Új privát üzeneted érkezett!

Thymi, nem tudom miért lehet aluszékonyabb Gyopi, de Orsi is 2 órát aludt ma délelőtt, tegnap meg 2,5-t. Remélem nem betegség lesz belőle, nem kapja el tőlem.

Nagyon ramatyul vagyok, köhögök. Lehet, hogy a holnapi teázás így ugrik.

Kecsóné, köszi a helyzetjelentést. Pusziljuk Lillácskát!
Ti hogy vagytok? Nagyon ritkán jársz erre.

Timici, nem akartam reagálni a hozzászólásaidra, de ez már sok. Kicsit fogd vissza magad légyszives. Itt eddig nem volt szokás ez a hangnem, jó lenne, ha ezután sem lenne.

Kazi, napközben a kertben vagytok? Gondolom erős a festékszag odabent.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Cukker, nem semmi veszélyforrások vannak anyósodéknál. :shock: Megértem, hogy nem hagyod ott a gyerekeket.
Édes lehet Adri a gólozással. Látszik, hogy focista közegben van. Orsi még szerintem nem is hallotta ezt a szót :)
Hát igen, most kicsit el kell tenni a csini rucikat. Lesz esés bőven. :)

pillle

Ismer valaki olyan valakit :D (eddig nagyon viccesen hangzik :lol: ) aki ZEPTER termékekkel foglalkozik?

KépKép
KépKép
nana09

pille-nem én keztem!De lényegtelen én nem hagyom magam,ennyi.Szerintem mindenki megvédi magát,ha a fülét harapják.Ha nem teszik,amit irtam nem muszáj olvasni! :wink: Egyébként én ezzel befejeztem a cukkkernek való irást!Ezentúl irhat bármit,mert számomra olyan lesz,mintha nem is irt volna.Hát ennyi!Nem engem kell hibáztatni!Én csak megvédtem magam. 8)

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

pille :lol: :lol: :lol:
Kint csinálják a nemesvakolatot!!!!De a kertben is vagyunk,meg bent is :lol:
kazi

Hé-hé, mi folyik itt?
Timci,ha 2oldalt visszalapozol akkor láthatod, h Te írtad,h "nem is nagyon fogok hiányozni senkinek.....stb" Cukker csak ezért írta amit írt,és nem megbántani akart. Nem mellesleg teljesen igaza van, kb 3-4 embernek írsz, de ez nem baj, mi többiek sem mindig reagálunk mindenkinek(kivéve Gelit, aki tényleg mindenkinek ír mindig :D )...

Nana, semmit sem szereztem, bizti nem volt árucsere :oops: ....
Hanna jól van, beszél, olyan beszólásai vannak, h csak nevetünk egésznap" apa fáradt,mint a kutya" és társai, nyilván tőlünk hallja :oops: :oops: :lol: .Elővettük a bicajt, és délelőtt velem is, Apával is tekert, aztán meg errejártak Balimék. Ja, kapott ugrálóvárat a névnapjára,meg katicás bújócskasátrat....az előbbit alig, az utóbbinak csak az alagútját használja. Zepter? Volt a férjemnek egy betege, megkérdezzem?

Kazi, dehogy :shock: ! Csak ilyet árulnak, nem fa, hanem fém, és ha jön hozzánk vendég, ne veszekedjenek :wink: :D ...
Kenyérlángos sül? Különben a múltkor nem vagánykodni akartama félkezes dagasztással, inkább csak lelket önteni Beléd, bíztatni, h egyszerű,menni fog! :D ilyen színű lett a ház?Lesz...Gyerekorvos :shock:

Cukker, én is megőrülök már, mindennap 2x cserélünk bodyt(evés), és mindennap min. 1 ndrágot összekoszol a homokozóban Hanna :shock: ! De közben meg olyan jó, h már ennyi mindent lehet Vele csinálni, ugye?!

Kecsóné! Pusz a lányaidnak és LillaKirálylányhősnőnek is!

Pille, orvos? :wink:

Nyhk, mindjárt írok püt, ne haragudj!!!!!!!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Na most csak tényleg nagyjából olvastam el az elmúlt két napi két oldalas termést. Mindjárt megyünk színházba.

Láttam, hogy a netes díjcsomagokról sokat írtatok. Ha bárkinek tudok segíteni T-Comosban, keressetek, én ott dolgozom, ügyfélszolgálati képzéseket tartok, és többek között díjcsomagokat oktatok.

Pille, Dóra
Lilike nincs túl jól, reggel bevette szépen az antibiotikumot, majd másfél óra múlva sugárban kihányt mindent. Normaflore-t adtam neki előző nap délután pedig. Persze a doki ugye szabin, smst írtam ugyan neki, de még nem hívott, lehet, hogy épp szülnek.

Kecsóné,
köszi, hogy tudósítottál, remélem pici Lilla jól van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff-ezt a "nem is fogok hiányozni senkinek" ezt tudják azok a szemályes akik ismernek,hogy mirefel irtam.És nem a kivülálóknak szolt.Nem kell ráharapni.

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Személyek ,elnézést.

Egyébként is akit nem ismerek,meg nem szol hozzám,miért ijak?Főleg,ha még témám sincs,az illető személyhez.Nincs igaza abszolut.De mint már irtár ez a része.De mint ahogyan már irtam,nem érdekel ez a része.Én lezártam!
8)

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Személyek ,elnézést.

Egyébként is akit nem ismerek,meg nem szol hozzám,miért ijak?Főleg,ha még témám sincs,az illető személyhez.Nincs igaza abszolut.De mint ahogyan már irtam,nem érdekel ez a része.Én lezártam!
8)

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Na nem mintha,amikor szóltunk/akár én is/ akkor reagáltál volna....
Pont, én is befejeztem.
Kívülállók???? Te azt gondolod, h mi többiek mind ismerjük egymást személyesen? Egyáltalán nem, de mindegy.
Ne ragozzuk.

Kép
seriff

Timici, amikor megjelentél közöttünk érdekes módon szinte mindenki ugrott, hogy segítsen neked. Ki csak jó szóval, ki a társaságával. Ismeretlenül is. Babakocsi, légzésfigyelő, apa nem örül a babának , hűtőház keresés témában segítettünk ha jól emlékszem. (nekem pl. az utóbbira azt sem írtad, hogy fapapucs :cry: , de nem ez a lényeg).
Te viszont csak azoknak írsz, akiket személyesen ismersz, vagy készülsz megismerni.
Sokan nem ismerjük itt egymást személyesen, de ettől függetlenül nem esik nehezünkre érdeklődni a másik felől vagy egy-egy kérdésre válaszolni.

Nem foglalkozom tovább ezzel a témával.

pillle

Seriff, ha csak lehet elbliccelem az orvost, de most lehet, hogy muszáj lesz elmenni. Fáj a köhögés egész a mellkasom közepéig. Légcső?
"Hajzuhatagomtól" még a nyár végén megszabadultam. De jobban is szeretem így.

pillle

Timci,
én is igazat adok Pillének, Sernek, Cukkernek (pedig csak kettőjüket ismerem személyesen). Nem kell támadásnak érezni és így védekezned sem kell, de jól látják a dolgokat. Részemről ennyi.

Nana,
az Aranyba jár Marci, a matek miatt vittük oda, és nagyon bejött, nagyon szereti. Ugyanehhez a tanárnőhőz viszem a másik kettőt is ez tuti :) . Boti nagyon kópé, érzi, hogy imádjátok!

Bea,
erősödjetek meg gyorsan a műtét után!

Lina,
nem tudom mennyi idő alatt szívódik fel az AB, talán Ser jobban tudja. Nálunk is pont két hét telt el a két betegség között!
balim

Nana,
én ismerek valakit, aki ezzel foglalkozik.

Ma találkoztunk
Serékkel, és Hanna hihetetlen, annyira édes, és valóban gyönyörűen beszél :shock: . És még a motorját /is átengedte Eszternek :lol: .

Janka,
rég voltál, minden rendben, meggyógyult Janka?
balim

A kedvencem, azt hiszem kb 2hete történt,miután egyik nap leboszinőzte a gyógyszerészeket, másnap a boltban megkérdezte"hol kolbászol a bácsi?" az eladóra célozva :oops: :lol: :lol: ...Remélem még nem írtam ide :oops: :oops: ,már nem emlékszem.

Pille :oops: , hű eddig nem vettem észre a hajad???? :oops: Azért is fájhat a mellkasod,mert már napok óta köhögsz, és izomlázad is lehet, a bordaközi izmokban, meg persze lehet légcsőhurut is.

Balim, és ha ők nem lesznek matekosak??? :wink: :lol:

Kép
seriff

Balim, szombaton eszembe jutottál,miközben Soltvadkert felé motoroztunk, és én majd be.....m, azon agyaltam, h Te hogy bírod majd Ausztriáig??????

Kép
seriff

Lina, most hogy van Lili? Tudtál már beszélni a dokival?

Kép
seriff

Pille, ja igen automata az öntözőnk, vagyis félig, szóval én dugom be a konnektorba, és nem magától időre kapcsol, és még le kell tenni egy plussz szórófejet is...home made :oops: :roll: ...

Kép
seriff

Ser,Thymi:
Megsült kenyérlángos!Fini lett,csak az alja kicsit kemény lett-nektek is? vagy az is lehet,hogy túl sokáig sütöttem?

A ház vöröses-barnás (elég meghatározhatatlan szín)lessz! :D
Remélem jót választottunk-én nem tudok ilyen kis mintákból kinézni semmit.Az ülőgarnitúrákkal is mindig így vagyok-nemtudom elképzelni milyen lessz ha kész lessz :roll:
kazi

Ser:
Hanna beszólásai édesek!Miri is nagyon sokszor hoz kellemetlen helyzetbe ilyenekkel.Később persze jót nevetünk rajta,de akkor kicsit ciki :oops:
A legjobb a keresztlányom egyik megszólítása:-Beszalad a fagyizóba és elkiabálja magát:-Szia gombócnéni :lol:
kazi

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenki hozzászólását, jól esik, hogy segítetek! :) Azt hiszem, hogy sikerülni/menni fog. :)
Hanna, fantasztikus lehet! Zsófi is hasonló. :) Védőnénink teljesen el van ájulva tőle, hogy menniy mindent mond. És hát ős is szemfüles. :) Nálunk a "Hoppá, Rézimi" megy nagyon, meg És a babáit becézi.....stb. Édesek nagyon.
Zsófi is rendesen koszol most már. Beindult a homokozás is. Én imádom ezt a korszakot! Olyan jó! MIndent elmond, játszunk, pörög ezerrel örökké. :D
Pille, és többiek, készíteni fogok képeket, nem felejtettem el. :) Talán holnap. :) Homokozónk még nincs kész, csak egy kupac, ami a kútfúrás után maradt., Nemsokára elkészítik a homokozónkat is, majd azt is lefényképezem. Egyébként annyi lesz, hogy az egész játszótér alatt homokozó lesz. Jó nagy helye lesz összekoszolni magát.

Lina, mi újság? Doki?

Beáék, hogy van Lilla? Jelentkezzetek egy pár szóra. :)

Kecsóné, ti hogy vagytok? Lányok?

Pille, gyere holnap, légyszi! Én úgy mennék már, igaz, jó dög vagyok már 5órára.....de a tea majd feldob, mint múltkor mindenkit. :D

Hány órára is megyünk? 5-re?

Geli, egyébként már én is akartam írni, hogy olyan figyelmes vagy! Én is szeretnék mindenkinek írni, csak mire ide kerülök....jó sok energiád van. :)

Nana, jó, hogy Te is sűrűn tudsz írni. :)

NA, megnézem még az előző oldalt, hátha oda is szólok. :)
birolili

Kazi, sztem tök jó színe lesz. Nekem tetszik ez a szín. Én már látom magam előtt. :) Az ülőgarnitúrák mintáival én is így vagyok. :D :lol: De most jól választottunk, baromi jó lett ide a nappaliba amit kinéztünk. :)
birolili

Kazi, nálunk Zsófi ugyanez, mint Nanáéknál! : Folyik az orra, teljesen bágyadt....mikor jön a foga. Múltkor el is vittem dnőhöz, úgy megijedtem, mert ő alapjában véve nagyon mosolygós, boldog gyerek, nem szokott nyüszizni, vagy ha igen, okkal. Levert volt. Hát a foga volt a bűnös.

Thymi, nem tudom.....álmos? Nem hallottam még ilyet.

Nekem is lenne kérdésem: MItől van zöld kaki?

Nyhk, olyan jó, hogy szeretnél 3.picit! Olyan bátrak vagytok! Én meg olyan parázós. :shock:
birolili

Kazi, hozzunk már össze egy talit, jó? :) Szégyellem magam.... :oops: :oops: :oops: ennyire...... jöttök?

Virág, Veled egy mozit jó lenne vmikorra. :) Van vmi normális film? MOstanában nem volt. Igaz, lehet, hogy bealszom mozi alatt. :D
birolili

Pille, nem sűrűn van ilyen? Fúúúúúú, Köszi, megnyugodtam. :wink:
birolili

Na, megyek aludni. Jó éjt, bocsi, sok lettem. :roll: :oops:
birolili

Még vmi! :lol:

Már 2* is láttam Boti Királyt apukájával a Főtéren. :) Azt hiszem tegnap késő délután, és hétvégén.

ÉS ma láttam Dettust Lencsikével és dettus párjával (férjével, Lencsike édesapjával :roll: - szval értitek) Nem szólítottalak le benneteket, mert pont siettünk, anyának időre kellett mennie.

Botit és apukáját pedig egyszerű oknál fogva nem szólítottam le.... :roll: :lol:

És ma találkoztam Rozzal, amint 3gyerekkel szeli a kirakodóvásárt. Fú, fel volt ám pakolva szegénykém.

De jó, hogy láttalak benneteket. :)

Nana Botijának nagyon örültem, apának fel is újjongtam, a képekről ismertem fel. :) Nagyon szép kisfiú. :)
birolili

Lili
Zöld kaki...nálunk 2 dologtól van....fogzás ill. régebben éretlen emésztőrendszer...sok kajcsit még most sem emészt (pedig kora szerint elvileg már lehetne)

Ma tényleg sokat írtam. :D :roll: :oops:

Én is szeretnék 3. babát! :) de senkinek (még magamnak sem) merem mondani. :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Nana, mindenki hallotta! :wink: :lol:

Lili, de jó,h ilyen sokat írtál, már azt hittem,h vmi baj van, vagy megbántottunk vagy mittudomén! De akkor ezek szerint "csak" jóidőztök!

Kazi, hú sztem szép színe lesz,már ahogy elképzeltem! Kenyérlángos kemény az alja?nem tudom, lehet,h picit sokáig sütötted....gombócnéni :lol: :lol:

Nana,mindig meg szeretném kérdezni, h miket eszik Boti? Egyszer írtad,h nem sok mindent szeret. Olyan,mint Danus volt,h no zöldség másfél éves korig??

Kép
seriff

Lili

Én is azt akartam írni, hogy a zöld kaki emésztési zavar lehet.

Nana

Akkor másról beszélünk, az ő anyukájuk nem vár babát. Én is sűrűn szoktam látni a férjed a srácokkal, olyan büszke apuka és olyan lelkesen tologatja a kocsit.
Hajni is ismer szerintem Ceptereset.
Találtam egy csajt, aki szintén PO bodikat árul és nagyon jó áron.
Ha esetleg érdekel
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=195893

Bea

Én is gondolok kicsi Lillára. Miharabbi felépülést kívánok.

Pille

Én csak rövid hajjal láttalak. Tavaly az Arborétumban. Gyógyulj meg miharabb.
Izomlázról, amit Ser írt jut eszembe. Egyszer voltam egy tök jó buliban, és egész éjjel röhögtünk. Reggelre totál izomlázam lett.

Ser

Nagyon tetszettek ezek a beszólásos sztorik. Férjed mögött mégy a motoron vagy te is vezetsz?
Hát főleg, hogy még Adri nem áll meg egyedül nagyon hamar koszolja magát. Ül a homokozóban és előszeretettel dörgöli bele a cipőcskét. Ma délután besétáltunk a térre. Én naiv gondoltam, hogy majd kiveszem és elkóbászolunk együtt. Persze mit célzott meg? A csúszkát. A derekam nagyon élvezte. De, ha nem ott voltunk, akkor a galambok után kellett menni egyenest a kakiba. :lol:
Utána még kisétáltunk a konzervgyári pályára, kipurcantam. Az elmúlt 3 napban sokat mentem.

Lina

Mindig gondolok rátok, hogy mi lehet. Van e már javulás. :cry:
Mi most passzoljuk a T Com-os netet, mert nem akarunk több fúrást, de azért mindent köszi.
Vagyis még egy kérdésem lenne. Lemondjuk a telefonvonalunkat, de lehet, hogy majd később mégis kellene. Van rá valami mód, hogy ne adjuk fel teljesen?

Roz

Nem tudom, hogy mennyire volt időd szétnézni a kirakodón. Van ott egy táskás, nekem azok nagyon tetszenek. Gyönyörű hímzések vannak rajtuk.

Minden nap történik valami Adrival. Ma megigazította a felgyűrődött szőnyeget. Nem tudom, hogy ez mennyire volt tudatos, de majd megzabáltam.
Aztán. Kitűnő az étvágya. Adtam neki egy banánt, miután megette, gondoltam bontok egyet magamnak is. Hát nem azt is belakmározta. Ezek után a kocsiban elmajszolt egy fél kiflit. Ez volt az uzsonna, de rendesen ebédelt is.

Andi
Kép
cukkker

Nana

Ha mondjuk vársz két-három évet és születik egy kislányod, akkor tuti neki lesz a világon a legjobb dolga. 3 pasi fogja imádni és kényeztetni. Férjem mindig mondja, hogy Adri alaposan el lesz kapatva, mert 3-an kényeztetjük.

Andi
Kép
cukkker

Nana:
Lehet,hogy a foga miatt vannak a tünetek,nemtudom :? ,az orrfolyást már én is megfigyeltem,de a köhögést még nem-habár az meg minimális....nemtudom,de remélem hamar elmúlik.

Lili:
Talizhatunk jövőhéten....ne szégyenkezz,tudom én hogy van ilyenkor :lol: :roll: !

Ser,Lili:
Ha kész lessz a ház majd lefotózom és felrakom(már ha érdekel benneteket :roll: )
kazi

Ser,
hát nem tudom, hogy bírom majd addig :roll: , lehet, hogy vonatra szállok? Milán is nyomja a matekot, mindig mindent megszámol, összead, kivon, számlál, régóta ismeri a számokat. Nagyon szereti. Eszter meg majd kiderül, remélem nem rám üt :roll:.

Kazi,
várjuk a képet.

Lili,
olyan kíváncsi vagyok Zsófira, milyen kis dumás ő is, Eszter sajna még nem túl sokat beszél, viszont menni, azt imád :lol: .

Cukker,
aranyos lehet Adri a szőnyeggel (igazi nő). A kényeztetés nálunk is megy. Ma este bohóckodtak, a két fiú a csajszi lábai előtt hevert, ő meg nagyon magyarázott nekik valamit, amiből semmit sem értettünk. Apa meg egyenesen elolvad tőle :lol: . Bence hogy van, várja már a szünetet?
balim

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Hát még nem tuti, de valószínű tej és tojásallergia.Most egyenlőre én nem eszem ilyeneket, és ha gyarapodni kezd a súlya akkor ez volt a gond, ha nem akkor vissza kell menni a dokihoz. de remélem nem kell! :D !
Az a szörnyű, hogy szinte mindenben van tejpor, még a ropiban is. Szóval nem rágcsálhatok, pedig az tette ki a napjaimat!Borzalmas!
Meg most jön a húsvét és nem ehetek sütikét!Sajna én nem tudok olyan sütit, amibe ne kellene tojás!
Jaj, félre ne értsetek nem sopánkodni akartam, vagyis igen, de nem azért, hogy sajnáljatok!Csak olyan jó, hogy valaki meghallgat-elolvas és érdeklődik utánunk!
NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY LEVI JOBBAN VAN.
A múlt héten, mielőtt kórházba kerültünk, napokon keresztül 2 perceket evett, ami kb 30-40 gramm.
Most már a 10 perces szopinál tartunk:P :P
De azért még becsúszik 1-1 hasfájásos szopi.

Ja a doki annyit mondott húzzam az időt az etetések között, örültem neki, ha evett, nemhogy még húzzam.
És lassan tápszerboltot nyithatok!

Köszönjük az érdeklődéseteket!!!!!!!!!!!!

Levibaba&Adri
adrienn021

Sziasztok!

Köszönjük a szorítást. Jó volt, mert Kecsóné mondta, hogy milyen sokan drukkoltok.

Hát szörnyű volt. Aki tudja, hogy milyen annak nem kell mondani, aki meg még nwem élte át, annak azt kívánom, hogy soha ne kelljen műteni a gyerekét. Könnyeztünk, sőt inkább sírtunk rendesen Beával, amikor Lillát bevitték a műtőbe. Ő is csak annyit tudott mondani (mert addigra már elkábították félig), hogy Apuci, Anyuci...Haza.

Elég hosszú volt a műtét. Majdnem 4 órát tartott. Kint ettük addig az ideget. Utána behívtak minket is amikor ébredezett Lilla, és egyből mondta, hogy Anya,Apa. Nagyon rendesek voltak. Bevihette a babáját is, és Neki is bekötötték a kezét, az anesztesek.

Sajnos holnap még nem jöhetnek haza, de talán csütörtökön már mehetek értük. Jó lenne. ÁUtána Kecsónéékal, megyünk Tokaj mellé, Tolcsvára kikapcsolódni. Biztos élvezik majd a lurkók.

Majd holnap írok róluk még

Jó Éjt

(ja internet+ Tv) 6500 Ft. 3800 Ft fibernet+2700 ft Digi Tv.

KépKép
KépKép
sbea

Cukker,na még csak az kéne,mégegy motor.....hátul ülök, kényelmetlenebb,mint a spinning bicaj :shock: ...na sokszor nem is ülök fel, de szombaton beígért egy fagyit Soltvadkerten, hát annak nem tudtam ellenállni(közben meg majd szétfagytam)...Így nem nehéz edzésben maradni, ha ennyit gyalogolsz!! :D Én már lemondtam arról,h arra kolbászoljunk,amerre én gondolom :shock: :oops: , Hanna sohasem akar arra menni......
Szőnyegigazító banánevő nagyon édes lehet, és nem baj,h kényeztetitek! Várom már, h még jobb idő legyen, és tényleg mehessünk az Arborétumba, és találkozzunk sokan! Nem is mesélted, h lesz bicajod! Mikor??

Kazi, hát még jó, h érdekel!!! Bicajoztatok a hétvégén? Tényleg egy ilyen lányos házhoz mennek a locsolkodók Húsvétkor? :wink:

Balim, ez a vonatra szállik :lol: ,5 perce ezen röhögök :D ! Milán kivon és összead,nem mondod komolyan :shock: ??!! Eszter már most fut, hát egyértelmű, h Rád ütött :wink: :D !

Kép
seriff

Zsolti, jaj nekem, tisztára kirázott a hideg a soraidat olvasva! Remélem,h hamar elmúlik ez a rossz emlék!!! Ugye nem lesz több műtét? Hétvégére jó szórakozást,de addig még jelentkeztek ugye?! (és az ekg-t megmutattátok az anesztesnek???)

Adri, tápszerbolt? Nem azt írtad,h csomó-csomó tejed van? Gyere és mesélj és ha tudunk segítünk!

Na megyek aludni, vagy olvasni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

Ser

Na, most, hogy pár napja kitaláltuk, hogy csökkentjük a netet, belehúzok, amíg lehet. Pedig 6 körül már alig bírtam magam tartani. Tényleg, ti kávéztok? Használ?

Ser

A motor ellen most úgy tiltakoztál, mint én a foci ellen. :)
Van bicajom, csak rendbe kellene tenni. Sajna nincs rendes tárolónk, és így útban van a szomszédoknak. Valaki bosszúból rendszeresen kivágta kereket, a gyerekülés szíját is szétvágták. Most majd megcsináltatjuk, hátha nem zavar senkit. Bencével is sokat bicóztam és apa is azzal hordta Bencét télen-nyáron oviba. Autónk csak most lesz 3 éve, hogy van. Ha nagyon akartuk volna, lehetett volna hamarabb is, de sajnáltuk rá a pénzt. Inkább a lakást szépítgettük.

Bea

Örülök, hogy jól van Lilla és túl van rajta. De én szégyellem magam, mert azt hittem, hogy mandula műtét lesz. :oops:
Tudtam, hogy a kezecskéjét is kell műteni, de valamit félre néztem, vagy nem is figyeltem oda rendesen.
Kell ilyenkor valami utókezelés vagy csak beforr a seb? Hülye vagyok hozzá, bocs.

Balim

:) Helyesek a fiúk. Szerencsések a csajaink.

Adrienn

Sokféle tápit bevásároltál már? Ha van bontatlan és később nem kell, talán el tudod adni vagy cserélni a babaszobán a csevegőben.

Andi
Kép
cukkker

Bea!
Milyen műtéte volt Lillának?

Seriff
Már nincs annyi tejem, már kicsit visszafogtam a fejést, mert már kezdtem kibukni az éjjeli fejések miatt!Tápszer: hát minden tünetre van egy, Hasfájásra, hasmenésre, hogy egy kicsit nőjjön a súlya tápszer. De mondanom sem kell, mindegyik ott áll a polcon felbontva, mert Levinek nem kell a cumisüveg:D!!!!!

Ja és elfelejtettem az előbb- kicsit szétszórt vagyok és fáradt- nem tudna nekem valaki tojás és tejmentes sütireceptet?Kerestem én már a neten, de nem találtam semmit. Lehet nem jó helyen kerestem! :(

Köszi

Adri
adrienn021

Sziasztok!

Seriff, Cukker
nem tudom, hogy hogy van Lili, nincs itthon, 7-kor beszéltem anyuval, akkor épp az udvaron nézte a szomszéd csirkéit :D Nem akarom hívni őket, mert már biztosan alszik. Doki nem jelentkezett, nekem meg tiszta lelkiismeretfurdalásom van, hogy lehet, hogy rosszkor üzentem neki, vagy megharagudott, vagy nem tudom. Olyan rossz ez, hogy pont mikor igazán beteg Lili, akkor nincs, de persze száz százalékig megértem, hogy most neki otthon a helye, de annyira nem tudok másban megbízni.

Cukker,
lehet a telefonra üzemszünetet kérni. Havi 1000 a díja. De ha lemondod, bármikor kapsz újra, max. a számod más lesz.

Zsolti,
remélem minden rendben lesz pici Lillával. Pihenjetek jót hétvégén.

Balim,
Eszter milyen ab-t szedett? Lili Cedax-ot kapott, amire az van írva, hogy nem lehet kajával együtt. A gyógyszertárban azt mondták, hogy vagy rögtön ébredés után, vagy kaja után 2-3 órával kapja. A doki szerint jól felszívódik, tehát nincs annyira jelentősége a kajának. Én most rögtön ébredés után, tápi előtt adtam neki. Igaz 3 napon át mindig így, és eddig nem volt gond. Lehet, hogy meg kellene próbálni fordítva, hogy előbb egyen, és max. délelőtt valamikor beadom neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egész éjjel forgolódtam és agyaltam, de már inkább nem mondok semmit....

Köszi lányok, de nem GYopi volt aluszékony, ha ő sokat alszik, az egyenlő a katasztrófával, mert tuti h be is lázasodik és beteg lesz...

Lili
Zöld kaki nekünk anyatejes korában volt és mindig azt mondták h vagy bezabált vagy túl gyors az emésztése.

Kazi
Nekem egy icicpicit lett kemény az alja, de nem volt vészes. Isteni volt :D Kicsit megbolondítottam a tejfölt még fokhagymával...

Zsolti
Könybelábadt a szemem ahogy olvastalak :cry: Nem lehetett könnyű nektek. Kitartás, mert már a nehezén túl vagytok. Uh eszembe jutott amikor GYopi 8 hósan bent volt a kórházban és a hülye picsa orvos nem negedett be vele, csak szoptatni járhattam be. Emlékszem...hazamentünk Zsoltival az üres lakásba, egyikönk sem tudott aludni és vártuk anyu telefonját h mikor ébred és szaladtunk be hozzá.
Puszi Lillácskának és az ő anyukájának és jó kirándulást! Aztán majd kérünk képeket h a kis királylány milyen jól érezte magát 7végén :wink:

Lina
Mi is szedtünk Cedaxot. Gyopi utálta... Doktornénik mindig azt mondta h kaja előtt adjam be a gyógyszert.

Adri
Örülök h minden rendben, ill nincs minden rendben, de legalább már okasabbak vagytok :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Balim,

igen,minden rendben velem a másik forumon vagyok többett inkább.(Kmét babavárok 2007,meg van egy új az Anyatanya forum) ott is vagyok.
Janka sajnos tegnap reggelre,le betegedett a Ponginál kezdtük a napot.Valami vírus megint.Pénteken viszem vissza.Egész jól viseli.

Épitkezést lassan be fejezzük,burkolatok és parketta után kajtattam a héten meg a múlthéten.Egy vagyon,de gondolom ezt te is tudod.

Nyaralni mentek valahova?

Olvastam,utaztok valahova?Édesek a képen a gyerekeid!

Ti jól vagytok?Egészség??

Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok!
janka 2006

Erszényes
Ha olvasod még és tudsz, gyere MSN-re!
Ha netán nem tudnánk beszélni, Jó utat nektek!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

Zsolti
nagyon örülök hogy túl vagytok rajta :) öszinte leszek Én meg is könnyeztem amit irtál ... nagyon nehéz pár óra lehetett :(

adrienn
nálunk gyerekek több mindenre allergiásak, köztüka tej-tojásra is .. szerintem érdemes lekérni a www.taplalekallergia.hu ról azt a kiadványt amiben benne van, hogy amit boltben veszel miben nincs biztossa tej-tojás, nekem is van pár recim ha irsz ide emil cimet elküldöm bár jobban süti recik vannak, meg növényi tejek :)

lili
gyönyörű volt tegnap Zsófi nagyon csini a csaj :)
sajnálom, hogy úgy kellet sietnünk bár semmi különösebb célunk nem volt, de láttad Ákit ugrált a babkocsiba, hogy gyerünk már :) csak azért ültetem bele a mert már nem bírom cipelni ha még is ugy dönt hogy elfárad ... de ha egyszer kiveszem belőle a városban utána már nem bírom vissza ültetni ...

kazi
ház... kitartás mi kb 5 éve folyamatossan csináljuk a házat :? már annnyira útálom, már csak a terasz, meg az udvar van hátra, meg nekünk is a külső festés... de olyan nehezen vágunk bele állandóan kupi van hol az egyik hol a másik helyet pakoljuk ki ..... kb 2 hónapja igérik hogy jönnek a teraszt befejezni (ismerős), de még nem jött mindig mikor felhívjuk azt modja, kb 2 hét mulva jön ... :roll:

cukker
Áhhh... semmi időm nem volt nézelődni ... :( csak végig rohantunk, túl nagy volt a tömeg, a babkocsival csetlettünk-botlottunk ... :roll: de ma jön be az anyósom, mennem kell a postára csomit feladni, szerintem kicsit végignézem jobban a kirakodot.Nekem ami megütötte a szemem, és nagyon tetszett a kislányoknak való horgolt sapik, gyönyörűek, finom kis halvány szinekkel gyönyörű :) sajnálom, hoyg nincs még egy törpe, pici lányom bizti vennék neki egyett :) Adri Niki méretében nem láttam sajnos :(

seriff
szerintem olyan ügyes vagy hogy ilyen "lazán" veszed a dolgokat :) Hannácska olyan boldog kicsilány lehet :) Én nem tudok iylen lenni mindig agyon parázom magam ha nem velem vannak ... mindig az kattog bennem, vajon ettek e, vagy ettek e oylat, amit nem lenne szabad, vagy Áki éppen nem valami zsinort vág el ollóval, vagy Adri nem szalad el a mamától és üti el valmi, Én tiszta hülye vagyok ... :roll: :oops: :? :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Nem Roz,nem vagy hülye! Nekem szerencsém van, Hannánál nem kell ennyire aggódni a kaja miatt,amikor kellett ne félj én is "harcos amazon voltam,Nana szavaival élve.De már elmúlt, túl vagyunk rajta....És persze Velük s eleshet,meg esik is,meg piszkos lesz,meg meg is fázhat, de garancia nincs rá,h velem nem :wink: :D .

Cukker,én kávézom, de csak azért,mert szeretem az ízét...és azt hiszem egy rossz szokás, de az első lépéseim a kávéfőzőhöz vezetnek reggelente :oops: .... Te csak belül az Arborétumban futottál vagy fogsz futni? Ott kb hány km egy kör? Lehet, h majd csatlakoznék (hétfőn lejár a spinning bérlet és nem veszek újat).

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, Cukker, szerintem ugyanakkor találkoztam veletek az Arborétumban. Akkor még a régi volt. Hosszú, rövid, nézőpont kérdése.

Cukker, én kávézom, de csak sok-sok tejjel. Én az illatát szeretem :) 1-2 adagot kb.5-6 részletben iszom meg egy nap.

Zsolti, én is megkönnyeztem az írások. Kívánom, hogy gyoran túl legyetek ezen az időszakon. Milyen utókezelés lesz?
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Balim, Ausztriába motorral? (vonattal :) )Mikor mentek?
Flóra is nagyon sokat foglalkozik a számokkal. Házszámokat, telefonszámokat olvassa. Amin megdöbbentem, hogy elkezdett kettesével számolni.
Usziba hogy jártok a gyerekekkel? Szervezett úszótanfolyamra?

Seriff, kolbászolós bácsi :lol:
P.S. utcán pénteken van árucsere, akkor érdemes menni.

Cukker, vandál szomszéd :cry:

Kazi, sztem is nehéz színt választani egy tenyérnyi mintáról. De biztos jó lesz.

Roz, megszoktátok már az új ülőgarnitúrát? Vagy már meg sincs?

Lili, igyekszem összekapni magam délutánra. Főleg éjszaka jön rám, de van egy kis kimaradt Rhinathiol, az gyorsan elmulasztja a köhögést.

Nana, Dani élvezi az edzéseket?

pillle

Seriff, van jelentősége, hogy mekkora gyereket és hányszor szoptatok gyógyszerszedés szempontjából? Azért is hagyom ki ált. az orvost, mert nem ír gyógyszert, hiszen szoptatok. De most már azért nagyobb Orsi, meg csak éjjel cicizik.

pillle

Sziasztok!

Zsolti
szerencsére túl vagytok,kívánok mielöbbi gyors felépülést,a szívem majd megszakadt ahogy olvastam.Egy kis kitartás még!

Ser
van hinta,4 jött,már ki is van téve,most hívott Endre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
nem is írtam,láttam Hannát tegnap meló közben,egy idös hölgyel láttam,pápáztam neki,de nem ismer,de jól esett hogy ismerem.

Lina
molyen volt a színház?Mit néztetek?

Adrienn
remélem gyarapodni fog most már,hátha csak ez volt a baj.Valaki kérdezte már,mennyi idös Levi?

Nem érek oda teára,apának bent kell lennie 7-ig,Húsvét elötti mizéri.Holnap is.Borzasztó.Pedig mennék,sajna ez van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?