Új privát üzeneted érkezett!

Szija Szilvike!

Megkaptam, de azt írja nincs jóváhagyva!
Vendég

Szilvi

küldtem pü-t:)

BUÉK mindenkinek

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Szilvi! Te annyira ügyi vagy, hogy megcsináltad ezt a privát mailes dolgot is! Köszi! :D

Edit! Én is élvezem, hogy Gézu segítget, remélem, sokáig megmarad ez a jó szokása! :D Nem mondod, hogy Tomika ilyen ügyes már!!! Azta! lehidaltam! :D

Mimi! Hát tényleg bacca meg az ilyen! :?
Milyen ügyik vagytok Regivel, és Te milyen kis kitartó, hogy kilábaltok ebből a sztrájkos dologból, nem tudom, nekem mennyi erőm lenne hozzá!

Szilvi! Köszi! Büszkén. Sokat vagyok befordulva. Lesz ez még így se, remélem, hamarosan. Pihi sem volt igazán, de már nem is bosszankodom rajta. Anyu és párom olyan jól elvannak sokszor, hogy Csibére nem jut figyelem, úgyhogy néha volt puffogás is. Örülök, hogy ilyen jól kijönnek, csak nekem meg kéne a segítség, pláne este, mire hulla vagyok. No mindegy. Jön az új év! :D

Jó bulizást mindenkinek!
Mik lesznek a menük? Hadd gyűjtsek ötletet jövőre! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Zsand, milyen kiszerelésekben va ez a mosószóda?
Nekem a t@köm tele van, hogy bármilyen mosószert használok, egyik sem jó.. vagy én csinálok vmit rosszul :wink:

Edit, BUÉK neked is!!!!

Mimi, de bunkeszek.... :evil:

Juti, megkaptam! Majd küldöm a frissítettet!!!!

Mia, tényleg, a Te új címedet is átküldhetnéd pü-ben, és javítom a térképen! :D

Dolli, szólni kell nekik! A párom s apum is baromi jól elvannak, de a fürdetésből nem engedek! Az a páromé, segítsen! Legalább ennyit... :wink:
Remélem jó hasznát vesszük a mioldalunknak! :wink:

Orsi, mért utasított el a mioldalunk? Mért nincs jóváhagyva? Mit írt? Többieknek sikerült....
sylph

Sikerült! :D

Szilvi!

Nem maradt szerpentínetek? Bati már nem kapott sehol! :(
Vendég

Sziasztok!

Hajni!A tányééér! :?
Örülök,hogy megint itt voltál!Hallom bealudt a kocsiba a kis Pakolós :)
Ma tök sza@rul vagyok.Pedig erősen gondolkodtam azon,hogy akár együtt is szilveszterezhetnénk.De már nincs kedvem semmihez. :?
Elakartam menni ma kettesben párommal kajálni valahova,erre unokatesómék fülébe jutott,aki már le is foglaltatta 4 személyre az asztalt fél 6ra. :?
Ti mit csináltok?Mondtad Párodnak,hogy szeretnéd Vele tölteni az estét?

Orsi!Anyu tavaly adott nyugtatót a kutyáknak.Az egyik nyugodtabb lett tőle,de a pincsinek nem hatott. :(

Éjjel Rólatok álmodtam!Zsand azt mondta,izületi gyulladásom van.És Orsi fiáról is álmodtam,de az nem volt jó. :(

Kép
tierno

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy az utóbbi héten nem voltam, itthon van párom és "családozom". Élvezem a helyzetet, hogy hármasban lehetünk, főzőcskézek, takarítok és minden napra van valami extra dolog is (pl. süti sütés vagy megyünk valahova) így nem nagyon marad időm netezésre. De a jövő héttől bepótolom :)

Azért jöttem, hogy nagyon boldog újévet kívánjak nektek!

„Hogy boldog lehess, 3 kincset keress:
Higgy, remélj, szeress.
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!”

Kép

Mangora

Kép
mangora

De jó! :x Dorina megint fölkelt 2x a zörgésre!Most már vissza se alszik.

Kép
tierno

Szasztok!

Orsi, van szerpentin! Hozzátok vettük!!!! :lol:

Mangora, Nagyon Boldog Új Évet Nektek is!!!!!
sylph

Sylph

pü-elment !

Hulla fáradt vagyok most értünk haza az usziból. :wink:
Tomika még most is pörög ezt a manót nem lehet lefárasztani pedig 2 órán át csak pörgött a sok fejes és víz alatti úszás sem fárasztotta le !! :shock:

Dolli

Vacsora sült hurka kolbász , tepsziben sült krumpli apuka féle zöldparadicsommal, éjjfélkor virsli. :wink:
Holnap kerimaminál lencseleves, bőrös disznósült !! :wink:

Tomika féle mosogatáshoz még hozzá kell hogy tegyem, hogy a vízmennyiség amennyivel mosogat az a nyári füdésre elés lenne egy háromtagú családnak. :lol: Tehát nem teljesen energiatakarékos az ő mosogatása, de hát nem törhetem le a lelkesedését !! :wink: :lol: :P :D

Kitartás már a 32 héten tartasz olyan gyorsan eltelik ez az utolsó pár hét és már ki is bújik a kistesó !!!!
:wink:

Mostanában Tomika is elkezdte emlegetni, hogy neki is kell kisbaba. Mondtam egy kis türelem és majd lesz neki is !!Röpke 25-30 év !!!!! :wink: :P :lol: :D
Kép

Kép
kditke

Dolli,
Mi most álltunk neki gofrit sütni :D Ez lesz az ünnepi menü. Előtte sétáltunk, vettünk mi is trombitát a két gyereknek a Stop shopnál, most azzal szórakoznak.

Kép[
Kép[
kostyika

Brigi: Már nem olvasol de remélem sikerül jól érezned magad! Tíz év az már nagyon komoly dolog, ünnepeljetek! :lol:
Boldog évfordulót! Kép

Apa azt " hazudta" haverjának, hogy bulizni megyek és ő vigyázz Lilire! :lol: :lol: :lol: Így most együtt tunyuluk.... :lol: :lol:

Lányok!
Mindenkinek jó bulizást és Boldog Új Évet kívánok!
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi: Már nem olvasol de remélem sikerül jól érezned magad! Tíz év az már nagyon komoly dolog, ünnepeljetek! :lol:
Boldog évfordulót! Kép

Apa azt " hazudta" haverjának, hogy bulizni megyek és ő vigyázz Lilire! :lol: :lol: :lol: Így most együtt tunyuluk.... :lol: :lol:

Lányok!
Mindenkinek jó bulizást és Boldog Új Évet kívánok!
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!

Kép
sylph

Kép

Dolli, Géza, Gézu, Réka

Kép
Kép
tekiroll

Drága Barátnőim!

Nagyon Boldog Újévet kívánok Nektek!

Jövőre, ugyanitt, együtt! :D

Kép
Vendég

Boldog Új Évet kívánunk :D

Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok! 

Voltunk ma abban a szep parkban Diosdon a nagy toval es a vizesessel. (Vagy az meg Erd?) Jot setaltunk. Patrik lesett kifele a babakocsibol, hallgatta az eszmecserenket. Jok ezek a setak, ilyenkor kommunikaativ parom. 
Mar meg a nagy durrogatas kint, pedig hol van meg az ejfel?...
Vettunk hazafele a Pataki cukiban par sutit, de valahogy nem kivanom. Jobb is.  Valahogy nekem csak a Milka van “beakadva”. (Volt…. Bocs!) :mrgreen: En mar jo kislany vagyok. ;)

Judy:
Most latom hogy mar kozeledsz a szuleshez!  Bar neked tuti rutinbol fog jonni, de nekem nagyon izgi volt a szules.  Klassz ha kislanyod lesz! (Nekem is az volt a titkos vagyam.) Na nem baj, a kisfiam is megfelel. :D:D:D

Kditke:
65 kilos kutyi? Nem semmi!!! A mi kutyank (anyu elkobozta igy hat inkabb anyu ebe mar) masfel kilos :D:D
Remelem tenyleg kellemes lesz a jovo evem – ahogy mondtad – mert a mai seta nagyon jol esett, kitunoen ereztuk mindannyian magunkat. Ha ez szamit akkor 2010 a klassz dolgok eve lesz. ;)

Orsi:
Ezt megdumaltuk! Orsi a lelek-kurkasz. :D:D:D:D A csoki a multe (remelem birom is!!!) Bar eddig ha erot vettem magamon, ment. 3 evig nem ettem csokit…. Csak menni fog. Most az hajt hogy peldat kell mutatnom a gyerekem elott es ez ugy nem megy ha ket pofara zabalom a csokit. Szoval 2010 a bombasodas eve lesz! Nyaron aratunk a strandon anyukak!!!! (Mondjuk en kirakom a cuki 30 centis hasvarratomat es a fantasztikus talicskaval hordozhato ciciket es mar tokeletes a latkep! :mrgreen:
Mia a bombasztikus mama. Csak fel ne robbanjak a nagy bombasodasban. :D:D:D:D Orsi, a hulyesegtol fel lehet robbanni? :D Ja, biztosan nem! AKkor en mar egeszkicsi koromban miszlikre hullottam volna…

Dolli:
Nagyon vigyazz magadra! Mar a vege fele kozeledsz, utana majd visszater az erod. Megertelek, majd megbolondultam en is hogy meg egy lehajolas is verejtekezessel jart. Tok gaz, az ember egy nagy elnehezult traktornak erzi magat. Bar szerintem te nem traktorosodtal el. :D (Csak ugy feeling-re.) Szoval csak pihizz maxon! Lassan babazhacccc. Dejooooooo 

Noemi:
Szomszedod c@rjon suncsaladot! Csunya dolog amit csinalt.  Nem baj, tuti jol erzitek magatokat ha nem is hosszu idore de megis kimozdultok.

sünciboglya

Nagyon boldog uj evet kivanok Nektek!

sünciboglya

Mi itthon rohadunk, nem hivtak sehova, igy lazsalas van. Patrik neha a jatekait zuzza az agyikojaban, utana alszik egy kicsit, erot gyujt a kovetkezo csinnadrattara. Nagyon elvezi. (En kevesbe, legalabb is az audio reszet...nem kis hangja van a muanyag logos micsodainak...)

UNATKOZOM!

Raadasul csak a laptopot hasznalhatom, a gepemen levo cuccokhoz nem ferek hozza. :( Es alig latom a monitort olyan buta pici minden betu ezen. :( Durr-Durr!

sünciboglya

Mia,
Ezt neked küldöm

Ma van az év utolsó napja,
a hírt mindenki sms-ben kapja.
Kopogtat az új év már csak néhány óra,
ne gondolj most másra csak a szépre, jóra.

Mi Zsombort leraktuk aludni és manónak megengedtük hogy fent maradjon, most társasozunk én meg Bacardi-t szopogatok :D

Kép[
Kép[
kostyika

Andi:
Koszonom szepen! :D Nagyon tetszett!!!!!
Szoval akkor te Bacardival haverkocccc :D:D:D Nem rossz!
Nalunk szesztilalom van, illetve en abszolut nem iszom, paromnak meg szerintem nincs kedve, o is csak szilveszterkor szokott ha egyaltalan raszanja magaban. Pedig van itthon egy nagy flaska Whiskey, szerintem majd 30 ev mulva jo penzt fog erni... addig meg parszor leporolom az uveget....

Mar varom a furdetest, legalabb meztelenkedunk kicsit Patrikkal. Imadom amikor a kis babateste hozzam er. Ugye igy telen nem igazan vagyunk ruha nelkul csak a furdetesnel. llyenkor szoktam nekivetkozni. Parom meg csak vigyorog. :D

Ja, Apa alszik a fotelban osszegombolyodve.... erdekes lehet a film :D:D:D:D Tisztara mint ket nyugdijas, olyanok vagyunk.... :mrgreen:

sünciboglya

Lányok! Ti gyerkőitek is meg vannak zizzenve? Nekünk 2 napja dinnye Gézu! :roll: Mondjuk most épp elvan, de napközben diliház van...

Én már zabálok, táncolok, végre kicsit jó kedvem van, ezer éve nem volt. Mondjuk a táncot úgy kell elképzelni, hogy lépek hármat, has bekeményít, fél óra szünet! :D

Andi! Gofri.. nyami! :)
Edit! Hú, a hurka-kolbász nekem bármikor jöhet, imádom! :D

Mia! Te is tüzijátékozol, hogy durrogsz? Holnap hatig megteheted! :wink:
Ari vagy, vigyázok magamra, csak néha/sokszor pánikolok. :D
Hú, de szerettem Gézuval együtt pancsizni! :D

Na megyek, bugi van a lábamban! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dollli:

A mienk tegnap volt megzizzenve, de rossz ertelemben. Ugy uvoltott hogy 1 ora kellett a lenyugtatashoz, nagy nehezen sikerult. Ma egy angyalka, szepen jatszik a szobajaban egyedul, mar du 5 ota. (Szerintem a jo levego megtette hatasat.)

Nekem is bugi van a labamban, en birnam is !!!! Most hulyulesig tudnek tancolni. (Jah, akkor csak kettot kene lepni....) Szoval trikosorvadasig birnam most a tempot!!! Mar delutan is bennem volt a sajtkukac :)

Tuzijatekrol gondoskodtak a kedves szomszedok mindenfele, en csak itt, maszekban durrogok magamban. :D (Sajnos nem latvanyos, max a fejem zoldul-lilul kozben...)

sünciboglya

Nah megyek furdetni jobb hijan, ugy latom ez lesz a legizgibb akcio a mai napra......

sünciboglya

Kányádi Sándor:

Csendes pohárköszöntő újév reggelén

Nem kívánok senkinek se

különösebben nagy dolgot.

Mindenki, amennyire tud,

legyen boldog.

Érje el, ki mit szeretne, s ha elérte,

többre vágyjon, s megint többre.

Tiszta szívből ezt kívánom.

Szaporodjon ez az ország

Emberségbe’, hitbe’, kedvbe’,

s ki honnan jött, soha soha ne feledje.

Mert míg tudod, ki vagy, mért vagy,

vissza nem fognak a kátyúk…

A többit majd apródonként megcsináljuk.

Végül pedig azt kívánom, legyen béke. –

Gyönyörködjünk még sokáig a lehulló hópihékbe’!

Minden kedves nyilvános és nem nyilvános tropic látogatónak
:wink:
Vendég

Mia! Párod bealvásáról... Tegnap gondolkodtunk el, hogy tavaly szilveszterkor hogy bírtuk ki éjfélig bealvás nélkül... arra emlékeztem, hogy 10-kor már hulla voltam. Aztán este leesett, hogy jaaaaa, összebújtunk, jobb híján! :wink: Ha Patrikot letettétek, ajánlom figyelmetekbe a módszert! :wink:

Szerintem a zöld-lila buksid is látványos lehet, ahogy így elképzelem! :D De inkább ne legyen ilyen színváltós!
Jövőre összejövünk és bugizunk egyet! :D

Gézu első szilvesztere is eszembe jutott, éjfél előtt 5 perccel felébredt, úgyhogy himnusz alatt potyogtak a könnyeim, miközben szoptattam! :D :cry:
Jah, most kevertem koktélt magamnak, tök fini alkoholmentes lett!
Na megyek tovább részegedni! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

BUÉK

Mi voltunk, barátainknál. Hazajöttünk, fürdés, letettem Lilit. A drágám alszik is. Remélem a petárda nem ébreszti fel!!!!!
Már most jó álmos vagyok! Még elvileg átjönnek sógornőmék.

Szilvi: tök szuper ez az oldal!!

mosószóda engem is érdekel.

Kép

Lini
Kép
kicsi lini

:D:D:D:D:D

Dolli:
en jol kiutottem magam, en barom! Az osszebujasbol (sajat hibambol) nem lesz semmi. Volt egy bibircsok a combomon hatul, azt ma kiirtottam (azon felbuzdulva hogy az orromrol is leoperaltam egy kisebbet 2 hete es gyonyoruen begyogyult gond nelkul...
Nos, a combombol kivarazsolt bibircsok kisse tobbet ohajt verezni mint a nozi verzio... 8 ora korul mutottem meg magam es meg mindig verzik. Mar csak icipicit de eleg zuros volt, parom mar az ugyeletre akart menni velem.
Szoval most itt nezegetem tukorrel, a helyzet jelentosen javult, de nem igazan jo barmi nemu mozgas most nekem legalabb 2 oran keresztul. Igy hat jol pofara estem. Most hallgathatom ahogy Patrik cincalja mellettem a muanyag jatekat (log lefele a cucc Patrik meg tepi lefele mindha az elete mulna rajta. Nagy atelessel szerel.) Klassz hangja van e cselekmenynek de en nem tudok most kimenekulni a zaj elol a nappaliba. :shock:
Parom egyebkent az iment jott be egy ujevi puszit adni es lehullott a tv ele, ami azt jelenti hogy 2 percen belul ismet KO lesz. :D

A bugizasban benne vagyok !!! :D Majd a kiskrampuszokkal egyutt nyomjuk a ritmust. :)
Addig is kellemes alkoholmentes reszegedest kivanok :wink:

sünciboglya

aham, durrogatas kint....
a gyerek nem hogy almosodna, egyre duhodtebben zuzza a logos jatekat es kozben teli szajjal vigyorog. :D
A csaladban csak apa huzza a lobort..... a tobbi renitens meg Babanetezik es vigyorogva rombol. :D

Klassz...

sünciboglya

Mia, Lini! Nálunk Gézut tök jól elringatta a durrogás! :D Mondjuk minden szilveszterkor aggódtunk, nehogy felébredjen, de rendi volt, éjfélkor nem szokott ébredni, hanem olyan kettő felé, mikor már épp mi is elszunyálnánk! 8)

Mia! Akkor az újévet kell összebújással kezdeni, tudod, ahogy Orsi írta, az fog sűrűn ismétlődni vagy mi egész évben. :wink:

Menek, én is kicsesztem magammal, pedig nem is zabiztam annyit, mint elterveztem, sőt... Ég a gyomrom, sóvárgok a kaják után, és nem fér belém semmi. :( Gondoltam, a karácsonyi böjt után jól bekajálok... hát nem jön össze. Csak ne csináltunk volna ennyi fincsit! :?

Andi! Hogy bírja Veronika az éjszakázást? :) Én most kezdek bekábulni...

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Jól bírja, hallgatjuk az Operett slágereket az M1-en. Zsombor viszont nem bírja a petárdákat, folyton felkel. Nem tudom hogy lesz így összebújás éjfél után :D Most már tarts ki már csak 39 perc.

Kép[
Kép[
kostyika

Békés Boldog Új Évet kívánok !

mimi12

Szegény Zsombor! Mondjuk ott biztos sűrűbb a lövöldözés.
Nekem Mikroszkóppal sikerült fent maradni! :D

Csajok! Még egyszer BÚÉK mindenkinek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Hat akkor koszontelek benneteket az UJ ESZTENDOBEN :D:D:D:D

Apa idejott hozzam ejfelkor es ugy igazan, nagyon hozzambujt, ugy maradtunk percekig. Csodas volt! Tenyleg. :D

A gyerek eddig jol huzta a durrogtatast, elaludt 11 korul, de most itt larmaznak a szomszedban, mintha atomriado lenne, hallom hogy Patrik ugy szusszant fel mint egy merges cica. (Csak Patrik nem fujja fel magat...) :D:D:D

sünciboglya

Buék!!

Lili 11:45kor felriadt a petárdára, evett azóta alszik! Olyan drága!!!

Sógornőmék elmentek. Activitiztünk, annyit nevettem pedig én nem is ittam! na és moooost
Jöhet a romantika :oops: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

BUÉÉÉÉÉÉKKKKK!!!! :lol:

Remélem mindenkinek jól telt az este. Azoknak akik buliztak és azoknak akik otthon voltak... :wink:
Látom itt nagy élet volt éjszaka kár, hogy nem jöttem de azt hittem nem lesz itt senki. :roll:
Apa 10-kor bealudt így én olvastam. :? Éjfélkor felkelt, ásványvízzel kocc aztán megnéztük a szomszéd 10 perces! tüzijátékát. :shock: Tök szép volt. :lol: Viszont Lili is érezhetett valamit... a durrogásokra meg sem rezzent de aztán fél 2-kor és fél 6-kor is felkelt enni. :shock:

Orsi:
Fruzsinak szeretettel:
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt!

Hajni! Akkor párod tényleg tunyult este! :D
Én lehet, hogy bealudtam volna, ha nem lépek be ide este...

Brigi! Nektek hogy telt az évforduló? Nagyon sok boldog évfordulót még nektek! :D

Bulizóktól kérünk beszámolót! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Drága Fruzsi!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Drága Fruzsi!!!!

Nagyon boldog névnapot!!!!!

Kép
sylph

Fruzsika,
Boldog névnapot kívánunk :D

Kép[
Kép[
kostyika

Banyek! Elnyomtam :evil: írtam és elszállt! ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mia, nagyon szép az a park! Skacaim nagyon szeretik! Jövőre már Patrik is ott fog rohangálni! :D
Bibircsókod hogy van? Mit csináltál vele Te lány?!

Brigi, milyen volt a vacsi?

Dolli, roptad este a táncot?! :lol:

Lini, mehetsz panaszkodni az oldalra! :wink: Szólsz, mi meg megyünk olvasni! :lol:
Activity, az jó játék!!!

Mimi, mi annak a szemcseppnek a neve amit Reginek adtál? Bubónak is csipacsek lett....

Andi, mennyi bacardit ittál? :wink: :lol:
Képzeld, tegnap megjött a fűzőm! Remélem ma sikerül felavatni.... :D

Orsi, ébren vagytok? :lol:
Kép Köszönjük 2009 utolsó napját! :D

Lányok, a srcok éjjel 1ig bírták! Bogika aludt el egy kicsit előbb, de végig bírták! :shock: :lol:
Jó kis buli volt! Ugye Orsi?! :wink: :lol: Dumaparty, karaoke-party...

Lépek, kéne főzni egy kis lencsét....
sylph

Jó reggelt ,Boldog új évet mindenkinek!

Fruzsikának boldog névnapot!

Mi este 21h körül haza is értünk.Volt még jó 1kiló mandula,azt lehéjaztam megsütöttem és hajnal 2-ig mandulát ropogtattunk :lol:
A Szabi már majdnem elaludt 11h után de aztán erőt vett magán és kitartott majd 01-h-ig.
Itt 2szomszéd is hatalmas tűzijátékot csinált így volt mit nézni. :lol:
A Regi is felébredt éjfél után és jól ébren is volt kb 2-ig.Addig beszélgetett nevetett bulizott.
Amúgy csajok extra telihold volt,valószínű ezért is ébredtek a kicsik.

mimi12

Fruzsika nevében köszönjük a jókívánságokat!!!!! :D
(én elfelejtettem :oops: ) Majd holnap kap valamit szegényke!

Szilvike! Jaaaaaaaaj tök jó, hogy itt voltatok!!!!!!!!!!! :D
Mi nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!!!!!
Már 8-kor ébredtünk.
Karaoke-zünk egész nap Apival! :lol:

Milyen jól belejöttek a fiúk!Azt hittem csak én fogok egyedül énekelni! De, hogy Zoltán Erika is van az csúúúúúcs! :lol: :lol: :lol:

Nekünk kész a lencse, megyünk is kajolni!

Mégegyszer NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!
Vendég

Ja és reggel eszébe jutott Boginak, hogy eltüntetek!
Sírva mondta: Elmentek a Szilviék! :cry:

Annyira cukik voltak skacok! Tök jól összerázódtak Ők is! :wink:
Vendég

Orsi!
De édes Bogika :lol:

Képzeljétek..2napja vettünk a lidl-ben egy pomelot.AZ a nagy grapefruit szerű gyümi..Még sosem vettünk eddig mert drágállottam.
Na most rájöttem,hogy nem is drága,300ft volt és leszedve a héját 1100gr volt a gyümi..Na most ennek a felét a Szabi már benyomta :lol:
Amúgy fincsi,ha valaki még nem vett ajánlom a megkóstolását.
És rájöttünk,hogy nem is drága,ha kilóra nézem pucoltan akkor majdhogynem olcsobb mint a mandarin :lol:

Lencse nálunk is kész van már tegnap óta,és van hozzá fini füstölt csülök is.De az az igazság,hogy annyit reggeliztem 10h után,hogy rágondolni sem tudok a kajára.No majd vacsira..

mimi12

Szasztok!

Mimi, köszi az infót! Meg is vettük a cseppet! remélem használni fog! Pomelo... hallottam róla, de még nem kóstoltam... na akkor majd kipróbálom! :lol:

Tesókám! Mi is nagyon jól éreztük magunkat!!! Gyerkőceidet meg imádom! Bogika, de drága!!!!!
Bubó itt mesélte, hogy Bubuval karambolósat játszottak... :lol:
Szóval nyomjátok a karaokét?! :lol: Nekem olyan szar hangom van, hogy jobb ha hallgatok... :oops: :lol: de majd egyszer... talán.... X pia után.... :lol:
Mi is 8körül keltünk, most 1kor lefeküdtünk, én már fenn vagyok, a többiek még alszanak... :wink:
Jajj, képzeld, apuméknak is nagyon jól telt a szilveszter... annyira, hogy anyum vitte be az ágyba papust, mert annyira csacsira itta magát :lol: Pedig ez nagyon ritka! :lol:
sylph

Orsi,
Mentek akkor úszni? Hányra legyek kész?

Szilvi,
Kettőt ittam, egy dinnyéset és egy lime-sat. De utána ettem szendvicset ami fel is szívta úgyhogy nem sok hatása volt. :D

Kép[
Kép[
kostyika

Mi is felkeltünk, a délutáni szundiból.
Ma van Fruzsi névnap? :oops:
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Remélem az évünk ilyen nyugis leszmint a mai nap! :P

Lini
Kép
kicsi lini

Ja igen, azt a gyümit kipróbáltukt tavaly mi is, mert sok a vas tartalma. Apa vett nekem egy párszor, hogy küldjem lefelele Lilinek a pocakban! :lol: :lol: De nekem annyira nem jött be.

Lini
Kép
kicsi lini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?