sziasztok cajok!
így utólag én is boldogokat kívánok zsanetteknek,jankáknak!
kriszti
köszi a dícséretet,míra haját alul én vágtam le egyenesre.nekem is tetszik így,de még növesztjük,hogy rendesen be tudjam majd csurizni.vagy mégsem...?nem is tudom.
andi
míra is rollert szeretne,mégpedig RÓZSASZÍNT!
lassan készül a csomag,remélem ezek már jók lesznek.meg elküldöm szecső tavalyi szandiját is(32-es,azt hiszem),sok szerencsét hozzájuk
.meg ami nem jó,mehet tovább,vagy a kukába!!!
nálunk tegnap volt az oviban az évzáró ünnepség,nagyon jól sikerült.olyan drágák voltak,okosak,fegyelmezettek.míra már csak holnap m,egy oviba,utána szeptemberig semmi.ill már szombaton elviszi anyukám miskolcra,gyorsan megszabadulunk tőle
.
itt is vacak idő van,ma esőben mentünk délután szecsőért,gyorsan haza és megnéztek egy filmet(olyan sok jó filmünk van mostanában,mióta van dvd író a gépünkhöz,de keveset van időnk nézni-de most kicsit bepótoltuk)
zsani
ha jössz bp-re a kórházba hosszabb időre,ha nem zavarok,meglátogathatlak?nyugodtan légy őszinte,nem akarok tolakodó lenni+pofátlan.ha mégis mehetek,megadnád a tel számodat?vagy megadom én és majd....vigyázz magadra azért,minél kevesebb időt kelljen kórházban lennetek!és hol fogsz szülni?
szép estét mindenkinek!