Új privát üzeneted érkezett!

Nóri,ennél kicsit bővebben :) de azért örülök,hogy elmúltak a pöttyöcskék! :)

Erika,hát a kialvatlanságtól én is szenvedek...Amíg apa itthon volt,és nem melózott,meg hétvégén, ő kelt fel reggel Lucához és akkor én tudtam aludni egy kicsit,de az sem vmi mély alvás volt,mert hallottam ahogy Luca "beszélget".De egyszer eljön a mi időnk is :wink: Én azt hittem a légzésfigyelőt már nem használjátok! :roll:
És már csak 100 nap :)

Letti,köszi szépen apa jól van.Holnap már "élesben"megy a dolog.Megkezdik a járőrözést :( Szerencsére eddig mindennap hívott(kivéve ugye vasárnap),meg sms,meg gmail-en chateltünk.Hallotta ma Luca hangját is,akkor kicsit szomorúnak éreztem utána..de hát sajnos ezt ő válallta,és még csak a 4ik napnál járunk,sokára fogunk a 180iknál :?

Vali,gépeld be mégegyszer ha lesz egy kis időd :) Diusnak hogy telt a mai nap?

Katlina,képe-képet az új frizkóról :)

Na akartam még vmit,de már nem tudom mit :oops:

Köszönjük az újabb köszöntéseket! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Erika,most hívtam a babaúszásos csajszit,hétvégén indul,ha esetleg érdekel benneteket!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hű, mennyit írtatok mostanában. Látom, pezseg az élet itt :D

Ovisoknak és az iskolás nagyfiúnak én is drukkolok a minél könnyebb beilleszkedéshez! Ez nagy változás mindenkinek!

Marci csoportjába annyi csöppség jött, nagyon cukik, bár reggelenként megy a sírás-rívás... Ő meg nagy kópé, mindenféle dolgokkal megpróbálja felhívni magára a figyelmet, ahogy mesélte a gondozónénije..Nem csodálkozom, itthon is olyan, hogy kiköveteli magának a figyelmet.

Én most betegszabin vagyok itthon, miután a hétfőről keddre egész éjjel hánytam :? Valami vírus lehetett.. Azért is volt nagyon rossz, mert én aztán nem vagyok hányós, utoljára gyerekkoromban volt ilyen, hát most jól megszenvedtem. Tegnap alig bírtam felkelni az ágyból.
A nyaralásra viszont meg kell gyógyulnom, és abban reménykedem, hogy Marci ne kapja el!!

Nóri! Köszi szépen a recetet, ki lesz próbálva!

Erika! Én is csodálkoztam a légzésfigyelőn, ebben a korban kell ez még? Mondjuk nekünk egyáltalán nem volt. De el tudom képzelni, milyen fárasztó, hogy a gyerkőc is ébreszt és még a szerkenytű is felver, hát én biztos kidobtam volna nagy ívben...
A kialvatlanságnál bizony nincs rosszabb. :(

Katlina! Én is kíváncsi vagyok a frizurádra.

Tündi! Lucusnak boldog hófordulót! Hűha, már csak 1 hónap a szülinapjáig :)
Nem tudok mást mondani, csak hogy kitartást... Ilyenkor talán csak az segít egy kicsit, ha van mivel elfoglalnod magad, úgy gyorsabban telik az idő.
judit_79

LUCA

BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

CSONGI.

EZ A KÉP PEDIG A TIÉD :) GRATULA A PIROSPONTHOZ

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tündi, akkor gyertek a jövő héten, ez a hét nekünk is elég zűrös.

Ma délben viszem Rékust a 2 hós oltásra, szorítsatok!
Úgy volt, hogy kijön a doki beoltani, de egész héten szabin van, így a helyettese fogja oltani, be kell vinnem tanácsadásra. De a védőnővel megbeszéltük, hogy ha odaérünk, soron kívül bevisz :P

Délután meg fodrászhoz megyek, jó 15 centit akarok vágatni a hosszából, persze én is "figyelmeztetve" lettem, hogy ne merészeljem túl rövidre vágatni :lol: :lol: :lol:

Jaimee, nálunk az együttalvás úgy tűnik, megoldotta az alvásproblémáinkat :wink: persze nem akarok ilyen tanácsot adni. Korábban én is az együttalvás ellen voltam, még hangoztattam is. De tény, hogy azóta többet és jobban alszom :) este, ha elaludt, berakjuk a kiságyba. Amikor ébred, csak magam mellé veszem - már alszunk is tovább :)
bár ha a fogacskák miatt sír fel, akkor melletted is felsírna :(

Judit, jobbulást neked. Remélem, Marci nem kapja el!

Kép
pimelinda

Morgen!

Judit: Ó, jobbulást neked. ÚÚútálok hányni.

Ez valami betegség lehet a pasiknál :lol: , apa is morgott, amikor levágattam a hajam. Volt benne feszkó, hogy mennyire vágatom le..... Az nem érdekelte, hogy el van törve, összevissza áll... :lol:

Linda: Bevallom - és ezzel remélem nem indítok lavinát, ez csak az én véleményem - nem pártolom az együttalvást. Nálunk nem is működne, mert talán Réka aludna, én viszont fenn virrasztanék, hogy mikor fekszem rá és nyomom agyon. :oops: Csúnya önző mama, fúj... :lol: :lol: De nincs is rá szükség, Réka szereti a kiságyát, jót szunyál benne éjjel nappal.

Tündi: APa megvétózta a babaúszást. Fél a fertőzésektől. Elfogadtam a véleményét.

Nóri: Mizu?????

Vali: Mi újság az oviban?

Katlina: Jó lett a frizkó?
jaimee1

Sziasztok!

Linda,okés akkor jöv héten megyünk :)

Mi pedig mára lebetegedtünk...este hányt Luca és éjjel is 2x.Ma reggel már láttam,hogy éhes meg is itta a tápit,de gyorsan be is jelentkeztem doki nénihez.És ott is hányt..kapott szurit,meg gyógyikat.
Ha ma még 3x hány,akkor be kell mennünk a kórházba :( Remélem nem fog,most szunyókál a kis drága.
Doki néni szerint holnapra már nem lesz gond,akkor már mehetünk közösségbe is!

Kép
Kép
tundi24

Judit! :(

Lucus! :( Szorítok, hogy ne kelljen bemenni a kórházba!

Jobbulást!!!!! :( :( :( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tündi! Kiskanállal etesd majd, akkor kisebb a valószinűsége a hányásnak ... és sok-sok folyadék (szintén kiskanállal!).
szilbee

Leti! Jól fogadja Dávid a maltofert. Kicsit csokis íze van... talán azért is... nem tudom. Mondjuk Leventénél se volt gond, pedig ő folyadékba kapta (Dáviddal ellentétben, akinek a gyümölcsbe keverem). De van aki szereti a vasas vizet... pl. Ádám.

Tegnap jól érezte magát Levente az oviban. Egyszer volt sírás, de nem hiszem, hogy minket hiányolt volna. Akkor szokott elkettyenni, ha elveszik a kisautóját. De a többi gyerek bohóckodott neki egy sort, Ő pedig felvidult. :)
Alvásnál se volt gond. Zita néni mellé feküdt és pillanatok alatt el is aludt. Mikor mentünk érte is aludt még... pedig a többiek már a matracokat pakolták a helyükre. :lol:
szilbee

Judit,lehet te is azt a vírust kaptad el,mint Luca :? Jobbulást!!!!A nyaralásra biztosan helyre jössz.Igyekszem magam elfoglalni,de így sem egyszerű...de majdcsak telik :)

Szilbee,ma majdcsak sinlacot eszünk..kaptunk fecskendőt,hogy alszik akkor is nyomjak a szájába vizecskét!A kedve szerencsére jó,ahogy most felébredt az alvásból,én is remélem,hogy nem lesz semmi gond!!!
Nagyon ügyes fiú Levi :) Jól bírta akkor az alvást! :)

Erika,értelek,mi szerencsére egy fertőzést sem szedtünk össze! :) Persze ezzel nem rábeszélni akarlak félre ne érts,csak megírtam :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Ó, most látom, jobbulást Lucusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg, sok-sok folyadék az fontos!

Nóri?????
jaimee1

Lucusnak Jobbulást!
És remélem nem kerültök be!
Nekünk azt mondta a doki amikor ment a hasa és hányt hogy tápszerből a legkevesebbet,ha a kefírt megeszi és már úgy tudom Lucus ehet akkor inkább azt!
Normaflor esetleg???Linda?

Együtt alvás!
Én sokáig elleneztem nem is alszik köztünk!
Mostanában annyiban változott a helyzet hogy hajnalban kéri a tejcsit akkor közénk vesszük és így alszunk 9-ig!
Úgy vagyok vele ha ez kell ahhoz hogy ne reggel 6-kor keljünk akkor ám legyen!

Judit!
Neked is jobbulást!!!!

Nóri!veletek mizujs?Lilcsi????

friszkóról majd bűvölök képet,nekem tetszik,apa is belenyugodott,mondjuk muszály volt neki :D

Kép

Kép
katlina

Gombát már ehet Robika???

Kép

Kép
katlina

Juditnak, Lucusnak JOBBULÁST!!(katt ide)

Popianyu! :lol: Itt vagyunk, jól vagyunk, vasaltam, főztem, most megint vasalok, aztán eszünk...aztán már remélem, nem vasalok....vagy mégis :roll:

Katlina! Én is várom, milyen lett a hajad! Fazont akarok váltani, keresek vmi klasszat :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszönjük a jobbulást! :)

Nóri,klassz amit küldtél :) Mennyi vaslnivalód volt neked hallod-e? :wink:

Katlina,kaptunk normaflore-t. A másik meg ferrum phosphoricum-remélem jól írtam :oops: ebből 2órán kersztül negyed órnként kellett kapni,aztán most majd 2óránként,holnaptól,meg 3x1et.

Kép
Kép
tundi24

És hányt már mióta hazajöttetek a gyerekdokitól?

Képet nem tudom felrakni,mert nincs itthon a fényképező,telóról meg nem birom felrakni
Amúgy sima kelós tipus semmi extával

Kép

Kép
katlina

Katlina,lekopogom azóta még nem hányt!!!!Na azért ha otthon lesz a gép kérjük ám a képet :wink:

Linda,hogy vislete Réka a szurit?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Lucuskának jobbulást kívánok!!!! Reméljük nem lesz semmi gond és gyorsan túl lesztek rajta.

Mindenki fodrászkodik a héten??? Szépek legyetek csajok :) Fotót tessék feltenni :)

Rólunk....
Hát az oviban a helyzet változatlan,reggel úgy megyünk el,hogy anya nem fogok sírni ügyes leszek :) Aztán mikor ott vagyunk ezt teljesen elfelejti és lóg a nyakamba végig míg ott vagyok ...Ma is reggeli után jöttem el megmosakodtunk még együtt és persze végig sírt :( De nagyon remélem,hogy mikor már kijövök nem nagyon sír....volt tegnap 1 anyuka aki utánnunk vitte a kisfiát és azt mondta,hogy már egyátalán nem sírt mikor ők mentek már be .
Evéssel is hadilábon állunk szinte alig eszik ott valamit...ma délben is pár kanál levest evett csak még jó hogy szinte minden nap főzök így itthon ebédelt :wink:

Nóri!
Akár hozzánk is jöhetnél vasalni egy kicsit :P

Szilvi!
Levi nagyon ügyesen veszi az akadályokat :) Gratula nektek !!! :)

Andi!
Mizus??? Hogy vagytok???

KépKép
diÁcska

Hali.

Tündi.örülök,hogy jobban van Lucus.most már bizti nem lesz baj :) erős csajszi ő.Apával telón tartjátok akkor a kapcsolatot?

Vali.köszönjük kérdésed.ovizunk :) Szerintem ez is haladás,hogy Dius így indul neki a napnak :D .ügyi ő hidd el :)

rólunk:
Sajna,ma közölte az óvónő,hogy eddig 2gyerekben sok serkét találtak :shock: és hogy ma Zsoltit+Sziszit vízsgálják,holnap meg újra a védőnő az egész csopit újra.Úgyhogy jól indult a reggel...mentem a gyógyszertárba kencéért,hogy megelőzzük legalább.De szerencsére nem találtak ma az enyéimnél betolakodót.azért itthon már átnéztem+lekencéztem én is Zsoltit,Sziszit meg majd ha felébred. :?
Erre tekintettel az is lehet,hogy szeptemberben nem altatom ott őket...majd ha lecseng a tetvészkedés :evil: pfffffúúújjjj

Linda.hogy viselte a szurit Réka? mázsálás is volt?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vali,lehet tényleg csak addig sír Dius még ott vagy.És lehet azért nem eszik,mert nem ízlik neki ami ott van,nem? :roll: De majd szépen belerázódik,ha mentek mindennap,végülis ez még csak az eslő hét.

Andi,jajj tetvek..istenem..ált suliban egyszer bennem is volt,sőt szinte az egész osztály elkapta... :evil: De jó,hogy Szisziben és Zsoltikában nem volt :) De ha lekezeled őkat bajuk nem lesz :) Csak tűrjék szegénykék,mert én emlékszem anno elég nehezen viseltem...
Apával leginkább telón beszélünk,van hogy 2x is tudunk 5-5 percet :) De így jobb is,hogy kevesebbet beszélünk egyszerre,mert akkor többet tudunk egy nap :) Meg szokott sms-t írni,meg néha emailt,sajnos az internet elég gázos,mert 2 gép van és most majdnem 500an vannak a 2 gépre,majd ha hazajön az előző csapat,talán többet odafér,de én a telefonnak is örülök,csak tudjam,hogy jól van!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi!

Lucusnak jobbulást!

Vali!

Annak idején amikor Fannit beszoktattam az oviba sokáig sírt,fogta a kezemet,húzta a ruhámat és azt mondta anya kérlek ne menj el nagyon hiányzol!
Nagyon sajnáltam a szívem majd megszakadt,hogy nem hozhattam haza és ugy jöttem el én is az oviból,hogy a könnycsepp kicsordult a szememből!
Nagyon nehéz időszak volt ez,és még tavaly is volt ugy hogy ezt csinálta velem pedig akkor már nagycsoportos volt!
De az ovónő mindig megnyugtatott,hogy csak addig van sírás még én ott vagyok,amikor már nem látott semmi baja sem volt!

Ma voltunk fodrásznál Máténak levágattam a haját,nagyon kis vagány lett!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Tündi, remélem Luca jobban van! hányt még? iszik ügyesen? a lényeg a megfelelő folyadékbevitel. Gyakran keveset.
A Normaflore hasmenés esetén javasolt.

Vali és Ivett, hát tényleg nehéz lehet otthagyni az ember lányát, amikor sír és csimpaszkodik a nyakába, valószínűleg én is megkönnyezném...

Andi, jól tetted, hogy lekented őket. A tetvek nem válogatnak! Sajnos.

Rólunk:
Réka elég jól viselte a szurit, köszönjük az érdeklődést :) az orvosi vizsgálat alatt jobban sírt, mint szuri után :oops: :lol:
mindenki el volt ájulva 2 hónapos méreteitől. Súlya 7250 g. Hossza 63 cm.
Este elég nyugtalan volt, sírdogált. A szuri számlájára írtam. Forrónak éreztem a kis testét egész este, de még csak hőemelkedése sem volt.

Kép
pimelinda

Réka és a kedvenc nyula
Kép
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Bocsi, de úgy néz ki nekem is sikerült elkapnom valamit... már tegnap kapart a torkom, meg rossz volt a közérzetem. Mára ez annyiban változott, hogy állandóan tüsszögök és a fülem felé sugárzik a fájdalom. Különben jól vagyok...

Közben hazajött apa is, hááát, nem nagy segítség :? Na, mindegy, nem panaszkodom.

Csongi jól bírja a sulit, tetszik neki (bár tegnap szétültették az egész osztályt, így a havertól messzire került). Hozza a piros pontokat, sőt tegnap a tanítónéni valami jutalom kártyát is beígért (nem volt nála, így talán ma kapja meg), mert nagyon ügyes, szorgalmas, odafigyel és semmi gond nincs vele.
Délután még edzés is volt, ami nekem nagyon fárasztó, de úgy látom Csongi jól bírja, sőt, kell is nekik, hogy kiengedjék magukból a gőzt.

Tündi, hogy van Luca? Volt még hányás? Remélem nem!

Vali, szörnyű lehet így ott hagyni Diust, de nekem már a bölcsiben is mondták, hogy csak az anyukáknak csinálják, a többség el is hallgat és játszik, amikor a szülő elmegy!

Andi, ne is mond, tényleg nekem is vennem kellene valami szert. Szülőin mondták, hogy volt a védőnéni, és próbáljuk a járványt megelőzni...szal nem mondták, hogy találtak, de gondolom azért figyelmeztettek bennünket. Ugye van 2 kislány.... hát nem csodálkoznék rajta :(

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat! Már jobban vagyok, émelygés még megvan, meg nincs semmi étvágyam, de remélem most már helyrejön a gyomrom. Biztos, hogy valami vírus van. Hála a jó Istennek, úgy néz ki, Marci megúszta. Persze, itthon igyekeztem mindent fertőtleníteni domestossal.

Tündi! Remélem, azóta jobban van Lucus! Egy kis babánál ez még veszélyesebb tud lenni :( Lényeg, hogy igyon eleget!

Melinda! De aranyos Réka, olyan mint egy nagy játékbaba :) Nagyon szép és formás!

Évi! Gratula, hogy Csongi ilyen kis ügyes az iskolában, és csak gyűjti a piros pontokat :)
Neked pedig jobbulást!

Én most már lassan nekiállok pakolni, mert ha Apa megjön akkor indulunk is Fehérvárra Anyuékhoz. Onnan pedig holnap hajnalban megyünk tovább Horvátországba. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen az utazással, mert Marcival még ilyen messzire sose mentünk.
Az időjárásra, úgy néz ki, nem lesz panaszunk :)

Puszi mindenkinek,
judit_79

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést! Luca azóta nem hányt,és hajnalban muszáj voltam neki tápit adni,met éhes volt.Reggel is minden gond nélkül megitta.Remélem ennyi volt és át is estünk rajta!A közérzete a szokásos :) Doki néni mondjuk mondta is,hogy gyors lefolyású lesz!A vizecskét szorgalmasan issza szerencsére.Éjszaka is jól aludt kivéve,hogy fél3-fél4ig megint kukorékolt :?

Ivett,fotó Máté új frizkójáról? :)

Linda,hát igen szép méretei vannak Rékának :) Nem csoda,hogy meglepődnek rajta! :) Nagyon koncentrál a nyuszikára :wink: édibaba :)

Évi,jobbulást!!!!Aztán panaszkodj csak nyugodtan!!Meghallgatjuk!!Csongi okos kissárc,jól veszi az akadályokat!Sztem tuti jeles tanuló lesz! :)

Judit,ez jó hír,hogy már jobban vagy!!!jó utat és érezzétek magatokat nagyon jól a nyaraláson!!!!Készíts sok sok képet,és aztán gyere újra,és az élménybeszámolót se felejtsd majd el! :)

Halihó...ki merre van elveszve??

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Tündi! Örülök, hogy Lucus helyrejött! Akkor a jövő hetet majd megbeszéljük...kedd, vagy csüt?

Erika! Tetszik az új vonalzód!! Vagyis a Popié :roll:

Katénkám...tudom, hülye vagyok, nem győzik itt belémsulykolni...de milyen az a kelós fazon?

Vali! Mész suliba?

Évi! Jobbulást neked! Hátha hétvégén majd kipihened :cry: . Csongi nagyon ügyes....biztos ilyen is marad a kitartása. A sportból áthozott fegyelme is sokat segít ilyenkor, nem?

Judit! Azért már csak kivergődsz valamennyire, mire mentek. Bár ami bennem tombolt (bár én sztem bezabáltam :oops: )az is kitartott vagy 7-8 napig. Ha nem tovább :?

Andi! Tetvek :x :shock: Lili csoportjában is van potenciális gazdalányka... :roll: ...a nővére most elballagott, így megfeleződött az előfordulása.

Ja, levágtam Lili haját. Vagy 2 cm-t körbe. :lol:
Ma jöttünk-mentünk, ügyintéztünk. Még most is menni kellett volna postára, de mivel később értünk haza, csúszott az alvás is, így inkább nem mentünk sehová, majd hétfőn.

Holnap mit kéne főzni? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,csütörötkre van valami,de hogy mi :oops: a kedd az jó :)
Frizuráról képet! :wink: Hogy viselte Lilcsi,hogy vágtad a haját?

Mi délután keresztfiaméknál voltunk,Luca jól elvolt a gyerkőcökkel :) Homokoztak,dömpereztek,rosszalkodtak :)

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Hát,hogy mit főzzél,erre én azt a választ szoktam kapni,hogy finomat :D De én például szívesen ennék gulyáslevest palacsintával :) Vagyl töltött csirkét krumplipürével! :)

Kép
Kép
tundi24

Örülök hogy Lucus jobban van!!!

Nóri!
Kép

Kép

Kép
katlina

Tündi! Akkor nem voltál magad :wink:
A keddet majd akkor megdumáljuk MSN-en...

Katénkám KépVégre...klassz lett a buksid!

Erika! Ti merre izzadtatok ma?

Na, jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Katlina! Nagyon jó lett a hajad. Nem is lett rövid, szerintem a férjednek nem lehet kifogása ellene, még össze is tudod fogni.

Tündi! Szegény Luca, azért elég ijesztő lehetett hogy ennyit hány. Örülök, hogy rendben van minden.

Cleo! Szörnyű ez a tetü dolog. Elmeséltem Attilának ő azt mondta, hogy reggelente minden gyereket meg kellene nézniük és akiben találnak annak már le sem kell vennie a cipőt, mehet is haza. Na akkor lennének gyerkek, akik sosem járnának oviba.

Vali! Nekem van egy ismerősöm, akinek szintén nagyon sirt a kislánya az oviban, náluk egy idő után az apuka vitte és nem volt gond. Remélem a jövő hete már jobb lesz Diusnak.
Egyébként szerintem Antónia is nagyon sirna.

Tündi! Nem csodálom, hogy mindenki el van ájulva Réka méreteitöl, nagyon szép baba.Biztos szorgalmasan szopizik.

TEgnap Ati baba hasra fordult nagyon volt nálunk az öröm. Éjszakáink egyébként elég rosszak, hajnali 2-töl szopi szinte óránként. Kicsit ki vagyok nyiffanva.

Szép napot mindenkinek. Ma is jó meleg lesz. Kép

Kép
Kép
mongi

Bocs Linda TÜndit irtam helyetted. Kicsit kómás vagyok.

Kép
Kép
mongi

sziasztok!

Diácska!
Mintha az én lányomat olvastam volna avval a különbséggel hogy ő itthon se eszik, de ugyanezt csinálja csak ő már ugye egy éve jjár oviba. Délután is megkérdezem hogy és milyen volt az ovi? HÁt nem jó.....

Tetű!
Én a Nixet ajánlom megelőzésre szuper. Kicsit drága de van hozzá fésű is ami az esetleges serkéket is leszedi!
hát sajnos ebben tapasztalt vagyok.....:-(

Eltelt nekem is az első hét viszont nagyon rosszul...
Egysrészt megint rossz az órarendem van olyan nap hogy 12 órám van:-(
Másrészt meg kedden reggel rosszul voltam. Arra keltem fel olyan háromnegyed öt fele hogy ggyorsan ver a szívem.
Mértem a vérbnyomásom 130/90 meg 137 es a pulzus. Nah akkor vettem be egy gyógyszert(amit még márciusban írt ki a doki, mert hogy akkor is ez volt). Nagyon rosszul voltam egy félóra alatt szerencsére a gyógyszer levitte de olyan haál félemem volt. a vérnyomásom 150/100ra is felment. Egyébként 100-120 között szokott lenni.
Jól van semmi elmentem suliba délután volt orvos.elmondtam mi a bajom. csinált EKG persze jó volt(hát otthonról 100/60-as vérnyomással jöttem el)semmi bajom nem volt.azt mondta szerinte nyugtatót kellene szednem. hát persze azt meg ugyse fogok.
Jó szerda reggel négyóra fele, megint volt egy enyhe rosszul lét de ez gyógyszer nélkül elmúlt egy húsz perc alatt.
Szerdán este ahogy néztem Bettikével a doktor house-t már majdnem aludtam amikor megint nem éreztem jól magam átmentem megnéztem a vérnyomásom megint ugrált pulzu s vérnoymás egekeben. lábam remeget. Vérnoymásom ugrált. vettem be egy gyógyszert de nagyon rosszul érezem magam.kihívtuk az ügyeletet persze ők is akorára értek oda mire elmúlt már. de a doki az rende volt mert elmondtam neki mi bajom meg az orvsos is mit mondott. Azt mondta 20 évesen ne éljek már nyugtatót meg nem az a megoldás. Mert ez egy betegség s a papírt amit adott arra ráírta a kardiológiai kivizsgálát.
Csütrötökön jól voltam, viszont tegnap délután is volt egy enyhe vérnyomás ugrálásoom. Kértem időpontot a kardiológiára november 10.-ére kaptam. MÁVba kértem, hát borzasztó hog két hónap.

Hát rólunk ennyit.
Lehet hogy egy kicsit hoszszúra sikeredett

Mongi!
gratula Atinak a hasra forduláshoz:-D

Nah megyek összapakolok mert délután meg jön egy lányzó akivel majd matekeznem kell(hih legalább lesz egy kis plusz pénzem mert úgy nézz ki hogy egész évben kellmajd egyszer kétszer mikor úgy érzi:-) )

puszi mmindenkinek majd megpróbálok most már sűrűbben jönni

Kép
kbernadett

Jó reggelt!

Gyors bekukk úszás előtt!

Katlina,jó lett a frizurád,és apának tényleg nem lehet a hossza ellen kifogása :)

Nóri,okés,megbeszéljük :) Szerencsére nem voltunk egyedül,délutánokra mindig próbálok vmit kitalálni,hogy ne kelljen otthon ülnünk,vagy hozzánk jöjjön vki! :wink:
Kitaláltad mit főzöl ma? :P

Letti,kitartás az éjszakákhoz!Nálunk is volt ilyen időszak :? És mi még most is kelünk 2-3x.

Betti,hát ezt tényleg jobb ha kivizsgálják,nehogy vmi komolyabb bajod legyen,de ez azért kicsit sok,hogy 2hónapot kell várnod.Igaz a mai egészségügyben ez nem meglepő :evil:

Menünk...

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi hogy vagy?
Csongi elfáradt a hétvégére?

Katlina, tényleg nem is rövid a hajad! nem sokat vághatott a fodrász, inkább a fazonja lett más, nem?
azthiszem, te kérdezted, tegnap eszembe jutott, hogy a gombát 3 éves kor után javasolják, mert nehezen emészthető... de van aki adja már 1 éves kor után.

Atinak gratulálunk a forgáshoz!
Mongi, semmi baj, aki nem alussza ki magát... mi baja lehet Atinak? talán már fogzik?

Juditék már biztos úton vannak... dejóóó nekik 8)

Szilbee? Jaimee? többiek?

Kép
pimelinda

Szebb reggeleket...

Tündi! Nektek meg jó pancsizást! Kíváncsi vagyok, Lucának hogy tetszik, visszajönnek-e a "régi" emlékek?
Kitaláltam, mit főzök (Jókai bableves+rizskók), csak egyenlőre nincsen víz :roll: :evil: , nem tudom, hogy fogom megcsinálni, ha még 1 óra múlva sem lesz.
Még megmosakodni sincs 1 csepp víz se, hogy elmennénk az Artézi kútra...

Betti! Nincsennek ezek a rosszullétek összefüggésben a sulival? :roll: Jobbulást!

Atinak gratula a hasraforduláshoz!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,az úszás szupi volt :) Át is kerültünk a haladókhoz! :) Képek is készültek,de nem lettek vmi jók..majd legközelebb.Lesz aqvafitnes is anyukáknak,vagyis az mindenkinek... mindennap 17.30-18.30ig.Nem érdekel esetleg valakit?én szívesen mennék ha jönne még valaki!

Linda,ja ..ja ,Juditék már lehet ott is vannak,én is írigykedem rájuk.Szupi időt fogtak ki :)
Jöv héten ha szerdán mennénk hozzátok az jó lenne??Persze csak délután ha Luca felkelt,és ha ti is fent vagytok! :wink:

Ki mit csinál ebben a szupi időben??

Erika,Szilbee,és persze mindenki más!!!

Kép
Kép
tundi24

Hall!

Vagyok, csak szokás szerint sok a dolog...

Megvagyunk! Levente takonykórja minhta! javulna... vagy legalábbis nem hatalmasodott el rajta.
A kedve most már jó. (Csütörtökön elég vacak hangulata volt...)
Rákapott az énekelgetésre. (Nagy kedvenc ma a Gryllus V.: Kicsi út és az Alma együttes: Ma van a szülinapom c. nótái.) Mikor nem hallja a zenét, akkor is tök jól el énekelget.

Dávid meg belekóstolt a mászásba. Nem nagyon még... csak a közelebb lévő dolgokig mászik el. De nagyon édes, ahogy a sonkáit pakolássza. :lol:

Leti! Gratula a nagy legénynek a forduláshoz!! :D

Tündi! Örülök, hogy Luca jobban van! :)

Erika! Sikerült kipihenni magad?[/b]
szilbee

Jó reggelt!

Megint egy borzalmas éjszakánk volt,kezdődött,hogy Luca nem akart vacsorázni,aztán fél10kor megitta a tápit(fél adagot csak),és nemsokára ki is jött belőlle.Aztán éjféltől fél4ig nem alaudtunk,még mellettem sem akart,csakmforgolódott :? Adtam neki panadolt,de az sem használt..Én arra gyanakszom,hogy kicsit több földet evett délután amíg locsoltam...Kész vok.....ááááááááááááááá.......

Szilbee,további jobbulást Leventének!Holnap megy oviba?Dévnak gratula a mászáshoz! :)

Letti,Atinak meg gratulálok a megforduláshoz!! :)

Ma is hőség lesz!!Holnaptól viszont lehülést mondanak :(

Szép,kellemes napot mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Szegény Lucus! :(

Erika?!
szilbee

Sziasztok!

Tündi, hát ez szörnyű, nem csoda, hogy kivagy :( földet evett??? persze van ilyen... remélem szép napotok lesz ma! próbálj pihenni!

Szilbee, ez jó! az énekelgetés... pláne ha ilyen dalokat fúj, ne valami vacak slágert a rádióból :P

nekem elegem van a hőségből. a teraszunkon már most ezer fok van :?

hol vagytok ebben a melegben?

Kép
pimelinda

sziasztok!

Nóri!

Iskolaundorra gonoldsz vagy milyen vonatkozásban? AMugy meg nem hiszem mert szeretem ezt tanulni, tehát avvalncs bajom max. annyi hogy már szeretnék végezni. Vagy hogy gondolod?

Szilvi!

az már jó ha már jobban van Levi, gyógypuszikat küldök neki:-)

Szép napot mindenkinek!

Kép
kbernadett

Linda,és szted lehet,hogy a földtől hányt??Mert éjszaka sem hányt már utána,meg eddig reggel sem,remélem nem is fog!!
Huu...a teraszotokon tényleg meleg lehet...bent is meleg van,vagy valahogy tudsz árnyékolni?Réka,hogy viseli?
Ha szerdán megyünk az jó nektek?

Erika,nagyon eltüntél!!!Miért ?Már múltkor is hiányoltalak!!!!

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Tündi :-( Szegény Lucus...de rájár a rúd. Gondolod, a föld miatt van? Jobbulást szegénykémnek!

Nem Betti, nem ilyenre gondolok...valami olyasmire inkább, hogy feszültebb vagy az iskola miatt, meg Bettike miatt is, ez nem jó, az nem jó. Ez valahol gondolom, kijön rajtad.
Én is voltam így, mikor egy bizonyos munkahelyen dolgoztam még, és olyanok voltak a körülmények. Én sem szedtem nyugtatót, hanem volt valami cseppem, amit akkor kellett bevennem, amikor jöttek ezek a szívdobogások. De nagyon rossz volt...halálfélelmem volt szabályosan. Úgyhogy nagyon meg tudlak érteni :cry:

Hát én nem bánom, hogyha pár fokkal visszább esik a hőmérséklet :roll: Meg sem moccan az ember és dől róla a víz :x

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

Értem hát nem tudom lehet ...de majd megmondják biztos ami biztos alapon.
Kedden nekem is nagyon halálfélelmem volt, szerdán este meg egyszerűen nem akartam Gabit magam melll elengedni még ugyse hogy anya ott volt.....

Hát remélem tényleg csak ez és nem valami a szívemmel.

Már most nagyon meleg van:-( mi lesz még ezután

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Tündi!!

Szegény Lucus,remélem minnél hamarabb rendbe jön!

Nekem is elegem van ebből a nagy melegből,ilyenkor még kimozdulni se szeretek a lakásból!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Tündi, lehet h. a földtől hányt... itass vele sok vizet! meg aztán majd egy Vermox kúra sem ártana :wink:
és igen, bocsi, az előbb elfelejtettem, a szerda nekünk jó :D

Betti, mindenképp vizsgáltasd ki magad! Remélem nem találnak semmit a szíveddel... ha valamiféle szorongás okozza a rosszulléteket, azon könnyebb túllenni... nekem is voltak ilyenek, amikor elkezdtem az egyetemet Pesten, néha az utcán jött rám :( kb. fél év kellett, mire teljesen megszűnt, nyugtató nélkül

Kép
pimelinda

Erikáról tudtok valamit? a blogba sem írt kedd óta... remélem jól vannak

Kép
pimelinda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?