Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Csillala a pasik hobbiját taglalja a táblázat, a miénket ugyanis szülés után el kell rakni a spajzba aztán majd előjön néhány év múlva, amikor újra lesz rá idő.
irág elaludt, most felébredt, úgyhogy megyek.
Maris

Maris
feketemaris

Hali-gali!

Nnna, ma pedig szép sétálós idő volt, meglátszik a termésen is! Hol lazsáltok lányok? Ezt a kis mennyiséget gyorsan végigolvastam, kérek még! Kép

Ildi,

Lehelkének is boldog 6 hónapos szülinapot kívánok! Így utólag is! Bocs! Kép

köszi a megnyugtatást, nálunk biztos lesz hangos szó.....hogy egészségesen fejlődjön a gyermek lelke is! Kép Az én férjem is konfliktuskerülő, ami nekem azért rossz, mert igy sokkal nehezebb kidühöngeni magam. Néha olyan jó lenne, ha visszakiabálna! Kép

Csilla,
őssejtet Egerben nem vesznek, csak ha kihívod azt a céget, aki ezzel foglalkozik. Úgy tudom. Jó drága! Te hol fogsz szülni?

Vera,
gratula az 5-öshöz! Ha jöttök a legközelebbi talira, azért ne csak a gyerkőcökre vigyázzatok, veletek is akarunk ám dumcsizni! Kép

Állítólag volt ma a Fókuszban, hogy forgalomban vannak rákkeltő anyagú cumik! Láttátok? Tudtok róla valamit?

csocsi: Sorsi
sasiorsi

Hali,
én nem tudom mi van Virággal délben elalaudt 14.15-kor kelt és még 21.30-kor is úgy dumált, hogy azt hittem soha nem alszik el. Lefektettem magam mellé, PEti is elaludt és ő is, végre átszállítottam a helyére, hogy még visszatérjek hozzátok.

A táblázatot hihetelen gyorsan visszaküldtétek, úgy látszik csak az előző kör ment olyan döcögősen. Holnap majd frissítek és elküldöm újra mindenkinek, ma már túl hulla vagyok hozzá.

Lányok, Ti fürödtetek már együtt a gyerkőcökkel? Virág nagyon imádja és persze én is! Eddig még csak 1x csináltunk ilyet, de a héten már 2x. Most vmiért kitalálta, hogy csak 21 óra után alszik el, így megfürdök vele, pizsu és utána már azt csinálunk amit még akar, nem kell várnom, hogy végre elaludjon és még akkor essek be a zuhany alá.

Akkor mikor lesz a legközelebbi babazsúr? Jöhettek hozzánk is, de ahhoz nagyobb szervezés kell, mert aki nem tud vezetni vagy most hóban nem mindenki mer elindulni, úgyhogy inkább majd nyáron.
Mi 2 órát szánkóztunk Virággal délután és még ez sem fárasztotta ki!!!

Csilla, az őssejt levétel jó drága dolog, szerintem ha a terhesség alatt semmi komplikáció nem mutatkozik (miért is mutatkozna) akkor fölösleges ezen rágódni. Szerintem ez talán majd a mi gyerekeinknek lesz elérhető.

Sorsi, az nem régi olyan mi gyerekkorunk beli cumikról szólt a Fókuszban? Én sem láttam sajna, de utánakerestem, itt elolvashatod:
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hatter/?id=0601215996

Na megyek csucsukálni, pá
Maris

Maris
feketemaris

Sziasztok!

Külön üdv a pocakosoknak! Örülök, hogy jól vagytok, Reva, kitartás, elmúlik hamarosan a hányinger. Hány hetes vagy pontosan, 8-9? Nagyon várunk benneteket a következő talin!
Csilla, az őssejtes dolog én úgy tudom, csak akkor megy, ha Pesten szülsz, de lehet, hogy azóta már változott. Tényleg sokba kerül, és utána havonta fizetned kell a tárolásért, és ha jól emlékszem, az is több, mint 10ezer havonta. Bennünk is felmerült, de aztán elvetettük az ötletet. Persze nincs az a pénz, amit az ember ne adna meg, hogy rendbejöjjön a beteg gyereke, és remélem, hogy soha nem kerülök olyan helyzetbe, hogy megbánjam, amiért nem csináltuk meg...

Igaz, amit Maris írt, nekünk is vannak hobbijaink, csak azok most kicsit háttérbe szorulnak... De van helyettük egy csodálatos hobbi: az a kis Maszat, aki teljessé teszi az életünket. Kép Maris, én is elküldtem a táblázatot, örülök, hogy aktívak a többiek is!

Sorsi! Szerintem a cumik miatt nem kell aggódni, mert ahogy én láttam, Nuk és Mamm cumikat használtok. Ezek megbízható márkák, nem kínaiak, hanem németek. Nyugi, gagyit ne vegyetek, és nem lesz semmi gond.

Ildi, jó, amit a hirtelen természetről írtál, én is ilyen vagyok,de szerintem sem gond. Hajrá szabad érzelemnyilvánítás! :D

Maris, részemről bármikor jöhet a babazsúr. Illetve a jövő hét nem jó, mert egy barátnőm látogat meg, előtte pedig hazamegyek két napra a szülőkhöz. De az utána következő héten mindenkit várok, ha szeretnétek ti is. A keddet megbeszélhetjük, az már egyszer bevált. Kép

Szombaton akkor babaúszás? Most már mi is megyünk! Zita, Jázival ugye ti is? Már nagyon várom! Egyébként hogy álltok a szopival?

Betti, hogy vannak a gyerekek? Bulcsú ment már oviba? Bálint, ugye nem lett rosszabbul?

Kata, minden ok? Kétgyermekes anyukák élete? Kép

Legyetek jók, puszi mindenkinek!

Judit
Vendég

Maris!
Én szoktam fürdeni Bulcsúval még néha a mai napig is, pár hete pedig 3-asban pancsoltunk, Bálint nagyon kérdőn nézett, mikor Peti beadta nekem a kádba. Bulcsú rettenetesen élvezte, Bálint pedig csodálkozott.

Judit!
Nagyon sajnálom, hogy nem fogom látni Botit, és Jázit sem, de hétvégére nagyon besűrűsödött a programm, úgyhogy most nem tudunk elmenni.
Bulcsú már tegnap ment oviba, már ráfért, únta magát itthon 5 napja.

SOrsi!
Ti cumisok vagytok? Bulcsúnak én is ezt a Nuck cumit vettem, és akkoriban is volt ilyen cumis felhajtás. Lehet, hogy van benne, valami, de ma már úgyis mindenben találnak rákkeltő anyagot. Persze jobb az óvatosság!
Ádinak milyen husi combija van?! Tiszta hurka! Nagyon édes!

Vera!
Gratula a vizsgádhoz! Mit is tanulsz? Itt Egerben?
Én is így voltam az émelygéssel az elején, legalább jelezte, hogy valaki lakikodabent.
Mikor mész uh-ra?

Csilla!
Bocs, ha mellétrafálok, de nem tornásztunk együtt Rózsavölgyi Ritánál valamikor ősrégen? Nagyon ismerős a neved. Az arcmemóriám katasztrófális, arra nem tudok hagyatkozni.
Az őssejtes buli tényleg baromi drága, ahogy írja a havi kölktség is húzós. Mi sem vettük le, remélem soha nem bánom meg ezt a lépést.

Ildi!
Hogy megy az alvás?
Még a hirtelen természetről: én azt gondolom, hogy olyan vagyok, hogy telik-telik a pohár, aztán mikor elég olyankor borul a bili. Szerintem ilyen is van mindenkinek,(mármint Rajtad kívülKép) hogy úgy "elege lesz az egészből".
Persze, hogy nálunk is vannak hangosabb szavak, és sajnos Bulcsú előtt is, mert ugye ez nem olyan, hogy majd ha alszanak....Szóval azt mondjátok, hogy nem baj, ha a gyerek ilyet is hall? Tul.képp hozzátartozik az élethez.

Zita!
Jázmin eszik-e, és az alvás?
ELFELEJTETTEM A TORNÁT VINNI NEKED! Legközelebb szólj rám!!!!És ezer bocs!
Képzeld Bálint másfél hónap alatt 30 dkg-t hízott. És annyira jó fej a védőnéni, hogy azt mondta, nézzük meg előtte mi volt. Előtte 16 nap alatt 40 dkg. Azt mondja: látod Beácskám, akkor behozta a későbbi lemaradást. Tehát nincs erre törvény, pláne az egyenletes hízásra. Tök jó fej volt, hogy nem verte belém, hogy aggódjak. Te is nyugodj meg, legközelebb Jázmin is behozza, amit múltkor kihagyott.

Van valaki, aki fogyni-erősődni-formálódni szeretne?
A baba-mama alapítványnál van step aerobic, 1 órás, és vigyáznak a gyerkőcre, amíg anyuci ugra-bugrál. Jövő héten lehet, kipróbálom, itthon nem visz rá a lélek.

Na mostmár lelövm magam!Puszi: Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Hali,
Betti, hol van ez a step aerobic? Nagyon érdekelne!!!!!
Maris

Maris
feketemaris

Szia Maris!
Itt vagy még? A volt IH(International House) centrum mögötti parkoló, ott a Minaret környéke.
Van honlapjuk is, mingyá' utánanézek. Tényleg jönnétek? Tök jó, tök jó!KépKép

Betti

Kép

Kép
betécske

http://www.babamamaclub.hu/

Ezen a címen találsz bővebb infot, telószámot.

Betti

Kép

Kép
betécske

Kedves Lanyok!
Sziasztok!Egytol egyig betegek vagyunk.Orrfolyas, torokfajas, laz.Nagyon keveset alszunk este.Az alvas nem megy sehogy.Napkozben meg nem is olyan veszes...de az este!!!!!10 orakor alszik el Lehel, 3 orankent ebred,es hajnali negytol szorakoztatni kene par orat hogy visszaaludjon.Ez igy megy 3 napja.Elkeserito!!!!
Betti!Sorsi es mindenki aki csodalna vagy barmi ilyesmi....nana hogy en is kiborulok,szerencsere egyre ritkabban es tenyleg megvisel ha egyszerre sirnak stb...az teny ,hogy tenyleg magasan van az ingerkuszobom,sok minden felett meg el tudok siklani, de nekunk is vannak rossz napjaink!.Betti, te is nyugodj meg, senki sem mondta hogy edesanyanak lenni konnyu feladat.!KépHiszen ok a mi varva vart kincseink, akiket annyira vartunk.Kép..mindig erre gondolok ha mar teljesen kiboritanak.
Zita hogy alakul a szopitok?
Sorsi!Minden eismeresem a havas setakert!!
Mindenkinek kellemes szankos-havas hetveget.Ildi
Vendég

Hali!

Holnap uszi mikor legyen? Múltkor a fél10-esen voltunk, de most azon is ugyanolyan sokan volta, mint a 9-esen. Nekünk úgy látom mégis jobb lenne a 9 órás, mert Ádi mostanában korán ébred és hamarabb el is fárad.
Mit szóltok hozzá? De ha nektek nem jó ez, akkor természetesen a fél10-esre megyünk!!!

Betti, Zita, Judit,
jöttök?
Melyikre jobb nektek?

Sorsi
sasiorsi

Lányok,

Órarend a baba-mama clubhoz.<!--attachment: Torna__rarend-338612.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*43.0**Torna+%f3rarend%2exls --><center><pre>
Kép
Torna órarend.xls (43.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
sasiorsi

Sziasztok!

Betti Kép
Pesten tanulok közgazdász tanárnak, másoddiplomás levelezőn. Ultrahangra január 30-án megyek, akkor már elvileg a 8. hét végefelé fogok járni Kép

Lányok Kép
Én is kaptam a védőnőtől a baba-mama alapítványról tájékoztatót, szeretnék is járni, de én még nem a zsírégetőre Kép Járt oda valaki közületek szülés előtt? A jógát meg a kismama tornát néztem ki, de nem tudom, mikor érdemes elkezdeni járni, bár én már akár holnaptól mennék Kép Lehet, hogy felhívom őket délután...

Szép napot, Ildiéknek jobbulást!!!

Vera
reva

SOrsi!
Mi nem tudunk mosz usziozni sajnos. Viszont délután ha úgy alakul a program, akkor lehet, hogy elmegyünk a babamamaclubba!A 4-ed 3-as stepre.

Ildi!
Jobbulást kívánok Családodnak. Az előbb írtam egy tök hosszút, és elszállt.Brrrrrrrrrr
Szóval ! Mikor már elegem van, eszembe jutnak a 40 körüli kolléganőim, akik szivesen cserélnének velem. Olyankor aztán megnyugszom, hogy ezek az évek soha vissza nem térnek, és 10 év múlva már nemleszek itthon játszani, pelenkázni, babakocsizni, ZSÚROZNI, meg ilyenek. Kicsit néha tömény ez a dolog, de azért alapvetően imádok itthon lenni a Porontyokkal, és tényleg mindig erre vágytam.

Vera!
Én nem jártam pocakosan tornászni, úszni viszont igen. Egyébként szerintem is a jóga és a kismama torna a megfelelő a pocisoknak!

Pussz

Betti

Kép

Kép
betécske

Hali!

Betti,
lehet, hogy mi sem tudunk holnap elmenni. Még nem tudom, de Dádi ma többet tüsszög a szokásosnál és nyűgös is.Remélem azért nem lesz beteg.

Vera,
én Plachi Judithoz jártam kismama tornára, de csak 12 hét után ajánlják. Nekem nagyon jó volt! Juditnak is van két kislánya és lehet vele a szülésről és hasonlókról beszélgetni. Jógára sajnos nem tudtam járni, mert én dolgoztam és az délelőtt volt akkor. Az úszás is jó!

Puszi: Sorsi
sasiorsi

Betti, Orsi
Köszi!
Na akkor ezt a 4 hetet már csak kibírom a tornáig Kép

Vera
reva

Sziasztok!

Mi készülünk az usziba, de nálunk is az éjszaka fog eldőlni szerintem.
Nekünk is a 9 órás lenne jobb, mert mióta ilyen rázósak az éjszakéink, Jázi is kidől hamar délelőtt. Van amikor 9-10 körül már alszik.
Jázinak az orra folyik egy kicsit, remélem nem lesz semmi komolyabb takonykór, és el tudunk menni. Mert amúgy neki a kedve nagyon jó, és szerencsére az étvágya is megjött. Szerintem a vitamin kezd használni.
Délelőtt nem szopizik még mindig, de mondjuk ma ezen nem is csodálkoztam, éjszaka 2-3 óránként szopizott és mindig nagyon sokat. Délután viszont már szopizik kétszer is, és még utána a gyümölcsöt is elfogadja, úgyhogy ez a gond legalább megoldódott.

Sorsi!
Remélem Ádi nem lesz beteg és tudtok jönni!

Judit!
Ti biztos ott lesztek?
Ma este próbáltam a fürdőruháimat, de elég gáz. A felsőkbe nem igazán férek bele,főleg így szopi előtt! Egy úszódressz jön rám, annak meg a gumija kezdi megadni magát. Ha Jázinak tetszeni fog az uszi, be kell szereznem valamit magamnak.

Ildi!
Jobbulást nektek! Te is beteg lettél?
Nem lehet könnyű most neked, de kitartás!
Nappal nálunk sincs gond az alvással, de éjszaka mi is kelünk, jó esetben csak 2-3 óránként.
De én már biztos vagyok benne, hogy Jázinál a fogzás miatt van ez, napközben is már csak ezzel foglalkozik. A keze a szájában, az ínyét piszkálja, ha bekenem neki a Dentinoxal, éjszaka is nyugodtabb egy pár órára.

Betti!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni az usziba, bár még én sem tudom, hogy alakul az éjszakánk. Jól tetted, hogy legalább a múlt hetet nem hagytad ki.
Voltál aeriobic-on? Nekem ahhoz nem lenne energiám, le a kalappal előtted!
A baba-mama torna gondolom lightosabb, talán azt kísérelném meg,de a kazetta nekem is csak utólag jutott eszembe! Majd legközelebb! Addig legalább lazsálok még egy kicsit.
Én baba-mama jógára mennék el szívesen, de az időpont nekünk nem jó, Jázi 2 körül alszik délutánonként.

Csilla!
Tudjátok már kisfiú vagy kislány lesz a babuci?
Biztos írtál már erről, de nem emlékszem.
Mit szeretnél jobban? Vera, te? Neveken gondolkoztok már? Az olyan izgi volt, amikor már azon vitáztunk. Mert nálunk nem volt egyszerű eset a névválasztás.

De most már leállítom magam, mert nagyon sok vagyok. Magamból kiindulva azt hiszem hobbinak mindenkinél lassan be lehetne írni, hogy Babanet. Nem?

Judit!
Írj, hogy nálatok mi újság uszi-ügyben!

Zita
anzizi

Hali,

Zita,
akkor menjünk a 9-esre, persze ha a gyerkőcök egyáltalán akarják!
Judit?
Nektek ez jó?

Kár, hogy Bálint nem lesz ott, annyira cuki a vízben (is)!

Adtam Ádinak C vitamint lefekvés előtt, hátha éjszaka megküzd az elemekkel!

Jobbulást a beteg babáknak és anyáknak!!!

Lánynevet olyan könnyen tudnék választani, nagy a választék nagyon szép nevekből! Nade fiú nevet, nekem nagyon nehéz volt! Arról nem is beszélve, hogy sok nevet kilőttek a környezetemben született apróságok (megkapták őket). Cifrázza a helyzetet a vezetéknév is, ami nálunk elég karakteres (Sasvári), emellé nem adhattam ugyanolyan karakteres keresztnevet, inkább egy lágy, rövid, egyszerű illik hozzá. Így lett Ádám, tudom elég gyakori mostanában, de nem baj. Emellé még megkapta az apja nevét is, ami mellesleg az öcsém neve is-Gábor-mert ez a név nekem nagyon tetszik, de az apja nem akarta, hogy ugyanúgy hívják Ádit, mint őt.......

...megyek már!

Puszi: egy hobbista:Sorsi
sasiorsi

Sziasztok!

Háát, nem tudom ezt az uszit, ugyanis Boti sem tűnik egészségesnek... Kép Ma egész nap nem aludt, nem volt nyűgös, de látszott, hogy nem stimmel valami. Este aztán picit folyt is az orra, most pedig elaludt, és elég rosszul szedi a levegőt... Kép Megijedtem, mert még soha nem csinált ilyet, remélem, az okozza, hogy tele van az orra, és semmi komoly. Szóval meglátom az éjszakánk hogy alakul, ha nem lesz gond, akkor a kilencesre megyünk. Nekem mindegy az időpont, mert Boti napközben még mindig elég esetlegesen eszik. Reggel küldök nektek smst, hogy megyünk-e.
Hát úgy tűnik van valami rossz is a babazsúrban, mert ezek a fickók és lányka körbefertőzték egymást. Kép

Jobbulást minden beteg babának, puszi mindenkinek, Judit
Vendég

Szasztok!

Betti!
Tényleg jártam még az őskorban Rózsavölgyi Ritához tornázni, de nekem annyira szörnyű az arcmemóriám, hogy talán még Ritát megismerném, aztán slussz. Sokáig jártál hozzá? Én összesen 11 évig tornáztam.
Utána meg a fősulin csináltam mindenféléket a tesi szakon, most meg már vagy 4 éve karatézom. Torna meg karate, ezt hogy hoztam össze. De nagyon szeretem, lehet, hogy az is benne van, hogy a barátom, (bocsi a férjem Kép) lassan meg kéne szokni, szóval ő az edző. Bár most nem járok, mert a múltkori babával jártam, és hogy rosszul sült el, nem merek reszkírozni. Biztos nagyon kellemes lehet az úszás is, de nem kell félni, hogy összeszed az ember valamit? Én így, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, egy keresztbe fűszálat nem teszek, pedig nagyon hiányzik. Meg is kérdezem az orvost, mit szólna hozzá. A védőnőtől is megkérdezhetem, de sajnos vele nem sokra megyek, mert az általános dolgokat az ember úgyis tudja, vagy bármelyik újságban elolvashatja, a speciális dolgokról meg nem tud! Na mindegy!
Ha minden igaz, akkor két héten belül megyünk a 3 v. 4D-s ultrahangra, talán akkor kiderül, hogy fiú vagy lány őkelme. Még titkolózik. Különben mindegy, csak minden rendben legyen! Annyit morfondíroztunk már, hogy mi legyen a neve, de nem jutottunk dűlőre. Van valami ötletetek esetleg, hogy mi illik a Pál-hoz. (Szerintem semmi, csak ezt apuci meg ne hallja Kép) Főleg fiú névvel állunk hadilábon. Lánynévből a Luca a kedvencünk, de hát az is (mint a Pál utcai fiúk). Õrület! Javasoltam, tegyük bele az én nevem kezdőbetűjét: Pál B. Luca (erre Béluci lett belőle, siralmas). Ez a Luca nem akar összejönni!

Az őssejtes dologra visszatérve, nem vágunk bele. Egyrészt nagyon drága, másrészt e-mailben kértem felvilágosítást, de azt írták, hogy egyelőre csak sejtregenerációra jó, semmilyen betegségre vagy új szerv képzésre nem. Szóval inkább veszünk jobb babakocsit, kiságyat, ...

Jó uszizást holnapra! Ildi gyógyuljatok!

Pusz
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Isten éltesse a féléves Csöppöket!

Ildi, Marci azért született császárral, mert - szerintem - nem akart kijönni. a 8. hónapot farosan töltötte, és én aggódtam, h császár lesz..aztán megfordult, és mégis az lett. Bővebben: egy orvos kissé brutálisan vizsgált meg, ő vizsgálta fölül, hogy az 1 hetes túlhordásom esetén indokolt-e a császár. ettől folyt el a magzatvíz, de 6 óra mulva még nem indultak be a fájások (szülinapom lévén telefonálgattam a szülőszobában vidáman, és az uram is fölért Pestre. Aztán oxitocint kaptam, onnan kezdve újabb 6 órán át 1-2 perces fájásaim voltak. sokat sétálni-rásegíteni se lehetett, mert félő volt, hogy előesik a kzsinór...pedig a végefelé már olyan tolófájásfélék voltak... jaj, és azért tartott iolyen sokáig, mert nem tágultam rendesen, mert a feje nem illeszkedett be, "nem konfigurálódott" vagyis nem csúsztak össze a csontocskái, mert egy kicsit se segített. csak elszenvedte szegénykém, hogy tágítanak ezerrel az összes dokik Kép aztán romlott már a szívhangja is, "asphyxia" veszély volt, akkor megcsászároztak. akkor látták, hogy a köldökzsinór is kicsit a nyakára volt tekeredve. de hogy most emiatt nem indult el kifelé, vagy úgy érezte, hogy a kicsit lyukas szíve miatt nem menne neki, nem tom, de pocsék volt mindkettőnkek. hát "röviden" ennyi.

Csatlakozom Ildihez a hirtelenkedéssel kapcsolatban! Emberem szülei a "csak semmi őszinte érzelem, fő a kellemes, kedélyes, idilli polgári család látszata" meg a " mindíg legyél barátságos, de őszinte soha" elvét vallották... rettenetes, tényleg. két frusztrált, egymás előtt is folyton feszengő és színlelő ember merő képmutatásban görcsölve, soha egy hangos szó, de három depressziós, önértékelési és kapcsolatteremtési zavarokkal küzdő gyermek...jó, már a múlté. Úgyhogy csak lazán. Jó ha a gyerek látja, hogy vannak érzelmeink, és hogyan dolgozzuk fel azokat. sokat tamnul belőle, ha jól kezeljük magunkat végül.
"Hiszen ok a mi varva vart kincseink, akiket annyira vartunk...mindig erre gondolok ha mar teljesen kiboritanak." ez jó, köszi!
És jobbulást Nektek, hamar!

Judit, az a kedd éjjel nekünk is nagyon frontérzékenyre sikerült Kép

Maris, az olvastam, hogy a nőgyogyik, meg a szülésznők is babaneteznek, de nem írnak, csak figyelik, h ki mit ír róluk...ajajaj
(nekem is kellene fogorvoshoz menni, Marci megfoganása óta nem voltam, az egyik agyaram szürkül a tömés alatt, belül Kép(( gyökérkezelős rémeket látok, és csak halogatokkk

Zita, de jó, én pont fordítva, azon rágódom,hogy hogy bírom ki, hogy nem dolgozhatok míg teljesen lefoglal a gyerek, akit nagyon szeretek, csak olyan jó lenne valami Mást IS néha!!!

Várandós Csilla és Vera, élvezzétek, hogy (majdnem) azt csinálhattok, amit akartok, az utolsó percigKép mert aztán évekig elfelejtehtitek ezt a felhőtlenségetKép szóval olvasás, egyéb élmények, társaság, hobbik, most még mindent bele Kép !

Sasiorsi
A Babának nem nehéz egy éves koráig nem adni tejet, én se adtam, óvatoskodásból, pedig Apja csak atkára allergiás, igaz, 5keresztes. Viszont se tejeskávé, se kakaó a maminak, ó borzalom! Találj ki helyette valami más fincsi kényeztetést! Ananászlé...kinek mi Kép

Vera, nekem a citromfagyi sokat segített a hányingeremen...meg kefíren éltem.

Na eldugulok, mert sokk vagyon mindég! meg Uramnak köll a gép.
Jó éjt!
zsanya

Sziasztok,

mindenki beteg! Liza, Beni és én is. Apa elmenekült ügyelni. Hát tényleg jól beköpték egymást a gyerekek! Szerencsére senki sem lázas, csak takonyagyarok lógnak a gyerekek orrából. Én orrszívóval a zsebemben közlekedem, és már bárki orrát kiszívom kérdés nélkül...KépAz éjszakák azért elég szarok.
Én csúnya vagyok és öreg. Vmit ki kell találnom. És hétfőn vizsga.

Kata
Vendég

Sziasztok!

Sajnos én is csatlakozom az előttem szólókhoz, ugyanis Virágnak is folyik az orra. Láza neki sincs, és annyira nem is vészes a dolog, mert egyszer van orrszívás egy nap. Mondjuk nála ennyi szokott lenni, mióta kapja a Cebion csepeket.

Csilla!
Szerintem azért van olyan név, amelyik illik a Pál-hoz, csak inkább olyan, ami nem L-betűvel kezdődik. Pedig a Luca nekem is tetszik.Kép
Mondjuk inkább a Petra vagy valami hosszabb név is jó lenne. Zsófia, Bianka, Fruzsina. Lány nevet tényleg könnyebb találni, mint fiút, de pl.: Pál Barnabás, Botond, ezek is jók szerintem.
De hát úgyis nektek kell dönteni.Kép

Nekem nem volt mit töprengenem a név választáson, mert én már jó tíz évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy Virágnak fogják hívni a lányomat. Az meg külön szerencse, hogy a férjem nevéhez(Bánkuti)jól passzol.

Mindenki gyógyuljon meg!

Viki
biti

A takonykór hozzánk is elértKép
anzizi

Kata!
Milyen orrszívód van, hogy elfér a zsebedben?
Gondolom nem porszívósKép
Én most a Living lab orrszívót néztem, bár baromi drága. Úgy néz ki mint a fül-hőmérő. Ismeri valaki?
Használtan találtam egy párat olcsóbban.
Kata neked ilyen van?
Zita
anzizi

Zita,

igen, nekünk Living lab van. Nagyon jó szolgálatot tett eddig is, drága, de megéri szerintem. Teljesen kiszívja a trutyit, van hozzá több fej-én most gyerekenként cserélgetem- és szerintem nem olyan horrorisztikus, mint a porszívós. éjjel is használom, azonnal vissza tudnak aludni utána. Csak meg kell tanulni vele ügyesen szívni, de majd elmagyarázom, ha e mellett döntesz.

Kata
Vendég

Köszi!
Kinéztem egyet a babaszobán 6000-ért Pesten, még garancia is van rá.
Tesómmal megvetetem, holnap el is tudja küldeni Egerbe remélhetőleg.
A porszívós tényleg elég brutál, főleg éjszaka, de most egyenlőre azt használom.

Zita
anzizi

Ennyiért pláne megéri szerintem! Majd leírom a műfogást, csak most hazaért nagyi és Liza

Kata
Vendég

Sziasztok!

Jázi most aludt el, hulla fáradt szegénykém, mert ilyen 20 perceket tud aludni. Sajnos éjszaka sem volt ez máshogy.
Ezek szerint mostmár tényleg körbeért a kórság.
Azt hiszem egy ideig hanyagoljuk a zsúrokat.Kép
Sose tudhatjuk melyik gyerkőcben lappang valami, ami aztán letarolja a bandát.
Marad a babakocsitologatós-fagyoskodós babatali tavaszig.

Timi!
A zsúrról lemaradtál, de legalább Ti megúsztátok a betegséget.

Sorsi!
Ádi hogy van? El tudtatok menni úszni vagy ő is lebetegedett?
Ne haragudj, ha felébresztettelek az sms-sel, nem gondoltam, hogy be vagy kapcsolva, azt hittem majd reggel megkapod. Csak azért küldtem olyan korán, mert bíztam benne, hogy reggel tudunk legalább aludni egy kicsit, de nem jött össze.

Judit!
Boti hogy van?
Jázi ma így megint alig evett, de ezen nem is csodálkozok.

Betti!
Bálint nem beteg?

Borsi!
Remélem a te kis stramm gyerkőceiden már nem fogott ki ez a nyavalya!

Jobbulást mindenkinek!
Puszi: Zita

Kata! Várom a használati utasítást, ha lesz időd!
Tesómat beindítottam az ügyben, de ha az nem sikerül az, hétfőn veszek egyet.
anzizi

Szisztok,

ZIta,

úgy hatékony a szívás, hogy beteszed az orrlyukába, kicsit megfogod kívülről, hogy körbezárja az orrlyuk a szívót, és az orrában körbe kell tekerni, valahogy úgy, mintha egy elemlámpával körbevilágítanál odabent. Akkor jó, ha hallod a szörcsögést, akkor kiszippantotta. Úgy vedd ki, hogy folyamatosan nyomod a gombot, és az orrlyuk falához tapasztva húzd ki, és így tutira magával szippantja amit összegyűjtött.
Na, remélem érthetően fogalmaztam, nem ennyire bonyolult. És nem tudod megsérteni belül az orrát, mert nagyon puha a szívófej, és ahogy kicsit mozgatod, nem karistolja a nyálkahártyát.

Hajrá!!

Kata
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom, hogy mindenki beteg. Kép Még szerencse, hogy nem valami lázas nyavalya terjedt el... A röhej az, hogy anyukám figyelmeztetett, hogy nem túl jó ötlet ilyen időben találkozni, mert sok a beteg, és elég, ha egy gyerekben lappang valami... Na de nem baj, majdcsak túléljük! Mindenesetre Zitának igaza van, a babazsúrt kicsit hanyagolni kell. Persze hogy kint mikor találkozunk? -30 fokot is mondanak a jövő hétre, napközben -10... Kép A gyerekeket hány fokig lehet kivinni? Tud erről valaki valamit? Vagy nincs szabály?

Boti szerencsére szintén nem olyan súlyos, nyűgösebb az átlagnál, de ez a foga miatt is van. Nagyon viszket szegénykémnek, a Dentinoxtól láthatóan megkönnyebbül. Hogy emiatt van-e, de napközben az én áldott jó gyerekemet ölben kell altatni, mert különben nem alszik. Kép Tegnap egész nap nem volt hajlandó. Kénytelen voltam ölbe venni, pedig annyira megfogadtam, hogy nem teszem... Nesze neked következetesség... Kép

De hagy dicskedjek, Boti ma kétszer hasról hanyatforult, olyan édes volt! Kép Pisti játszott vele a szőnyegen, külön jó, hogy ő is látta. Egyébként szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez a takonykór hétvégén jött, mert így legalább nem voltam egyedül. Akkor rossz lett volna, mert Boti még sohasem volt beteg, és pont az elsőt kellett volna kettesben átvészelni...
Így nem aggódok, hanem élvezem a hétvégét, hogy végre nem vagyok egyedül. Csak nem menne el olyan gyorsan... Sasiorsi, Neked még egy hét magány? Azt térdenállva is... Kép

Csilla, micsoda sportember vagy! Persze ha a szerelmünk tanít! Kép Ha speciális kérdésed van, tedd fel, hátha tudunk segíteni. Amikor terhes voltam, én nem a védőnőt hívtam, hanem itt feltettem a kérdéseimet, és mindig olyan jó ötleteket és tanácsokat kaptam! Kép

Vera, tényleg érdemes várni a 12. hétig az aktívabb mozgással. A hányingerre a gyömbér nagyon jó, nekem bevált, én az üdítőt ittam, de teának is tuti, a piacon lehet kapni. És még valami: Salvus gyógyvíz. Herbáriában kapható, én az elején még nem tudtam, később olvastam egy Kismamában. Csak a gyomorégéseknél használtam, akkor nagyon bevált, és a hányinger ellen is javasolják. Amúgy rettenetes az íze, de csak 1-2 decit kell meginni naponta... Egyébként nem messze, Bükkszéken van a lelőhely, csak Pest mellett palckozzák. Nyáron elég elmenni ide a strandra, és hozni egy-két flakonnal. A következő terhességemkor tuti ezt teszem. Kép Apukám is rendszeresen issza, és teljesen helyretette a gyomrát.

Minden beteg Manónak gyógyulást, Kata, kitartást az ügyelethez!
Vendég

Sziasztok,
Betegeknek jobbulást, nálunk szerencsére semmi betegség nincs. Kivéve,hogy ma elment kis családunk szánkózni persze nylon zsákkal és most PEtivel felváltva nyögünk, kinek fáj jobban a feneke. Szuper jó volt, Virág nagyonkat nevetett rajtunk, remélem jövőre már ő is csúszkál velünk. Mi jól elfáradtunk és azt gondoltuk, hogy ő is. A kocsiban haza felé elaludt, de az csak 20 perc lehetett. Itthon pedig semmi alvás, azóta is virgonckodik. Szerintem ha megfürdettem (mindjárt az következik) a cicin el is fog aludni.

Csillala vigyázz a Zsófival, vagyis Zsófi is lehet, de nem Zsófia, én is azt szerettem volna, de az anyósom egyszer bedobta a Zsófikát és azonnal elvetettem az öteletet. Így Virág lett, azt nem lehet becézni, igaz én Vircsinek, Virinek szokatam ha haragszom rá akkor Gazocska meg Vircsóka. Pál Bálint az rossz?
puszi (végre 18.30 fürdés!)
Maris

Maris
feketemaris

Hali lányok, asszonyok!

Maris,
behalok rajtad! Ez a Gazocska, Vircsóka....Kép nekem eszembe nem jutna ilyesmi!

Judit,
mínusz 5! Eddig lehet kivinni a gyerekeket! Én azt tervezem, hogy a -50 fokban is kimegyünk, de beülünk az autóba és bejárjuk Tolnát Baranyát! (Heves megyét már bejártam Ádival, olyan jókat alszik!)

Zita!
Nem aludtam! Épp etettem a kisfickót! Először azt hittem, hogy az emberem sms-ezett, hogy szeret és hiányzom...vagy valami hasonló, de nem! Szóval utána arra gondoltam, hogy akár hajnalban is rendezhetnénk babazsúrt, úgysem alszik egyikőnk sem úgy tűnik nekem! Kép

Lekopogom!!!! kop-kop-kop: mi nem vagyunk betegek mégsem! Juhéj! Na és természetesen usziban is voltunk, a nagy havazás ellenére elszánkáztunk. Ádi végigdumálta az egészet, merthogy most már szótagokban gagyog (eddig primitívebben tette ezt, vagy sehogy).

Zsanya,
ez a szülés elég borzasztóan hangzik!

Csilla,
szerintem válasszatok P betűs nevet. Az azonos kezdőbetű valamiféle babona szerint a szerencsés ember ismertetője! Pl: Pál Panna, Pál Patrik...

Igen, az úszásnak a fertőzés a veszélye, különösen fogékony ilyenkor a kismama a gombás fertőzésre, de én is voltam 1-2-szer az usziban pocakosan és nem kaptam el semmit, egyébként még soha nem kaptam el semmi az usziban, azért elég tiszta az a víz!

Azért én egy kicsit igazságtalanságnak tartom, hogy a mi hobbinkról nem esik szó! Ezért én kíváncsi vagyok a Ti - gyermekáldás előtti-hobbitokra is! Bizony! Azt már láttam, hogy Vera milyen szép dekupázs (vagy, hogy is hívják) dolgokat készít. Nagyon klasszak én is imádom az ilyesmit.
Tehát az én hobbijaim: a siklóernyőzés, de ezt már tudjátok, ezen kívül a lakberendezés-barkácsolás, festegetni, rajzolni is szoktam, de nem tudok, csak szeretek és többnyire elajándékozom a műveimet (hátha egyszer mégiscsak befutok és sokat fognak érni, hihihi). Érdekel a pszichológia, szociológia, ezotéria, de mint laikust és isteni műszaki érzékem van, megszerelek bármit, összeütök egy két sámlit, éjjeliszekrényt, miegymást és nagyon élvezem. Szerintem ha most újra kezdeném, valami műszaki pályára mennék, építészmérnök lennék. Ha nem 5 év lenne és nem lenne gyerekem ésésés, akkor belevágnék még most is.
És ti?

Jaj, megint hosszú lettem....megyek, nemsokára talán megérkezik az uram is, hogy aztán hajnalban továbbutazhasson, hátha tudok vele találkozni és nem alszom át az itthonlétét.

Csoki: Sorsi

Ui: Képzeljétek, már nem hullik a hajam, sőt kis bébihajak pelyhedzenek a homlokomon. hihi
sasiorsi

GYÓGYULJATOK MEG KISPAJTÁSOK!
sasiorsi

Csilla!
Érdekes, lánynévnek nekem is egyből a Pál Panna jutott eszembe!
Én imádom az ilyen alliteráló neveket, nem véletlenül lett Jázika is Jázmin, hiszen Joó Kép
Fiúnévnél már gondba lettem volna a J betűvel.
Én Domonkost szerettem volna, de Rolinak nem tetszett, úgyhogy közös megegyezéssel Barnabás lett volna Jázika, ha valami lett volna a lába között. Kép
Azóta ezt lelőtte az unokahugom, aki épp most vajúdik. Már a vége felé járhat, de hajnali 3 óta vaoltak fájásai. Úgyhogy most nem lennék a helyébe! Csak holnap Kép De akkor nagyon...
anzizi

Kedves Lanyok!
Jobbulast anyak-babak!Koszonom Katanak a takonybeszamolot, igazan jot nevettem rajtaKépkoszi Kata!

En is a minusz 5 fokrol hallottam.-5 alatt fel orat ajanlanak, ez egy regi szakkonyvben volt, lehet hogy elavult mar, de mi ehhez tartjuk magunkat..duplan birkaszorbe csomagolva megyunk ki.

Jo hogy irtatok errol az orrszivorol, en is szerezni fogok egyet.A porrszivos brutal.Tegnap Levedi majdnem kirugta a szememet mikozben porrszivoztuk orrszivoval a kis orratKépKép...olyan kis eros..alig birjuk lefogni...ilyenkor elgondolkodom, jot teszunk mi ezzel?Suru zold az anyagKép, nincs mese, ki kell szivni...de ilyen aron?

Nalunk egy nap laz volt Levedinel es nalam, de nekunk a torkunk is faj, de szerintem az csak a hidegtol van.Apa leserult, nem tudott egy napig labra allni ot is apoltuk egy darabig.Egyebkent az en kis szerelmemKép is harcmuveszettel foglalkozik.Kempo edzeseket tart Egerben.Miota Lehel megszuletett, csak hetente egyszer.Mielott megszulettek a kisfiaim nagyon sokat usztam, szaunaztam, olajfestekkel festettem magunknak es masoknak,rajzoltam,szerettem foiskolara jarni es nagyon sokat buliztam...oh ez mar a multe mind!!!!De meg leszunk a parommalKép egyszer nyugdijasok is es akkor nagyon sok idonk lesz magunkra es egymasra...
Lanyok irjatok ti is hogy mi erdekel benneteket!Kép

Zsuzsa!Koszonom hogy leirtad a szulesed!Ha nem tolakodas a kerdesem, akkor mit jelent az hogy lyukas sziv?Csak annyit hallottam errol, hogy legtobb esetben ez onmagatol osszeno.Marcinal ez hogyan alakult a kesobbiekben?Raffai Jenohoz jartatok egyebkent kapcsolat-analizisre?En annyira nem szamitottam a csaszarmetszesre, mikor Levedi szuletett,mar eltunt a mehszaj. Nagyon rosszul esett, hogy oda sem adtak utana az en kicsimet.Egy fel napot konyorogtem, hogy hozzak mar ki a kisfiamat, de nem hoztak ki mert hanyt es en ugyebar nem tudtam friss vagassal felkelni es nem is volt szabad, szornyu volt, hiszen kilenc honapig csak ot vartam.
Lassan kezdek lelkizos kisregenyt irni...be is fejezem.

A bacizsurok helyett a gyonyoru tavaszig erdemes lenne egyutt friss levegot szivnunkKép ha elmultak a fagyok!

Csilla!Van utonevkonyvetek?Mi is a kezdobetukbol indultunk ki, kinyitottuk az L betunel es szambavettuk az osszes nevet...olyan jo volt..ereztuk, melyik lesz az igazi!

Mindenkit puszilok es udvozlok,Sorsit,Borsit(reg irtal),Bettit( ti is betegek vagytok?), Timit, Vikit,Marist, Verat,Jucat is,Katat is, Zitat is....mindenkit irtamKép
Vendég

Sziasztok!

Ha már az alliteráló neveknél tartunk, Zita, mit szólsz: Joó Jázika és Józsika? Na jó, csak vicc volt...Kép

Csilla,
legyen Pál Soma! Az én fiam Soma lenne, ha nem Kovács lenne a vezetékneve.

Ildi,
mi is jártunk Kapcsolatanalízisre, Hidas Györgyhöz.

A betegséget ráragasztottuk az unokatesóra.

Kata
Vendég

Hahó!

Kata,
a Soma nekünk lett volna jó! Kép Sasvári Soma Kép

Éjjel 1-kor megérkezett az uram és fél4-kor ment is tovább....úgy láttam jól van!Kép De hozott Ádinak dögös cuccokat, nekem pedig sört Kép és francia sajthegyeket....nyami! Kép
Gyerekek, elhagytam valahol a telefonom....el vagyok vágva a külvilágtól!Kép

Zsanya,
az anyánál a tejfogyasztás tilalma mennyire szigorú? Én a reggeli dekaf. kávémba azért rakok egy kicsit, mi a helyzet a tejtermékekkel, tejföl, sajt, joghurt....? A dokinéni szerint ezeket is vissza kellene szorítanom egy kicsit! Õrület!

Majd el felejtettem: Kipróbáltuk az öko pelust, gyerekek nekünk nagyon bejön. Ronda barna, de bőr- és környezet barát, Dádi érzékeny bőrének nagyon jó és nem utolsó sorban olcsó, a maxi 33 Ft-ra jön ki. Ajánlom mindenkinek!

Sz..r az idő megint, depiség!
Csocsi: Sorsi
sasiorsi

Sorsi!
Hol lehet kapni ezt az öko-pelust?
Jól hanzik amiket írtaál róla.
Az ára meg még jobban.
Darabra is lehet kapni, amíg teszteljük?
Zita
anzizi

Szia Zita!

A Rákóczi út elején a Panda pelenka boltban lehet kapni, sajnos darabra nem,csak egy minta van kirakva, amit meg tudsz nézni és fogdosni. Én bevállaltam egy csomagot, 1500 Ft volt, 44db-os. Ha találkozunk egyszercsak, szívesen adok nektek kipróbálni, amit mi használunk 7 kg-tól van.
Sorsi
sasiorsi

eldobhatós ez a pelka? gumis hátul a dereka?

kata
Vendég

Helló Asszonkák!

Csatlakozom a betegekhez Kép nálunk csak én nyűglődöm, de nagyon! hadd panaszkodjak, jó?! Begyulladt a mellem, ahogy kell, magas lázzal, influ-tünetekkel, hányingerrel, fejfájással...a hátam egy hete beszakad, a fekve szoptatástól beleállt a görcs, a hasam görcsöl, mert talán végre most fog megjönni...fáj a fogam, begyulladt a bőröm a gyűrű alatt, berepedt a sarkam, és valami porcleválás lehet a térdemben, mert úúúgy fáj... hát kb ennyi. Jól esett a panaszkodás, kösz és bocs!!

Sasiorsi, én nem tartottam tejdiétát, csak Marcinak nem adtam. Szerintem elsősorban a tejet kell hanyagolni, a savanyú tejtermékek kevésbé okoznak allergiát...bár nem tom.

Ildi!
Marci szívcsúcsában volt egy pici luk a két kamra (vagy pitvar?) között, de már csak alig van meg, lassan benől Kép Szívultrahangra járunk az 1. gyerekklinikára...
Igen, a váratlan császárban ez a legeslegszörnyűbb, hogy arra számítasz, hogy simán megszülöd, és majd ott piheg a pocakodon... Én még hónapok múlva is ezen bőgtem. Sürgősen vizsgálniuk kellett, úgyhogy csak 2 méterről fölvillantották a Kicsit hajnali négykor, én csak a kék lábait láttam kb, és elszaladtak vele. Anyja meg csak fekszik nyakig"bénán", és másnap délben 1-kor hozták oda az osztályra. És közben az nyomasztott, hogy nem is emlékszem az arcára! Meg hogy mit csinál nélkülem? Az ebben a butaság, hogy a császáros mamák teje később indul be, nálunk is az 5. napon, pedig már a 3.-on éhesek szegények. És hát a Baba látása motiválná a tejecskét... No mindegy.

Jajj, képzeljétek, Marci már 10-05 másodpercig áll egyedül! Megvolt az első hajvágás is, nagggyon csinos az Úrfi!

Gyógyuljatok, melegedjetek odabenn, jön a rettenetes hideg! (pláne Egerben !)

Pussz!
Zsuzsa
zsanya

Sziasztok!

Tegnap ledobott ez a nyomorult babanet! Mostmár lassan értem, hogy miért ment át egy csomó topik máshova, ahol nem nyilvános amit írnak, és nem dobálja le az embert naponta Kép.

Rengeteget írtatok Kép! Én is rengeteget fogok, RESZKESSETEK!!!KépKép
Megpróbálom témák szerint (újra) rendezni csodálatos, semmiheznemfogható, gondolataimat (Kép)!

Torna;
Az egyik barátnőm jár ebbe a klubba és imádja, kivéve a babaőrzőjét, az neki nem vált be (ja, és azért külön kell fizetni, igaz nem sokat, de kell).

Noszvajon jóga indul vasárnaponként asszem fél 7-től 8-ig!!(este) Gondolom bármikor be lehet kapcsolódni, egyéb részleteket nem tudok, ha kell szóljatok...Én, még nem tudom, hogy megyek-e.

A terhes úszás sztem is az egyik legjobb dolog, főleg, amikor már nem bírod magad cipelni Kép! Nekem azt mondta anno a dokim, hogy megelőzés céljából nyomjak a hüvely-bejárathoz Canestent, akkor nem jönnek a gombák, de én nem csináltam...

Betegségek;

Mi, megúsztuk, bár én nem láttam egyik gyermeken sem, hogy beteg lenne. Sztem elég lenne arra figyelni, hogy ne egymás szájából vegyék ki a rágókát Kép, de én nem akarok okoskodni.

Én orrszívó, porszívót használok (igaz Csengénél nem volt, mert az 1. náthájánál, már tudott orrot fújni, elmúlt 1 éves. Nem tudom, hogy csinálta?!Kép). De, ennek is megvan a humánus használati módja, a barátnőm fia 5 (!) éves és kéri, sőt magának (!) szívja. Rövid időkre szabad bedugni, és nem mélyre. Nálunk nem örül, de nem sír Ambrus miatta.

BETEG ASSZONYOK!
Takonykórra Gripp-heel (de ezt már írtam) 3*1!!!!

Még egy kis indulatosság!
Betti írására reagáltam volna(tegnapelőtt), hogy a szülők közti veszekedést azt más kategóriábva sorolom. Az a legfontosabb, hogy a gyerek , ha már úgy alakul, ne csak az összeveszést, hanem a BÉKÜLÉT IS LÁSSA! Akkor benne is lezárul a történet.
Egyébként az én párom is nagyon visszafogott egyéniség, alig lehet kihozni a sodrából, de dolgozunk rajta Kép.

Csilla!
Nekem van egy régi barátnőm, akit Pál Csillának hívnak!Kép
Babanevek (nekem is tetszik az alliteráció egyébként!!!) Pál, Cseperke, Pál Kamilla, Pál Boróka, Pál Margaréta, Pál Bendegúz (ez Ambrus második neve isKép), Pál Krisztián, Pál Szabolcs. Na, milyen hatékony voltam, de sztem is utónévszótárral jobban lehet (a netről is lehet letölteni) ilyet játszani.

Meséljetek a kapcsolatanalízisről!! Én, csak a Raffai könyv alapján csináltam és nem voltam elég kiatartó, de vannak elég "ütős" élményem!

Na, ennyit!
(Kata, mostanában nem megyek feléd, nehogy lesből kiszívd az orromKép!)

Tsók MINDENKINEK!
És persze GYÓGYULÁST!
Borsi
(új emilcímem a profilomban!!!!)

Kép
Kép
Kép
borsolyka

Sziasztok!

Nagyon megdöbbentem, mikor olvastam, hogy mindenki beteg lett.

JOBBULÁST KÍVÁNOK BABA-MAMA-PAPA TRIÁSZOKNAK!
ÉS LIZÁNAK !

Viki!
Virág hogy alakul?

Kata!
Nálatok mi újság?

Nálunk Bulcsú renben van, szerdától ovizott, Bálintnak szombaton kezdett folyni az orra, de nem gondolom, hogy az a keddi baci lenne, ahhoz túl sokáig lappangott. Szerintetek???

BOrsi!
Csenge hamar megtanulta az orrfújást, sajnos nálunk Bulcsúval is végig kellett csinálni az porszívózást, de akkor felbuzdulva azon amit írtál, talán Bálintnal jövő télen már nem kell porszívó, ha elég ügyesek vagyunk.
Gyerekfogdokit találtatok? Voltatok?
Ja, nem emlékszem, hogy mit írtam a szülők közti veszekedésről, biztos rövid az agyam, de most nincs időm visszakeresni? Amit írsz, az ésszerűnek hangzik, de én azért igyekszem Bulcsút ebből kihagyni inkább, persze nem mindig lehet, hiszen a konfliktushelyzet idejét és helyét ugye nem választjuk, hanem jön magától.Sajna.

Csilla!
Nekem tetszenek a régi nevek, pl. dédnagymamáim Regina és Blanka voltak, ezek lettek volna srások is, inkább a Blanka, mert a Kecskés mellé mélyhangrendű szótagot szerettem volna. Bulcsú már régi kedvenc nevem, a Bálint a B-betűből kiindulva jött, meg olyan szép, hogy akkor neki a névnapjakor van a Valentin nap, ami Amerika ide vagy oda, akkor is a szerelmeseké mostmár Mo-n is. Jó keresgélést a nevekhez, az www.origo.hu -n is van utónévtár, és azt nézegettem anno.

Zita!
Jázi , hogy van? Ecés-alvás-nátha? Akkor uszizni sem voltatok?

Judit!
Boti nem semmi, hogy megfordult! Ügyes kissrác!

Zsuzsa!
Ti még szopizokt ezek szerint? Jó sok tejed lehet, ha a melled begyulladt?!
Jobbulást kívánok Neked is!

Maris!
Fogorvosnál voltál már? Nekem még terhesség alatt letört egy gyökérkezelt fogam, annak húzás lesz a vége, de nagyon fosok elmenni, húzom, amíg lehet. - mármint fogorvos nélkül, bár nagyon érzékeny az édesre. Azt nem értem, hogy ha gyökérkezelt, akkor miért érzékeny?

Felkelt Bálint, mennem kell!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Sziasztok!

Vera!

Már akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem. Megnéztem a dolgaidat, nagyon tetszenek, ezekből eladásra is készítessz, vagy csak magadnak?
Mert van olyan, ami engem érdekelne!
Nagyon ügyes vagy, nekem nincs türelmem ilyenekhez.Kép

Hogy állsz a hányingerrel?
Nekem sajnos 2 hónapig kellett elviselnem, de utána már semmi bajom nem volt.

Virág már jobban van, remélem a többiek is hamar meggyógyulnak!

Viki
biti

Hali,
Kata:
persze! Eldobható és gumis a háta, ugyanolyan egyébként mint más normális pelus, csak az anyaga kicsit más, nincs fehérítve.
Sorsi
sasiorsi

Sziasztok!

Jázi szerencsére már jobban volt ma.
A tegnap éjszakát végigaludta, ilyet még soha nem csinált! Annyira ki volt dőlve, mert előző éjszaka alig aludtunk és napközben sem tudott a takony miatt csak 20 percet. Reggel mikor felébredtem és ránéztem az órára teljesen kétségbe estem, hogy mi van Jázival, miért nem költött. Nagyon rossz érzés volt.Szegénykém úgy feküdt ott, ahogy este elaludt, meg sem moccant egész éjszaka. Ez az egy előnye volt ennek a takonykórnak, mert ilyet nem aludtam 6 hónapja!
Remélem minden kis beteg gyógyulgat.

Tegnap este megszületett az unokahugom kisfia Barnabás 3550g, 55 cm. Én úgy izgultam ére, mintha legalább én szülnék. Szerencsére jól vannak.

Ma nagy öröm ért. Jázi elkezdett forogni, de úgy igazából! Meg sem állt egész nap, néha még a nagyszőnyeg is kicsi volt neki, arról is legurult. Olyan kis ügyes, egyik-napról a másikra nekiindult. Nagyon örültem neki.

Betti!
Így nem voltunk az usziban. Jövő héten remélem el tudunk menni. De már most nem készülök annyira, hátha akkor összejön.

Takonykórosok!
Nektek esznek a gyerkőcök?
Mert nekem ma Jázi szinte semmit nem evett. Szopizásról hallani sem akart, nagyon kis gyümit, főzit fogadott csak el. Még tegnap is jobban evett, pedig akkor betegebb volt.
nem tudom ez a nátha miatt van, vagy valami más lenne.

Gyógyuljon mindenki!
Jó éjt!

Zita
anzizi

Sziasztok szeretnék figyelmetekbe ajánlami egy othon végezhetö kötetlen idejü internetes munkát.Akár heti több ezer forint jövedelem.Kérésre küldök tájékoztatóz:Nekem bevált.
üDV:Tóth Mariann
mariann2

<!--attachment: Szisztok-340389.doc*mime_msword.gif*application/msword*19.5**Szisztok%2edoc --><center><pre>
Kép
Szisztok.doc (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
mariann2

Sziasztok!

Egy napig nem jön az ember, és mennyit írtok... Kép Tegnap vendégeink voltak, jól eltelt a nap.
Boti szerencsére már jobban van, nem volt ez komoly megbetegedés.

Betti, az összes gyerek pénteken vagy szombaton betegedett meg, szerintem ez normális lappangási idő egy náthánál. Bulcsú is csak náthás volt? Gondolom, ő az oviban szedte össze. Lehet, hogy ezt adták a gyerekek körbe egymásnak. Na mindegy már, lassan utána vagyunk. Nekem sem jutott eszembe, amikor írtad, hogy Bulcsú beteg, hogy esetleg Bálint is hordozhatja. A lényeg az, hogy tényleg nem valami lázzal járó nyavalya... Jól vagytok már?

A többiek? Mindenkinek gyógyulást, a leggyorsabbat a két gyerekeseknek, mert az pláne kegyetlen lehet!

Sorsi, Borsi, szuper, hogy ti nem vagytok betegek! Kép
Borsi, milyen ütős élményekről beszéltél a kapcs.anal.-nél? Érdekelne, bár én nem próbáltam.
Mikor készítesz nekünk egy összefoglaló homeopatikát? Az lenne az igazi, mert akkor egyben el tudnánk menteni!

Sorsi, köszi az ökopelustippet! Mi is ki fogjuk próbálni mindenképpen, és ha beválik, akkor maradunk annál. Reklámozom majd másnak is,legalább ennyit tegyünk meg.
Kata, édes, hogy a gumis derekat kérdezted. Kép Egy barátnőm azért panaszkodik a Pampersre, mert annak nem olyan gumis, mint a Liberónak, és sokszor... Kép
Sorsi, hogy sikerült elhagyni a telefont? Kép Ádi édes lehet, ahogy szótagokban gagyog, Boti most visszafogja magát nagyon. Úgy tűnik, a mozgásra állt rá, mert kevesebbet beszélget. Egyszerre két dolog nem megy. Kép Egyébként, hogy a betegség-e az oka, nem tudom, de továbbra is nehezen megy a nappali elalvás, sokszor ölben kell. Kép Nektek megoldódott már ez a probléma Ádival?

Zita, gratula az unokahugodnak, igazán nagy baba a fia! Kép Ja, és Jázinak is a forgáshoz! Ez már szuper, mert tudatos, nem véletlen, mint Botinál. Kép Ok, akkor az uszira nem készülünk, akkor hátha összejön! Kép

Ildi, Zsanya, nehéz lehetett ez a császár, nem is értem, sokan miért kérik eleve... Nem tartom túl jónak a programozást, ha semmi nem indokolja, csak a félelem a természetes szülés hátrányaitól...

Zsanya, gyógyulást nektek! Engem is meglep a mellgyulladás, meddig kínoz még??? A fájós fogadra harapj szegfűszeget vagy törd előre össze, átmneneti megoldásnak tökéletes! Az van a gyógytömésekben is, és legalább nem gyógyszert kell bevenni. Marci éjjelenként ugyanolyan gyakran kel még?

Maris, a nylonzacsival vigyázzatok, én ált.isk. koromban azon csúszva törtem el a karomat. Nagyon meg tud indulni! Repültem 3-4 métert egy szemétdomb közepére. Kép

Mindenkinek szép napot a fogcsikorgató hidegben...

Puszi, Judit (Van egy-két új kép az albumomban.)
Vendég

Sziasztok!

Judit örülök, hogy jobban vagytok, szerencsére már Bálintnak sincs semmi baja, el is múlt az orrfolyás, pedig azt hittem, ő is náthás lesz. Szerintem ha Bulcsútól származna, Bálint sem úszta volna meg, és az rajta is hamarabb kijött volna.
Kérdésedre válaszolva, Bulcsú a zsúr előtti hétvégén péntek este már taknyos volt, és mivel köhögött is, ezért nem vittem oviba, láza nem volt, de jobb az elővigyázatosság. Péntekől két-három nap az vasárnap vagy hétfő, de akkor sem volt semmi baja Bálintnak.
Szeretném hinni, hogy nem tőlünk van, de ezt sosem fogjuk megtudni, és amúgy is az a lényeg, hogy mindenki legyen túl ezen a náthán minél hamarabb.

Mindenkitől elnézést kérek, aki szerint mi vittük a kórságot! (bár ez jó hülyén hangzik)

Zita!
Gratula az unokahugod Babájához és az átaludt éjszakához! Bár az előző napotok húzós lehetett!
Sajnálom, hogy most lemaradtatok az úszásról.
Én most hétvégén sem fogom vinni Bálintot, azt gondolom, hogy ebben a fogcsikorgató hidegben nem használna neki túlságosan, így is örülök, hogy most nem lett beteg a zsúron.

SOrsi!
Ádi nagyon erős kislegény, Bálint ott 'lihegett' felette az ágyon vagy fél órát Juditéknál, és pont ő nem fertőződött meg, szuper! Ezért is gondolom, hogy nem Bálint volt a hordozó.

Holnap lakodalom lesz az oviban, szerencsére apukám kijön vigyázni Bálintra, és el tudok menni. Bulcsúnak különben nem sok kedve van az egészhez, nem érti, hogy ez csak játék, és Nótatának nem lesz igaziból a felesége Pekk Niki.
Nagyon tetszik ez a hagyományőző programsorozat.
Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?