Reni,
hűű, ez a torna jól hangzik.
De ugyen jól értelmezem, hogy az a lyuk a köldököd felett nem szó szerint van ott, hanem csak úgy, ha fekszel és odateszed az ujjad, akkor érezni valami gödörszerűséget?
Hát itt bidé nincs!
Óóó, az már luxus lenne! Örülünk, ha tiszta a WC. Bár nekem erre még ebben a kórházban nem volt panaszom.
Vero,
te nekem nem ám megelőzöl pocakügyben!
Nekem holnap telik le az újabb 2 hét, és jön a fényképezés napja! Este fotózunk, majd teszek fel képet. Te még nem is nagyon fényképezted, nem? Nem akarod?
Esetleg?
Holnap?
Te is?
Nekem még nem gond a vezetés, már ha odajutok a volánhoz!
Én azt hiszem szülés után fogom kérvényezni a TGYÁST, mert akkor tuti a dátum, hogy mitől van. Tudom, hogy előbb is lehet már, de én úgy fogom. Mivel a táppénz is mindig késik, mire abból megjön az uccsó, utána lassan megjön az első TGYÁS is. Szerintem. De lehet ám, hogy totál másképp lesz
, majd megkérdezem a védőnőt, mert nekem azt is ő ajánlotta, hogy szerinte az a legjobb (nem indokolta), ha szülés napjáig táppénz, utána TGYÁS. És ebből magától értetődik, hogy szülés után lesz az igénybeadás is. Jaj, nem tudom!
Majd lesz valahogy. Az biztos, hogy állambácsi nem fog igyekezni, hogy nagyon hamar odaadhassa a pénzünket...
Hol vetted végül a pelust? Buszvég? Hány db/csomag? És mennyi volt?
Ha csak egy-két itatás erejéig kap cumisüveget, az nem lehet akkora gáz, nem?
Apropó!
Még egy lüke kérdés Violtól.
Én még életemben nem láttam és nem is fogtam a kezemben semmilyen fajta (kézi vagy elektromos) és márkájú mellszívót. Kapni fogok valakitől. Hogy milyet, fogalmam sincs, nem kérdeztem.
No, szóval létezik ez a Medela tejtároló zacskó. Az tök mindegy, hogy milyen mellszívóm van? Hogy teszi át az ember lánya higiénikusan a tejet a zacsiba? kell, hogy egyforma márkájú legyen a mellszívó és a zacsi? Vagy ezek a zacsik kompatibilisek minden mellszívóhoz és fordítva is?
Jókat tudok kérdezni, mi? Mentségemre, még nem volt gyerekem!