sziasztok!
én délelőtt sopronban voltam tescoban. busszal mentem, apu meg melóból hatafelé felvett tütűvel. dorkának vettem még ruhákat, van egy csomó, tök jók! már tavaszra készülök én is, ezek olyan vékonyabb anyagúak. de nagyon helyesek és ÓCCSÓÉR kaptam őket!
andi,
köszönöm az emblémákat, megjöttek ám már korábban, csak elfelejtettem megírni...
már borítékolva vannak, csak el kell jutnom vmikor a postára.
hűű, akkor janka sem töri össze az asztalt a főzelékért... de legalább ő szopizik sokat! hányszor egy nap kb?
zília,
hűű, dorka is nagyon forgolódós...
össze-vissza, egy alvás alatt többször is elmászik, van, hogy az égben vannak a lábai, támsztja az ágy rácsait...
nemtom mi lesz, ha sima ágyat kap. mondjuk nem mostanában, az igaz. altattátok korábban alexandrát hálózsákban? mert mi nem és nem lehet, hogy azért szpkta meg, hogy elszabadulhat? ha zsákban lett volna, vajon most nyugisabb lenne? egy ideig abban volt ő is - az elején - de aztán állandóan fészkelődött abban is, úgy vettem észre, hogy zavarja, ezért elhagytuk. akkor azt mondtam, had menjen amerre akar. most meg...
erika,
gratula rékának a körhintához! most már kíváncsi vagyok rá, mi volt a funkciójuk azoknak a rohadt dugóknak...
nekem is samsung sgh-c telcsim van, de régebbi, asszem 130-as. gáboré is sgh-c, nemrég vette ő is, de nemtom hányas, de nem kamerás, nem is fényképez. de ő nem is akart olyat, én sem vagyok annyira oda értük. van digi fotógép, meg kamera, szal telefont telefonálásra veszünk.
anikó,
na, de jó, hogy hazajött tesód!!
maradjon is itthon kis hazánkban, tartsa fent itt a békét, ott kint tartják majd mások!
honnan jött meg a járóka? netről? kincső eddig nem is volt járókában? nekem a védőnő azt mondta, hogy 2-3 hónaposan nyugdtan lehet próbálkozni a járókával, mert hamarabb megszokja, ha később kerül bele, lehet, hogy nem tetszik neki. bele is tettem, de nem tudnám megmondani, hogy olyan oltári jó volt-e, mert van, hogy sokáig elvan benne, de van, hogy nem.
sarokkád!!!!!
nekük nincs, csak sima, de lévén, hogy egyikünk sem óriás, elférünk benne ketten!
zsani,
de jó!!!!
aranyos lehetett virág az oviban!! a kis csiguci!
én harang voltam.
ma, amikor vártam a buszt - ott az ovi is - jött az utcán egy anyuka egy picuri kislánnyal, nagyon aranyos volt, totyogott, és amikor meglátt az udvaron a gyerekeket, mondta, hogy ő is be akar menni. anyuka mondta, hogy nem kislányom, te oda még nem mehetsz be, majd jövőre, szegényke elkezdett sírni és nyújtotta a kezeit fel a magasba, hogy anya vegye fel. ment a hiszi egy darabig, átmentek az út túloldalára, de még onnan is azt lehetett hallani, hogy de én be akarok menni oda... olyan aranyos volt, mosolyognom kellett...
nitta,
sajnálom nagyidat.
bosszantó és szomorú is, ha vmit a dokik csesznek el. habár ők is emberek... csak szar, hogy az ember beteg, erre még jobban belekeverik a betegségbe...