Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozom, a baby-k tündériek!

A munkával kapcs. teljesen igazad van. Én 7 hós koromig dolgoztam és még utánna is bejártam betanitani az utodomat, de bárcsak ne tettem volna. Elég stresszes munkám volt és terhesen még nehezebben viseltem, és ez bizti nem tett jót a mi kis Daniknak. Szóval ha újra lehetne csinálni biztos nem dolgoznék a terhesség alatt!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kobudo, remélem, még nem kések el a válasszal, Robi mindig a régi személyivel ment át Szlovákiába. Nem volt sosem gond, de a biztonság kedvéért nála volt az útlevele is. Szte a legjobb lenne utánaérdeklődni.
Leonával nem nagyon merek elindulni még, mindig a popsiját rázogathatnám. Majd ha picit nagyobb lesz és már nem alszik ennyit.

Lina, ezt csináld Lilid után!!Tedd a lábad a fejed fölé!
Kár, hogy nem láthatjuk a filmet!

Nana, beutalóval vagy magánúton? Ha adsz egy e-mail címet, mondok 1-2 embert.

Bepa, azok a barátok, akiknek még nincsen gyereke, más programokat szeretnek, amiket mi most nem nagyon tudunk csinálni, akiknek meg ott a gyerkőc, azoknál uez a gond, hogy anya otthon a gyerekkel és az autó általában apánál, így nem tudunk egymáshoz menni. Bár nekem itt az autó, de Leona meg csak itthon alszik. Szóval egyenlőre patthelyzet.
De ma este is megpróbálkozunk egy vacsival barátokkal. Gondolom egyikünk mindig Leo popsiját fogja rázogatni. De legalább kimozdulok.

Seriff, csak nem bezártad Magad a rács mögé és Hanci nem tud kiengedni?
Párod hogy van?

Kecsone, tündériek a lánykák!

Lili, Bepa pihenjetek!

Roooooooz!! Hol vagy?

Kardiológián minden OK volt, Leona először nem sírt a vizsgálat alatt, csak nézte édesen a doktorbácsit. Na nem csodálkozok rajta, messziről meg lehet róla mondani, hogy gyerekorvos. Olyan, mint egy nagy mackó. Biztos érzik a gyerekek is.

Ma már nem biztos, hogy jövök.

Puszi

Kép
sygnum

sziasztok

em volt időm olvasni csak a képeket néztem győnyörüek a lányok kecsoné

etére probálok hosszabban jönni

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg, azért ennyire összecsomagolt helyzetre nem vállalkoznék már, de azért a cseppkőmászásra is büszke vagyok. Majd ha kész lesz a film, akkor el tudom küldeni. Összesen öt perc lesz az egész, és Magyarország legszebb részeit mutatja be egy focilabdának. Amúgy már jót is tett, mert a babi előtt én rendszeresen jártam barlangba, persze Lilivel már eszem ágában sem volt, de kicsit hiányzott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! Ez a kép olyan édi: asszitem csak az én fiam fekszik ilyen érdekes amikor néztükKép
Szerintem mostmár Beni egy gombóc, mert mindenhol Õ vanKép

SyG! De akkor ma már nem vagy annyira depis ugyi?

Seriff!! juj de édi. olyan ari pofikája vanKép

Kati! a Te lányaid meg kész hölgyek , Kata meg tüncibogárKépKis pufika. Eszik rendesen ahogy az arcocskáját nézem!

Na ma tényleg semmit nem csináltam (kivéve ebédet magamnak, mert Apa nem itthon eszik).
Alvás és pihizés:ja meg elsétáltam a dokihoz...
pusz

KépKép
KépKép
bepa77

SYG! magánúton és köszi! zsuzsi19@fibermail.hu
Remélem a vacsi jól sikerül! JÓ SZORAKOZÁST!!!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kecsone, nagyon aranyos a kis Kata! Köszönjük a képeket! Kép

Bepa, én már várom nagyon, és egyre jobban. Kép Szerintem tök jó lesz!!!! Kép Már minden családtag be van zsongva. Mindenki nap mint nap hív, hogy még mindig semmi? Nem érzel semmit? Hát még nem. De ha ,már eddig nem éreztem, akkor most sem kellene, mert a dokim konferencián van, és csak kedden lesz.... Keddig bírja ki most már. KépBepa, Te várod már? Egyébként én egyre izgatottabb vagyok, ahogy haladunk.... Kép Kép

Syg, remélem, hoyg jól sikerült a vacsora! Kép

Seriff, milyen jó kis helye van Hancinak! Kép

Itt voltak Samék, megcsinálták a szunyoghálónkat, nagyon örültem, most már szellőztethetünk és még éghetnek is a villanyok... Kép

Lina, nagyon jó ez a póz! Kép A mi babónk mindig csak a hátát mutatta, nem akarta az arcocskáját....

Beáék megint régen jelentkeztek!

Na, szép estét nektek!

Puszi: Lili+Zsófi (38+5)
birolili

Sziasztok!

Hát nem győzök utánatok olvasniKép

Csatlakozok én is minden előttem szólóhoz hogy ezek a babók fantasztikusak.

A mai napunk gyorsan telt.
Voltunk a Malomban hát nekem semmi extra érzésem nem volt vele kapcsolatban.
Nem tudom hogy mi voltunk roszz időben vagy már ennyire lecsengett, de alig lézengtek az emberek.
Valamiért én azt vártam hogy valami extra dolog lesz benne, de csalódtam.
Én nagyon hiányolok már egy olyan igazi hatalmas baba boltot Kecskeméten ahol mindent meg lehet kapni, ruhát kiegészítőt és persze normális áron nagy választékban. Vagy ezt csak én gondolom így?

Nana!
Köszönöm a cikket, elolvastam és eléggé elgondolkodtam rajta. Nálunk van benne egy csavar de valami hasonló lehet Bogi gondolata is.
Igazán jó lenne tudni hogy néha mi forog a kis agyacskájában hogy mit érezhet ilyenkor.
Hogy halad a baba projekt?

Seriff!
Nagyon tünemény a babuska.Mekkorák vagytok most?
Lehet hogy én maradtam el de apa beteg?

Sygnum!
Hogy halad az éjszakai alvásotok?
Én most bevetettem a fozás elleni gélt mert a védőnő szerint az a gond és mintha tegnap egy picit nyugibb lett volna éjjel.
Egyébként ismerem ezt az érzést amit te is átélsz.
Nem tudsz éd néha nem is szivesen mozdulsz ki.
Nálunk apánál van az autó meg jogsim sincs. Csak akkor tudunk menni ha ő itthon van és van kedve.
És mostanság Hanna nagyon megrémül az idegen emberektől.
Nem mindenkitől de általában nem szereti az idegen környezetet. Máshol nem alszik el max. a kocsiban. Egyszer próbáltam meg busszal menni de mostanában nem lesz még egy ilyen.
Szóval én is itthon egyedül és néha ez nagyon depi keltő.
Sokan mondják hogy mozdulj ki de az nem olyan könnyű.

Lili!
Remélem tényleg kitartotok amíg a doki vissza jön. És jó szúnyog mentes éjszakát.
Boginak beloptad a szívébe magadKép

Bepa!
Mekkora mosta babó? Mikorra vagy kiírva?

Kobudo!
Hogy vagytok?
Kamilla hogy érzi magát az oviban?

Kecsone!
Remélem a képeslapot megkaptad és még egyszer bocs hogy nem mentem be.
A lányka gyönyörű.
A csajok hogy viselkednek? Gondolom nagy tesó módjára segítenek és nagyon szeretik.

Beáék, Mino merre vagytok?

Lina!
Biztosan nagyon izgalmas lehet a barlangászat.
Rég óta csinálod? Lehet hogy butát kérdezek vagy már ezt elmesélted de nem bizti hogy mindent végig tudtam olvasni, mert nem igazán megbízható manapság a net.

Sok puszi a pocilakóknak, babóknak és mindenkinek.
Jó éjszakát!

sam

Kép

Kép
samchee

sjnos megint nincs időm olvasni sem irni sem csak egy gyors

SOS

SYG ha olvasod mondj már valami homeos szert nikinek sürü zöld váladék folyik az orrából nem lázas kicsit köhög ennyi semmi más tünete nincs csak a köhögés és a nagyon sűrű orr váladék
bocsika most ennyi igérem amint lesz egy kis időm mindenkiek irok

Kép

Kép

Kép
roz23

Sam, nem írtam még a barlangról, úgyhogy nem is olvashattad volna. Olyan 2,5 éve csinálom hol nagyobb hol kevesebb aktivitással. Voltam már nagyon szép helyeken, persze olyanokon, amelyek nincsenek kiépítve. Amióta Lili itt van a hasamban, azóta a környékére se néztem. Az utóbbi időben sokszor voltunk kisgyerekekkel, szerintem egy ilyen túrán Lilivel sem lett volna semmi bajom, de nem akartam kockáztatni. Volt egy lány, aki még öt hónapos terhesen is magára rakta a beülőt, és mászott vele. Na azon egy kicsit ki voltam akadva, de ő tudja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hát a tegnap éjszaka nagyon jó volt. Hanna csak egyszer ébredt fél háromkor és reggel.
Könyörgöm csak maradjon így!
Apa ma délelőttös szegénykém állandóan dolgozik, mostanában nincs egy szabad hétvégénk sem.

Lina!
Mennyi idős terhes vagy?
Gondolom nem csaj Magyarországon voltatok még barlangászni. Fantasztikus lehet úgy gondolom. A gimivel régen én is mehettem volna mert régen az egyik diák felfedezett egy barlangot és azt elnevezték Hajnóczy barlangnak.
Minden évben kétszer mennek a diákok és térképezik fel a barlangot, vagyis akkor még mentek...
Mi az a beülő?

sam

Kép

Kép
samchee

Sam!

Én most vagyok 26 hetes terhes, vagyis pontosan 25 hét 6 napos:-)
Magyarországon kívül csak Erdélyben voltam kétszer, ott is nagyon szép helyek vannak. Azon, hogy a csajszi felvette a beülőt, azon meg csak azért akadtam ki, mert az egy olyan szoros szerkezet, amit a két combodon meg a csípődön rögzítessz, hogy nem terhesen is csak ülve lehet felvenni, ha felállsz benne, akkor nem tudsz kiegyenesedni, viszont így lehet benne a kötélen közlekedni. Szóval ezt rászorítani egy babára...na mindegy.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szasztok!

Sam! baba: 97 bpd, és 3500 g-ra saccolták hétfőn. Ma pontosan 38+3 vagyunkKép

Lili!Várom és most megint parázok a szüléstől. Egy ideje már nem féltem de most megint rámtört. Hogy fog ez a nagy baba kijönni azon a pici(vagy kitudja mekkora) nyíláson? Juj, nem is gondolok rá. És mivel fájásaim vannak (ma is volt) mindeig azt hiszem na most kezdődik, de aztán abbamarad. Szóval várom már hogy a kezemben tarthassam és szívesen túllenék rajta. Után se lesz sokkal jobb ahogy a csajokat olvasoom, mert aztán tejcsi meg minden, de ....
Bár Te 3 nappal közelebb vagy. Jaj, tényleg Miért Zsófi? pont akkor van a névnapja amikor a szülinapja!?

Majd megoldom valahogy ezt isKép

Puszika
g

KépKép
KépKép
bepa77

Szia bepa!

Én is nagyon várom már, de most nagyon könyörgök neki, oyg még maradjon a hétvégén, ezek a frontok..... Remélem meghallgat engem és bent marad....
A mi Zsófink is ilyen nagy, vagyis ekkorának mérték, remélem, hogy nem lesz óriásbébi. Kép
Miért pont Zsófi? Mert apával mindkettőnknek ez a név tetszett egyedül.... a lány nevek közül. De van máskor is Zsófi. Májusban és még augusztusban is... Nem feltétlenül fontos szeptemberben tartani a névnapját. Egyébként meg nem ez a döntő szerintem, ez nem fontos, én úgy gondolom. Bár apósom is ezt mondta, hogy jól kibasztunk Zsófival... (no comment) Ez annyira lényegtelen...
Nekem is vannak olyasmi érzéseim, hogy mindjárt indulunk...de aztán abbamarad, nézem az órát, de semmi. Reggel és este vannak ezek. Neked mikor szokott lenni?
Készten van már a kórházi csomagod? Bármikor indulhatunk. Kép

Na, légy jó, a többieknek is pussz!

Lili+Zsófi
birolili

Szia Bepa! Szia Lili!

Olyan aranyos hogy már így izgultok! Kép
Én is emlékszem még ezekre az időkre. Az a legrosszabb hogy nem tudod mikor jött el az idő? Én pl. mindig attól rettegtem hogy nyilvános helyen elfojik a magzatviz.

de így utólag - ilyen nagy bölcsen- NE IZGULJATOK, ha már itt az idő és már a korház következik azt ugy is érezni fogjátok, mert annyra "olyan" lesz Kép.

De ne féljetek tőle, életetek meghatározó élménye lesz, én semmi másra a világon nem emlékszem olyan tisztán mint arra a pár órára. Imádok rágondolni és újra végigfutatni az eseményeket a gondolataimon és látjátok milyen szuper dolog ez, hiszem mindennél jobban szeretném mihamarabb újra átélni! Kép

HAJRÁ LÁNYOK!!!

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

bocsi egy pár napja el vagyok veszve

sam
hát nem irigyellek ez az apás sztori elég elkeserítő nálunk a sogoromék 2 éve váltak el és nagyon rossz házasságuk volt sok vita ... de codák csodájára csaj abszolut nem neveli az apja ellen a gyereket sem forditva akkor viszi hozza az apja amikor akarja és jól meg is vanak szerintem is ez igy lenne helyes amit ebben az esteben te tudsz tenni hogy hazudsz szegény kislánynak mert et neki is borzasztó lehet hogy a saját apját nem érdekli mi van vel
és az éjszakai feleléssel hogy álltok?? náltok ovi hogy megy tetszik boginak ?te hordod be az oviba ?

kob
kicsi kamilla egyszerűen csodaszép olyan helyes kis arcocskája van Kép
remélem a jövöhét összejön nekünk a 7vége felé lenne jó kedd kivitelével elvileg minden nap jó bár ezt most inkább majd a taknyosaim döntik el hogy meggyógyulnak e vagy sem sokat szivom az orrukat meg kapnak vitamint te mit is szoktál adni kamillának ??

syg
miért mentetek krdiologiára le vagyok maradv vagy ez csak egy rutin vizsgálat volt ??gyenes doki bocsit a csajok is imádják kedves megnyugtato csak nekem egy kicsit halk alig értem mit mond Kép
leo azóta is jó alszik ?? te depi jobba alakul ? bár tudom leo nem nagyon engedi meg nem lehet hozzá igazodnod de lehet hogy a depid ellen a legjobb megoldás meló lenne ha tudnál a lakásodon egy pár légebbi betegedet vagy esetleg gyerekeket tornáztatni bizti jó tenne ha azt csinálhatnád amit szertsz beszélgethetnél is és ehez még kimozdulni sem kellen

nana
reméljük te is nemsokára ujraélheted a szülés élményét
neked is nagyon szurkolunk dani hogy birkozik a bszokással tényleg te hogy csinálod délelőtt mig odavan gyorsan elintézel mindent és utánna délután csak az ővé?

bepa
ne félj a szüléstől bárt tudom én könnyen beszélek de tényleg ne tars töle klassz lesz az egész hát ige nutánna is vannak nehézségek tejcsi van e elég lessz e elég de a fontos az hogy te nyugott legyél mert ha idegskedsz vagy félsz babuci is megérzi mondogsd magdban hogy ügyes vagyok könnyü lesz .. és addig addig mondogatod majd hogy igy is lesz Kép
és örülök hogy végre pihensz is Kép

linácska
te is azok közé fogsz tarozni akit irigylek Kép csupa klssz dolgot művelsz barlangászat "filmszerep".... nagyon jó lehet és mindez még pocival is nagyon szupi lehetett Képlajosmizsén hol vettetek házat ??

beáék
mrre vagytok nagyon régen irtatok ??lilácska nagylány jól van ??

kecsoné
nagyon várunk egy szülés beszámolót is vagy csak egy napotokat hogy és mint telik egyébként gyönyörűek a lányok Kép

seriff
hát a pici hanci is egy gyönyörűség
ez végül jároka amiből kikukucskál ? hogy tetszik neki ?? apa hogy van javul már ? kapott gyógyikat pontosan végül mibaja vírus ahogy gondoltátok reméljük ti nem kaptátok-kapjátok el hancival hogy álttok a napközbeni alvással nálunk áki egyre rosszabb ilyen téren éjszaka ügyessen alszik de napközben csak eszundit ha szerncsém van alszik 1/2-1 órát és egyre inkább észreveszem ogy a zajokra ébred eddig nem ébred bármit csinálhattammelette mert most a felujjítás miatt ő az ebédlőben kapot szááláshelyet és eléggé elcsúszok a dolgaimmal mert ha alszik nem zöröghetek ha nem alszik akkor meg engem akar bár fogacskája is már nem sokára ki kukucskál vagy már kint is van nem tudom ma még nem néztem

lili
a babakocsin ne aggódj túl sokat mondjuk nekünk sem vált be mózeskosaras de szerncsére a lányok hamar 5 hósan már ültek és akkor vettünk ezt nyári kocsit abból szuperül kilátttak könnyű volt és ha elaludt akkor is lelehetett visszintesre dönteni olyan 10000 ft körül volt 4 éve hu de rég volt Kép
képzeld monika elválalta kersztszülőséget csak aztán kavarás volt és még is visszmondta tegnap megint beszéltünk és azt mondta még átgondolja hát remélem mifelénk bönt Kép

sok minden össze jött az utóbbi pár napban tegnap egész nap anyuéknál voltunk és lecsót szilvalekvárt és zöldbabaot tettük el
ráadásul niki is letaknyosodott az esta már áki is törtyögöttettől féletm ovi= milló bacival ezt homeos immun erősitőt miharabb beszerzem mert adri hamár ránéz egy náthás ember megfázik
szóval azt utóbi pár napban mi is történt hmm...
csütörtökön készültem mert ugye anyósék azt mondták bejönnek hát nem jöttek be csak após de ő sem miattunk hanem árúért aztán benézet hozzánk is és tök közömbös volt tibor megkérdezete tőle milyen ap van ma és nem tudta arra én tojok hogy az szülinapo mn em tudja ez abszolut nem lényeges de hogy saját unokája névnapját nem tudja na mindegy bezzeg nikiiét tudta na mindegy csak szarul esett
pénteken depiztem egyszerűena annyi dolog szakadt a nyakba hogy alig győztem csinálni és ráadásul még niki is olyan taknyossan nyügössan jött haza hogy jaj apa este szokás szerinte elment a barátjához hajnalban jön haza valmikor ez a sok "egyedül" lét készit ki de nagyon
szombataon meg anyuéknál befőztünk este 8 ig
ovi depi nem nagyon múlik nem tudom mi lenne a jó megoldás legszivesebben nem vinném oviba de ugy szeret ott lenni nem tudom mi lenne jó mot megprobáljuk azt hogy lezsnek anyás napok hogy én viszem én hozom oviból és utánna elmegyünk együtt játszozni vagy valami közösett csinálni még kiötlöm

na szerintem rengeteget irtam megyek is puszika ma megint ezer dolog vár rám valószínű a jövöhete mis elég zürös lesz ma méég jövök mert szokás szerint egyedül vagyok itthon

Kép

Kép

Kép
roz23

BEPA! LILI!

Csaknem?! A hidegfront megtette hatását?

Roz!

Jó hogy újra itt vagy! Ez a közösségi baci tömeg nálunk is megtette hatását. Szerencsére mégcsak egy pár hapci...
Szerintem az lenne csoda ha nem lennél néha depis, de te rendkivül erős Nő vagy és gondolom a gyerekeidből meríted a rengeteg erőd!

KépKép
KépKép
nana09

beáék

most hogy takarítom a konyhát talátam egy bodz milumilt tápszert bontatatlan ha kell és még ezt eszi lillácska nektek adom

Kép

Kép

Kép
roz23

Hello!

lilla itt fekszik az ölemben.

Roz!
Boldog szülinapot, és a kiscsajnak boldog névnapot utólag is.

mi is itt vagyunk. nagyon régen jelentkeztünk már, de most bepótoljuk fényképes beszámolóval a hetünket.
Szóval kedd este óta nem voltunk.
Szerdán egy hirtelen ötlettől vezérelve sógórnőm rábeszélt, hogy menjünk fel a magyar-svéd meccsre pestre. este 7-kor döntöttük el.. a meccs 20,45-kor kezdődött, és még jegyünk sem volt. _Rohantunk mint a meszes. Innen nincs kép.
Csütörtök délután minoéknál voltunk látogatóban. Klassst kis portájuk van Kép Bálcsit sajnos nem sikerült lefényképezni, mert aludt a drága, de Minoékról van képünk:

Kép

Pénteken hulla fárdtak voltunk.

Elaludt a drága. gyorsan leteszem aludni.

Tegnap délelőtt eszünkbe jutott, hogy a szerdai autópályamatrica még érvényes. ezért gyosan beugrottunk a kocsiba és robogtunk a dél-pesti megatoysba. Vettünk etetőszéket(Peg-pérego), szobahintát, felfújható játékhengert. Az etetőszék csak 28000 Forint volt. Ugyanez a szék csak más színű már 36000 Forintba került. Az eleadó csaj azt mondta, hogy azért mert amit Mi választottunk az már kifutó szín. Érdekes. 8000 Forint az új mintájú huzat. Még volt egy pár darab ilyen. Ha valakit érdekel érdemes elmenni érte.

Kép

Kép

Kép

Kép

Ma van a szülinapom. Megyünk valahova a családdal enni. Ajánljatok valami jó helyet. Általáan a Csepegiben szoktunk kikötni, de jó lenne most valahova eljutni.

Hajrá szülni készülők !!!!!! Nemsokára gyarapodunk 3 taggal !!!! Nyomjad, szuszogj 1-2,1-2,1-2 KépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

beáék

sok-sok boldog szülinapot millo pussz Kép

nagyon jók a képek hu és ez az etetőszék nagggggyon profi ilyen hegerünk nekünk is volt de kidurrant Kép
mino papa kicsit elcsigázot Kép mi is találkoztunk tegnap minoékkalelugrottak a pelusokkal 1-2 percre olyan gyönyörű a kis balcsi küldök mailt a cimmel kapcsolatban

olyan jó látni lilácskát jó sora van az tuti Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tegnap nem volt időm jönni, mosás, vasalás, mosogatás...

Bepa, szerda óta jól vagyok, csak nem szabad elkiabálni.

Nana, majd küldöm a mailt.

Sam, igen, könnyű mondani, hogy mozdulj ki, de a megvalósítás néha nehéz. És ezt csak az érti, aki átélte. Aki nem ilyen típusú ember, annak ez érthetetlen.
Psszt! Csak halkan súgom meg, hogy az utolsó 2 éjjel csak 1* ébredt fel. De elbízni még nem akarom magam.

Bea, köszi a képet Minóékról, jó őket látni!
Lilla baba már nagyon ügyes!
Hintát szereti? Nekünk is megígérte a leendő keresztapu. Klassz ez a henger is. Jó kis fejlesztő játék.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ajánlanám a Gerébi Kúriát Lajosmizse mellett. Az árak nem túl olcsók.

Roz, Nikinek boldog névnapot kívánok!
Aktuális még a nátha?
Hydrastis canadensis napi 3*5 golyó: sűrű, sárgás orrváladék, meleg szobában erősödik az orrdugulás.

Kalium bichromicum: sárgászöld tapadó orrváladék, melegre javul.

Mercurius solubilis: bőséges, zöldes, maró orrfolyás. Kellemetlen szájszag, lepedékes nyelv, bőséges izzadás és láz előfordulhat.

Pulsatilla pratensis: sűrű, krémszerű, nem maró jellegű sárga vagy sárgászöldes orrváladék. Reggel és napközben folyik, éjjel bedugul az orr. Hűvösben enyhülnek a tünetek.
Kardiológiára a szívzörej miatt kellett menni. Még mindig van, de azt mondta, hogy ártalmatlan.
Depi múlóban, Leona többnyire jól alszik. Pénteken nem nagyon ment az alvás, de tegnap meg 6 órát aludt nappal. Az utolsó két éjjel meg csak 1* ébredt fel. Nekem viszont hajnalban fejnem kellett így, mert nem bírták a cicik a hosszú szopiszünetet (ma aludt először 7 órát!). A nagy nyugalomban visszatért uis a tejecskemennyiség.
Szeretem a munkámat, de most valahogy nem vágyok rá. Bőven elég most a "háztartás" (azért az idézőjel, mert én aztán baromi nagy háztartást vezetek), igaz, az meg unalmas.

Vacsi úgy sikerült, ahogy gondoltam, felváltva rázogattuk a popóját. Na de voltunk rá 4-en.

Puszi

Kép
sygnum

Sziasztok!

Roz, ne irigykedj, legfeljebb ha már nagyobbak lesznek a törpék, és egy délután-estére apucira is rá lehet bízni őket, akkor majd összehozunk egy közös barlangászatot:-) Bár azt hiszem, ebben én vagyok a szűk keresztmetszet, mert az én babim még három hónapig a hasamban lesz. Legalábbis remélem. Ma pont 26 hetes. Tegnap este olyan aranyos volt, voltunk a férjem osztálytalálkozóján, és akárhányszor elkezdett játszani a zenekar, ő annyiszor kezdett élénk rúgdalózásba:-) Pénteken az én Bányais osztálytalálkozóm lesz, kíváncsi vagyok, ott majd mit alkot.
Lajosmizsén a Kecskeméthez közelebbi felén vettünk házat, még az első lámpa előtt van. Azért furcsa lesz 35 m2 panelből kertes házba menni, de ennyi pénzért Pesten csak egy nagyobb panelt tudtunk volna venni, ezért döntöttünk a költözés miatt. Azért még a hitelügyintézés hátra van, de remélem összejön. Nekem mondjuk kevésbé lesz furcsa, mert igaz 10 éve Pesten élek, de még mindig Kecskemét vezet az előtte lévő 18-cal, páromnak meg tetszett a hely, szeret otthon lenni nálunk.

Na jó sokat írtam, további jó hétvégét mindenkinek!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

syg

köszi a bogyeszokat most c vitamint adtam neki meg mézet eszik hátha bejön de hétfőn veszek eki golyókat nálunk is bromi nehéz a kimozdulás megy vissa takarítani

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Még itt vagyok, nem szabad szülnöm, mondtam..... Kép Kép Kép Meg is beszéltem a picúrral. Kedden reggel már bárm lehet, de hétfő estig semmi. Remélem így lesz. De azért be vagyok tojva, hoyg nehogy meginduljon most a hétvégén. Nincs a doki, ezért kell bent maradnia. nem szeretnék ügyeletes orvosnál szülni... vajon miért? Kép

Rozi, milyen kavarás volt, ami miatt nem akarja elvállalni Móni? Jó, hoyg újra itt tudsz lenni. Kép

Aranyosak vagytok, hyog így szorítotok nekünk, a légzőgyakorlatokat is köyzönjük Zsolti apa.

Beáék, még egyszer megkérdezem, hátha nem olvastátok az előzőt, hogy nem tudtok valami jó helyet itt a közelben, ahonnan lehetne hordani az ebédet? Az első 1hónapra biztosan kellene. Jók a képek szintén.... Kép Kép

Syg, jó, hogy ilyen jó a hangulatod már. Kép

Zsolti apa: Boldog születésnapot!!!!! Kép Én a Lajosmizsén lévő Tanyacsárdát ajánlanám nektek, mi nagyon szeretjük. Nagyon hangulatos, kis kiűcsörgős, élő zene van, és nagyon jó hangulata van, kedvesek a pincérek is. Az árak, hát..... egy alkalomra megéri. Ennyi kényeztetés kell az embernek. Kép

Szép napot mindenkinek!

Puszi: Lili+Zsófi (ma 39+0)
birolili

sziasztok!

megvagyok egyben ketten szerinteme a következő frontig még tuti íyg maradunk

Nana! köszikea biztatást Képutána már én is biztos csak a szépre emlékszem mejdKép

Lili! kórházi cucc egyben, én isKép
Kaja:suli nincs a közelben? ott szoktak külsősnek is adni (vagyis nálunk adnak)
És biztos kedd után jön Zsófia: okos kislány és a szüz jegyűek amúgy is aranyosakKép

Roz! neked nem kéne pihenni? ennyi beteg között Te is lerobbansz és ki fog akkor helyetted mindent megcsinálnI?

Sbea! Szépek vagytok és a gurulós bigyó jó ötlet. A székben még elveszik Lilla de annál szebbKép

Syg! ennyi bogyó ismersz? nem semmi. És gratula Leoka alvásáhozKép

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,

gyorsan írok, de nem biztos, hogy mindenkinek tudok válaszolni.
Pénteken este felkerekedtünk, elmentünk Szegere, szombaton volt a beiratkozás az egyetemre, és csak szombat estére értünk vissza. ez volt Emese első nem itthon töltött éjszakája, és nagyon ügyesen vislete. Éjszaka aludt, aszombaton 2*2 órára el is mentem, Apával meg Anyuékkal volt. Persze azért látszott rajta, hogy nem otthon vagyunk, alig evett, így azt ma pótolta Kép Az utazást még szoknia kell, az egyébként 1 órás utat majd 2 óra alatt tettük meg, 3-szor kellett megállni megnyugtatni, etetni, ahány körforgalom van az úton Kép Kép
Ma meg készültem a holnapi óvodakezdésre, ágyneműt varrtam, jeleket rajzoltam, ilyesmi.

Köszi a dicséreteket, átadom Kamillának!

Roz, boldog névnapot Nikinek, és boldog szülinapot Zsolti Apávak! (vagy Beának, de sosem tudom eldönteni, hogy melyikőjük ír éppenKép Kép)

Kép

Holnap majd még írok, puszi:

Kobudo

Egy kép Emeséről Lilinek!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Hello4

Köszönöm a felköszöntést.
Végül a Cspeginél kötöttünk ki megint. Azt szavazta meg a többség. Jó volt. Ettünk jó kis töltött szarvastekercset. Príma kaja.

Lili!
A Ceglédi út, Liszt ferenc utca sarkánál, ahol most a társasház épül, azzal szemben van egy kék színű szerelvénybolt. Ott van egy kifőzde is. Kaja nagyon klassz. Én is ott szoktam enni. Mondjuk csak egyfajta menü van, de az jó. Lehet előre is rendelni, és akkor tudod mindig, hogy mi lesz. Nem az a nagyüzemi főzés, aol kondérban fő minden és semmi íze, hanem rendes kis gáztűzhelyen dolgozik a néni, és ténylegh jó. 480 rendelve, 530 ha nem rendelsz előre. Ezért mondjuk helybe kell menni. Ha kiszállítani akartok, akkor ott a menzafood. www.menzafood.hu ezt nem szerettem ,mert olyan mű íze volt mindennek. harmadik lehetőség amit tudok az a konzervgyári menü, de azt meg kell kérdezni, hogy felétek viszik-e. Ott van még a Hunyadi általános is veletek szemben. Régen onnan is lehetett vinni, meg ott a 607-es szakmunkás is. ennyit tudok.

Bepa, alim, Lili!
Ha valamelyőtök megy NST-re a héten nézze már meg légyszi a benti szekrényen azt a telefonszámot, amelyiken egy fülbelövős hirdeti magát. Köszike

KépKép
KépKép
sbea

Köszi az ötleteket! Valamelyiket megpróbálom. EZ a nénis jól hangzik. Kép
A Hunyadi Ált Suliból nem lehet vinni, sajnos megkérdeztem. Kép
De a 607-est még nem.

Kobudo, köszi a képet! nagyon-nagyon édes!!!! Kép
birolili

Ja, és kedden megyek NST-re, akkor megnézem nektek, jó? meg persze le is írom a telefonszámát a fülyukasztósnak, jó?
birolili

Jaj de drága a kis Emese!!!!!
Szereti a hordozót?

Elöre is köszi Lili!

Jó kis eső volt ma. Nem is bírta megint az aluljáró:

Kép

Vértam, hogy hátha megint lesz olyan bátor legény aki nekimegy a víznek mondván az Õ kocsija tuti átmegy. Minden ilyen alkalomkor van egy pár ilyen figura.Sajna most nem, mert a rendőrök ias időben észleltek és lezárták az utat. Azért egy nagy markolós gép megkísérelte, de csak kerékig ment le. Érdekes, hogy most újjították fel az utat, de csatornát nem sikerült rakniuk.

Még itt egy mai kép Lilláról:

Kép

a kis szőnyegén hancúrozott.

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
sbea

Jó éjt,

az előbb írtam egy hosszú levelet, majd egy mzdulattal kitöröltem. Most nincs erőm újraírni, majd holnapKép
Kecsone,
gyönyörűek a lányok! Gratulálunk!

Bea,
Lillácska Zsoltira hasonlít, jól látom?

Pusz, még vasalnom kell:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

hát az éjszakánk szuper volt mostmár adri is taknyos niki pedig belázasodott gyhogy nincs mese megyünk dokihoz Kép pedig a hétre apa szabit vett ki hogy bepakoljuk a mühehelyt délelőttőnként mikor niki is oviban van hát ez nem jött össze

syg a varga dokinőnek hol van magán rendelője ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Zsolt,Bea Boldog szülinapot!Épp azon tanakodtunk tegnap,a Malomból hazafelé jövet, h vajon hogy áll az aluljáró, ezek szerint frankón levizsgázott! Mi a Petőfi S. utcán merültünk 1/3-ig,meg amíg a férjem elért az autóhoz sz--rá ázott,esernyőstől. Lillácska annyira jókedvű kicsaj,el sem hiszem,h szokott sírni!

Roz,sajnálom,h betegek vagytok!Hátha a jó idő gyorsan elfújja a bajt!

Remélem, h Lili Bepa, Balim egyben maradtatok ebben az időben!

Kob, Emese is csodaszép!Te sem vagy semmi, éjjel vasalsz!

Engem egy kutya 2x szívatott meg hajnalban, fél 4-kor és fél 5-kor pont olyan hangja volt,mintha Hanci ébredne, rohantam, de Õ békésen szuszogott, 3/4 6-ig,akkor evett,most megint ébredezik!
Ja, és tesóméknak tegnap d.e. 11-kor megszületett a kisfia 4003g-mal-nem tudom,micsoda egy mérleg van a Tétényi úti kórházbanKép-és 55 cm-sen!

Mindenkinek szép napot! Majd még jövök!

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, Nagy-nagy gratuláció a tesódnak és a kis baby-nek, szép nagyra nött!Kép De jó lesz nektek hogy ilyen pici a korkülönbség a gyerköceitek között.

SAM!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! (jól gondolom?)

Roz, én is nagyon sajnálom hogy máris utolért benneteket a betegségmanó! Kép

Bea Zsolt én is kivánok Happy Szülinapot! Lilla nagyon édi és szerintem is tiszta apukája.

BEPA, LILI,
Jelentkezzetek! Már úgy izgulok! Kép

KépKép
KépKép
nana09

sam

nagyon -nagyon sok boldog névnapot kívánok én is Kép

kob
mit csinűálsz te mindig ilyen késő este ?? bár mondjujk én is éjfél körül fekszem le
kamillának ma ovi ?? meddig marad ?

pocakosaink egben még ??
tényleg arra gondoltam épen bepa hogy tudjuk meg ha mgszületik babóca vagy már zsófibabaával összebeszéltek hogy egyszerre születnek Kép

beáék gyönyörű lillácska mi is éppen azt beszéltük este apával hogy milyen leht az aluljáró de ti megválaszoltátok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt,

tegnap kb éjfélig vasaltam, Apa éjszakás volt, ki kellett használni az időt Kép Kép, Kamilla most oviban van, 11-re megyek érte!

Jó híreitek vannak az "árvízzel" kapcsolatban,mi is arról beszélgettünk, hogy mi a helyzet a belvárosban, meg az aluljárónál! Nem semmi...

Sam, boldog névnapot kívánunk mi is!

Seriff,
szemetek a kutyák, ennél már csak a "macskaszerelemnek" van jobb hangja! Mindig megjártam én is, amikor macskák voltak a szomszédban. Most már nincsenek...

Syg,
köszi az infot Szlovákiával kapcs-ban, jövő hét végén mennének Lackóék az Alacsony-Tátrába túrázni, és elfelejtődött az útlevél érvényességének vizsgálata... A Gerébi kúriáról olyan jókat írtál, hogy egyszer mi is kimegyünk. Bár céges rendezvényen már voltunk, de az mégsem ugyanaz. Akkor nagyon hangulatosnak tűnt az egész.
Ja, valami kézműveskedéssel nem akarod/tudod magad elfoglalni otthon, amíg Leo alszik? Üvegfestés, ilyesmi? Bár, ha jól emlékszem régebben azt írtad, hogy fémmániások vagytok, ilyen lesz az új ház is belülről, nem?

Roz,
kiütött az ovibaj a lányokon? Használtok valamit a megelőzésre? Béres csepp vagy valamilyen homeós szer? Van olyan egyáltalán?
Ha meggyógyultatok, akkor valamelyik délután elugrunk,jó?

Szép naot mindenkinek, a pocakosoknak kitartást:

kobudo

Kép

Kép
kobudo

EGY KÖRKÉRDÉS:

Terveitek szerint meddig lesztek otthon a babócáitokkal? Mikor mentek vissza dolgozni???????

KépKép
KépKép
nana09

kob

oksi nagyon várunk enneteket ráadásul keddre be igérkezett egy barátnőm akivel 1 hét eltéréssel szültünk annó én nikit ő vivit bár vivi kora baba volt együtt jártak bölibe is és nagyon vártuk őket nikit tökre be volt zsongva de igy sajna ők sem jöhetnek mert náluk meg éppen baba projeckt van ugyhogy nem kelle sm vivinek sem aanyájának egy vírus ebből aztán végképp megtanultam hogy előre nem mondok el semmit nikinek mert most olyaan szomorű de hősiessen szivje magának a porszivóval az orrát nagyon csúnyaság jön az orrából
megelőzásra homeos immun erősitőt akarom adni neki előző években szedtük ezt a boncowax vagy nem is tudom mi volt ez jó drága volt és imuglobinja nikinek 0,6 ról 0,9 re emelkedett csakl meg szóval semmire nem volt jó szedtük a vitacolnat is azt szertte meg étvágyat is csinált neki ez még jól is jött de ugy halottam eben is sok a vegyi cuccos nem tudom nem érek hozzá most inkább homeossal probálkozunk mától pedig TELJESSEN GYÓGYSZERMENTES Niki még 1 hónap és egy kontrol eeg lesz és ha ott is minden oké a koor kinőtte drágám az epilepsziát hát reméljüka legjobbakat
nem is meséltem hogy tegap is levágott egy hatalmas toporzékolos eldobálos hisztit hazahozta anyós kint volt nála bár mgfogatam a multkor hogy nem mehet ki többet a csipések miatt de anyós vette egy másik fajta srayt és azzal fujta le szerinte nincs rajta csípés de megint tömve van szóval megbeszéltük apával hogy nem mehet ki többet a hiszti meg csípések végleg eldöntötték

megyek teregetek niki ujból belázasodott és el kellet vinni dookihoz de syg ettől függetlenül várom a varga dokinő magán rendelőjének a cimét ha van

Kép

Kép

Kép
roz23

most láttam nana irt közben nana
én ugy tervezem ha áki betölti a 15 hónapot akkortól lehet menni a kkk ba tanulni tanfolyamon ha indul valami értelmes tanfolyam elkezdem és akkor délelőttőnként dédizik áki adroi meg megy oviba akkortól utánna meg itthon maradok hivatásos anyának és mellette visszamegyek 4 órában egynelőre dolgozni bár ez csak terv majd meglátjuk ugy hogy jövünk ki és ez csak áki 3 éves korától ugy tudom hogy ha valki hivatásos anya kb annyit kap mintha gyes-en lenne és ha találnék valami jó kis 4 órás melót vagy ithon dolgozóst szerintem nem lenne olyan gáz nem jönnénk ki jobban mintha visszamnnék egy boltba dolgozni kapnék minimál bért és ezért reggel 9 től este 6 ig dolgoznék plusz szombat vasárnap meg a decembert a karácsony miatt végig dolgoznám szerintem ez 3 gyerek mellett nem jó nem lenne rendessen időm rájuk de ehez az is kell hogy apa végre találjon egy jó kis melót mint amin volt is neki csak sajna megszünt a nyomdában dolgozot meos ként és nagyon jól fizettet és ráadásul nagyobb ünnepekkor bezár nyomda szóval még ez is meglenne hogy akkor együtt lehessen a család
a ezt jól kiveséztem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket! Nagyon jól esett.

Mostanában nagyon rossz a net megint és annyira rossz hogy mire vissza zökken az ember a társalgóba gondolok arra hogy mindent végig olvas(ami nem kevésKép addigra megint elmegy.
Hanna nagyon nyűgi éjszaka változatlanul. Szeretném már ha ebből a korszakból kilépnénk mert nagyon fárasztó.
Tegnap egy kicsit depis lettem lassan már sehová sincs kedvem menni pedig ki kellene mozdulni de nem visz rá a lélek.
Nagyon ügyesen eszik kiskanállal úgyhogy mostmár minden délben ő így étkezik. És az a legjobb hogy látszik rajta hogy tetszik neki ez a fajta evés.

Bocsi hogy most nem írok mindenkinek de nem sok az időm.

Nana!
Én úgy gondolom hogy azt az ember érzi hogy mikor van az az idő hogy a gyermekétől el tud válni.
Én anno Bogival 2.5 évig voltam otthon és akkor ő már véleményem szerint megérett arra hogy közösségbe menjen. Én akkor fogok megint visszamenni ha látom hogy Hanna megfelelően önálló és már nem igényel annyi "anyát". Szerintem ez megint olyan 2.5-3 éves kor körül lesz, hogy bölibe adom és amikor beilleszkedett csak akkor megyek vissza. Mert Bogi is szeretett otthon lenni néha böli helyett és mivel akkor még nem mentem vissza nyugodtam otthon lehettem vele és nem érezte hogy muszály mennie így jobb volt.

Lányok SOS!
Ha tudtok mondjátok már el délutánig hol lehet venni diafilmeket.????

Puszi

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Még egyben, de már csak napok kérdése. Ugyanis kezd elmenni folyamatosan a nyákdugóm. Ma hajnalban 3-kor vettem észre.... Kép Még most is jön valami, úgyhogy lehet, hyog napok, órák.... ki tudja? Egyenlőre erős fájások nincsenek, de azért érzem a hasam. Kép Fájdogál. Ma még takarítunk nővéremmel, aztán pihenek.

Megyek is, majd jövök még.
birolili

SAM!

Alföld Áruház!!! nekünk is rengeteg diafilmünk van, mi a gyártótól szoktuk venni, de az hosszadalmasabb.

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
Köszönöm a tippet én is arra gondoltam de nem akartam feleslegesen bemenni a lánnyal.
Gondolom fenn a játék osztályon lehet kapni.

Lili!
Az első jelek a baba érkezésére megjelentek.
Nagyon fogok szorítani és legyél nagyon ügyi ha itt az idő, és persze pihenj.
Nagyon várjuk az infókatKépKépKépKép

Kép

Kép
samchee

Sam! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!

Kép Kép Kép Kép

És puszilom Bogit és Hannát!
Olyan nagyon értelmes kislány Bogi! Kép Hihetetlen agya van!
birolili

Sziasztok!

Lili, semmiképp sem akarod megvárni a dokidat?Kép Pihenj kérlek, ne takaríts! Különben meg egyre izgibb,megint van kikért aggódni!

Nana, köszi a gartulációt tesóm nevében!KépElőször nemtudtam mikor menjek vissza dolgozni, mert akkor még 20 hónap lesz hátra a szakvizsgámig, ugyansi az itthon töltött idő egyetlen másodperce sem számít bele az 5évbe. Aztán a dokimmal átbeszéltük, h valószínű, ha lesz még egy babánk csak a szakvizsga után, mert 4év alatt én megbolondulnék itthon, szóval szerintem Hanci 2éves korában fogok visszamenni,és így 2009-ben szakvizsgázni, stb.Amúgy már jövő ősszel télen mehettem vlna mindegy nem számít, meg nem érdekesKép!

Sam, Boldog Névnapot kívánunk!És ne depizz, hiszen gyönyörű idő van, csicseregnek a madarak meg minden!Kép

Roz, ilyen ELO-s tanfolyamok nem érdekelnek? Biztosan Hozzátok is szoktak bedobni tájékoztatót! Én nem tudom, h jók-e ,igazából csak a franciáról hallottam, h nagyon, mondjuk az a csajszi egyébként is francia tulajdonú cégnél dolgozott és így kénysezrítve is volt, h beszéljen, de pörgött a nyelve az biztosKép!

Kép
seriff

Sziasztok! én is egybenKép...
Lili: nyákdugó: honnan tudos, hogy az az? Mert nekem is van ilyesféle gyanúm (bocsi ha kicsit gusztustalant kérdezek, de méár majdnem mindenki szültKép

Pénteken megyek nst-re de a telefonszámot szerintem el fogom felejteni: ha nem megírom. vagy Lili holnap megnéziKép

Dokibácsim megnyugtatott nem lesz előre láthatóan császár.

Szülni akarok még a héten hogy Lilivel együtt legyek bennt (na nem csak azért: alig férünk Benedekkel egymástól)

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok!

tegnap du. nem volt net, nem tudtam már írni. aztán meg elreppent, amit írtam.

sam, boldog névnapot!
majdcsak vége lesz ennek az időszaknak is! mondom ezt én, mikor én is alig várom. ma éjjel ismét 3* ébredt fel. elkiabáltam tegnap.

roz, nem tudom, hol a magánrendelője. de ha jól emlékszem azt mondta, h kb. 1 hónap az előjegyzési ideje. sztem hívd fel!
gratulálok a gyógyszermentességhez!!!!

lili, pihenj!!!!

seriff, gratulálok nővérednek! ő is akkora, mint te? hogy jött ki ekkora baba? tudom, még egy baba sem maradt bent, de biztos nem volt könnyű.
párod hogy van? főleg eső után!

nana, én eredetileg úgyterveztem, hogy jövőre újra terhes maradok és 2 év korkülönbséggel szeretném a 2-at. de ezek után, amit leonával szenvedünk még azt is 100* meggondolom, belevágjak-e mégegyszer.

ma be kell mennem a városba, mert 1 hete nem kapok neki egy bogyeszt és ma de. 2 óra kellett ahhoz, hogy elaludjon. kíváncsi leszek, mit fogunk alkotni. még nem voltam vele egyedül vásárolni, csak itt a környéken.

Kép
sygnum

kobudo, matricafestést csináltam még terhesen, de amíg a lakás romokban, addig biztos nem kezdem újra. pedig leonak nagyon tetszenek. a pocis képen az albumban sztem látszódnak is ilyen lógókák az ágya felett.

bepa, nem fejből tudom ám a bogyókat! nem vagyok én zseni!

Kép
sygnum

LILI! BEPA! ZSÓFI! BENEDEK!

HAJRÁ! NAGYON-NAGYON-NAGYON SZORÍTOK NEKTEK! SÕT MÉG ANNÁL IS JOBBAN! Kép

KépKép
KépKép
nana09

SYG!

Ezer köszönet!!! a mailt megkaptam. Mail-ben akartam köszönetet mondani, de sajna arra még nem volt időm.

A du.-ánhoz neked is szoritok! Babakocsival mentek vagy autóval?

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?