, hátha....
Hát majd UH képet szeretnék. :) De Mazsiról is jöhet kép. :)

Kata
Megint ügyesen vásároltál. Tényleg erőt kellene vennem magamon és elmenni egyet kupászni. :)

Vikike
Köszi. :)
Szólj és szavazok ezerrel. :)

Ez a beosztásom is idióta, az idő is vacak.... Apukám szavaival élve: vagy esne, vagy este lenne...
Lidibe is el kellene menni, de nincs kedvem... Nyűgös vagyok. :D
Tényleg, hol lehet elfogadható áron jó cipőt venni? Tegnap a Deichmann kihúzta a gyufát. Kell egy másik bolt, ahova hordhatom a pénzem.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na bővítettem a vonalzós repertoáromon :D , úgy látszik mániám lett :shock: .

Kata én is úgy mennék már turizni, de majd valamelyik nap szólok anyunak, hogy vigyázzon Levire és már megyek is. Nagyon jó cuccokat ki lehet fogni, te vagy rá az élő példa :D . Tanulással hogy állsz?

Kép

Kép

Kép
vikike_

Köszi Szilvi :D , azért azt mondom mindenkinek előre, hogy sajnos egy felhasználó csak egyszer szavazhat a verseny tisztasága érdekében, de ha esetleg el tudjátok másnak is hinteni, hogy szavazzanak annak nagyon örülnék! Majd akkor szólok mikortól lehet.
Szilvi nekem is kéne mennem Lidl-be, már tök régen voltam, biztos vannak jó kis karácsonyi cuccok és az édességek meg szerintem tök jó áron vannak és finomak is. Tényleg te már vettél valamit a babódnak? Cipő ügyben sajnos nem tudok segíteni, nekem a bátyóm tavaly télen mikor babás voltam, a Kossuth utcai Marc cipőboltban vett egy csizmát ami nagyon jó, kényelmes is és semmi baja eddig még, asszem úgy kell írni a márkáját, hogy Rieker. Tempo egézségkártyára vette, neked nincs olyan? Abban a boltban lehet ilyennel vásárolni. Legalábbis tavaly még lehetett.

Kép

Kép

Kép
vikike_

Vikike
A párom a Rieker cipőkre esküszik, tele van a szekrény velük. :) Majd benevezek én is egyre. :)
Vettem már pár dolgot, meg kaptam egy csomót. Most a két nagymami azt lesi, hogy milye van, mert vennék elő a ruhászsákokat. Mi ketten vagyunk a tesómmal, úgyhogy lányhacukák vannak bőven, a párom családjában 6 fiú van és 2 fiú unoka, fiúruha is lesz. :)
Vendég

Szaisztok Csajok!

A baba és én a körülményekhez képet jól vagyunk. Szerencsére a baba nagyon jól viseli a megpróbáltatást. Múlt héten kedden voltam a genetikai uh-on, ahol megállapították, hogy korának megfelelő nagyságú, és teljesen rendben van vele minden. Ez az egy vigaszom, és biztatásom van. Tegnap volt a temetés, amit elég nehezen viseltem, de túl vagyok rajta. Tudom, hogy a párom is azt akarná, hogy küzdjek a babáért.
Meg tudnátok adni a Bácskai számát? Be szeretnék jelentkezni 4d-re. Már nagyon kíváncsi vagyok a babóca nemére. Bár most nagyon bízom benne, hogy kisfiú lesz!

Egyenlőre ennyit tudok írni, de majd jelentkezem.

Kép
tand

Tényleg akkor lesz még idén tali?

Dobok képet Leviről :D :

Apa kiképzése:) Kép

Esküvőnk:)

Kép

Kép

Kép

Kép
vikike_

Andi!

szörnyű dolgokon mehetsz keresztül, :( de adjon erőt a tudat,hogy a kis pindur egészséges.Párod is biztos lát benneteket föntről és szorít nektek. :P

Légy erős.A kicsi ott van veled!!! 8)

Olyan számot tudok,ahol be lehet jelentkezni 4d-re és ott mondd,hogy te a Bácskaihoz akarsz menni:
0620/5122383
Vendég

Andi, nagyon örülök, hogy jöttél és jól van a baba, nagyon nagy kitartás és drukkolok, hogy fiú legyen!!! Én is azt mondom, hogy biztos a párod is azt akarná, hogy küzdjél. Nagyon sok erőt kívánok és gyere beszélgetni, biztos jobb lesz egy kicsit ha mi is tudunk egy kis vigaszt nyújtani.
Ne haragudj, nagyon rosszkor tettem fel a képeket, de még akkor nem láttam, hogy írtál mikor feltöltöttem. Sajnálom :( ! Ölellek és millió puszi!

Kép

Kép

Kép
vikike_

Andi
Nagyon sajnálom! Annyit gondolok rád és a babára. Sok erőt kívánok!!!
Vendég

A másik fórumban, ahova szoktam még irogatni, az egyik csajszinak ma halt meg a kisfia. Tüdőfejlődési rendellenességgel született, nem tudtak segíteni rajta. :( :( :( :( :(
Vendég

Úristen, rögtön a születése után? :cry:

Kép

Kép

Kép
vikike_

Nem, 5 hónapos lett volna :(
Vendég

Istenem, szörnyű :cry: !

Kép

Kép

Kép
vikike_

Melyik topicban van?

Kép

Kép

Kép
vikike_

Fogamzáson belül a babaproject előtt állók ide nevezetűben....
Vendég

Lassanként lépek haza. Elég nagy felfordulás lesz a melóhelyen, egy csomóan felmondtak vagy felmondanak. :? Az új emberkék meg csak nyafiznak....
Jobb is lett otthon, kicsit regenerálódok. :)
Holnap ismét jövök! Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!

Andi

De jó hogy itt voltál,én is örülök hogy jól vagytok és sok erőt neked!!!

Hozzám,nekem sose nem ír senki,biztos utáltok..:( pedig nektek írtam meg először hogy kislányunk lesz még a rokonok sem tudják :DNa mindegy asszem lehet kicsit most nem írogatok...

Nati
Magkaptam a számod rögtön megírom neked én is az enyémet..nekünk is jó a holnap este és lehet a skála parkolóban ha úgyis odamész majd...majd egyeztetünk és köszi!

sziasztok
Vendég

Krixta ne viccelj már dehogy utálunk, én most bevallom sokszor végigfutom az oldalakat és nem mindenkire reagálok mert Levi közbe szól néha. Nagyon gratulálok a kis puncishoz :D és aranyos vagy, hogy nekünk írtad meg először! Tényleg szeretünk és nem megsértődni irgumburgumkrucifix :D !

Kép

Kép

Kép
vikike_

[quote="hoppá"]
írta:
hoppá
Krixta, nyugodj meg, minden rendben van és lesz a babátokkal!! Pár hónap, és te is a kezedben foghatod!!! :lol: Biztosan nem lesz semmi baj, ne idegeskedj! Persze tudom, könnyű mondani, de bízz a babátokban!! Bezséld meg vele, hogy ügyes legyen, és adjon minden reggel életjelet magáról!! Én is minden reggel azzal kezdem a napot, hogy "felébresztem", persze csak arra gondolok, hogy mindeig mondom neki, hogy csak egy picurkát jelezzél drágám, hogy minden oké, és csicsikázhatsz tovább!! :lol:

Látod, Krixta, ezt reagáltam neked, miután írtál!! Úgyhogy nem elkeseredni! Te is a csapathoz tartozol!!!! :lol: Úgyhogy írogass csak ide!! Puszi! :P

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Először is Andi! Nagyon örülök, hogy veled és a babával minden oké! Én is nagyon sokat gondolok rád/rátok! Sok erőt és kitartást kívánok és én is remélem, hogy kisfiad lesz! Én tudok egy másik számot, amin szintén lehet időpontot kérni! 20/242-1035, én is ezen kértem! És ránk mindig számíthatsz, gyere nyugodtan!

Kriszta! Ne viccelj már! Téged is szeretünk és garulálok a kis punishoz, csak nehogy a végén ő is megkukacosodjon, mint a miénk! :-) De én már a telóban is gratuláltam! Amúgy meg mindegy, hogy mi lesz, csak egészséges legyen!

Nati! Ez fantasztikus! Annyira örülök neked/nektek! Vigyázz nagyon magadra/magatokra! És örülök, hogy bent voltál nálam a kórházban, jól esett!

És persze a többieknek is utólag köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok, nagyon örültem nektek, pedig előtte még nem is ismertük egymást és úgy beszélgettünk, mintha évek óta ismernénk egymást! Ez egy nagyon jó csapat! Örülök, hogy ide tartozom!

Szilvi! Egy kicsit megkésve, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked Martin babával együtt! És nagyon sajnálom azt a kisbabát! :-(

Rólunk! Megvolt az egy hónapos tanácsadás, Martin baba szépen fejlődik, 4240gramm,53 cm. A doktornő meg is lepődött, hogy mennyit nőtt egy hónap alatt!

Most megyek, ma elég nyűgös volt, talán most már megnyugodott.
Holnap hazamegyünk anyósékhoz Bölcskére, és majd csak péntek este jövünk haza, így nem leszek, majd csak talán szombaton!

Addig is jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakókra és persze a már meglévő kislurkókra is!

Meglátom, hogy alakul még a mai nap, és ha tudok, jövök!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Andi, nagyon örülök neki, hogy a történtekhez képest jól vagy!! Nagyon drukkolok, hogy kisfiú legyen a pocidban! Majd írd meg, mikor mész 4d-re,jó?? Puszillak, és ölellek!

Chrissy, már egy hónapos Martin baba... pedig most született!!

Kép

Kép

hoppá

Gyorsan van egy kis szünet a suliba!

Kriszta, ne viccelődjünk kérem!!!! Nem direkt nem írtam én se, sokan vagyunk nehéz mindenki szavára figyelni. Bocsi ha megbántottalak vele. Gratula a kis nunishoz, topicunk második kislánya. :)

Judy, neked is írok nehogy hari legyen (:)), remélem már javulnak a fájdalmak, kitartást kívánok.

Andi, sokat gondolok Rátok. Örülök hogy jöttél, gyere amikor csak erőt érzel rá. Puszi

Most rohanok mert vége a szünetnek.
Pusszantás

madiani

Sziasztok!!

Na,végre ideértem.Ma már elkezdtem írni,de Martinka nem hagyott.

Andi!Jó ,hogy jöttél,gyere is többet,és örülök,hogy minden rendben van a babáddal(drukkolok,hogy kisfiú legyen!!).

Szilvi
!Utólag is boldog névnapot kívánok!!!!!Nagyon szép Titababa!!Olyan jó volt nézegetni a képet róla!Jaj,ne is írj ilyen borzalmas dolgokról,tök kikészülök ezektől!!

Judy!Ijesztőek ezek a fájdalmak,nekem is voltak,pedig én még nem is voltam előtte terhes!Volt,hogysírtam is,úgy megijedtem 1-1 éles fájdalomtól!
Bazsi jól van?

Ani!Holnap UH!Szorítok!

Kriszta!Nagy gratula a kislányhoz!!!És ne viccelj már,itt mindenki fontos!!!!!

Nati!!Halk gratula Neked!Nagggggyon szorítok!!Gyönyörű teszteket csináltál!!!!!!

Vicuska
!Szép a hőd,nem szabad feladni!!!!!!

Csajok,már kezd nagyon karácsonyi hangulatom lenni,úúúúgy szeretem!!!
Vendég

Sziasztok!

Először is bocsánat lányok hogy így hisztizek de most nagyon érzékenyen reagálok dolgokra..ne haragudjatok rám.

Kata igen te tényleg írtál és köszönöm szépen neked is és a többieknek a gratot én igazából csak arra gondoltam azzal a hozzászólással hogy van itt a topicban olyan is akinek én mindig írok és vele izgulok,bíztatom stb. és ő még soha nem írt hozzám/nekem egy szót sem..és ilyenkor csak attól félek hogy valamivel megbántottam..vagy nem kedvel vagy nem lát itt szivesen.
Persze én értem hogy mindenkinek megvan a maga baja csak olyan jól esik az embernek egy kis bíztatás egy jó szó...és ez nem kerül semmibe és azért tudja mindenki hogy ez mekkora erőt tud adni....én csak ezért írtam amit írtam és mégegyszer ne haragudjatok rám most ilyen napjaim remélem hamarosan túlleszek rajta mert szegény páromnak sem könnyű most velem :(

sajnálom...és köszönöm!
Vendég

Krixta, nem haragszik senki. Jó kis csapat vagyunk, hidd el. Tényleg úgy van, hogy van, amikor baromi sokat kell elovasnod, és ha nem jegyzetelsz, akkor fele embernek nem írsz!! Többen vagyunk már, mint 2-3 ember, így nem könnyű megjegyezni, kivel mi van!! Szóval gyere továbbra is, és bármi kérdésed van, van segítség kell, hidd el, itt vagyunk neked!!

Ismerős a helyzet, nemrég írtam, hogy milyen hülye érzékeny voltam pár het. Semmi nem történt mégis zokogtam. nem volt rá okom, csak jött. még apa sem tudott megvigasztalni, csak Geri bébi, amikor elkezdett mocorogni, mintha azt üzente volna: Anya, ne sírj, itt vagyunk, gondolj rám, hogy szeretlek, és nemsokára látjuk egymást!! :P :P És ez megnyugtatott!! :P

Szóval, ha van kedved kiakadni, gyere, és tedd meg!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Krixta!

nagy valószínűséggel rám gondoltál :roll:
hát akkor ezer bocs :oops:
asszem túlságosan el vagyok foglalva a saját gondjaimmal és azért vagyok ilyen kőbunkó :shock: :?

Na,ha ez most nem sikerül,úgyis kilépek egy időre a fórumból,talán megértitek miért :shock:

Mindenkinek megadrukk amihez kell!!!
Vendég

Vicuska, ne teddd ezt!! Pont azért maradjál, mert neked van a legnagyobb szükséged a drukkra!! Ne csináld! Pár nap kiakadás után én is mindig talpra álltam!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Lányok, szörnyű mikor nem jövök 3 napig és 2(!!) oldalt teleírtok és én elvesztem a fonalat....:) Most előre is bocs, hogy önző leszek, de mielőtt önző leszek:
Andi, mindenképp szólni akartam,hogy boldoggá tettél a hírrel, hogy a baba jól van!! hihetetlen erős, fantasztikus kissrác/csaj lesz, bízzál benne és szeresd nagyon!
És még Nati: nagyon-nagyon megérdemelted, szorítok még mindig és eszméletlenül örülök Nektek!!!
A többiektől még1x elnézést kérek: hulla vagyok és ma jött meg a gépem a rehabról, de holnap délután ígérem....! :D
Most MI: íme a kép Kisatiról! :lol: Kép Atika
Vendég

Vicuska én nem rád gondoltam sőt igazából konkrétan nem gondoltam név szerint senkire én csak úgy éreztem hogy van itt olyan aki esetleg nem örül nekem...ez nem csak egy valakit jelenthet...én nem akartam megbántani senkit csak leírtam engem mi bánt...én sajnálnám ha emiatt a hülyeség miatt nem jönnél többet mert itt mindenki drukkol neked és szorít érted..senkinek sem könnyű az élete mindenkinek megvan a maga baja és pont ezért van szüksége mindenkinek egy jó szóra bíztatásra..ilyet meg pláne nem mondanék senkire hogy kőbunkó..
Most akkor én lennék a gonosz?

Igazán sajnálom lányok látjátok pont ez a baj hogy amikor van az embernek elég baja otthon,meg kell küzdeni az élet nehézségeivel pont akkor nem hiányzik egy ilyen feszültség..

Asszem szüneteltetem én is ezt a fórum dolgot én is mert most én jöttem ki szarul ebből holott csak egy kis bíztatásra,erőre lett volna szükségem..ahogy mindenkinek.

Bocs mindenkitől..

Márti örülök hogy ma taliztunk végül remélem majd máskor is összejön!

Gabi jó hogy téged is megismerhettelek!

Nati felhívlak holnap a cucc miatt remélem még aktuális..

Sziasztok és mindenkinek kívánom hogy teljesüljenek az álmai..és bocs hogy bekavartam..
Vendég

És Kata köszönöm..nagyon jólestek a soraid!!!
Vendég

Sziasztok,

Nati,

Fogalmam sincs, hogy miért volt hányingerem délután.De már elmult. Csak a szeméremfájdalom van, de az marad is szülésig :lol: :lol:
Mi volt a dokinál este??? Majd írd meg ha hazaértél.

Márti,

Nagyon édes kis Ati. Gratulálok hozzá. :lol:
Ezzel én is így vagyok, ha nem jövök kb 1 napig már nagyon nehéz visszaolvasni és mindenkinek válszolni.

Kata,

Ez így van, a babáért mindent kibírunk. :lol: :lol: :lol:
De azért nem bánnám, ha a 36. hét után előbújna a kis csajszi. :lol: :lol:

Vicuska,

Szerintem se menj el, mert hiszen tényleg szükséged van a drukkokra. Igaz valahol egy kicsit meg tudlak érteni, de akkor se menj el tőlünk, nagyon hiányoznál. :lol: :lol:

Alexa,

Hát tényleg elég ijesztőek tudnak lenni ezek a fájdalmak, főleg hogy mindig azt képzelem, hogy a méhszájam is tágul. Alig várom a jövő hét szerdát, hogy a doki végre megnézzen hogy is áll a méhszáj.
Bazsi jól van. ma már fájdalom csillapítót sem kapott. Most már eszik is. :lol: :lol:

Ani,

Drukk holnapra az uh-hoz. Képet hozzál ám. :lol: :lol: :lol:
Ja és nem vagyok egy sértődékeny alkat, ahhoz valami komoly dolognak kell történnie, hogy feldugjam az orrom, szóval nyugi.

Chrissy,

Szép nagyot nőtt ám Martin baba, látszik jól van tartva. :lol: :lol: :wink: :wink: De hát ez íg yvan jól.
Jó pihenést kívánok nektek.

Szilvi,

ismerős a helyzet. Nálunk január óta ez van. Folyamatosan mondanak fel az emberek. Valami van a levegőben, és mindenki ezt érzi. Vagy csak a patkányok a süllyedő hajóról szindróma???? :lol: :lol: :lol:
Szörnyű amit írtál arról a kisbabáról, el is hessegetem a rossz gondolatokat magamtól

Vikike,

gyönyörű voltál az esküvődön, nem mintha most nem lennél az, de tényleg olyan vagy azon a képen mint egy kis királykisasszony. :lol: :lol: :lol:
Igen a pocim is nagyobb most mint a fiuknál, és sajna ugye a súlyom is. De hát ahogy öregszem annál nagybb darab leszek. :wink: :wink:

Andi,

Örülök, hogy jelentkeztél, és annak is nagyon örülök, hogy a babóca és te is ilyen erősek vagytok.
Látom a számot már megkaptad.
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy kisfiu legyen a pocidban.

Krixta,

Gratulálok a kis puncishoz, Így legalább már 2 kiscsaj van a topicban. :lol: :lol:
Neveken gondolkodtatok már????

Voltunk ma kontrolon Bazsival, minden ok, hétvégén már hajat is moshat. Megjött a szövettani eredményei is a manduláiról, és több fajta bacit találtak benne, szóval mondta a doki, hogy nem odavalóak voltak.
Hétfőn suliba is mehet. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kriszta!

Ki okozott itt feszültséget?Mire gondolsz? :shock: Miért mész el?Gyere csak ha gond van!Most is jöttél,írtad,hogy rossz hangulatban vagy,és sztem marasztaltak,nyugtattak.Ez nem bíztatás? :wink:
Vendég

Krixta, drága, írtam privit! Olvasd el MOST!! :wink: Puszi

Márti, aranyos Kisatid van. Jól látom a két combija és közte a fegyvere látszik?? :wink:

Judy, mit szólnál, ha gyertyába állnál?? :lol: :lol: :lol: Hátha visszahúzódik Barbi babád :P

Kép

Kép

hoppá

Kata

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,

Nekem még mindig nincs övlehúzom. Az express.hu-n szoktam nézni, de most nem volt rajta.
Ha tudtok valahol légyszi szóljatok, vagy mondjátok már meg nekem milyen weboldalon érdemes még keresgélni.

Köszike.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy ezeket találtam neked: (övlehúzó)

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... 53,17.html

Terhes övlehúzó
Terheseknek való biztonságiöv-lehúzó eladó. Brendonban vásároltam. Ár: 5000 ft.

Postai uton tudom küldeni.
Helység: Fejér megye Telefon / Fax: 30-462-5626
Név: Abos Barbara E-mail: abarbi@freemail.hu
Cím: Bodajk

http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria ... bek/878355

http://www.babaapro.hu/aprok.php?eSearch=besafe

http://aukcio.nlcafe.hu/show_item.php?item=242225257

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=77175

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html

Remélem ezek közül tudsz választani! :P

A többiektől bocs a hosszú listáért! :oops:

Vicuska, teszteltél ma?????? :shock: :shock: :shock: Jelentkezz!!

Nati? Milyen volt ÍGY aludni??

Krixta, ugye kialudtad a feszültséget?? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Jobb reggelt!

Mirre jöttem......igérem reagálok mindenre, de most gyorsan megyek melózni.

Judy, az Abos Barbarát már ne hívd! Tőle vettem meg az övlehúzót, gondolom nincs neki több :)

VICUSKA!!!!!!

madiani

Jóóóóóóó reggelt!!!!!

Krixta
Miért utálnánk?
Tök liba vagyok: gratulálok a kis puncishoz!!! Kellett már az erősítés lányka-fronton. ;) :)

Chrissyy
Köszi a köszöntést! :)
Martin baba mekkorát nőtt!!!

Alexa
Köszi neked is!
Állandóan nézegetem én is a képet, próbálom kitalálni hol lehet a keze meg a lábacskája. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy fiú vagy lány...

Vicuska
Ne hagyj itt minket!!!
Gyere sok ++++++++++ hírrel!

Márti
Nagggyon jó ez a kép a kisfiadról!!!

Judy
Örülök, hogy rókakoma eltávozott tőled és hogy Bazsinak jól sikerült a műtét.
ÁÁáááááááááááá, munkatársam is mindig ezt a hasonlatot szokta mondani. :D :D :D
Amelyik ügyféllel mi dolgozunk elég hisztisek. Még az élő fába is belekötnek és ezt nem mindenki viseli jól. Időnként elég földöntúli óhajaik vannak....
Úgy volt, hogy lesz 2 új kolléga, de ahány emberke van, annyifélét mond, hogy ittmaradnak vagy mennek máshová... Kicsit kusza a helyzet, de engem nem hat meg. Nem is értem miért... :lol :lol: :lol:
Vendég

Ani
Ma mész UHra... Már előre izgulok! :)
Vendég

Szisztok Lányok!

Két napja,hogy nem plvaslak benneteket és nagyon sok dolog történt.Előre is bocs,hogy nem tudok mindenkinek reagálni.
Minden kép nagyon szupi amiket feltettetek,a szívtiprók nagyon zabálni valóak!
Natinak azért külön gratulálok,remélem minden rendben lesz.Nagyon jó érzés volt olvasni és látni a tesztjeit,eszembe jutott,hogy milyen csondás volt,amikor én is megtudtam,hogy babás vagyok,aztán eszméletlen gyorsan elment az idő.Biztos furcsa lesz majd,hogy már nem a pocakomban mocorog.

Vicuskának meg ezer drukk!!!!Biztos nagyon rossz érzés lehet Neki akármennyire is próbál a mi babáinknak örülni!Én is próbálnám bíztatni,meg itt Mindenki Vele van (remélem azért olvassa),és én hiszek benne,hogy Ő is nemsokára babás lesz! :D

Kriszta!
Még Neked is külön írok(többiektől ezer bocsánat),ha visszaolvasod a hozzászólásaimat,nekem is volt olyan időszak,amikor így éreztem ahogy Te,és elég szar volt.Nehogy emiatt elmenj a topicból.Nagyon örülök,hogy jöttél és nem szerteném,ha ilyen hirtelen eltünnél.Én csak ma reggel olvastam,hogy úgy néz ki,hogy kislányotok lesz :D Én szerintem biztos,és ezt már a múltkor is mondtam személyesen!Amúgy ne aggódj,minden rendben lesz,ja és a 23. hét 3. nap az már a 24. hét :D !27-én találkozunk a dokinál (remélem)

Andi!Örülök,hogy a körülményekhez képest jól vagytok,gyere bátan beszélgetni és drukkolok a kis pöcsöshöz!!!!

Amúgy változott a programom és ma megyünk a szülésznőhöz+ szülőszobalátogatásra.
Ja és én is néha úgy érzem,hogy széjjel akarnak szakítani,annyira fáj a lábam köze.De kibírjuk!Hát ugye valamit,valamiért.

Írjátok meg melyik nap lenne jó a talira!Légyszi,légyszi,légysziii....
Nov. 28(sze) vagy 29 (csüt) vagy 30.(péntek) vagy dec 1.(szombat)
Én délután 3 óra fél négy magasságában gondoltam az Isolaballában.Kérlek reagáljatok,mert még szeretnék Veletek talizni szülés előtt(csak nehogy úgy járjak,mint Chrissyy)

Puszi Mindenkinek!Gabi
Vendég

Ani, drukk ma az uh-ra!!

Vicuska, neked meg a dokihoz, de jelentkezz már, mi újság!!!! :shock:

Kép

Kép

hoppá

Ja és egy kép a pocimról,ezt tegnap előtt csinálta a férjem ,a pocakomat meg 8 hónapja... :wink: :lol: :lol: :lol: Kép 35.hét
Vendég

Gabi
Sajnálom a fájást! Nem sok van már hátra... ;)
Szép pocid van!

30-án megyek RL-hez, 18:15re, amúgy általában 4ig melózok. Kivéve, ha valakit helyettesítenem kell. Majd aszondom, hogy dokihoz megyek, ez mindig bejön. :D
Vendég

Köszi Macika!
Akkor Neked csak a 30-a nem jó a többit meg tudod oldani,ha jól értem.Többiek???
Vendég

Gabi, tök tetszett a pocakomat meg.... duma!! :lol: :lol: Szép nagy pocid van már!! És már csak 36 nap van hátra.... izgi lesz az utolsó időszak... bármikor jöhet a várva-várt érzés!! :wink:

A taliról: nekem szerintem bármelyik időpont jó. Én személy szerint jobban örülnék hétköznapnak, mint hétvégégnek, de ha mindenkinek az jobb, akkor oké. Annyi, hogy 28-án este BB-hez megyek.

Kép

Kép

hoppá

OK! Kata

Akkor feljegyzem,hogy Neked a 29-e vagy a 30-a jó!
Vendég

Kata,

Köszike az infókat az övterelőröl. Az express.hu-n azokat azért nem hívtem fel, mert régi hírdetések. A bodajkit meg sajna Ani lenyúlta. De majd akkor még ezeken az oldalakon leskelődök.

Gabi,

Húúúú.... szép nagy pocid van. Már nemsokára leteheted te is a terhedet. :wink: :wink:

Csajok,

Ti is választotok szülésnőt???? Mi a véleményetek????
Én szerintem nem fogok. Elég a doki, meg még az anesztesssel is beszélnem kell. Anyagilag már szerintem nem bírnánk.

Szilvi,

Egyébként a skót IBM-nél is népvándorlás van ebben az évben. nagyon sok olyan emberke felmondott akivel napi kapcsolatban voltam. Persze gondolhatod, hogy a jó fejel mentek el. :lol: :lol:

Talivel kapcsolatban én alkalmazkodok most hozzátok. Multkor ugyis ti alkalmazkodtatok hozzám. Szóval mondjatok egy dátumot én elfogadom.

Ani,

Megadrukk mára++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
A skótokhoz inkább nem megyek. :) Finnországba is keresnek ember, oda annál inkább mennék. ;)
Az itteni vezetés is elég skót. Idén nem is kaptam fizuemelést, pedig megérdemeltem volna. :twisted: Úgy határoztunk apával, hogy vagy lelépek máshová, vagy babázunk. :D
Vendég

Eddig 3-an vagyunk és a legjobb időpont a 29-e (csütörtök) délután 4 óra. Kinek nem jó ez a nap,vagy ki az aki tuti nem fog jönni?

Ja és akartam kérdezni,hogy tegnap dél körül a kis tescoban utána meg a plázában láttam egy barna hosszúhajú kismamát barna poncsóban.Egyikőtök sem volt az?

Pusz:Gabi
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?