Megjöttünk az ünnepségről. Nagyon szép volt,sztem benne lesz a szolnok tv-ben is vmikor.Elég viccesen volt felöltözve Szekeres ,kissé szűk volt rá az öltönye
Kaptunk még +2 napot:) Aminek nagyon örülök,csak agond az,hogy így később is fognak hazajönni,és nem feruár lesz az hanem majd március
Na,de megpróbálok nem szomorkodni,majd elütjük Lucával az időt
És képzeljétek busszal mentünk be,mert a kocsink szerelőnél van,viszi műszakiztatni.Hát minden elismerésem azoké akik babakocsival tömegközelekednek!!!!Távolsági busszal mentünk be szolnokra,alig fért fel rá az esernyőre csukható kocsi,még jó,hogy nem a bergonnal mentünk,mert azt fel sem tudtam volna tenni
A másik meg,hogy már bent szolnokon a 6Y-sel mentünk,és hogy mi bunkó az emberek nagy része,az síralmas.Mondja egy öreg néni,hogy hát menjek már arébb,mert nekitoltam a kocsit,jelzem mindenki kifelé volt fordulva és nem menetíránynak.És mondom neki,hogy szeretnék hátrébb menni,de a lábától nem tudok,és még ő volt megsértődve!!!!Hát kiakadtam.szóval le a kalappal azok előtt akiknek ezt mindennap végig kell csinálniuk!!!
Erika,adtunk neki kúpot,de most az sem használt:( Várjuk ám nagyon a képeket!
Évi,jó kis party lehetett
Akkor Csonginak van most társasága
Nem is tudom melyik a jobb,amit a te férjed csinál vagy amit az enyém
Maradjunk abban,hogy egyik sem.
Abban sajnos nem vok biztos,hogy nem akar majd többet kimenni,persze ebben bízom,de sztem esélytelenül.Aztán majd meglátjuk mit fog belőlle kiváltani,hogy
fél évig Luca nélkül lesz.Aki pl ma reggel ahogy kinyitotta a szemét,felemelte az apja takaróját,és széttárta a kezét,és rázta a fejét,hogy nincs ott apa
Meg ugye számolni kell azzal is,hogy nem fogja megismerni,hogyha hazajön,és az bizony apának fog rosszabbul esni.
Na,de nem panaszkodom itt tovább
Szilbee,most napközben nem volt gond a fogakkal,csak a fáradtsággal.Hazaértünk és már aludt is 2percen belül,szerencsére hazafele kocsival jöttünk,keresztanyámék hazahoztak
Ha eszedbe jut mit akartál írd ám meg,nekem is szokott ilyen lenni