Sziasztok!
Viol, Zília, Anikó aranyosak vagytok, hogy örültök nekem! Jól esik!
Viol, Anikó
És nem fotózzátok a csajokat ilyen hihetetlen alváshelyzetekben??
Beus,
sajnálom, hogy nem jön össze!
Láttam, hogy miután kiléptem mert nem voltál, írtál később nekem! Bocsi!! Még fogok próbálkozni!! Talán ma este ha lesz egy kis időm, megint felnézek!!!
Anikó,
Gratulálok, hogy sikerült eladni a lakást!! És hol fogtok lakni?? Mármint családiház vagy fertődi építésű, panel.....?? Ha már írtad bocs, lemaradtam! Bírom egyébként a humorodat!
A téligumit még mi sem cseréltük le!
Zília,
Most, hogy mehetnénk usziba bejött ez a szar idő!
Pedig szombaton akartam vinni előszőr! Képzeld tegnap este hatalmas fröcskölés volt, csapkodtuk a vizet, öntöttük a fejére, Zoét úsztattuk jobbra-balra (nagy a kád
).....és végig imádta!!!
Egyáltalán nem fél!! Aztán kérdés, hogy idegen helyen, hogy fog viselkedni!!
Az álmokkal kapcsolatban: Zoé álandóan mosolyog álmában is, párszor meg előfordult, hogy felsikított!
Ilyan ilyesztegetés téren én már ki vagyok képezve, Gyula miatt bírom a strapát!! Volt, hogy kiült az ágy végébe és mutogatott a pálmafánk leveleire, hogy nézzem meg ég az egész ház!! Mindezt éjjel 2-kor, evvel ébresztett!!
De már előfordult, hogy kiabált, hogy ne nyúljak semmihez, gyorsan pattanjak ki az ágyból mert van ott valami!!!!! Én remegve rohantam hozzá, és mikor hozzáértem, odabújtam akkor ébredt fel!!
........ És még sorolhatnám!!!
Viol,
Nem ciki ha már nem emlékszel mit lehetett inni!!
Én akkor se tudtam igazán amikor én szültem!!
De valahogy nem foglalkoztam vele, mert általában ásványvizet iszok, így nekem nem volt érdekes!!
Esztivel ha találkozol add át légyszi jókívánságainkat!!!! Régen tettél Dorkáról képet!!!!
Már hiányolom!!
Nicika,
Nagyon szép kislányod van!!!! És a szobája MESESZÉP!!! Mindkét értelemben!!
A párod meg gyönyörűen fest!!!!! Irigylem is kicsit!!! Én csak próbálkozom!! És valahonnan ismerős nekem, de nem tudom honnan. Szép pár vagytok!!
Csilla,
jobbulást nektek!!! És az a sebhely szerinted meg fog maradni valamennyire a kis szája alatt?? Már nem fáj neki??
Amica, Mirama
jól vagytok??? Olyan ritkán írtok ti is!! Gondolom el vagytok havazva a gyerekek miatt is!! Meg hát itt volt ez a pár nap tavasz!
Szegény Petrának jobbulást!! Megértem Rékát!! Amikor gyerekek voltunk én voltam a beteges, minden nap jött a doki hozzánk, nem kelhettem ki az ágyból a lépnagyobbodás miatt. Nővéremnek jobban fájtak a szurik mint nekem, sírni ment az ajtó mögé!!
Most sem vagyok a toppon, élvezem a vizitdíj nyugta gyűjtögetését!!
Párszor rosszul lettem múlt héten, Gyula még szabadságot is vett ki! Utána meg szüleim őrizetében voltunk a héten! A szívemmel van valami, rossz helyen van az egyik szívbillentyűm!
De egyébként tök szépen teltek a napok, Zoé egyszerűen imádnivaló!!! Élvezi ahogy kiabál és hangokat formáz!!
És mindennek kiabál aminek szeme van!! Néha még cumival a szájában is operázik! Már sokszor kacag hangosan, a legváratlanabb helyzetekben!! De néha gőzöm sincs éppen minek örül!!
Ma reggel azon kacagott ahogy teregetek, egyik este meg kiröhögte a focistákat a tévében!
Teszek fel pár képet, ha már Viol hiányolta
Na asszem bepótoltam az egész hetet!!