Sziasztok!
Előkerültem én in is,csak kicsit álmos vagyok
Reggel 6kor ébresztőt fújt a kiasszony,éjszaka borzalmas volt,nem tudom mi lehet a baj..
de hőemelkerdése nem volt szerencsére.aztán összeszedtük magunkat,és kimentünk a Millérre(csatotnára).Nem sok mindent fogtunk..ami jobb fogásnak nervezhető azokat is visszadobtuk a végén!
Jól éreztük magunkat,Lucus 2x is aludt,igaz csak 3/4 órákat,van amikor elvolt,van amikor meg nyöszörgött,de hát ez érthető azért.
3/4 2re értünk haza,kipakoltunk,átöltöztünk és elmentünk a mészárosba ebédelni.Olyan soökan voltak,hogy több mint 1 órát vártunk a kajcsira,de finom volt!
Aztán itthon kerekes famyli elaludt,és most keltünk
Még mopst kezdek holnapras is főzni:P
Erika,hát nem tudom fog-e írni,sajnos 2 teszt is negatív lett neki.pedig már 13napja késik neki,és eddig neki mindig pontos volt.Szerdán megy dokihoz majd meglátjuk,lehet csak én örültem neki előre,meg ők!
Felőllem szervezhetünk babanetes kertipartyt is.Megbeszélünk egy időpontot,és kijön akinek kedve van!
Boldog hófordulót Rákusnak!!:)
Hajni,hát bizony nagyrészt katonák lesznek,a szomszédok miatt tartok egy kicsit,a bandát már ismerem,nem kevés alkoholt fognak fogyasztani
De azért lesznek gyerkőcök is
Szurkolok a szerdához!!Kaki ügyben azóta sincs semmi
Nem tudom mikor lesz meg a hatása....
Nóri,jajj de jó,hogy Lilcsi ilyen jót aludt!És éjszaka?Nem ment át hozzád?
Vali,klassz lett a vonalzó!!!Igazi tavaszi
írd ki magadból a játszóteres sztorit,hátha úgy könnyebb lesz!!
Judit,sztem 25en biztosan leszünk,ebből 6 ember családtag a többi katona..gyerekek száma 5,de még a pontos "lista" nincs meg!Megy a drukk holnapra!!!
Menek főzni,még jövök ma