Sziasztok!
Tündi nagggyon jó ez a tükörtojásos ébresztő
Hol lehet Abonyban barackot szedni? És mennyi is a nagybani ár?
Nálunk az összes barackfán pedig van vagy 5, összesen kettő szem barack árválkodik. Vagyis tegnap még ennyi volt.
Ma Zsófival nagy körúton voltunk. (Köztisztviselői szabadnap miatt nem volt munka) Nagy dicséretben is részesült, mert nagyon ügyes volt, pedig biztosan elfáradt, mert még kimentünk este a Tescoba, és amikor kihúztuk a kocsit a tárolóból beleült, amikor visszatoltuk pedig kiszállt belőle. Na ilyen nála egyébként elképzelhetetlen.
(Egyébként már van egy halom akciós ruci a Tescóban!!! , a legjobb 30%-os akciónál 2 nyáriruha összevállfázva, ára 1900,- Ft pirossal áthúzva, fölé írva 2500,-Ft. Tényleg nem volt a 30%-os papírra a sor elején ráírva, hogy -, vagy + 30%
)
Szóval reggel nekiindultunk nagy Budapestnek. Papucsot akartam magamnak venni, na meg az indexemet elhozni a Közgázról, mert 2006-óta még nem bírták ideadni. Persze ma sem, mert még 4
aláírás mindig hiányzik belőle
Találtam egy Shcoll outletet épp a Keletivel szemben, persze csak papucs nem volt nekem, aztán, még néhány boltot végigjártunk, közte a kedvenc Marc üzletemet, amiben még soha nem csalódtam, kivéve most. Buszoztunk, villamosoztunk, metróztunk, és gyalogoltunk rengeteget a rekkenő hőségben, de Zsófinak egy szava sem volt. Közben elmentünk a Vigadó téri hajóállomásra is, elhoztuk a Minimax hajóra a jegyfoglalásunkat is. A végén bementünk a Westendbe mekizni egyet, na meg szökőkutat nézni. Zsóca fél órán keresztül meg sem mozdult a szökőkút elől. Azt hiszem akkkorra már eléggé kifáradt. Utána még mozgólépcsőztünk jónéhányat, és épp elértünk egy IC-t a zónázó előtt.
Sajnos a kedvenc turkám nem volt nyitva, pedig direkt megnéztem a neten is, hogy van-e árucsere, de nem volt feltüntetve. Egy kicsit rosszul esett, de szerencsére kerülni nem kellett miatta. A barátnőm most mondta, hogy ő látta a reklámjukat az m1-en, és ott be is mondták, hogy júl 2-án és 7-én árucsere. Előtte lévő napon pedig mindig zárva. Na ennyit szoktam tv-t nézni, infó nem jutott el hozzám.
Viszont lett papucsom egy Marc, nekem tetszik. Piros, így azt hiszem kell még néznem mellé másikat is. A hétre ígértek a Batthyányin a gyyógyászatis boltba, majd benézek.
Na ennyi, ismét kissé hosszabban a kelleténél, a csajok meg a fürdőkádban gyepálják egymást.
Lejár a jogsim, elég a háziorvoshoz mennem, utána pedig az Okmányirodába? Ja, nekem hivatásosom van.