Sziasztok!
De jó, most látom, hogy Vero is írt arról a boltról!!
Ti is hétfőn voltatok, Vero?
Szerintem az a pasi lehet a tulaj. Egyszer már voltunk bent körülnézni, akkor két csajszi volt, de ők nem ajánlgatták ennyire magukat. Igaz, akkor nem is vettünk semmit!
Lehet, hogy ez tetszett a fickónak..
Tök jó, hogy zárt a méhszáj, akkor most nyugi van! És látod, kell az a pihenés!
Eszti,
húúú, akkor hajrá a szopi, ha ilyen drága a tápszer! Persze ebből nem is akartam előre bevásárolni, csak gondoltam a peluson kívül ez az a dolog, ami lehet, hogy kell majd és nem tíz fillérbe kerül.. De akkor tényleg nem!
Amica,
két gyerkőccel és egy harmadikkal a pocidban el is hiszem, hogy nem is lehetsz annyira aktív!
És pláne így, hogy Janka dacos! Húú, ha most kezdődött, akkor ez egy darabig így lesz, igaz?
Ági,
a buszvéges boltot Eszti tökéletesen leírta! Ez egy sarki bolt, mindig működött ott valami üzletféle. Bennem is az autósbolt maradt meg korábbról. Remélem ez most tovább lesz..
Gabó,
A baba- és gyerekruháktól kezdve minden kiegészítő megtalálható ott. Pelus, törlőkendő, mosópor, öblítő, törölköző, termosz, kütyük, csörgők, cumik, rágókák, hajgumik, fésűk, rengeteg minden. Olyan vegyesbolt szerűen. A hétvégi nyitvatartást nem tudom, mert a simát sem tudom. De szerintem szombaton simán nyitva lehet.
Mi tegnap vettünk rugit, fürdőlepedőt, cumi és cumisüvegmosó kefét, körömvágó ollót, fültisztítót, digitális látmérőt, orrszívót, rágókát, hőérzékelős etetőkanalat.
Ja, és Gabi,
hűűű, irigykedek a tegnap estéd miatt!!!
Nem semmi!
Nekünk nincs kandallónk, max a radiátor tövében lehet majd ilyen és ehhez hasonló huncutságokat elkövetni..
De az nem olyan, mint egy kandalló!
De a fürdőben, kádban, gyertyákkal... na, az még megoldható. Egyszer... Majd... Valamikor...
Nadine és Dorka 29+5