Új privát üzeneted érkezett!

Jó a kép. :D Egyébként én tudom, hogy fogok kinézni.... :D
Az erszényben, aimt vettem, abban fog a tesó feküdni, és aludni, Zsófi meg a másik kezemben. :D Ajjaj, hogy is lesz. :) :roll:
birolili

Lili, igazad van, ha a közelben lakik a választottad, akkor tényleg jó, ha Lili a megszokott környezetében van, amíg nem lehetsz vele. De ne izgulj most ilyesmin, ketteske érkezéséig, még nagyon sok idő van.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Tudom, tudom, sok idő van.... :roll: csak agyalok állandóan. :D

Cukker, még Neked akartam írni: nem arról az egy szál nyanvadt pogácsáról van szó, hanem hogy nem kérdeznek meg. Ki az anyja? Csak egy kérdés lenne.....bezzeg miután kapott már, és követelte, odajött anyós megkérdezni. Na most olyankor mit mondjon az ember? :evil:
birolili

Sziasztok!

Huha, mar megint rengeteget irtatok! :D

Lina, jo hir, hogy nincs Lilinek laza! Maradjon is igy! Hogy van?

Nana, csuda edes Boti a teli vigyor szajaval! :D Szupermenes kep meg fantasztikus! :wink:

Pille :lol: ezt vegyuk fenyegetesenek? :wink: Hat biztos nem lesz mindig egyszeru, de ha ilyen csuda helyes lanyaim lesznek, mint neked, akkor nem banom!

Thymi, jok lettek a talis kepek. :) Tudom milyen nehez egyszerre tobb gyerkocot fenykepezni, hogy meg latszodjanak is. :wink:

Erszenyke, bocs, hogy nem jelentkeztem a mult heten, jo surure sikerult, gdndolom most meg neked suru a het, meg utaztok is. Utana osszehozunk egy talit, jot? :wink: Hu de jo lesz nektek Amszterdamban!

Ki is tette be a kenyerben sult sonkat :P nyammmm! :) En mar le sem irom a reciket, igy is hamarosan balna leszek. :roll:

Ha minden igaz, mi delutan kimegyunk az Arboretumba. Van kedve jonni meg valakinek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, egyebkent lehet hogy csak egy het van kozottunk, mert uh alapjan meg fiatalabb terhesseget mondott a doki. Nov. 17. lenne ugy a celido. Egyelore marad ez a szalag, kesobbi uh utan majd modositom.

Kata nem alszik. :(
Fel kilenckor keltunk, ilyenkor nem lehet letenni ketto elott, de kettokor meg mar nem akarom, mert akkor csak tizkor aludna el este. :? Viszont annyira zavar, hogy napkozben nem alszik, szuksege lenne meg ra. :roll: De abba meg en halok bele, ha nem alszik el nyolckor... :oops: Apaval igy is alig van idonk egymasra. :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Roz!

Milyenek lennének a torták,ha igazán lenne időd?Forognának,zenélnének? :lol: :lol: :lol: Már így is mehetnél szinte cukrász kiállításra velük.hajnali 2-3-ig?S utána kelsz a gyerekekhez?Folyamatosan padlót veri az állam,mikor olvaslak.Én meg reggelente csukott szemmel megyek a konyhába a kávéért. :lol:

Timcike!

Azt hittem valami baj van,csak haza mentek,akkor jó.
Nektek is Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Anyóstéma!
Én könnyen vagyok vele,hogy etetné-e Őket,mert azt sem tudja,hogy vannak unokái :lol: :lol: :lol: De én sem bíznám rá senkire Őket,csak apára.Mondjuk rá is nagy ritkán,néha elmegyek valahová,csörög a telefon,hogy hol van a Noéminek a ruhája,Donátnak a cipője,stb.Na akkor elmondom Neki,hogy nézzen szét a lakásban,kizárásos alapon keresse meg a ruhát(nehéz felismerni egy baba ruhával teli szekrényt :lol: )nézze rá Donát lábára a cipőt,amelyik passzol,azaz Övé :lol: :lol: :lol: Ilyenkor csak annyit mond,hogy jól van,na,a szoba közepén áll,s nem tudja merre induljon :lol:
De azért imádom ám!
Vendég

Nana,
neked semmitől nem kell félnedn, ha két ilyen helyes superman vigyázz rád!!!!!!!

Lili,
Amit mondtam már, nekem az volt a nehéz, hogy a "karmaim" közül kiengedjem Ádámot. Azt hittem, hogy csak én tudom ellátni őket (na meg persze apa), és néha rosszul is esik, hogy már is meg tudja ezt csinálni. (hát én már csak ilyen vagyok) Igaz csak anyura merem bízni, és csak nappal. Nem volt rá szügségem addig amíg Petrus meg nem született, így nem is engedtem. Most már inkább az előnyeit nézem.
Ádám viszont nagyon apás lett. Csak apa, apa apa......, de mit csodálkozom, ha az apja fürdeti (vagyis az még közös petrussal), de utánna ő öltözteti, altatja és ha ébred éjszaka akkor apa megy.

Dóra,
Sajna nálunk is ez van, Ádám nem alszik délután (igaz ő már 3 éves), viszont este 1/2 9-kor elalszik. Ez viszont nagyon jó! Ha mégis alszik délután akkor minimum 2 órát és alig lehet felébreszteni, este viszont annyival később alszik el, és persze apának ott kell mellette ülni. Azéet pihi van délután mert 1-től 3-ig ágyban van, de csak játszik, és nem alszik el.

Internet: Itt Katonatelepen nincs kábel, így a T-Com-os telefon vonalon keresztül van nekünk. Akár már 3600 Ft-ért van korlátlan internet, a telefonnál pedig van olyan csomag ahol nincs előfizetés csak olyan mint egy kártyás telefon annyit beszélhet amennyi Ft-od van még. (igaz a percdíj nem épp a leg kedvezőbb). Szerintem ez sem egy rossz kombináció (persze, ha van telefonvonal).

Kép

Kép
nyhk

Roz,
Persze hogy megyunk annal is inkabb mivel a Kalpka u-n mar ekkor kiadjak a jelentkezesi lapokat, ami allitolag meg aznap el is fogy :cry: :roll: Ugyhogy ha nem mez nem is tudsz oda jelentkezni.
mvirag

Geli,
A közeletekben van egy maganovi a Mikszath krt.n Te ismered hogy milyen? Valaki hallott rola valamit? Azert felkeszulok arra is, hogy ha nem veszik fel oket bolcsibe, akkor lehet hogy maganovi lesz a vege..

Lili,
Latom mar mindenre felkeszulsz gondolatban :lol: :lol: Zsofi meg sokat fog valtozni es okosodni, mire megszuletik Pocakkoma :lol: Nem lesz semmi gond. Zsofi egyebkent is olyan nyugodt baba.
mvirag

Valaki! Séta a főtéren késő délután? Ha ott van valaki nyugodtan szólítsón le!!! :)

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
Mi biztos fogunk arra csaszkalni, majd leszolitlak :lol: :lol:
mvirag

hajny: bocsi, bocsi h nem hívtalak.... :oops: :roll: , Jana bealudt, esélyem se volt menni sehova... :roll: :( , de legalább addig a közelben felvarrattam a naci szárát egy varrónővel! :wink: :D
Vettél kabátot??

thymi: persze holnap taliban benne vagyunk! :wink: :lol: , majd csörögj ha boltközelben vagytok! Gyertek el majd hozzánk is! :wink: :D Mi már az utazásig csak itthon leszünk... :roll:

Timci: olvastam az üzit, örülök!!! Akkor most mikor is mentek haza?? :roll: :lol:

Dóra: ha hazajöttünk majd tényleg jó lenne a tali! :wink: :D És úgyis oda akarom adni majd amit kértél! :wink: :lol:
Szerintem csak akkor aludna napközben Katika ha korábban kelne... :wink: , nekem Jana mostanában pont a fordítottja, este 8tól reggel 6-ig alszik, akkor dumál, játszik, én olyan 7-8 között mikor hogy megyek be érte, és du. 1 körül akkorát alszik, tegnap vagy 4 órát :shock: :shock: :roll: :roll: , na nekem meg az kéne h reggel szépen csendben aludjon legalább 7-fél8-ig és csak utána sikítotzzon... :roll: :lol: :lol:

Lilike: ügyesen meg fogod oldani a második babával is a dolgokat, amúgy meg sztem ilyenkor jön el az ideje annak h az apukák is jobban kivegyék a részüket a gyerekek gondozásában! :wink: :)
Anyóson ne idegesitsd magad! Van egy rossz hírem, változni már nem fog....ez tuti sztem. :?

KépKép

KépKép
erszényes

Eszényke, szerencsére nálunk apa bőven kiveszi a részét. Nagyon ügyes. :) Hétvégén szinte csak ő van Zsófival. Ilyenkor le sem lehet apáról szedni Zsófit. és szerencsére egyre többet tud itthon lenni. Úgyhogy jó lesz.

Köszi a bíztatást. :)

Dóra, nekem nov. 20 az időpont. :D Lehet, hogy egyszerre szülünk? Kinél voltál? Tankónál?
birolili

Készül a kenyérlángos....

Virág
Mikszáth körúton van magánovi?

Lili
Az eleje csupa aggódás, de mire megszületik, minden elrendeződik :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana

A kisfiút Zsombornak hívják, egy sarki lakásban laknak. Szerintem rá hasonlít Boti.

Lili

Nehéz kérdés ez az anyós dolog. Én sem bírok vele és be is sértődik, ha szólok vmiért. Szerintem ilyen esetben a férjeknek kellene elintézni a dolgot, mert ő bátrabban odaszólhat. A meny nem. Abból csak sértődés lenne. Sajnos sokszor az én férjem is túlzottnak találja időnként a problémám.
És szerintem is már korábban szoktasd vkihez Zsófit, ne a kórházi benlét legyen az első alkalom. De ezt biztos te is így gondoltad.

Timcike

A lényeg pont az, hogy ide bárki írogathat, elmondhatja búját-baját, gondoltaiat. Sokféleképpen értelmezhetjük. És ezzel nincs is probléma, csak engedtesék meg mindenkinek az a szabadság, hogy annak írunk, akinek kedvünk van, és azt olvassuk el, amihez kedvünk van vagy időnk. És pont, be is fejeztem.

Ser

Nem tán turiztál? :) Én Bencusért loholtam a Rákócziba.

Erszényes

Jó utat kívánok nektek, ha addig nem írnék. És ne feledkezz meg légyszíves a gyémántokról! :)

Donoé

Ha nem mondtad volna, hogy ki vagy, soha nem jöttem volna rá. Bennem még mindig az a hebrencs, pasizós, bulizós csaj él. Itt pedig egy érett, gondoskodó 3 gyerekes anyukáról olvashatok.

Pille

Kétgyerekes anyuka. :) Nekünk is van egy hasonló kép.

Andi
Kép
cukkker

Nyhk

Nagyon korrekt az internetetek. És van időkorlátozás, hogy mennyi idő alatt kell lebeszélned a megadott pénzt? Úgy, mint pl a mobilnál 365 nap.

Andi
Kép
cukkker

Cukker,

A telefonos internet-ek közül a legtöbb 5000 Ft alatt van. Anyunak nem rég kötöttük meg és 3600 Ft, plusz még modemet is adtak. Persze ehhez kell T-com-os vonal (viszont ezzel kapcsolatban annyi újdonság van, vagy lesz, hogy nem kell majd előfizetés ahhoz, hogy te telefonos internetet használj ezt meg kell nézni hogy felétek létezik-e már a GTS data net-en yo-neked csomagok között)), de közben van egy olyan csomag a T-Com-nál, Kontroll-kártya, ami 2500 Ft a legkisebb és 30nap alatt kell lebeszélni (sajna ez elég rövid idő), viszont azt nem tudom, hogyha lebeszélted és hónapokig nem töltöd fel akkor mi van. Anyunak most ezt nézegetjük, mert mostmár Skype-on tudunk beszélni, így nem is annyira lényeges neki a telefon, csak elérhetőségnek jó. Egyébként nekünk felezőnk van. az is jó, főleg a percdíjak. De persze közben a T-Com-nak van egy internetes telefonálási lehetősége is Klip neve, jó percdíjakkal. SZóval ember legyen a talpán aki ki tudja választani a neki legmegfelelőbbet, de van egy csomó lehetőség, az biztos :) .

Bocsi mindenkitől ez nem reklám akar lenni!!! :D

Kép

Kép
nyhk

Cukker
Csak nem a kedvenc Zsomboromról van szó???? :D
Hány éves?

Nyhk
Köszi. :) Igen teljes biztonságban vagyok. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Na,jól leragadtam a Rettegés foka előtt,néztétek?Azért sajnáltam őket,elég durva feladatok voltak :shock: :shock: .

Cukker sajnálom a férjed munkahelyét,én is mindig aggódom,mert míg ugye én babázok,addig a férjem fizuja amiből jóformán megélünk.Nálunk 5500 a net díja és a Pr-nél vagyunk.

Bea én is gondoltam rátok,minden oké?

Kati te meg még mindig tartozol ám Petrus és Ádám képeivel :wink: !

Nana annyira édes Boti,megint csak a kiskópé szó jut róla eszembe,hát nagy zsivány lesz vagy már most is az?(Persze Dani is nagyon drága).

Lina nyammm,és Lili meg :D .

Hajny nagyon tetszik Anna reggelizős képe is:lol: .Ma nem láthattalak titeket 6 körül kismotorozni?

Pille hááát igen,ez a kép azért sok mindent sejtet a kétgyermekes jövőről :lol:,de mindig nézem,hogy a lányok milyen szépek.

Kattic akkor jó,ha úgy is jó nektek :) .De mi is várunk ám titeket!Nándival jártok mostanában úszni?Be a városba nem szoktatok jönni,mert akkor valahol bent is összefuthatnánk.

Ma voltunk kint Dóriékkal az Arborétumba,nagyon szuper volt,de mással nem találkoztunk,kár,hogy nem jöttetek.Lencike nagyon élvezte a homokozást (egyébként a hinta a favorit),talán túlságosan is,mivel marokszám tömte volna a szájába a homokot :lol: ,aztán persze teljes volt a felháborodás,amiért anya ezt nem díjazta...

Dóri érezzétek jól magatokat holnap :D !

Teázás akkor lesz szerdán?Szeretnék én is menni,de akkor apának mindenképpen mondom,hogy úgy érjen haza.

Na,mivel már más ilyenkor úgysincs itt,én is lépek aludni,jó éjszakát mindenkinek.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől hogy el vagyok veszve!

Beával beszéltem délután , és holnap reggel mütik Lillácskát.
Ha tudok valamit jövök, hozom a hireket.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Nem hiszem el, hogy elszállt a hsz-em. :twisted: :twisted: :twisted:

Még egyszer, több adagban elküldve.

Itt vagyunk végre egészségesen. Csütörtöktől vidéken voltunk, mert az apósomat megműtötték Félegyházán, oda vittük az anyósomat naponta, aki közben egy jó kis húgyuti fertőzést szedett össze, de amikor éppen otthon volt, sem nagyon tudtuk ágyba dugni. Ha ő nem volt, akkor rohanatm anyuhoz, aki rosszul viseli, hogy lenyugdíjazták. Szóval van minden nálunk.

Csajok, láttam, hogy a bölcsi a téma. Az egyik kolleganőm jönne vissza dolgozni, és bölcsit keres a fiának, aki márc-ban lett 2 éves. Tudtok vmit a Mátis K. utcairól és a Rákóczi mellett lévőről (Reile G. mögött)? Előre is köszi.

Na, kezdem újra, sokat olvastam és már sokat is írtam, mire oda lett minden.

Roz,

Sokszor nem eladó-típusú emberek mennek eladónak. Kínaiakban tényleg szerencsétlen a helyzet.
Adri szemüvege :(
Édesek a képek, mesélős Adri nagyon drága. Elaludt a mesétől Áki? :wink
Lehet egy kérésem és kérdésem: mi is annak a habanak a neve, amivel a tejszínhabot helyettesíted? Küldenél nekem egy tejmentes tök egyszerű torta recit, hétévégén szülinap és szeretném, ha Gergő is ehetne belőle. Előre is 1000 hála.

Nana,

Köszi, jól vagyunk.
Szerintem nem gáz, hogy 1es tápszert eszik, Gergőnél is próbálták a Pepti2st, de nem jött be, maradt a Pregomin. Sajnálom a rosszkedvű Botit, de a képek egyzserűen szuperek, nekünk is van tükör puszilós, de a supermenes, az nem semmi. ké komoly férfi, nagyon cuki, ahogy ott áll Boti. Ezekért a pillanatokért érdemes élni. :)

Thymi,

Jól látom, mindig te vagy a fotós? Édes a fehér rucis kép, de elfelejtettél szarvacskákat rajzolni, nem? Így csak az angyalt látjuk. :wink:
Fogakhoz gratula.

Cukker,

Adrinak gratula a járáshoz. Tényleg szaladhatsz nemsokára. Akkor szükség van már a cipellőre, ugye jól emlékszem vettél már egyet?
Ha van focizós Adris kép, tegyél fel, jó???
Sajnálom a férjed munkahelyét. Hátha ezután vmi jó jön.

geli08

Virág,

Jó, hogy nem lett komolyabb a baj Pankánál.
A magánovi a Mikszáth krt felőlünk lévő végén van, holnap majd megkérdezem a barátnőmet mit tud róla, annyit hallottam, hogy egy pszichológusé.
szoktatok a Gyenes térre menni játszani? Nálunk most a csúszda a nagy szám.

Lina,

A másikban elfelejtettem írni a Normaflore-t, adsz Lilinek? Mi a kórházban is kaptunk meg itthon is kellett, mert elég erősek az ab-k. Lili rajzolós képe nagyon tetszik. És persze a sonkás kenyér sem, semmi, jól megéheztem itt az éjszaka közepén.

Erszényes,

Jana csuda helyes a képeken. Jó utat Nektek!

Dóra,

Tök jó, hogy minden rendben. BElépő még most sem volt az újságban. Gondolom a májusiba teszik bele.

Pille,

Flóra nem semmi csajszi volt már 3 évesen. Bélmargómama nekem is nagyon tetszett. Öntudatos hölgyike, nagyon helyes. A kép is helyes. Remélem azért sok az ilyen pillanat 2 gyerekkel is.

Donoé,

Hangár :twisted: :twisted: :twisted: Jól tetted.
Férj, aki semmit nem talál?! Az enyém pelenkázni nem szokott, amikor tavaly érettségiztettem, akkor kellett eddig először és utoljára kakis pelussal dolgoznia, ő beöltözött hozzá. Gumikesztyű, melós póló és maszk. :lol: :lol: :lol: J :lol: , telefonos segítséget is kért, hova kell kenni, melyik a pelus eleje?

Timci,

jó utat Nektek! Meggyógyultunk, remélem így marad, mire megjöttök is.

Lili,

Természetes az ingrlékenység, dolgoznak a már emlegetett hormonok. Úgy látszik az anyós viccek előbb-utóbb csak igazak lesznek. (Bocsi attól, akinek szuper anyósa van). Ügyesek vagytok a szopival. Gergő azóta nevezi nevén a dolgokat, mármint cici, mióta nem szopizik, addig hamma volt. :)

Ser,

mi a Fibernetnél 10 körül fizetünk tv+net.

Hajny,

Szuper a kajcsis kép, az ajándékbontós is aranyos, de nálam a csirkecombos viszi a pálmát. Szerdán, ha apa szabad, én is megyek, majd holnap derül ki.

Bea,

Szorítunk, hogy minden rendben menjen.

Kecsóné,

Köszünjük az infókat Beáékról.

Bocs a hibákért, de már nem látok!

Szép napot!

geli08

Roz,

Még vmi, én is teljesen átéeltem egy reggeli indulásod és haza felé utat. Még mindig csodállak. Komoly.

Lili,

Én is gondolkoztam, hogy mi lesz, ha szülök és kórházban leszek, mert Gergő is nagyon-nagyon anyás. Ő nem alszik el az apjával. Látod, én is agyalok, pedig még nálunk nem is aktuális a téma, sajnos.

Most már tényleg húzok aludni, remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, bocsi. :oops:

geli08

Sziasztok!

Bocsi,tegnap nem tudtam visszajönnimár.

Dettus
igen,mimototroztunk 6 körül hazafelé,uncsitesóméknál voltunk,egész nap csavisztam szinte.Szerdán itthon lesz velem Anna,csavizolvelünk,akkor hívlak.

Cuki
ma hívom Katát és megbeszéljük a fibernetet ha gondolod.

Lina
elég guszti lett a kenyér,nem sajnáltátok a sonkát.Lili kóstolta?
Jobban van már a nagylány?

Kazi
ti is jól vagytok?Remélem.Pénteken délelött lehet kiugrunk Annával,ha nem baj.Lehet?

Virág
te jössz teázni szerdán?

Sokan leszünk igaz?Aki tud jöjjön el,jó hely ám.

Erszényes
nem mentem kabátot venni,mert nekiálltam fözni,közben jött uncsitesóm,majd csavisztunk,Annáért mentem,játszótereztünk,aztán este haza.Majd talán ma,de ma meg megyek dolgozni,elötte nagy bevásárlást csinálok,amit apa fog hazahozni délután.Egyedül vásárolni jó,nem szól bele a családtag mit is vegyek.

Bea
gondolunk rád sokat,nem is,inkább a kislányodra többet.Minden jó lesz,várunk vissza.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lillacskanak szoritunk ezerrel, hogy minden rendben legyen!!!

Dettus, hosszu volt az ut hazaig? Hogy birta Lencus?

Lili, igen, Tankonal.

Donoe, az en parom is ilyen onallotlan tud lenni idonkent. Sokszor meg a sajat ruhait is rajtam keresi. :wink:

Mikszáth krt-i maganovi: Cserto Aranka pszichologus maganovija, fosulin volt tanarom. Szerintem jo ovoda lehet, tuti, hogy jo szakemberekkel dolgozik. Es ugy hallottam, hogy harmincparezer havonta - anyunak mondtak a fodraszatban, szoval 100%-ra ne vegyetek. :oops: :wink:

Na mi el mulatni, majd este jovok!
Szep napot mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok :)

Kecsoné
Köszönjük az infót nagyon várjuk az ujabbakat és pusziljuk beáékat :) 4.-én megyünk :)

dettus
Én is néztem az este ezt a műsort Én azt hiszem nem csinálnám meg egyiket sem ... az a kukacos gusztustalan volt végül nem láttam annyira valki megcsinálta azta feladatot ?

donoé
:D na igen :D zenélnének forognának :D egyébként nem csak jobban elsímítanám jobban disziteném... nem is tudom ...

cukker
szerintem úgy is kell főzőm,nem fog hiányozni ... :) 7végén a tesóméknál voltunk nekik semmi olyan nem volt otthon amit gyerköcök ehettek volna jöttünk hazafelé és niki már kiabált előre anya nyomjad a gáz mert olyan éhes vagyok :D meg mikro haza jön/jött az oviból mindig megkérdezi/megkérdezte, hogy mi mit ebédeltünk és h ogy maradt e meg hogy kaphat e mert Ő olyan éhes

geli
irj egy emil cimet és bemásolom neked egy párat :)

Tegnap nem tudom mi volt a gyerekeimmel .... :( :? :evil: :roll: :oops: olyan rosszak voltak .... míg kimetem egy pár virágot átülteteni olyan kupit csináltak a szobájukba apro feclikre volt vága a papir minden könyvet leszedtek ... és még sorolhatnám .. És még sehoyg sem állok a húsvéti takarítással el sem kezdtem ... nem beszélve majd vendég seregről és a nekik való főzésről sütésről már előre úúútálom úgy elmenekülnék ezelőla húsvét elől ... de a csajok meg úúúgy várják .....

Kép

Kép

Kép
roz23

Mielőtt végigolvasnék: Cukker szerintem nagyon csini vagy!

Kép
seriff

:cry: :cry: :cry:
Nem tudok menni holnap teázni. Totál elfelejtettem h a barátnőm programot szervezett. Ne haragudjatok :wink:
Hetényi napok vannak és a művházban a tanárok előadják a 4szögletű kerekerdőt. Gyopira leszek kíváncsi h bírni fogja-e, meg h hogy fog reagálni a jelmezekre...

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni, megkérdezed majd nekem a hintát?Fámvázas, 3-as, és 24ezer volt az újságban. Nem kaptunk a Metróban.

Lili, én nem félek otthagyni sem Anyukáméknál(sajna ez a ritkább,mert Ők Szolnokon laknak),és Anyósnál sem Hannát. Ahogy Pille is írta 100% figyelmet kap,és ha szép nyugodtan megbeszéled, h mit ehet és mit nem,akkor előbb-utóbb betartják, nem rögtön,mert az Ő idejükben másként volt...,stb, de Te is tudod, h attól, ha 1-2 nap össze-vissza eszik,vagy nem azt amit Te adnál,attól semmi baja nem lesz Zsófinak. És a gyerekek nagyon okosak, tudják ám, h mit hol lehet :wink: , ne akadj ki ilyeneken,mert csakis magadnak ártasz vele! :wink: És hogy hol lesz,ki vigyáz Rá egy félév múlva? Az még olyan nagyon messze van! Ne félj elengedni Őt!

Nana, de igen ottvoltunk,miért nem szólítottál le? Remélem nem mentem el meletted :oops: ,! Turi 6-ig van nyitva.

Cukker, nem azt hiszem ma nézek be a turiba. Egyébként igazad van!

Kép
seriff

Lili,persze a nappalról beszéltem, eddig éjjel csak egyszer aludt Anyósnál (mert én buliztam), akkor kicsit féltem vagyis izgultam, de sztem feleslegesen,mert ha egy éjjel nem alszik jól,attól sem lesz semmi baja, majd a következőn vagy azután..na szóval visszarázódik előbb-utóbb. Igazából sztem rugalmasan érdemes kezelni mindent. :wink:

Kép
seriff

Jaj! Sziasztok!!!
meg sem tudom mondani, mikor voltam itt utoljára!azt hiszem kb a 340 oldal táján.
Nagy gondok vannak azért nem jelentkeztem. Levi evészetével. Több mint 4 hete nem hízott semmit, kórházat is megjártuk, orvostól orvosig, de semmi, de talán most rájöttünk a problémára. Persze magánúton, sajna ilyen ez az egészségügy. Az a legbosszantóbb, hogy egy ilyen csöppség nem tudja elmondani mi a baja, én meg hiába is jártattam a számat a kórházban, hogy vizsgálják ki, de nem tettek semmit.

De jó hír, hogy jókedélyű, mosolygós baba és mostmár hasról átfordul a hátára!!!

még1x ne hari, mostmár próbálom nyomon követni az eseményeket!

ui:de jó ez a jóidő

Adri
adrienn021

Sziasztok!

Roz, a múlkor lemaradt. Édes az Adri alvós kép! Bár nekem úgy tűnik nem alszik, csak úgy tesz. Persze lehet, hogy tévedek.

Seriff, nagyon egyet értek azzal, hogy a gyerek pontosan tudja, hol mit tehet meg. Flóra Margó mamánál ágyba kapja a reggelit. :shock: Itthon is próbálkozott párszor, de már eszébe sem jut. Meg ezer dolgot lehetne még sorolni. :)

Lili, tényleg nem dől össze világ, ha néha valaki áthágja az általad felállított szabályokat.
Hogy érzed magad? Ha meglesz a mászóka dobsz egy képet?

Geli, hogy te milyen lelkiismeretes vagy. Mindenkinek válaszolsz. :) De mikor is alszol? :roll:

Kazi, Janka merre vagytok?

Adrienn, megtudhatjuk mi volt a gond? Az a lényeg, hogy jól van Levi!Mennyi idős is?

pillle

Köszi a reagálásokat a csajos fotóra. Nagyon nehéz volt ám a fotót elkészíteni. Nem szoktak ilyenek lenni a lányok :D :wink:

pillle

Adri
Pont pénteken mondtm erszényesnek h jól el vagy tűnve....Akkor most már minden oké? Mi volt a gond????

Kép
Kép
Kép
thymi

Jó reggelt! :)

Először is, én is csak gyorsan... :)
Seriff
Az autóból láttalak benneteket, amikor jöttünk haza.
Amikor mi a játszón játszottunk :D akkor még nem voltatok ott. Tuti!, mert nagyon figyeltem. :)
Aztán mi elmentünk sétálni mindenfelé

Turizni én is mennék! :lol: tegnap voltam én is, amíg Danus edzésen volt, de amit keresek azt nem kapok. :(

A kis bulizós!!! :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nana, hát úgy nem szabad menni,hogy keresel vmit direkt, mert az bizti, h nincs :wink: :lol: ! Én is úgy sasoltam az Arborétumban, de csak azokat ismertem,akikkel hintáztunk, ill. nem látok messzire :oops: .... Képzeld elbicajoztunk az unokatesódék utcájába, és nincs is neve, egyik házon vagy kerítésen sem láttam utcatáblát :shock: ! Van ott az a "francia" ház, attól merrefelé laknak?

Pille, ezt felejtettem el reggel, mikor lett ilyen rövid a hajad????

Adrienn, mi volt a baj? Kiderült?

Kép
seriff

SEriff
Franciaház... nem tudom melyikre gondolsz :roll:(vagyis csak sejtem) , de olyan házak vannak arrafelé... :shock:
Megkérdeztem már tőle az utcanevet, de persze már el is felejtettem. :oops: :D
A "park" oldalában laknak. A parktól számítva a 2. ház. Ikerház, semmi extra, tök egyszerű. (na persze ez relatív )

Adrienn
Tényleg mi volt a baj? d eaz nagyon jó (a rosszban :( ) hogy manót nem viselte meg, akármi is volt. :) hisz írod hogy mosolygós, vidám baba. :)

Dettus, Pille és Mindenki aki írta :)
Teljesen igazatok van. :) Boti óriási Kópé!!! :D Sokkal nagyobb csibész mint Danus volt. Kis gazfickó, nagyon akaratos és kis "veszekedős". :D Szegény Danit állandóan püföli.

Irtó édes, zabálnivaló rosszcsont - már annyiszor hallotta hogy NEM és látta a fejrázásom :), hogy mielőtt elkezdi kaparni a virágföldet, néz rám és "nemlegesen" rázza fejét :lol: - és semmi gond vele, ha nem beteg és nem fáj semmilye. Ez viszont ugye nagyon ritkán adatik meg. :cry: :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana,az a nagy, meg olyan-olyan franciás.... :oops:

Kép
seriff

sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok!!! :D
olvasni szoktam,de reagálni mostanában nemigazán tudok,mert a lányok folyton nyúznak :oops: Lari extra hisztis :? tegnap kibújt a 6. foga,de nem javult a helyzet! :(
Láza,hőemelkedése nincsen szombat óta.Voltunk tegnap dokinál,tiszta a tüdeje,torka sem piros. Orra folyik,köhög(naponta kb.5*)A dokinő AB-t írt fel!!!!Ez a nő :shock: Mire fel????
Az előttünk lévő kislánynak a fülem hallatára adott AB-t ,valami vírusra(múlthéten hagyta abba az előző AB-t a tüdőgyuszijára).Szóval kiváltottam a köptetőt,meg a cseppeket az AB-recit eltettem(ha mégis szükség lenne rá).

Ráadáásul festik a házunkat,úgyhogy igencsak el vagyok havazva.

A képek mind-mind csuda aranyosak :lol: !!!

Ser:
3-mas hinta???????Még 2lurkót szeretnétek? :lol:
Nekünk most lett kész egy 2-es(még nem láttam),ismerős csinálta,kíváncsi leszek rá(meg az árára is) :roll:

Lili:
Én is ugyan így voltam a kórházzal ,altatással anno,aztán mint derült égből a villámcsapás a szülés előtt 2héttel be kellett feküdnöm!!!!Előtte való nap tudtam meg.
Nem volt más megoldás:jött az anyósom(én sem voltam a nevelési elveitől elájulva).
Nagyon nehezen telt el az idő bent!Minden nap jöttek apával látogatni-mindig a bőgés határán voltam,olyan kis szerencsétlennek láttam őket akkor,el voltak anyátlanodva(a szó-szoros értelmében :roll: ).
Végül nagyon jól kijöttek anyósommal,tudta kezelni.Ment az altatás,etetés minden.Boldogultak nélkülem is(nem gondoltam volna).
Szóval akárhogy is lessz,menni fog.Zsófi is kiegyensúlyozott gyerek,nem lesz gond vele :wink:
kazi

Nana

Zsombi 5 éves lehet, középsős. Van egy iskolás bátyja.
Adri is pont ilyen. Megy a konnektorhoz, és már püföli, hogy dá-dá. Tudja, hogy nem szabad, de mégis próbálkozik. Még jó, hogy így jelez. Azért van dugóvédő, de még így sem engedem oda.

Dettus

Ha kész lesz a bicajom, én sűrűn fogok menni az Arborétumba Adrival. Majd megbeszélhetjük kb-ra az időpontot. Nekem inkább a délelőtt lesz jó úgy 10 és 12 között.

Ser

Jaj, köszi, aranyos vagy. Hanna hogy van? Régen hallottunk felőle.

Geli

Nem is tudom már, hogy te kérdezted -e, de a Lánchíd utcai bölibe májusban lesz beíratkozás. Nagyon figyelem én is, mert már reggel elfogynak majd a helyek.

Adrienn

Örülök, hogy újra írtál és gratula a forgáshoz!

Roz

"Anya nyomd a gázt!"-ez nagyon jó! :) Most újra rástartoltam én is a főzésre. Olyan értelemben, hogy olyat együnk mi is, amit Adri is tud. Sok főzeléket. Férjemnek is jó lesz. Magas lett a koleszterinszintje is a cukor mellé.

Hajni

Oké, majd megdumáljuk az internetet. Ragyog a lakás mi? :)

Nyhk

Igen, jól hangzik, amiket írtál. De mondta a férjem, hogy messze van a T kábel a számítógéptől, és nem akarja összefúrni a lakást. Meg az előszobán kellene keresztül vezetni a kábelt, csúnya lenne.
Anyukád milyen vagány, hogy tud netezni. Anyuról és anyósomról el sem tudnám képzelni.

Annyira élvezem, hogy most már sokat sétálunk Adrival. Igaz, még csak kézen fogva, de olyan büszke vagyok rá. Azóta milyen piszkosak a ruhák. :)

Andi
Kép
cukkker

Lili

Még neked akartam írni.
Én rá merem bízni Adrit anyura és anyósomra is. Vigyáznak Adrira, és biztonságban van, nem éhezik. Alvás az már nem igazán megy nélkülem. Inkább csak azon aggódok, hogy mi van Adrikával, jól érzi -e magát, nem hiányzok -e neki nagyon. Vasárnap sokat volt anyunál, de akkor meg az volt a jó, hogy ott volt Bettike is(uncsitesó, két éves) és sokat játszottak, hancúroztak. Asszem ez nálunk így tök jó lesz. Ellesznek a csajok együtt. Ráadásul már van egy csomó játék anyunál. Bettina nagyon sokat van anyunál, mert a szülők még hétvégén is dolgoznak.

Apósoméknál már nem merném hagyni. Idősebbek, parasztosabb felfogással. Sok az állat meg a veszélyforrás. Régen Bence ott töltött pár napot és úgy elkószált hátul a kertben és átment a szomszédba, hogy észre sem vették. Hátul nincs kerítés, így tudott átmenni a szomszédba. Ot tpedig kutyák vannak kikötve. Még jó, h nem ment beléjük. És a kert végében meg van egy nádas is. :roll: :( Szerencsére nem lett baj.
Vannak az öregeknek dolgaik. Már nem mindennel törődök. Múltkor a pót anyósom süti evés után (csupa krém maradt a szája) elkezdte puszilgatni Adrit és a kezét. Gondolhatjátok. :lol:

Kazi

Biztos nagyon szépek lesztek festés után, de most nem irigyellek.

Andi
Kép
cukkker

Thymi:
Milyen lett a kenyérlángos?????
Én is megcsinálom ma :)

A teázást én is kihagyom :( Bejelentkeztem maszíroztatni du-ra,utánna meg apának van foci :? ,majd legközelebb!
kazi

Cukkker:
Nagyon remélem,hogy szép lessz!!!!igazábol nekem nincs vele dolgom(mármint a festéssel),csak a Mirabel nemtudom,hogy fog aludni ebben a zajban :? :shock:
Max.nem alszik a héten du. :? Valamit-valamiért!
kazi

Sziasztok!

Nemrég hivott Sbea Zsoltija , hogy vége a műtétnek /1/2 12-kor/és Lillácska még aludt , Bea van vele egy elkülönitett szobában , Zsolti se mehet be csak 3 körűl majd amikor ébredezik vagy ébresztik Lillát. Még beszélnek a proffal , de lehet hogy holnap már jöhetnek is haza.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Dettus,
Igazad van tartozom képekkel, :oops: , pótolni fogom! Én is leragadtam a Rettegés foka előtt. Érdekes hogy mit hoz ki az emberekből!

Kecsóné,
Lemaradtam, vagy tényleg új a vonalzó? Nagyon aranyosak a lányaid!!! És olyan jó látni sorba hogy 7 , 4, 1 éves. Na valahogy én is így szeretném!

Cukker,
Büszke is vagyok anyura, hogy 60 éves fejjel belevágott, de szeret tanulni. Meg mióta egyedül van és nyugdíjas le kell kötnie magát! Amúgy néha égnek áll a hajam amiket művel, de mindig tanul belőle. Szerencsére a skype-on keresztül már ingyen megy a "távoktatása". :)

Kép

Kép
nyhk

cukkker- én nem tudom mivel érdemeltem ki azt tőlled,hogy fojton rágod a fülemet.Nem is érdekel,magasrol le se tojom,mostmár kezd elegem lenni a beszólásaidból!Én egy szóval se mondtam,h.te irj nekem,nem is bántottalak soha,de mit számit!Felejtsük el egymást rendben?! :twisted: Én eddig se szoltam hozzád,ezentul se fogok.Nem lesz nagy kihagyás.Egyébként is már irtam,félreértetted az egészet,és egyébként is nem neked szolt az üzenetem!Szállj le róllam!Ennyi!

donoé-áh nem,nincs semmi baj. :wink: Csak már indulnék haza,annyira hiányzik az otthoni levegő. 8) Köszi a jókivánságot! :D

Erszényes- jó utat nektek,nagyon vigyázzatok egymásra!Rengeteget fogok gondoloni rátok!Érezzétek jol magatokat.Már alig várom,h.hazagyertek és megtartsd a beszámolót. :lol: 8) :wink:

Hajni-vigyázni fogunk magunkra,és várom a következő talinkat,amit mostanába sajnos a melód miat kicsit hanyagoltunk az utobi időben,de nem gond,majd csak talizunk. :wink:
Még egész pontosan nem tudom,hogy mikor indulunk ésd mikor jövünk.De szolok.

Gelio8- Remélem én is,hogy minden rendben lesz ésmostmár csak a szép idők jönnek! :wink: Ahogy hazajöttünk,igérem szolok és akkor jöhet a várva várt randi! :wink:
Már nagyon kiváncsi vagyok rátok!

Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi
Isteni volt a kenyérlángos!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Kazi
Nem lehet hogy Lari a fogzás miatt "produkálja"(ill reméljük már múlt idő) ezeket a tüneteket? láz, orrfolyás, hörgés, köhögés...
Nálunk minden fog előtt megvan az egész sorozat :(

Mi is kaptunk már vírusra AB, azért hogy előre megakadályozzuk, vagy időbe elvágjuk az útját, az esetleges bacis tovafertőzéseknek. :(

Cukker
Akkor ő nem az a kisfiú akire én gondoltam. .... nem vár az anyukájuk kistesót? (mármint pociban) :D

Ser
Aztán beszámolni ám, hogy mi a zsákmány! :D Én is szeretnék hallani Hannáról!!! de már annyiszor írtam is.

Balim
Ha esetleg erre jársz...sulis kérdésre válaszolsz majd? :wink: Komolyan érdekelne.

BEÁÉKNAK +++++++++++++++ ennyireeeee nagyonnnnn szorítok! :)
Sok-sok erőt adó puszi pici LILLÁNAK!

KépKép
KépKép
nana09

Létezik h fogzás miatt aluszékonyabb egy manó???

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi
Én még nem hallottam ilyet :shock: ....inkább sajnos betegségek előtt szoktak aluszékonyabbak lenni. :(
Gyopi aluszékonyabb? ...lehet hogy csak a meleg miatt.

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?