Sziasztok,
Itt vagyok megint csak mostanában sokat voltunk vidéken, mert az apósom olyan lett betegen, mint a gyerek és elég sokat hisztizik és állandóan őrzi vki, nehogy hülyeséget csináljon. Megint megműtötték, mert begyulladt egy belső varrat, de szerencsére mára már jobban van.
Közben harcolok minden téren ezerrel. Bölcsibe akartam íratni Gergőt, a Sétányiba, ahová Thymi is Gyopit, kb. 5ször voltam bent beszélni a vezetővel az allergiánk miatt. Erre ápr. végén azt mondta, hogy csak akkor menjek beiratkozni, ha lesz igazolásunk a dokinőtől és élelmiszerlistánk, hogy mit ehet Gergő. 3-ára kaptam dokihoz időpontot, másnap ballagásra mentünk Tiszakécskére a Refibe, szombaton a saját egykori osztályom ballagott, így csak hétfőn jutottam el, és kiderült, hogy elfelejtette, hogy azt ígérte felveszi Gergőt, így csak várólistások vagyunk. most drukkolok, hogy legyen egy egészséges babónk és ne legyen szükség bölcsire.
Ezek után eldöntöttem megyek a házidokinkhoz is vallani, hogy Szentesre járunk gasztroentreológushoz, mert ugye ő is az, de nem csinálta meg a vizsgálatot, amit kértem. Erre bemegyek, feltettem neki három kérdést, folyt az orra, piros-e a torka, vagy hall-e vmit, furcsán sír időnként lehet-e amiatt, hogy elesett és eléggé beütötte a fejét, és a 3. volt az igazolás, amit a dokinő adott és láttam, hogy nem érti a dolgot. Majd megkérdezte, hogy most akkor ő mit csináljon. mondtam, hogy ha talán megviszgálná a gyereket. Erre megnézte a torkát és semmit sem mondott, meghallgatni már luxus volt. Eek után azt kérdezte, milyen tesztet csináltak neki Szentesen. És ki is penderített. Azt, hogy nem eszik Gergő és adjak-e neki vmit, hogy legyen étvégya, meg sem tudtam kérdezni.
Amikor a védőnp kijött, azt mondta, azt nem értik, miért Szentesre mentünk, amikor ő itt van helyben. mondtam, hogy azért, mert amikor kértem, hogy csináljon Gergőnek tezstet, akkor kijelentette, hogy ő ugyan nem bírálja fölül a szegedieket. Én meg nem fogok puncsolni.
BOCSI, hogy hosszú lett. most erősen gondolkodom orvosváltáson.
Kellemesebb téma:
A képek mind nagyon szuperek, görkoris Lilla, telefonáló rózsaszín Hanna, Timci pocis képek, Pille csajszijai, Anna táncolós, borotválkozós képei, és Nana a te képeid is szuperek egytől egyig.Persze Katika és a kis tejó
is édes.
Bocs, ha vkit kihagytam.
Kazi,
Isten éltesse Larit nagyon sokáig. kerestem a képeiteket, amiről Ser írt, de nem találtam. Lali
a férjemnek is tuti nagyon bejönne.
Nana,
Itt vagyok, megvagyok, az fentiekhez annyi még, hogy amikor volt egy pár percem, akkor meg babanet nem volt rendszeresen. Végigolvastam mindent, de most nem írtam jegyzeteket, de emlékszem, hogy Boti egyedül felállt- nagyon ügyi, fegyeld meg nemsokára szalad is. A rucik képei tényleg tuti jók, varrót sajna nem tudok. Rajtad tuti jól fog állni bármelyiket is választod.
Ja, én is tuti sírnék egy ilyen műsoron, és mi is ketten járunk wc-re legtöbbször. Ha nem engedem be veri az ajtót és üvölt, hogy Ancsa.
Adrienn,
Levi éhes? Jelzi ezt, mert ha csak nem hízik annyit amennyit kellene, nem nagyon kellene foglalkozni a mérleggel. Mennyi az egyheti gyarapodás? Jókedvű? Nxugodt? Vagy sírdogálós? A tej és tojás mellett sajna még sok minden lehet allergizáló, az egyik barátnőmnél a méz okozott galibát rendesen.
Lili,
Ne aggódj, minden rendben lesz, csak a poz. oldalra koncentrálj. Örülök, hogy jobb a kedved, most hogy lassan túl leszel ezen a vízválasztó vizsgálaton. De tudod, hogy szúrás helyett, már vérből is meg tudják nézni, és akkor még a min. vetélési kockázat sincs, mint a magzatvizessel. Ha véletlen kellene.
Donoé,
Nem a barnaruhás voltam, ha még emlékszel, hanem mellette a sárga-kék Camos babakocsival. Legközelebb szólok.
Timci,
Azért sms-eztem, mert nem volt babanet és úgy emlékeztem lassan betöltöd a 38. hetet. Remélem Atticy hallgatott rád és már befordult. A mai vizsgádhoz meg egy nagy-nagy kalappal. Sikerülni fog. Csak azért, hogy utána rendezkedhess csomagolhass és vasalhasd a kis rucikat.
Lina,
Lili nagyon kis okoska, tök ügyi a számokkal is, de már korábban is írtad, hogy számol, nem? Az angol, csúcs.
Nekünk az IGe-s vérvételre azt mondták, hogy az akkor jó, ha 24 órán belül van kiütése. A 17, ha jól tudom, viszonylag magas érték, mert az imerősöm pont ma mondt,a hogy az ő fiáé 1,7 és az csak érzékenység, 2 fölött allergia.