Sziasztok,
már megint valami baj van a babanettel?
Era,
a mese, az jó, biztosan mosolyogtam volna én is
Öntözés meg egyenesen nagyon jó lesz Annánk, kell egy kis esőztető, és akkor fogja igazán élvezni
és akkor csinálja magától
Mi tegnap kint voltunk az állatkertben, a fiú nagyon élvezte. Ment mindenfelé, Imi már azért vette ölbe, mert nem bírt vele sétálgatni
Sztem legjobban a libák veszekedése, és hatalmas gágogása tetszett neki,ha felemlegetem, még most is nagyban kacagja
A zsiráf, az nem érdekelte, sokkal inkább tetszett neki, hogy egy kisebb kővel próbált széttörni egy hatalmasat
Hiába, rengeteg munka van mindenhol
Most elment nagyizni, de lassan majd mehetünk is érte. Olyan hamar eltelt ez a nap.
Még ma van a SZEB expo az egyetemen, én ott voltam délelőtt. Semmi extra, kaptunk egy ingyenes állapotfelmérési lehetőséget a gekkóban, meg egy gyerekragtapasz csomagot. Lehet, ha a fiú is velem van, akkor sokkal sikeresebbek lettünk volna
Legjobb az volt, amikor az aqaticumos thai masszázslányok megmasszírozták a vállam, nyakam és fejem. Mondhatom, fejedelmi dolog
A talpmasszázst szeretném, de azt mondtak, majd, ha megszültem, csak utána. Viszont, házassági évfordulónra kérek egy masszáslehetőséget, mert nagyon finom, ki kell próbálni nektek is
manóka