sziasztok
Éváéknak hatalmas gratula
Remélem minnél hamarabb sikerül baba-mama szobába menniük
Hajny
köszöm a választ
nem vékonyan szertjük a fondant de ezt barátnőm névnapjára készült és azért ilyen vastag mert Ő így imádja
sokszor a zacsiból csipegeti a kilós tömböt ha nálam van
a teljes minkaidő mit jelentene 2 műszak ?
kazi
Mi lett a szemecskével ? Meg vana fűző de nem kényelmes nem szertem ráadásul a csaj tépőzárast ajánlott és a tépőzár ahogy hozzá ér a ruhákhoz húzza ki a szálát.... szóval szerintem csak pénzkidobás volt szerintem ... nem jó benne hajolni nyomja a gyomrom folyamtossna és szinte pont azon a terülten nem tart ahol kellen ...
lina
nem tudom mit csináljak a baumaxxal ... amikor voltam bent az informiciós pultnál elég lenézően beszélt a csaj meg hoyg ilyan 4-6 órába nem nagyon veszenek fel ... nem tudom egyébként hoyg ki mondja meg, hoyg mikor, hogy kell menni dolgozni de a csaj az azt modta, hoyg általában ha vesznek is fel akkor a 7végére esik a munkaidő az auchanba is ugyan ezt modták és praktikerbe is hogy a 4-6 órásokat általában 7végére osztják be meg estére... nem tudom tanácstalan vagyok ... praktikerben is modta a csaj hogy gyes.-ről visszatérőket is már csak úgy alkalmazzák hogyha vállják a több műszakos munkarendet ...
Gondol biztos meg lehetne beszélni ha már az embert felvették egy kisfönökkel vagy kollgákkal hogy járjuk be de ezt olyna bizonytalannak tartom ...
thymi
Kitartás !!!!!Gyopi mikor kezdi a bölit ?
cukker
Vissza tudsz menni az előző munkahelyedre? Melyik bölibe fog járni Adri ? Férjed dolgozik már?
Dóra
hogy állsz a pakolásal ? Olyna Érdekes ez a csomag babaszoba dolog
Mikor nikit vártam már 26 . héten rég kész volam mindennel
A szoba kiságy ...
Adrinál már csak új ágynemüt vettem meg egy két ruhát és azt is csak a szülés előtt 2-3 héttel
Ákosnál már meg csak mikor itthon voltunk ...
rohantam el takarót venni ...
meg a szülé selőtt egy héttel vettem 1-2 kisruhát meg overált amit végül egyszer sem vettünk fel mert mikor bementem bokáig érő hó volt mikor meg jöttünk haza 17 fok volt
na megyek mert itthon a van a csajom ma fejelsztőnél voltunk és anyás délelőtöt tartottunk vásároltunk sütiztünk ....
mostmeg irány kicsikért azt oviba bölibe