Új privát üzeneted érkezett!

erika,
a vérszívó nő szó szerint ezt mondta: májvírus. de valszeg az van, amit te mondasz, közben már mi is tanakodtunk itthon, hogy mirossebet akarnak a májamtól.. :roll:
engem ne tréfáljon meg a természet, mert nem tudok fogigátlót szedni, a másik megoldástól meg kiráz a hideg... :?

gabó,
ááá, ez tényleg kicsit cikis lehetett... :roll: :D de a lényeg, hogy foggal már nem lesz több küzdelem. rossz hír viszont, hogy beteg a nagylegény... :( de abból meg hamar kilábal, erős pasi! :wink:
dorka itthon volt, anyu jött fel ide.
vannak képek, de diavetítésben akarom megcsinálni, mert ha el akarnám küldeni néhány résztvevőnek, iszonyat mennyiségűt kellene, mert több, mint 100 lett. persze vannak, amiket kitörlök, de azért marad.
abból a 3-4 nem tajtrészegből mi voltunk ketten. én nagyon az elején egy fél pohárka bort ittam, utána cola, gábor meg sörözött, jól érezte magát. kb 3 hét múlva lesz itt hegykőn az edzőnél egy kolbászsütős buli, amit ketten gáborral csinálnak, mert épp itt játszik a csapat, és gondolták megint lesz egy hasonló horderejű dolog. na, ott már én is le kívánok részegedni, persze csak csínján. :D és mivel nem valószínű, hogy kocsival megyünk egy másik utcába, meg is van rá az esély. :wink:

KépKép
viol81

jó reggelt! :)

KépKép
viol81

Jó reggelt! :P

KépKép
kola2

Jó reggelt!

Viol!Jó sokat csináltál!!Tele vagytok bulikkal! :lol: :lol: :lol:
Tele vagytok bulikkal! :lol: :lol: :lol: azért csak csínyán azzal a lerészegedéssel! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!Én is ilyen szűkszavú legyek?

Na jó,írok egy kicsit bővebben,mert már régen voltam.

Husinak jobbulást kívánunk!!Az a kép amikor eleszi a kutyák elől a kaját nagyon tuti.Párom meglátta,megkérdezte ,hogy ez ki?Mert ugyanolyan sunyinak látszik,mint a mi fiunk.

Látom már Katus nem nagyon jár a topikba,lefoglalaja Máté?

Olvasom,hogy nálatok az idén mindenki új kéróba költözik.De jó nektek!Tele vagytok arrafelé lével,lehet hogy fel kell költöznünk?? :lol: :lol: :lol:

Viol:egyre nőiesebb Dorka.Nemrég született,és már mekkora ő is.
Azért húzzál bele egy kicsit a legközelebbi buliba!!

Bár mi is vasárnap egész napos szülinapi buliba voltunk a Dunán,és mindössze 2 pohár krémlikőrt ittam meg.(nem tele vizespohár,nem kiröhögni)
Igaz a gyerek is velünk volt,lehet azért.Szegénykém úgy kifáradt egész nap rohangált,gyerekekkel játszott,meg a babakocsijába aludt du.2 órát.

Dobok pár friss fotót:(nektek tessék több fotót dobni,mert úgy szeretem nézegetni,és egyre ritkábban raktok fel.Na jó Viol kivétel)

Nem lehet elég korán kezdeni:

Kép

Kép

Kis falatkákra vágval nem érdekes ám a husi:

Kép

Látjátok már milyen "hosszú" a hajam?:

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Szeszike!Annyira huncut Dávid meg kell zabálni még a szeme sem áll jól!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg jól megnőtt már a hajad!!
Úgy látszik itt a jóidő és kezdődnek a kinti bulik!!
2-órát a kocsijába!!!!Nem semmi!!!
Vendég

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Ki merre jár????????????????????????
Vendég

Sziasztok!
Szia Gabó!
Mi megyünk vissza 5-re az oviba anyáknapi ünnepély lesz.Virág nagyon izgalomba van már :P

KépKép
kola2

Húha,de jó,hogy mondtad gyorsan kell ma feladnom képeslapot!!
Virág biztos nagyon készül már rá én mindíg be voltam zsongva!
Mi is megyünk hamarosan csak még a lurkót kell majd felébresztenem megyek vezetni!Ilyenkor amikor megyünk valahova két órát alszik bezzeg mikor itthon vagyunk egyet!De hallom fel is ébredt és anyázik!!
Vendég

Na hali!Tegnap mi volt?Sehol senki és megint én nyitok??????
Merre vagytok?Mindenki jól van?
Viol!Voltál dokinál vagy jövő héten mész?
Vendég

Sziasztok!
én is csak visszaolvastam, kicsit aludtam reggel, megcsúsztam a munkákkal... :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

halihó

na, megvagyok én is. ma ballagásra megyünk, fáy-ba. ha jó idő lesz. ha nem, diákonként 2 főt engednek be a suliba, azok meg nagyvalószínűséggel nem mi leszünk, szal maradunk és majd csak az eszem-iszomra megyünk... :) dorka marad itthon, mert az egész 5-kor kezdődik, mire még lesz 6 is, mire hazaérünk fél 7, szal oda már nem visszük dorkát. hazasietünk, fürcsi, kaja, aztán mi megyünk. dorka meg megint anyué.

anita,
na tessék, a nagyfiú! :) nagyon jók a képek, dávid tényleg olyan kis csibészes, nem is lehetne mást készíteni róla, igaz? :) hja, pakolgatok képet én is, ha van, és általában van. :wink: :oops: :D
de te is tehetsz többet, képből sosem elég!
a krémlikőr meg mindegy miben van, csak fogyjon! :) és a dunán hajóztatok, úgy szülinapoztatok?

gabó,
levi hogy van?

zsani,
hogy telt az ünnepély? meghatódtál, igaz? :)

és többi ovis, isis anyuka? :)

dokihoz kedden megyek. szilveszter ugyan szerdára hívott magához, mondta, hogy kérjek kint időpontot, de én keddre kértem a berkeshez. nekem ő kell. :D ha már az ember ott fekszik és... szóval had döntsem el én. dolgaim úgyis bent vannak a gépben - amit nagy b és szilveszter p eddig írtak - szóval berkes is el fog majd igazodni rajtam/bennem :roll: . meg hát elmondom neki is, ha kell. különben szilveszter estraderm tapaszokat írt fel, de azt mondta még ne használjam, majd ha megjön a vérvétel eredménye, meglátjuk. így ki sem váltottam, minek. utánanéztem a neten, hormonokat juttat a bőrön át a vérembe. :shock: de ez majd jövő héten kiderül.

KépKép
viol81

[quote]m írta:ire még lesz 6 is,

szóval mire vége lesz, lesz 6 is...

KépKép
viol81

Sziasztok!
Viol!Igen meghatódtam :oops: :P

KépKép
kola2

Viol!Levi jóbban van,de még mindíg nagyon köhög éjjel!Nem sokta alszom tőle!
Jujj,de jó lesz nektek megint!!Mentek "csavizni"!!Hol lesz a kajálda?
Vendég

Szóval nem sokat alszom tőle!
Gondolom már várod a keddet,hogy megmondja mi is lehet benned/veled.
Vendég

zsani,
gondolom! :) volt ének meg vers? :)

gabó,
szegénykém. én is úúúgy utálo kköhögni, szegény aprólékoknak milyen rossz lehet... :(
a kaja a háznál volt, ki volt rakva a konyhába minden finomság, sültek, salik, köretek, hidegen-melegen, ki hogy akarta. no meg süti, torta! :) kicsit jóllaktam! :D

és a vezetés hogy megy?

KépKép
viol81

másik zsanink, hogy vagytok? :)

KépKép
viol81

huhh, durva ez a pangás...

KépKép
viol81

Jó napot!!

Na mi megint túl vagyunk egy hányáson éjjel fél 2-kor!Annyira befulladt,hogy hányás lett a vége!Épp beszéltük lehet valami nagyon iritálja éjjel,mert a torka nem piros nincs begyulladva a dokinő szerint szal nem tudom,de csak éjjel!!Majd meglátjuk ha nem javul vissza viszem!!!
És meddig voltatok?Dorka jól elvolt a mamival?
A vezetés már jól megy,de elbasztam a műszakit így szerdán mehetek még egy órát és átvesszük,hogy tuti legyen,mert 15.-én vizsga!

Tényleg szörnyű a pangás!!
Vendég

SZIASZTOK!

gabo:asszem hasonlo cipöben járunk.
5nappal ezelött vivi fulladt éjjel,de annyira hogy alig kapott levegöt.aztan meg remegni kezdett,de nagyon...39volt a láza.
reggelre levittük neki a lázt.meg kicsit jobban volt,de taknya nyála egybefolyt.
elvittük dokihoz.azt mondta nem lát semmit.azt mondta hogy a slejm vagy mi akadt meg neki a torkán,nem birta lenyelni valoszinü,és emiatt fulladt.
irt fel gyogyszert Sumamed forte-t.zt mondta 4napig szedjük,h nem mulik menjünk vissza és megvizsgálja megint.most tartunk a 4napnál,de sokkal jobban van-már éjjel is alszik.és nem fullad.-éjjel fulladt csak,nappal nem-.
nagyon megijedtünk.
de már jobb.
nem irt fel vmit levinek a doki?

bocsi kicsit hosszu lett.
jobbulást Husinak!!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!!!
VAgyok ám én is,csak megy a futkosás a lakásügyekben!!Még a héten futok három kört aztán meglesz minden,és mehet a hitelezés.
A Héten taliztam a Hajnussal is.Igen nagy fiu már a Bence :wink:
Megoldódott a sulibairatás ügye is.Szept.től ÁGfalvára fog járni a Réka.Nagyon jó lesz,kiscsoportos osztálylétszám,német tagozat szintúgy,és mennek lovagolni is(EZ a legfontosabb!!!!!!Réka mindene a lóóóóóóó)Mindennap érte jön egy kisbusz,meg napközi(!) után hazahozza.Napközis nem volt itt,ugyhogy kiváncsi leszek hogy tetszik majd neki!!

Bocsi hogy magammal kezdtem,de belemerültem! :oops:

Zsani
szép ünnep az anyáknapja,és az oviba tényleg mindig olyan megható volt,ahogy apici gyerekek szavalnak,énekelnek teljes szívükből!!!
Rékánál szerdán lesz,de mérges vagyok már a lányra,mert nem tanulja a verset,amit mondani fog.Mondtam neki,hogy ez gáz!!!!így akarsz nekem örömet szerezni??? :?
Remélem azért menni fog neki!

Viol
örülök,hogy jól éreztétek magatok,olyan jó egy kicsit kikapcsolodni!!
Sajna nekem eszembe se jut,hogy menjünk valamerre,na meg anyum tényleg állandoan dolizik,ugy meg mi értelme,ha ott futkos a manóm...akkor csak futkosok én is! :shock:
Neked anyud vigyázott rá??El tudja ő altatni,vagy neked kell??
Mi vana cicizéssel??Lehet irtad már csak figyelmetlen voltam! :oops:

Gabó
rejtélyes ami a Levivel történik!Miért este hányt csak?Nappal meg szépen eszik,játszik jókedvű???Nem is piri a torka...(nem is lázas?)
Mindenképp nézze meg újból a dokinéni szerintem is!!!
Gyógypuszit küldök neki!! :wink:
Nektek is kelllett értékbizonyitványt kérni a polgármesteri hivatalba??Megőrülök ettől a bürokráciátol!! :twisted: :twisted:

Többi Cajok!!!!
Olvastok minket csak????
IRJATOOOOOOOOK!!!!!!!
Vendég

beus!De írt fel Ambroxolt ez sűrű nyálkatermeléssel járó légúti megbetegedésre van.Szépe el is múlt neki egy nap múlva.Előtte két napig lázas volt azóta semmi láz ennek 3.-napja.Ő sem talált semmit mondta vírus van a gyerekeknél hétvégén sokan voltak hasonlókkal csak volt akinél kiütés formájában jött ki!
Sanja nálunk a nagy a vlószínűsége,hogy allergiás lesz a Balázs után!De az asztmának is van esélye elég nagy mivel mind a ketten azok voltunk elég mélyen érintve!Csak éjjel fullad be nappal semmi gond!Most is kint aludtam vele/szerencsére/,mert pont hason volt és úgy hányt!Most azért adok neki Rinatiolt az segíteni szokott aztán majd kiderül!
Vendég

Szia Beus!!
Szegény csajszi,jobbulást neki is!!!
Örülök hogy hatott a gyógyszer!!!!
Pici fiú hogy van???Mi a legujabb tudománya???? :wink:
Vendég

rik!Ágfalvára?És ez honnan jött?De jó ilyen talán nincs is több a városban,hogy viszi-hozza őket az /iskolabusz/!!Vagy igen?
Nekünk ilyet eddig még nem kellett,de ha jól tudom nem is volt szó ilyesmiről?És ez mihez kell?
Köszi átadom Husinak!Volt,hogy befulladt nappal is,de az akkor volt mikor lázas volt és ömlött a nyála!Ez talán hétfőn lehetett meg kedden azóta éjjel fullad!Ha nem csillapszik neki jövő héten hétfőn vissza viszem nézze meg újra franc tudja mi lehet ez nála!
Réka tuti megtanulja nem fog leégetni nyugi!! :) :)
Nálunk a hiteles bevitte tegnap a bankba a papírokat jövő héten jön az értékbecslő(30.000pénz)aztán mehet a buli még egy aláírás az ügyvédnél az eladók részéről és utalhatja a bank a lóvét!A csávókám azt mondta májusba meglesz!De felújításra nem vezsünk fel,mert a balázs megy ki júni 1.-től osztrákba szal meglesz mindenre a zseton reméljük!!
Vendég

Gabo:ez tök durvaa!!!remélem jobabn lesz hamar.olyan rossz látni igy öket :(
asztmára én is gondoltam már mert sokszor van olyan vivinél hogy sir aztan kapkod a levegö után és egyszercsak nem vesz levegöt,és elájul.utánna meg mintha mi se történt volna :( dehát erre se mondtak semmit.a háziorvos azt mondta szimulálja az eszméletvesztést.hát ki érti ezt?érdekes dolgok ezek.

Rik:köszi.Máté egyszer fordult oldalra,de még nem viszi tulzásba a dolgokat.de még sztem ráér pörögni :D lesz rá elég ideje :D
hol vettetek lakást?mekkora?a sántánál veszitek vagy ?

KépKép
KépKép
beus22

Beus
irtam privit(azt kifelejtettem hogy a Sántánál intézik,de ott nem vehetsz fel csak banknál :oops: :wink: )
NAgyon ügyi igy is a Máté!!Ami képet tettél fel a multkor azon is olyan ügyin tartja magát!

GAbó
a hitelhez kell állitolag.
nektek azért nem kell,mert nem lesz hiteletek!

:wink: (jah aki kint megkeresi :lol: :lol: )
Vendég

Viol
megvan a tulajdoni lap,azon rajtvan hogy kik voltak az előző tulajok.A "Te idődben" Viczénék voltak a lakók.Most már tudod melyik lakás???

JAj Cajok,és azt kifelejtettem,hogy épp orosz csokit majszolok,egyenesen Moszkvábol repült mellém :wink: Nagyon fincsi!!! :wink: :!: :lol: :lol:
Vendég

rik!De veszünk fel hitelt csak külön a felujításhoz nem!!Eddig legalább is így van azt majd meglátjuk!
És kitől repült az a csoki hozzád?

beus!Hú ez gáz,hogy elveszti az eszméletét?Hányszor fordult elő?Nem vitted el másik dokihoz?Ennek oka van csak szeretik a dokik letudni őket azzal,hogy szimulálnak!Marha jó!!
Most nézm a csíkod,hogy Máté már milyen nagyfiú!Vivi még mindíg rajong érte?Hogy álltok a háztoldással?

Itt szakad az eső!Otthon milyen idő van?
Vendég

gabo:már jopárszor elöfordult.volt mikor elesett az autojával és anyira megijedt hogy elájult,meg ha ugy elesett.
voltunk bent egy hétig a korházban megfigyelésen de nem mutatott semmit a vizsgálat.valoszinü hogy öröklödött mert petit kiskorában ha hátbaveregették vagy ugy esett ö is ilyen volt.de kinötte.remélem vivi is kinövi.
igen szerdán lesz 3hos! :D
még mindig szeretik egymást.máté folyton vigyorog vivire és azt figyeli hogy mit csinál.
lassan de készülödik a bövités.majd most jönnek jövö héten befejezni az alapot és a falakat huzzák fel.

és balázs hol fog kint melozni?milyen helyen?és miként fog dolgozni?festö?vagy?
és minden nap hazajár majd?hivatalosan lesz kint?
mert ha igen érdemes lenne a családipotlékot kintröl igényelnetek.jo kis pénz. :D

KépKép
KépKép
beus22

Gabó
itt szuper idő volt d.u.-n,fél 2-kor jöttünk fel de poloban térdnadrágban voltunk az udin. :wink: Most estére befelhősödött,kell itt is a zuhé!!

Beus
láttam iwiw-en hogy jó érettségizést kivánsz minden diáknak.HAlkan súgom:Gyulám is most fog!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most már lakásnak látszika lakásunk :P , dobozok eltűntek, de még pakolás lesz hetekig biztos! :shock: :twisted:

Beus-ilyen "ájulós-nem veszek levegőt" nekem is volt kb. 4 éves koromig, aztán kinőttem. A doki szerint hiszti volt :oops:
Gabó-szegény Levi, állandóan figyelned kell...Ő is megilyed, mikor hány?

Rik-hajrá lakásügyben!!! :P :P Szuper lesz, csak a ki-be pakolás rémálom... Az ágfalvi suliról olvastam, mikor elindították ezt az új szolgáltatást, biztos jó lesz. A napközinek meg a legnagyobb előnye szerintem, hogy otthon már nem kell tanulni, csak játszani és a családdal lenni!!! Anyák napi vers: biztos titokba magol a kisasszony, hogy nagyobb legyen a meglepetés és öröm!

Viol-de jóóóó, buli!!!Én is, én is!!!!!! :P :P

Kincsőt megkereszteltettük pénteken, evangélikus lett a drágám. Nagyon élvezte a felhajtást, végig nevetett, fújt, ugrált a szertartás alatt, a kereszteléskor pedig majdnem kiszedte a fémtálat a keresztelőkádból :oops: . Szép volt az egész, a lelkésznő nagyon kedves volt, Kincső vele is barátkozott. Utána nálunk volt egy kis kajálás a családdal és a szűk baráti körrel. Nyuszi imádta, hogy mindenki vele foglalkozott, szeretgette. :lol: :lol: Kicsit el is lett kapatva, anyukám holnap megy haza, majd lesz egy néhány nehéz napunk!
És képzeljétek, a költözés forgatagában Kincső megtanult önállóan felülni, mászik ezerrel hátrafelé :oops: :shock: , próbálkozik előre is, de inkább a játszószőnyegét húzza magához a kívánt játékkal :twisted: . Úgyhogy mozgalmas az élet mostanában.

Na eldugultam, hosszú lettem.

Anikó

Kép[/url]
quito

Néhány kép, ha nem baj:

Kép

Kép

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
SZIA!!!!!
Kérünk képet még,még, még!!!!!!!
Nagyon irigykedem,szuper lehet!!!
Arrol nem irtál,hogy az evangélikus kislánykád mit szólt az új otthonához????
JAj,és a legfontosabb:NAgyon nagyon ügyi nyuszifüled van!!!!!!!!!
Mindjárt futsz utána!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Rik!

Evangélikus kislánykám pillanatok alatt elfogadta az új otthonát! Úgyanúgy kel és fekszik, mint a Jerevánon. Még a laminált padlót kell megszoknia, mert a lábacskája kicsúszik alóla, és beüti a kis nóziját, akkor van sírás!!! (Majd veszek neki csúszásgátlós zoknit.)Meg még néha hátrazuhan ülésből :( , és a régi szőnyegpadló puhább volt... Bevallom, először az ő kis szobácskáját és ágyát csináltam meg még vasárnap, mindent ugyanakkor és ugyanúgy csináltunk körülötte, mit máskor, talán ez is segített neki elfogadni az új helyét. De a tükrön is maradtak a figurák, úgy igyekeztünk a lehetőségekhez képest a megszokott dolgait köré rakni.

Kép[/url]
quito

Húú, ez elment magától :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

áá, gyerkőcök, jobbulást mindenkinek!!

gabó,
nekünk is volt egyszer ambroxolunk, azt írta fel, mert dorka is nyálat/slejmet köhögött vissza jó adagban... :?

erika,
ez a sulis dolog nagyon jól hangzik!! :) basszus! :)
dorka már nem szopizik, kb 6-7 hete. ezért vagyok még bajban, mert mensi még nincs, gyógyszer hatására sem, most vérvételek vannak, meg dkoihoz mászkálás. de legalább dorka megkönyörül rajtunk, mert az esti elalvással sincs már gond. ringatni abszolút nem kell, az esetek nagy részében egyedül elalszik, ha mégsem, akkor kell kicsit simizni, vagy piszkálni. ez nálam annyit jelent, hogy épp csak egy ujjal érintem pl a vállát, de neki az is elég. szóval elalszik anyuval is. most az elmúlt másfél hétben kétszer hagytuk itt vele, ebből az egyik altatás azért ringatós volt, de a másik csak őrzős. :wink:
igen, viczénékre emlékszem! :) két gyerekük volt, igaz idősebbek nálunk, talán még tesómnál is, szal sokat nem játszottam velük, de szimpik voltak. :)
na, gyuládnak egy nagy kalappal!! :D izgul? :)

beus,
tompa mondta, hogy szimulál? :shock:
amúgy ez vivnél hiszti közben van? mert olyat hallottam már, hogy vki annyira túlzásba viszi akarva akaratlanul, hogy ilyen állapotot idéz elő. és hogy ilyenkor az arcába kell fújni, nem megrázni meg ilyesmi mert akkor megijed. én volt már hogy belefújtam dorka arcába, mert úgy sírt, hogy akadozova szívta vissza a levegőt, vagyis akadozva lélegzett, mint aki nincs is itt. szal ki kell zökkenteni.
na, ha már így álltok a munkálatokkal, ideje megnéznem titeket! :) még máté fiú a végén kinövi a ruhát! :shock: :D

anikó,
de jó, de ügyes kincső! :) na, lesz ám világ, ha belelendül! ez a szőnyegodahúzogatós dolog ismerős! :wink:

KépKép
viol81

Szia Viol!
Képzeld a barinőm hülyének nézett hogy oda akarom vinni suliba a Rékát.Azt mondja,aludnia kell rá egyet,hogy megértsen.Jol esett hogy Te igy örvendtél neki.Ugye jo ötlet???Réka már nagyon várja(még hol van pedig? :shock: )

Anikó
jól tetted,hogy mindent ugyanugy csináltál.VAloszinüleg nem is érzett semmit belőle.
Hátraesés:Képzeld el amikor Petra ennyi idős volt,állandoan felülésből hátracsapodott a járolapra.Gondolhatod hogy milyen pánikban voltunk,nem lesz-e baja tőle.Hisz akárhogy probáltuk megelőzni,meg alápakolni,mindennapos eset volt. :evil:
Szerencsére nem lett baja. :!:
Nekem a csuszásgátlos zokni nem jött be.Abban is ugyanugy csuszkált :roll:
Vendég

aniko:jaj de helyes kincső.tök sokat nött.olyan jo nektek .uj otthon meg minden. :D és evangélikusoknál is van keresztszülö?vagy?bocsii de nem tudom :oops:

viol:nem hiszti közben,hanem ha elesik és nagyot esik annyira megijed.igen tompa mondta én is csak lestem :shock: és felszoktam mosdatni,az használ.láttam a képeket az fse-röl.háát mitmondjak--lehetett hangulat :D
én is teszek fel pár képet ha nem baj. Kép Kép Kép
aztan most már eldugulok!

KépKép
KépKép
beus22

Viol
jaj,látod hülye vagyok,hisz azért jársz dokihoz! :? :evil:
Gyula izgul-e????Nem kifejezés!
Csak az a baj,hogy már nem akar tanulni.Azt mondja,már felesleges.Pedig én emlékszem,még az utolso mondatok is jol jöttek!Hajthatatlan,hisz férfiból van! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Már régen írtam de olvaslak ám Titeket! :-)
Ma tartottuk Mira szülinapját, hulla vagyok, egész nap sürögtem-forogtam. De megérte, jól sikerült, Mira is élvezte. Majd rakok fel képeket.

Anyáknapjára kaptam virágot a gyerekeimtől, meg Mirától kis ajándékot amit az oviban csinált. De nekem a vers meg az ének volt az igazi aji, olyan szépen előadta, nagyon jó érzés volt.

Most megyek, mindjárt elalszom.

KépKép
KépKép
mirama

nálunk a csúszásgátlós zokni azért sokat javított a helyzeten. szemmel láthatólag több volt a kicsúszás, ha nem volt rajt...

erika,
nekem az a szimpi a suliban, hogy hozzák-viszik a gyerekeket, nem kell aggódni, hogy egyedül jár, stb
érettségi előtt én is paráztam és bizony vittem még magammal a mappámat, benne tételekkel... megőrültem volna, ha vmibe bele akartam volna nézni még kint, és nem lett volna nálam. húú, de emlékszem az érzésre!! de utáltam, tök nem szerettem!!

beus,
na, tehetsz ám fel gyakrabban is képeket!! :wink: milyen nagyfiú már máté!! vivibek azt a képét meg asszem láttam iwiw-en is. néha tengernyi szabadidőmben megkukkantok párat. :)
hja, volt hangulat!! :) vannak még képek, más csinálta, azokat még é nsem láttam. :shock:

kriszti,
óó, akkor mirának előre is boldog szülinapot kívánunk!!! várjuk a képeket! :P mit kapott?

KépKép
viol81

néhány kép akkor tőlem is :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol
micsoda képek!!!! :lol: Aza labdábaájulos!!!De ugye nem aludt el ugy??? :lol: :lol:
Szép KIs virágoskerted van!! :wink:
Suli ügyben pont most hordott le a barinőm,hogy mekkora állatok vagyunk,jo hogy nem Pestre visszük suliba:(
De olyan jo kintről okosnak lenni,mikor én se vagyok az! :shock: Nem az bánt hogy megmondta avéleményét,hanem a saját elkeseredettségem,hogy nem veszik fel oda ahova akartuk.Más megoldást kellett keresni.De Réka a mentségem:olyan szivvel-lélekkel beszél az ágfalvi sulirol,hogy nincs semmi ellenvetésem.Majd alakul valahogy:)
Vendég

Kép
CAjok!BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KIVÁNOK MINDEN ANYUCINAK!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Viol! Tölünk barbie kastélyt kapott 2 barbival, szüleimtől pónit, anyóséktól mesefilmet, biciklikosarat, kockásfülünyúl bábot. Keresztmamitól trambulint. Örült mindennek. :-)
Majd rakok fel képet csa kicsinyíteni kell. Hivatalosan csak kedden lesz a szülinapja.

Dorka milyen autóban ül? Elektromos?

KépKép
KépKép
mirama

ááá, cajok, az nem az én virágoskertem és nem elektromos az autó. :D anyóséknál voltunk, az ő kiskertjük, az autó meg gábor 16 éves öccséé volt anno, amikor annyi idős volt, hogy ilyennel játszott, szal öreg járgány. olyan két lábbal hajtós izé. :) már a nap is rózsaszínűre fakította, nem is tudom honnan húzták elő.

réka,
nem, nem aludt bele a labdába, csak megszerette! :) de ha megkérdezzük, "hogy alszik a dorka?", bárhol, bármire képes ráfeküdni, ha olyan kedve van. :)
barátnődnek meg nem mindegy, TE melyik suliba viszed a TE gyerekedet?? ha neki ott jó lesz, és még kedve is van odamenni - ebben a korban sztem nehezen váltanak sulit - akkor miért olyan nagy baj?? nem is értem...

kriszti,
hűű, mennyi ajándék!! :) el is hiszem, hogy örült nekik! :) trambulinon is lesz világ, azt hiszem! :)

KépKép
viol81

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ezek meg egy hete az ovimajálison készültek. :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta
DE jó képek!!!!!!!!!Tök jó pacit kapott!!!!Még Rékám is megirigyelte! :oops:

Dorka
köszi,hogy leirtad a véleményed! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X