Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Balim!
3 hónapnál nem régebbi kivonat kell. Én is maradtam saját nevemen, de amikor összeházasodtunk nyilatkoztam, hogy a születendő gyerkőceink apuci nevét kapják. (mármint a vezetéknévről van szó: furi lenne ha mindenki Tamás lenne, nem volt olyan vicces mint ahogy gondoltam)
Amúgy az anyakönyvvezető állította ki, ingyen, mert ez egy ingyenes szolgáltatás:ilyen is van, nem sok, de azért akad....

Sam! Mostanra sem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan mondhatta-e a lánykád, de szerintem igazából nem.Nem akaratos és hirtelenharagú? mert én az vagyok: és néha mondok olyan (felnőt fejjel)amit 0,5 perc múlva nagyon megbánok.Szerintem imád Téged (Te vagy az ANYUKÁJA!!!)Tuti csak kóstálgat.

Roz! a sztori nagyon ott van. Nem semmi a Nikike, de szerintem nem lesz jó estélye a KárolybácsinakKépGYerekszáj

Jó nyaralást Balim: és vigyázz magatokra.

Kismamák! senki nem válaszolt: mikorra vagytok kiírva.

Ja, Lili! 32+1 pontosan (legalábbis eddig még nem mondták, hogy hamarabb jön)

Puszkó:igyatok sokkkkkkaaat

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, ez a meleg elég gáz! Mi ventillátorozunk, így "csak" 30fok van idebent.

Balim,és Kati! üdv itt köztünk! Már nem emlékszem,h melyikőtök kérdezte a ház.nyakönyvi kivonatot. Nem kell friss, de ott bent elkérik az eredetit, meg a személyidet, lakcímkártyádat.És másnap visszahozzák.

Engem álmosít ez a meleg, szerencsére-kopkopkop-Hanci éjjel is jól aludt, sőt 3.5órát hanyatt, amit sosem tett még idáig, aztán csak meg kellett fordítani és nyomta reggelig!Kép Azt meg, h nappal alig alszik, már megszoktamKép.

Kép
seriff

Bepa 77
én 36hét 1nap-os vagyok , szoval nem sok van már hátra. Szerintem 1-2 hét.

Kép
Kép
Kép
kecsone

sziasztok!
kecsone: de Te öreg (bocs a szóért) motoros vagy:ilyenkor is aggódik az ember még a szülés miatt?
Mert én igenis meg nemis(mert messze van még)

Lécci írjátok meg NST és CTG mikortól van és hányszor?
(ugye nem kérdezek hüleséget?)
G

KépKép
KépKép
bepa77

Hello Mindenkinek!

Mi ma egésznap strandoltunk. Nem vagyok nagyon oda az ilyen "mesterséges fürdőzésért", de ez a meleg már tényleg csak ott viselhető el.

SAM!
A nyaralás miatt ne sokkold magad előre (én is ilyen vagyok, pszt!) A kersztanyukának pedig mond meg nyugodtan hogy mikor, mit segitsen. Ne hagyd hogy kihasználjanak. Neked meg még ott lesz a két gyerek is, főleg hogy Hanna még milyen pici.

BEPA!
Az NST és a CTG az nem ugyanaz? Én eddig ugy tudtam

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

hu ez a meleg már elééééééééééég utálom a gyerekek nyügösek áki 2* félorát aludt ma szóval nem volt egy csúcs napunk
tegnap beszéltem telcsin minoval jól vanak csak nagy a meleg végre vissza állta régi inzulinra igy már csak 3* kell ennie azt mondja reméli ettől jobban lesz bálint baba is jól van csak a meleget nem bírja szegényke

bepa
nekem 36-37. héttől voltak nst-ctg én ugy tudom ha nincs gond elég akkor menni de ezt a dokid mondano fogja

beáék
hát az a kép csúcs mintha magunkat láttuk volna Kép anno most ákinál már rutinossak voltunk 15 perc alatt össze raktuk de nikinél fél napig leggoztunk mert semmi papir nem volt hozzá csak nagyjából tudtuk hogy is kellene kinéznie

lili szerintem ne hívjatok asztolost ezek a pillanatok azok aik nagyon szuperek szerintem aogy apával töritek a fejetek hogy is kellene mit is kellene Kép

seriff
hancit is megviseli akkor a hőség szegénykéim én is naponta töbször letusoltam őket áki is nagyon kivan és ventilátorral is probálkoztunk de itt is 30 fok volt meg féltem a gyerekeket a ventilátortól hogy lerántják beleyulnak vagy begyullad a szemük... ugyhogy azzal is csak óvatossan bántunk

nana
ezekek a képek fantasztikusak és tényleg olyan szép család vagytok Kép
náltok hogy megy a meleg türés ??

kob
hát emese szupi kisbaba bizti nics gond csak ö jobban türi a meleget mint mi
medencében pancsiztatok ma ? még vlt kedved vasalni ebben a melegben
kamillának nincsenek ilyen aranyköpései ? ugy birom ilyenkor őket ? ő most vissza állt cicikére hogy látja a hugitól ? sokat cicizik ? ez tök szupi szerintem bár nekem lenne ennyi tejcsim hogy kép gyerköcöt is meg szopiztssak Kép

sam
mikor is indultok nyaralni? van már fürdőrucid?ti hogy birtátok a mai napot?

kecsoné
lánykáid idáig kiirt idr jöttek ? én is mindig attól féltem áki kora baba lesz a sok emelgetéstől meg mikor niki járt bölcsibe soha nem sétált vittette a fenekét vittem kezemben adrit toltam babakocsiban nekem meg az a hatalmas hasam (120cm volt szülésnél)és végül még is túl hordtam és meginditották
ne félj szerintem minden renden lesz ügye leszel Kép nekem a 3. volt legkönnyeb és leggyorsabb reméljük neked is igy lesz

melissza
kitartás már nincs sok hátra de hagyj időd pihenni a szülsé eltti hétrekre a csomagolás cuccolás meg vár nincs segítséged?

többiek merre vagytok biztos babáztok meeta liolga syg.?? minot tudom őt azért nem kérdezem Kép
puszika mindenkinek szép éjszakát balim ektek meg jó utat holnapra és vigyázzatok magtokra Kép

atya ég most felnéztem a plafonra és vagy 30 szúnyog van a fejem főlőtt mind rám vár Kép van belőllem mit csemegézniük Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

közben láttom irt nana
nana
nst és ctg közöta az a külömbség hogy az egyiknél nyomogatsz egy gombot hogy mikormozog a babaa másiknál nem de egyébként ugyanaz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa !
CTG a 37. héttől van , legalábbis nekem akkor kell menni /2-án/ utánna állitólag majd hetente meg gondolom az eredményektől függ .
Azt kérdezted hogy ilyenkor is aggodunk-e én igen , a lányoknál jó volt mert hirtelen volt minden mert hamarabb jöttek egy-három héttel és nem volt időm rágodni , csak jöttek , most meg szinte bizti hogy hamarabb lesz és rossz hogy bármelyik pillanatban lehet bármi , és a lányokkal egyedűl vagyok itthon ,és már most azon agyalok hogy uristen csak minden menjen normálisan .
kitartás mindenkinek hátha nemsokáig tart már ez a hőség.
Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

Ja nem is 2-án megyek hanem 3-án . 2-án uh-ra kell menni

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Annyi mindent írtatok, hogy nem tudom fejben tartani, kinek mit kellene írnom.... Kép Bocsánat érte!

Köszönjük Sbeáék a képet, én apával nem állok neki, mert nagyon béna szegény, nekem meg nincs annyi hajolgatni valóm, hogy megcsináljam egyedül.. szóval értitek... Kép Apa nem áll neki, azt mondta én sem. Kép pedig már pedzegettem neki, de nem engedi. Az asztalos srác egyébként Gáborom unokatestvére.

A szülésfelkészítő: a kismama klub előtt kell gyülekezni, hétfőn fél háromkor. Aztán még plusz két alaklom. 1. emeletre kell menni. mi ott leszünk apával, hátha megismerjük egymást. Kép

Mi szeptember 18-ra vagyunk kiírva. De a doki szerint szept. 10. Kép A kisaszony szerinte előbb fog majd kijönni. De az augusztust mindenképpen töltse bent, mert a dokibácsi csak aug. 22 után jön vissza a pihenésből. Kép Bár a védőnőm is aug.20-ig van szabin. tehát itt maradtam támogatás nélkül...

Lányok, mikor kell vastablettát szedni? Ti szedtetek? Nincs aki elbírálj, hogy kell vagy nem.....

Rozi,a hugomnak is voltak annó nagyon jó beszólásai... Kép Égtünk is a fiúk előtt rendesen.... Kép A hugom, meg köztem 9év van, a nővérem és a hugom között 11év van. Pont udvarlós időszak volt, amikor hugom olyan kis kofa lett... Kép

Na, szép és jó éjszakát nektek!!

Lili+Zsófi (32+4)
birolili

lili vasat a szülésnél fellépő vérveszteség maitt érdemes szedni és utánna gyorsabbat alpra állsz állítolag a ferrofol gamma nagyon jó de szedni kll hozzá talán c vitamint hogy könnyebben felszívodjon ha jól emlékszem nekem olyan kaka volt vas hogy mindig intravénássan turboztaka szülési előtti hetekben
a dokid mit mond vérképeid mienek voltak ? szedtél valami vitamint?? de ha odafigyelsz és sok vörös zöldséget gyümit eszel abban rengeteg a vas a legtöbb az áfonyában van állítólag

Kép

Kép

Kép
roz23

Bocs, hogy ilyen későn de nem bírok aludniKépKép

Köszi az nst-ket...majd szól a doki, csak tudjam mire kell készülni.

Lili! én már 20.-héttől szedem a vasat, mivel amúgy is vérszegény vagyok (van homeos is a gyógyszertárakban, )és az orvos is írt fel Ferro Folgamma bigyót-bogyót napi 2*. Elevitet is szedem így lehet óriásbébim lesz..majd jövőhéten kiderül mekkorák vagyunk

remélem szépeket álmodtokKép

Pusz

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok Kép

ma is jó meleg napunk lesz ?!
az én kis drágáim még alszanak ákikám 6 kor evett és vissza is aludta drágám pedig hallanástok mi van reggel 7 óta felxxelnek fúrnak....hogy tudnak gy aludni

bepa
sikerült végül egy jót aludnod ?

lili
eszembe jutot még hogy van egy cékla lucerna.. vaspótló készítmény ezt a bio boltban tudod meg venni én ezt is szedtem 1500 ft körül van ha jól emlékszem de jó mert nincs kellemetlen mellékhatása az arra érzékenyeknek

puszika Képirjatok sokat!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Mostmár elég ebből a melegből! Tegnap este volt egy minden mindegyes 20perc sírás( mintha nyúznák Hancit), de aztán beájult 3/4 órára, így csak 1/2 10-kor evett,utána rögtön elaludt, reggel 1/4 7-ig, és még most is, igaz 1/2 órája lentebb húztam, mert már az ágy végénél járt, és nem volt hely előre!Kép

Lili, a laborpapírodon nézd meg a Hb (vagy hemoglobin), Htk (hematokrit) értékeket, írd ide le még az MCHC,MCV-t is, és kitaláljuk, kell-e a vasat szedned! De ha szeded az Elevitet,és ezek a normál tartományon belül vannak, akkor sztem nem kell.

Bea,ez a kép nagyon jó, nálunk az ágy még csak-csak ment, kivéve, h a matractartó rácsot fordítva tettük bele, de a pelenkázóval órákat szenvedtük, és mire kész lett,kiderült, h hibásKép!

Bepa, az első ctg ( az nst is egyfajta ctg) időpontját a dokid mondja meg, vagy Õ kéri, vagy megmondja,h melyik napra kérd, utána meg meg kell Neki mutatnod, és az alapján javasolja a következőt. Nekem a 37, Syg-nek a 36.héttől volt, nekem eleinte heti 2x, Neki 1x, a végén ,az utolsó héten nekem 4x.Gyomorégés? Rennie, a Kismama magazin is ezt tanácsolja, és a kesudiót.

Bepa, Balim a mi kivonatunk közel egy éves volt, és nem kellett újabb,úgyhogy ilyen melegben ne menjetek feleslegesen a Polg.mest.hivatalba!

Nana, írigykedünk a strand, és főképp a csodaszép nyaralás miatt!

Na erre el kezdtek itt fúrni a szomszédban, komolyan vége lehetne már-de nem lesz mégKép!

Hűvösebb napot mindenkinek,már csak ma és holnap, aztán jön a kicsit kellemesebb idő!

Roz, Ákit is megfürdeted napközben is?

Kép
seriff

seriff
meg sőt tegnap minden nélkül voltunk alátettem több rétegben törölközöket meg egy textil pelust kukurora hogy azért ne slagoljon inden felé Kép de igy nagyon tetszett neki a helyzet mikor már pelenkát adtam rá feszelget nyügösködött egy kis pancsi jót tett neki is a lányok is a kiskádban fürcsiztek tegnap egész nap az udvaron

Kép

Kép

Kép
roz23

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=1&image=151562

ez egy tegnapi kép még ha lesz időm tezsek fel mert tegnap csináltam egy csomót Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó merre vagytok????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Kellemes Kánikulát mindenkinek!

Ez lassan már kibírhatatlan.
A picim a sötételt szobában alszik, a nagy meg a fürdőkádban pancsizik.
Nem merem kiengedni majd csak este felé ebben a hőségben.
Hát most el tudnék viselni egy jó légkondis lakást.
De majd télen meg hiányozni fog ez a hőség ha minuszok röpködnek.

Csajok tud valaki valamit Sygnumról?
Nagyon rég nem jelentkezett.

Írjatok

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

jó ez a meleg! Ráadásul mi reggel családostl felkerekedtünk, és elmentünk a széchenyivárosi Plébánián tartott Anyatej-ünnepre! Tök jó volt, Emese végigaludt Apával, én meg Kamillával játszadoztam. Volt arcfestés, süti, innivaló, meg jó kis előadások! A gyerekek kaptak játékot, mi meg, szoptatós anyukák virágot. NAgyon megható volt, ráadásul egy aranyos kislány szavalt egy verset, hát, majdnem elbőgtem magam, de azért jó volt kimozdulni.

Emese még mindig alszik, szerencsére Kamilla is, én is hunyok egy picit.

Ráadásul egy tandem-szoptatós kép a hazaérkezésünk után rögtön!

Puszi Mindenkinek, gondoljatok ebben a nagy melegben arra, hogy milyen jó lenne egy kicsi ebből télen Kép

KobudoKép

Kép

Kép
kobudo

SYG!!!

Tényleg, mi lehet veled? KÖZKIVÁNATRA bejelentkezhetnél hozzánk!!!

Ezt az időt már tényleg csak légkondival lehet elviselni. Idén elöször engedtem hogy bekapcsoljuk, mostmár muszáj!

El se tudom képzelni milyen lehet ez nagy pocival???

KépKép
KépKép
nana09

kobodu de édessek emese milyen jó babuci Kép

nana te kisfiad megy szeptembertől oviba?

syg én is arra szavazok hogy mostmár jentkezz remélem nincs semmi baj

Kép

Kép

Kép
roz23

Képzeld ROZ pont rajtad gondolkadtam (vasalok, már 1.5 órája, most szünetet tartok mert van még bőven) Szóval azon agyaltam hogy még milyen fiatal vagy és már milyen bölcs és tapasztalt és erős és ... én bezzeg ennyi idősen még milyen kis éretlen voltam...

Dani januárban tölti be a 3. életévét. Elméletileg csak jövö szeptembertől mehetne oviba, de mivel egy új törvény értelmében a 3. szülinapját követő napon már kezdheti az ovit, igy nagy nehezen sikerült kiharcolnom hogy januártól jár.

Képzeljétek nagyon "magas" lett az elmult 2 honapban. kb. 105 cm, nagyobb mint a 3.5 éves ismeröseink.

KépKép
KépKép
nana09

nana
csak az irásaim komolyak én nem Kép
egyébként mindig is kis viháncka voltam de talán azóta nem tudok igazán jókat hülyüni amióta niki betegen született azóta nagyon meg komolyodtam minden pillanatban attól rettegek hogy elvesztem egyszerűen nem tudom kitörölni amiket a dokik mondtam pedig már ideje lenne mert már eltelt 3,5 év az akkori állapota sokszor eszembe jut és elkeserít meg az is hogy utánna adrikám is betegen született teljessen átértékeltem az életet és dolgokat és ugy érzem hogy minden egyess pillanat amit nélküük töltök veszteség nem tudom miért ezért nem szeretm ha valahol ott alszik niki vagy 1-2 napra elvisz anyós nem akarok a fejükre nőni én csak rettenetessen féltem őket mikor betegek az életemet adnám érte ha nem lenne beteg ÕK A MINDENEIM Kép egyszóval engem is igazán ők komolyítottak meg bár mikor össze jövünk ismerősőkkel még mindig töllem várják a vidulást rengeteget jártunk bulizni erre-arra de annyi pot elég is volt Kép egyébként én is már csak 2 hónapig vagyok ilyen fiatal Kép megyek mert megszöktek a csajaim Kép
melyik oviba viszed Danit?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Csdak egy gyors beköszönés! Mindenkinek szép hétvégét, megyünk haza a szülőkhöz, majd csak vasárnap este jövök legközelebb... Kép

Nagyon nehéz pocakkal, egyfolytában folyik rólam a víz.... Napi 3x tusolok...

Puszi mindenkinek! Kép

Lili+Zsófi (32+5)
birolili

merre jár ma mindenki ???

képzeljétek most szolta párom hogy cuccoljam ki adri szobáját mert holnap feltörik abban a szobában van egy faltól falig béptett szekrény benne a 3 gyer ruhájával meg az enyémekkel kiságy játékok egy csomo cuc hogy mikor végzek meg mikor tudom elkezdeni azt még nem tudom jó fej na mindegy megyek is kezdem még a csajok fürdenek sziasztok holnap jövök addig irjatok rengeteget!!!!!!!!!!!!!

sziasztok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ma délután tök jó volt.
Apa szabadnapos volt és végre nem rendelték be a pihi napján dolgozni.
Délután kiment Bogi a medencébe pancsizni Hanna meg a hüsi szobában aludt.
Kimentem a lányhoz a medencébe és nagyon jót játszottunk. Igaz nem egy nagy medence és nem is sok víz van benne de jó volt.
Utána meg apa kihozta Hannát ő az árnyékban pihent, apa építette a grillsütőt mi meg pancsiztunk.
Jó volt a víz és fura volt érezni amikor kijöttem hogy FÁZOK.

Roz!
Nem irigyellek. Mi most pakoltuk ki a mama lakását. A bútorok az udvaron azt sem tudom mit csináljunk vele.
Mi nem tudjuk hová tenni és egy tiszta jó alig használt heverő meg egy natúr fa szekrény kinn áll.
Szerinted?

Nana!
irigyellek a légkondi miatt. Miért csak most üzemeltétek be?

Kob!
Mi is szerettünk volna elmenni a rendezvényre de sajna nem bírtunk elszakadni a mamától.

Írjatok!!!

Kép

Kép
samchee

Kép

Hello!
Dögmeleg van még most is! Kibírhatatlan. Szerencsére Lilla elaludt már. Ma egész nap pelus nélkül volt, mert egyszerűen nem bírta elviselni. Két törölközőbe került, plusz egyszer belekakilt Bea kezébe.
Két napja ismerkedünk az őszibarackkal. Ma már nagyon nyamogott érte. Utána nem is akarta a tápszert elfogadni.

Roz4
Holnap nálunk is szobakipakolás indul. Reggel még felmegyek a pesti Baumaxba két szekrényért, mert itt mire ma kiértem közölték, hogy már elfogyott. Kb.3 hónapja kerülgetjük már, de most szántuk rá magunkat a vételre. Erre így jártunk.

Bepa!
Gyomorégésre jó a nyers, reszelt krumpli leve is, bár a jó ízt nem garantálom, de az e havi kismama újság ezt javasolja.

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok Kép

beáék jó pakolászást nektek is az este én is éjfélig pakoltam most nem tudom ennek köszönheően e de adri fel is kell alig birt vissza aludni ugyhoy abba is hagytam reggel kezdtem ujra de megint felébredt sőt a siássára áki is ugyhogy sehogyan sem állok de anyucim beigért egy délelőtti unotkázást remélem tényleg elviszi a csajokat és a akkor turbó sebességgel pakolok

készüljetek mára mondják a legmelegebbet puszika még brnézek ma Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ezt már tergnap is akartam kérdezni nana dani hánykiló ? mert tényleg hatalmasnak tünik cm alapján szép nagyfiú Kép
tudom a lányok kisebbekek de niki is csak 102 cm meg 13 kg ez nagyon kevés mármint a kg mert a korabeliek 17 kg

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hú ez is egy jó meleg napnak sikerült.
Na de talán már holnap változik valamicskét az idő.

Nem tudja valaki hogy a vadasparkba érdemes kimenni??
Mennyi a belépő és mikor van nyitva??

A változatosság kedvéért csatlakozunk a bontók és építők csapatához.
Egy ablakot kell átrakni a házunk másik oldalára a leendő gyerekszoba és fűtés miatt.
Pedig én egy cseppet sem akartam.
Nálunk Bogi 108 cm és 19 kiló.
sztem ez normális méret.

írjatok sokat

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép azt hittem majd mennyit kell olvasnom de aztán még sem igy lett merre jár ma mindenki strandoltok
bár ha jobban belegondolok lili anyucinál beáék pakolnak de akkor is többiek merre vagytok?????????

sam szerintem is tök normális ez méret én nikit féltem annyir sovány kivan az összes csontja itthon csak csontinak hívjuk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

roz!
biztos vagyok benne hogy egy annyi idős gyerek tudja azt hogy mennyit kell ennie.
Ezt úgy értem hogy annyit eszik amennyit ő kíván.
Hidd el nincs azzal semmi baj ha nem nagy étvágyú, semmivel sincs lemaradva.
Bízd rá hidd el ő érzi ezt.

sam

Kép

Kép
samchee

Hali4
Mára leállt a munka. Eseénydús volt. Reggel 7-kor irány Budaőrs. 2 szekrényt vettem, majd visszafelé araszoltam a dugóban a nullás felé. A sok ráérő ember pont akkor ment lefelé a balatonra, és hatalma sor alakult ki a pályán. Utána egyik szekrény összepakolása, majd abba 3 szekrénynyi ruha belesvasztás, és a 3 szekrény kihordása a kisszobából a garázsba. Ez volt a mai termés. Most kivagyunk teljesen. Irány az ágy. Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mi reggeltől strandon voltunk (CSerkeszölön). Rettenetesen sokan voltak, a viz még a hidegvizes medencékben is meleg volt...

Szegény kisbabák és szegény kismamák!!!!

Roz álmomban találkoztuk, de másra sajna nem emlékszem.

Dani 15 kg és ő is vékony, rengeteget eszik, de tényleg, mégse hizik (ugy értem nem lesz kicsit sem ducibb), mondjuk ő FIÚ (!) és ugy tünik Apa alakját örökölte

Sam, én vadasparkot nem javaslom nyáron. Mi késő összel és tavasszal voltunk de... nagyon büdös volt, én nem vagyok finyás, de forgott a gyomrom és hát nincs vmi nagy tisztaság és nagyon rossz körülmények között tartják szegény állatokat amit nagyon rossz volt látni

KépKép
KépKép
nana09

sziazstok Kép

beáék
hu de ügyessek vagytok lillácska jó kislány volt akkor ma hagyott benneteket vagy volt pesztronkátok ??

nana
ne csak álmodozz rólunk Képha bent jártok a afőtéren egyszer és nem lesz dög meleg össze futhatnánk vagy valamelyik játszon ez mindenkinek szól bárkivel szivessen találkoznék már élőben Kép

megyek mert én beáékkal ellentétben egséz nap pakoltam de még mindig van mit de ma már nem akarok lépcsőzni a padlásszobába ma ha vagy 100 szor nem voltam fenn jól megpakolva akkor egyszersem egy farnciaágyvan fenn az dugig van kb olyan 70 cm magasan ruhákkal 4 lába 6 150 literes szemetzsák játék plus és apa plutó gyüjteménye már fent van őszinte lesz ma alig vártam hogy áki nyügösködjön és kicsit leülhessek babaázni de ma olyan jó fiú volt hogy meg sem nyikkant 9 kig Kép kisbékaKép

megyek mert apa végzetta terszon villany bekötéssel és nyavajog valami kajcsiért este 10 kor bár rá nem ragadnak kilók mint rám Kép
még annyi
sam a vadasparkban elég büdi van az tény 400 ft körül van belépő ha jól emlékszem de most felujjíották a nagy macskuszok medvék... uj helyen vannak de 40 fokban a szagok a sétányig érződnek ott laktam 20 évig és tudom hogy ablakot nem lehet nyitni a bűztől nem tudo, ez mostanában változott e bár az utóbbi pár napi kánikula szerintem magáért beszél Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Én csak azért ugrottam be ide hozzátok, mert mi is ott voltunk az Anyatej Ünnepen a Szent Család Plébánián. Nagyon jó volt, hihetetlenül családbarát volt, az én két lányomat alig lehetett kihúzni játszóházból. Kép

A Luther udvarban van egy Napsugár Bio-ABC, és velük sikerült megegyezni, úgyhogy mostantól kapható ott is a babahordozó kendő. Nézzetek be, és érdeklődjetek, mindenben segitenek.

Ott lehet babaúszásra is jelentkezni, Kecskemét és környékén több helyen is van babaúszás.

Igény esetén INGYENES babahordozó kendő tanfolyam is lesz, szóljatok, kit érdekel.

Információ helyben: Kisháziné Sápi Éva
06-30-456-7687
06-76-429-950

A babahordozó kendőről bővebben: http://hordozokendo.sw.hu
nora@prosoft.hu

Minden jót, Nóra

Kép Kép
nora976

sziasztok Kép

mizuj erre merre jártok ma is ??
egyre kevesebbet jelentkezik be mindenki Kép

én most küzdök a kisszobával apát berendelték dolgozni és holnap jönnének betonozni a adrika szobáját mert ujra kell parkettázni most ahogy az ajtó átütéshez felhajtottuk a szőnyget szát volt korhadvaa perketta ugyhogy mialőtt hozzá láttunk volna felszedéséhez apát behivták bolgozni felszedtem a pakettát egyedül a betont is probáltam feltörni de az nem ment szoltam a sógimnak ő feltörte de neki is menni kellet dolgozni ugyhogy a kihordás már rám vár az első 1-2 vödörrel még vigan vittem de mostmár hulla vagyok szakad rólam a víz azt hiszem estére megint nem kell ringetni hogy álomba merüljek Kép
ákikám szundik az ebédlőbe került a kiságya jó sora van mert ott van most per pillanat a leg hűvösebb csajok az udvaron anyóssal bár mindig jönnének be hozzám
lejárt apihenőm amit szabtam magamnak megyek és irjatok had pihenejek többett Kép

puszika Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Visszaérkeztünk a nővérem költözködéséből is, otthonról is, aztán megtörtént a nagy csoda! apát sikarült rábeszélnem, hogy rakjuk össze a kiságyát Zsófinak. Először nagyon idegesen állt neki, hogy kell, nem érti, aztán fokozatosan haladtunk, és a végére egészen jól belejött, teljesen felvillanyozódott, hogy milyen jól össze tudta rakni..... Kép Kicsit félt tőle, hogy nem sikerül, de bíztam benne, mondtam menni fog. Kép

Teszek fel képek, hogy milyen ügyes volt... Kép

Kép
Sbeáék, mi is így kezdtük... Kép

Kép
Aztán ügyesebbek lettünk...

Kép
Az utolsó csavar...

Kép
És a remekmű...

Így készült. Tényleg jó élmény volt. Kép Magfogadtam a tanácsotokat, bár kételkedtem... De ezek szerint bizalmat kellett csak ebben is adni a kispapának. Kép

Remélem, hogy mindenki jól van.. Rozi, ne dologzz sokat ebben a melegben, neked sem jó, senkinek sem jó... Én nagyon cudraul viselem, folyik rólam a víz. Ráadásul estére kinyitogatjuk az ablakokat, de nem jön be semmi friss levegő... Ugyanolyan fülledt az idő... Kép

Lányok, a picik hogy bírják ezt a meleget? Borzasztó lehet nekik is... Kép

Szép délutánt Nektek!

Lili+Zsófi (Ma 33+0)

Halad az idő... Kép
birolili

Hát Lili ez Igen! A szaki az szaki. Jó kis meló volt. Mi tegnap egy 3 ajtós szekrényt raktunk össze. Tisztára mintha újra legóznék az oviban. Kép
Mocvskos meleg volt ma is. talán estére jön egy kis eső. Lilla már szinte egy hete nem mozdult ki a lakásból mert ebben a 35 fokban nem lehet sehova vinni. meg nekünk sincs erőnk mászkálni. Ma nem sokat dolgoztunk, mert 2-ig pihentünk, meg moziztunk itthon, aztán egy kis linoleum felszedés volt, de semmi több. Inkább levágtuk a kertben a füvet, ami kb 4 hete nem volt megcsinálva.Kép

Ha holnap is ilyen dögmeleg lesz akkor azok a kismamaák akik mennek a kórházba felkészítőre vigyenek magukkal hideg á.vizet, plusz legyezőt, mert abban a kis lukban iszonyatos meleg volt.

Lillácska Drága elaludt. Tegnap este 7-kor átugrottunk a szomszédba szülinapozni, és nem vittünk magunkkal cserepelust. Ami volt rajta az meg rosszul volt feltéve és a Bea ölébe kakilt. Rohanhattunk haza, mert még a feje búbja is kakis lett.Ma meg meztelenül volt egész nap, és szinte az összes törülközőt össszepisilte, plusz az anyját is egyszer, amikor felvette. Alakított a kiscsaj.Kép

Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok

lili
csuda ügyi apátok van na ugy hogy ment ez Kép és ugy milyen jó volt Kép

beéák
lilácska ügyi kiscsaj Kép hogy álltok gyümikkel ? tetszik neki ?pürét adtok vagy levet ?frisset vagy bébiételt ?

megyek fel ébred az egyik csajom Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Talán kicsit hűsebb lesz ma!

Bea, mi si vártuk az esőt, de nem jött, sajna! a sétát a kertre korlátoztuk este 9kor!

Roz, néha pihenjél, mert így visszaolvasva Te állandóan pakolsz, cipelsz, stb! Tudom, nem jószántadból, de hát ez borzazstó sok meló 3 csemete mellett!

Lili, ügyesek vagytok Ti, látod! Mi újság a vasaddal? Nagyon telik az idő, hipp-hopp aztán Zsófi is megérkezik közénk!Kép

Mostmár írok Sygnek sms-t, hogy mizújs, mert itt a háznál sem láttuk Õket, mondjuk nem is voltam kint én se nagyon!

Látjátok már állok,na jó Anya "még" tart, de akkor isKép

Kép
seriff

seriff de édes hanci Kép olyan nagynak tűnik gönyörű ha van hired syg.ről ird majd meg köszi Kép

mi is bizunk egy jó nagy zuhéban bár akkor a munka nem halad de legalább jobb lesz a levegő mi azért sokat vagyunk kint a meleg ellenére is mert ott legalább rend van Kép most 1 szobában van a kiságy franciaágy és a kisoba beépittt szekrényének hatalmas dabjai alig férünk el
a pihivel még várnok kell nem sokat csak kb ugy 40 évet Kép de akkor meg jönnek atz unokák szóval akkor sem Kép na mindegy
de megígérte apa idén ha készen leszünk tavaszra már csak az udvar marad és utána nyárom irány horváto. 2 hétre Kép hát reméljük tényleg bejön Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Megfogadtam a tanácsotokat és nem mentünk el a vadas parkba.Talán majd egy későbbi időpontban.
Ez helyett egész nap a csajommal ültem a medencében, szinte semmit sem barnultam és gazdagabb lettem egy kis napszúrással.
Készen lett a flekken sütő is, és este ki is próbáltun apa nagy munkáját.
Hát nagyon jól sikerült a husi isteni volt a sali is.
utána felköszöntöttük a csajszimat mert ma van a névnapja.
Olyan igazi itthon ülős családi program volt, este pedig meggyújtottuk a fáklyát és tiszta romantikus volt.

Lili!
Nagyon ügyesek vagytok apával. Mostmár minden készen áll Zsófi fogadására?

Roz!!
Pihenni. Pihenni. Hidd el az ember szervezete egy idő után nem bírja és meg fogsz betegedni. Nem szabad hajszolni magad.

Beáék!
Lilla baba akkor termelt rendesen.Nálatok is van egy egy kis melegkiütés? Vagy ez csak Hannán van?

Seriff!
Nagyon édes a kis Hanci.
És ki tudja lehet hogy nemsokára szaladKép
Hogy bírtátok a meleget?
ma már enyhébb szerencsére.

Sygről írjatok.

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Orsi és Mindenki, megkaptam az sms-t.
Jól vagyunk, csak a múlt héten nagyon kínlódtunk az alvással. Nem lehetett őt elaltatni, akármit csináltunk nem volt jó. Közben meg már annyira fáradt volt, hogy majd' leragadt a szeme. A vége szinte mindig az lett, hogy álomba sírta magát.
Most megint jobb egy kicsit, bár még nem tökéletes, de legalább nem sír olyan nagyon, csak sírdogál.
A múlt heti sírásától én is nagyon kiakadtam. Na nem a sírástól, hanem attól, hogy kínlódik és én nem tudok segíteni neki. Úgyhogy általában együtt sírtunk.
Ezért nem maradt időm és energiám írni.

Holnap megyünk oltásra, remélem jól fogja viselni.

És tegnap átfordult a hasáról a hátára.

Puszi Mindenkinek, visszaolvasni sajnos nincs időm.

Éva

Kép
sygnum

tettem fel egy képet az albumba, többet sajnos nem engedett.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem...megírtam hogy nem leszek hétvégén de sajna közben lefagyott a gép, és nem töltötte fel...
Péntek este elmentünk a Velencei-tóhoz 1 napra. Tesómék ott voltak, és nagyon jó volt(á, ez nem igaz mert majd megpuszultunk a melegben)
Aztán szombat du. (igaz nem akartam, féltem elkapok valamit) beugrottam a tóba és olyan jó volt, bár a pocival úszni nem lehet és a baba is furcsán mocorgott de engem lehűtött. Aztán szombat este Pest (unokatesóhoz), mert a párom másnap ment a F1-re és ott volt a jegyünk. Szóval a vasárnap szörnyű volt (nem hittem volna, hogy ennyire rossz a meleg pocakosan) de nemcsak engem visel meg (nem mintha ez előbbre vinne valamit is.) Alig várom a hideget, egész nap kocsikáznék, mert abba van légkondi.
Mindjárt indulunk a kórházba a felkészítőre, remélem Lili is ott lesz bár nem tom hogy ismerem meg(apuciról már van kép, lehet meglesznek)

Psuzi és pihizzetek.
Syg! kitartás, nagyon együttérzek veled meg a babócával. Oltás hogy sikerült?
Lili! nem semmi az ágyösszerakásKép

KépKép
KépKép
bepa77

ja, és a lényeg:nem ég a gyomrom (úgy tűnik csak beijesztés volt, de köszi a tippeket) mert majd még szerintem fog kelleni.
Aludni nem nagyon bírok, bár a tegnapi nap és a meleg meg az eddigi nemalvásnak megvolrt a hatása 8 órás pihi. Bár már sokatforgolódok és nem alszok mélyen soakt felébredek, de kipihenem magam. A baba mellett se lesz sok időm pihizni....

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat, nagyon büszke az apa, hogy ő állította össze. Zsófi sokat rugdalózik odabent, érzi a készülődést. Már beraktuk a hálónkba a kiságyat, egy kis felfordulást csináltunk, majd a héten lesz időm összepakolni...
Még messze van az, hogy azt modjam, minden kész van Zsófi érkezésére, mert mosásilag, meg az én kórházi cuccaimmal még nem nagyon állok jól. Most a héten fogom megvenni a maradék cuccokat. aztán jövő héten mosás lesz, textil pelenkákat, lepedőket, kisruhákat... Elrendezem, hogy mit hova teszek..ezek vannak még hátra. Kép

Sygnum, nagyon nehéz lehet így nektek! Mi lehet a megoldás? Anyukák?

Sam, Nagyon sok boldog névnapot kívánok a nagylányodnak! Mit kapott? Vagy nincs olyan nagy névnapozás nálatok? Csütörtökön a kispapámnak lesz a születésnapja, én arra fogok készíteni tortát és máglyarakást, az a kedvence. Kép Csak úgy kellene, hogy ne legyen itthon, mert jönnek a szülei is, és szendvicsekete is akarok készíteni. Kép

Seriff, nagyon szépen áll már a kicsi Pacuhanci! Olyan édes pofija van! Kép Én már olyan kíváncsi vagyok, hogy mi a babónk milyen lesz. Kép Mindig apának modom, hogy olyan szép lesz, mint Te! Kép

Na, még este visszajövök, most megyek ebédet készíteni és utána megyünk szülésfelkészítőre... Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz... Kép
birolili

Ja, megvannak az eredményeim is:

Hgb: 127,0
Htc: 0,364

Ez kellett, igaz Seriff?

Milyenek ezek, jók? Kell vasat szednem?
birolili

Bepa, rólam is tettem fel képet már ide, de én Rólad még nem láttam, úgyhogy vagy Te szólítasz le minkket, vagy nem ismerjük meg egymást. De én örülnék, ha Te felismernél minket és köszönnénk egymásnak. Legalább megismernélek. Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?