Új privát üzeneted érkezett!

Andi,itthon csináltam pár képet.
Kisasszony is kidőlt :)
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Andi,ti csináltatok képet? Kérjük :P Lucának egyébként nagyon tetszik a lufi,egyből meg akarta rágcsálni :)

Kép
Kép
tundi24

Én is jövök holnap! :wink: Jó éjt mindenkinek!
jaimee1

Jóóó reggelt! :D

Tündi: Aszta, mekkora Lufi! :D

Szilvi: Milyen volt az éjszaka?

Mi most ébredtünk, Popim lába kilóg a rácsok között, beszélget Pötty kutyával. :D Na megyek, indítom a napot. Lassan kajás lesz a kisasszony....
jaimee1

Hall!

Kösszi az érdeklődést! :) A mai íccaka már jobb volt, bár most is gyakrabban keltünk a normálisnál... Tegnap azért jót tudtam napközben pihenni! 8)

Tündi! Aztaa mekkora lufi! :lol:

De jó hogy mindenkinek jól telt a tegNap! :D 8) Párom is akkorát aludt anyukájáéknál... hogy ihajj! :lol: Du-án 1-től este 7-ig aludt. Anyósomék teljesen átvették Leventét. Tök jó dologa volt,,, neki is!

Na mi meg megyünk anyumékhoz. Felköszöntjük anyák napján, úgyhogy nem leszek..

Szép napot Mindenkinek! 8)
szilbee

Sziasztok!
Én spec azt hittem, senki nem fog írni...a hétvégékből kiindulva :roll: . De azért volt itt valaki :lol:

Akik kint voltak, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, akik otthon maradtak, örülök, hogy kipihentétek magatokat!

Mi is itthon maradtunk, még levegőzni is csak a folyosóra+erkélyre mentünk ki.
De ma menni kell a Sparba, úgyhogy készülődünk is mindjárt.

Lilcsi tegnap hatalmasat aludt délben (magához képest), behozta az előző 2 napi lemaradását. Amikoris nem aludt, csak 15-20 percet. Már azt hittem, fel akarja adni a déli alvást :shock: De szerintem a teától lehetett, mert vettem gyümölcsteákat és azokat iszogatta, úgy látszik erős volt neki....de tegnap visszatértem a gyerekteára.
Engem meg elhagyott a hangom :lol: Olyan, mint a repedtfazék. Torkom is fáj. Mostanra adta fel úgy látszik a szervezetem az éjjel az arcomba köhögött bacik elleni küzdelmet :cry:
Remélem nem fogunk megint "ping-pongozni" Lilcsivel :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól,gyorsan eltelt a nap.Luca nagyon jól érezte magát,pedig már 3 hónapja nem találkoztak kb :roll:

Szilbee,örülök,hogy jobb éjszakátok volt,remélem a mai még jobb lesz! :) Tök jó,hogy tudtál te is pihizni Déviddel :) Apa is kipihenhette magát :)

Erika,hogy telt a nap?

Nóri,jobbulást!Bízzunk benne,hogy nem ping-pongoztok majd Lilcsivel.Ti mit csináltatok ma?

Kép
Kép
tundi24

Szasztok!

Nóri: Csak semmi pingpong!

No, mi nem leszünk holnap itthon, megyünk anyáknapozni a nagyikhoz. :D

Szép hétvégét, kedves édesanyák és csemeték!
jaimee1

TIMIKÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :D
Kép
Vendég

Timikének mi is sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lucának boldog hóforudlót!
Timikének boldog névnapot
puszika

Kép
kbernadett

Timike!
Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!

Tündi!
Megkérdeztem apát erről a szigetelésről találkozott az eggyik ismijével aki kőműves ők szoktak ilyet csinálni
Hát azt mondta anyagggal eggyütt min.félmilla,de ettől csak több lehet
Alábontanak az alapnak és újra betonoznak,vagy valami ilyesmi ha gondoljátok tudok küldeni tel számot!

Rólunk!
Éjjelünk nappalunk egyforma nem alszunk,túl sokat!
Kivagyok én is meg a gyerek is!
Május 10.-én megyek Pályázatíró tanfolyamra
Kifizettük a portát intézzük a bontási engedélyt!
Robika próbálkozik az egyedüli topogáshoz egy két lépés már megy egyedül megáll sokat esik!
Hisztis nagyon nemrég a játszótérről alig bírtam hazahozni vagyis a babakocsiba berakni,megfeszíti magát és üvölt!
Na ennyire futotta...remélem több energim lesz már és akkor jövök!

Kép

Kép
katlina

Timike Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Timinek nagyon boldog névnapot!!

Luca Cicának pedig nagyon boldog hófordulót!

Kép
jaimee1

Timike!
KépBoldog névnapot!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!
Boldog hófordulót Lucusnak,
Kép
Timinek pedig boldog névnapot!!

Kép

Az én gépem nem tudom, meddig bírja, sztem benyelt (ez is :roll: ) egy vírust. Szét van esve a windows, tálca eltűnik, vagy meg sem lejenik, ikonok szintúgy. Minden bekapcsoláskor egyre rosszabb lesz :cry: Az asztal meg széltében összement, hosszában meg megnyúlt, alig bírtam előcsalogatni a Start menüt is.
Hétfőn telefonálok a srácnak, de nem tudom, mikorra ér ide...igen ráérős a lelkem :?
Úgyhogy, ha eltűnnék, "csak" ez az oka lesz.

Na, csüsz

Nóri és az ovis...
Kép
elin

TIMIKE

BOLGDOG NÉVNAPOT!!

Kép

LUCUS

BOLDOG HÓFORDULÓT

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :) Ez alkalomból ma Luca úgy lezúgott az ágyról,hogy majdnem megállt a szívem is akkorát koppant.Jó nagy pukli lett szegénykém fején :( Ő is nagyon megijedt,és ráadásul úgy esett le,hogy apa bent volt vele a szobába telózott,de a csattanásra még a telefont is
"eldobta" azonnal. És ez még mind nem elég mára..berekedt..dehogy mitől passza,láza nincs,köhögni enm köhög,orra nem folyik :? Felhívtam doki nénit,hogy nehogy vmi lappangjon benne és vigyük a kerti partyra a bacikat,de azt mondta amíg nincs más tünet,lehet csak a nyál tapad meg neki a gégéjén :roll: Remélem csak ez a gond!

Nóri,gyorsan csinálja meg a srác a gépet!!!

Katlina,megköszönném a tel számot.Igen kb annyit hallottunk mi is,hát muszáj megcsináltatni,igaz mi lemezeléses technikával szeretnénk,de ha más nem lesz,akkor marad ez az aláfalazás!
Gratula Robikának a lépésekhez :) Remélem már jobb éjszakáitok lesznek!!

Timikének nagyon boldog névnapot!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket!!!

A kis névnapos lebetegedett :cry: pénteken a délutáni alvásból lázasan ébredt (38,5) kapja a nurofent ezzel kibír 6 órát majd ismét 38,5 A lázon kívül semmi de semmi más tünete nincs. Nem folyik az orra, nem köhög, nem piros a torka, hasmenés sincs, pöttyök se :?

A többi betegnek is jobbulást! Nekem a derekam adta be az unalmast. A kis beteg fenekét többet kell cipelnem.

Boldog Anyák napját!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kép
Jó reggelt, minden Édesanyának!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Kép
Vendég

Csak egy idézet erre a napra:

"Valaki egy széket tolt oda, és ő leült a székre. És arra gondolt: le kellene festeni mamikát. És arra gondolt: lefestettem az életben száz és száz asszonyt, de mamikát soha. Miért? Miért, hogy éppen a legkedvesebbet, a legszebbet nem? Miért? Az ember annyi mindenre gondol az életben, csak arra nem, ami fontos. Az ember képeket fest, mindenről, mindenkiről, csak éppen arról nem, aki a legtöbb, aki a legfontosabb, aki a legszebb. Miért?" Wass Albert

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

No, itt vagyok már én is...

Ennyit egy hónap alatt nem mentünk, mint most 4 nap alatt. Közben meg itthon van apa, birtokba vette a gépet is.

Csütörtökön Rákóczifalván voltunk focikupán. Utolsók lettünk, de nagyon hangulatos kis majális volt kinn.
Pénteken vásárlás, pakolászás. Szombaton a keresztfiam ballagása, este grillezés. Ma anyák napozás anyuéknál. Hulla vagyok...

Timikének nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Évi és
Kép
csongianya

Képek:

A nagy keresztfiam, akinek anno még én cseréltem a pelenkáját:)))

Kép Keresztfiammal

Kép Csongival az étteremben

Évi és
Kép
csongianya

Évi, helyes keresztfiad van! :) A ti családotokban úgy látszik helyes pasik nőnek fel :wink: Jók a képek nagyon :)
Nem unatkoztatok a 4 nap alatt :)

Ivett írt sms-t,jól vannak,csak nem jó a gépük.

Mi pedig úgy néz ki mégiscsak betegek lettünk :( Első betegség.Elkezdett köhögni,és hőemelkedése is van, nagyon nyűgike szegénykém :( Úgy sajnálom. Úgy néz ki reggel,nem viszem be tanácsadásra,hanem megyünk fél1kor a doki nénihez.Szinte szembeszomszéd nem kell messzire menni.

Kép
Kép
tundi24

Szegény :cry: Lucának gyors gyógyulást kívánok, és küldöm a gyógypuszikat!!!

Évi! Akkor majd mész dolgozni és ott kipihened magad :lol:

Tündi! Láttam ma egy busz hátulján a Hervis reklámját! 15-én nyitás!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kukuccs! :)

Tündi: :( Ó, nemár...Remélem, gyorsan kilábal belőle!

Évi: Hű, mennyi program, nem csoda ha hulla vagy. :)

Nóri: Olvasol Wass Albertet?

Pricsi, Timi: Nektek is gyors gyógyulást!

Felénk nincsen semmi különös.
jaimee1

Sziasztok!

Névnaposoknap boldog névnapot!
Hófordulósokat is üdvözöljük :)

Gyorsan eltelt ez a pár nap, pedig annyi mindent terveztem. Persze nagy része nem valósult meg.
Viszont Kingának kész az OLVASÓNAPLÓJA! Sokat hisztizett miatta, de már ő is látja, hogy érdemes volt ráfordítani azt a rengteteg időt. Lehet, hogy az anyja egy kicsit túldolgoztatta, dehát teher alatt érik a pálma, vagy mi is. 5 mesének írtuk le a tartalmát, a legrövidebb is 1,5 oldal volt, a leghosszabb, ami nem tartalom, hanem másolás volt öt oldalra sikrült. Ezután 5 verset írt ki a Cini-Cini Muzsikából. Anya kedvéért, lett még + 1 :roll: A legrövidebb Cini-cini muzsika volt, azután az Üveggolyó, A part alatt, Bóbita, és az Ákombákom, + 1 Pemete. Némelyik kapott rajzot is, de az ráér később is. A legnagyobb szívatás az volt, hogy pont a középső dupla oldal 3. oldalát szúrta el, de annyira, hogy már nem lehetett radírozni sem, így sajnos kijött a dupla oldal, és írhatta újra a már kész részeket is. Szegény, galád egy anyja van. Azért a végén azt mondta, hogy igazam volt.

Zsófi és Mártika megcsináltak a nagy balhét apának elsején. :arrow: Együtt mentek el bicajjal fagyizni a Marcipánba. Visszafelé nem engedte Mártika Zsófit felülni a bicajára (16-os), így ő tekert hazáig, Zsófi pedig a gyerekülésbe. :arrow: Zsófi persze végig üvöltött, hogy ez az ő bicaja (ami igaz is), :arrow: apa meg itthon velem, hogy ő így többet velük soha sehová. :arrow: Jött anyósom, aki közölte, hogy vegyünk Zsófinak új bicajt, ő ad hozzá egy ötöst, meg dédi is, így Zsóca névnap letudva előre. :arrow: Péntek délelőtt bicajnézéssel telt, sikerült is egyet találni röpke huszasért, de nagyon klassz. Igaz nem volt neki kosara (már az is van), de végül is Zsóci kiválasztotta magának. :arrow: Mártici pedig nem volt hajlndó leszállni róla, :arrow: tehát újabb hiszti. :arrow: Mártika délután megkapta a barátnőmék kinőtt tigrises kisbicaját (12-es), amit már félig eladtam neki a neten egy csajszinak, így ezt is vissza kellett csinálni :arrow: Ezek után jött a következő balhé, ugyanis Zsófi folyton a tigrises bicajjal akar közlekedni, nem adja oda Mártikának, tehát mindkettő nyüszít :arrow: én meg .......

Láttátok a dupla szivárványt pénteke délután???

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Nóri,köszi az infót! :) A gyógypuszik biztosan hatnak majd! :) Ti,hogy vagytok?

Erika,én is remélem,hogy hamar túl leszünk rajta! Hogy teltek a napok?

Jjudit,nem semmi ez a bicós sztori :)

Jajj csajok,nekem olyan gyomoridegem van..apa holnap érettségizik,már ma felmentek a suilba,és majdcsak csütörtökön jön haza.Én ezerszer idegesebb vagyok,mint ő.Remélem sikerül neki,meg a többieknek is!

Jó éjt mindenkinek!

Kis és nagy betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Biztosan menni fog neki, ne izgulj! :lol:

És miért épp Pesten? :shock:

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kis ,és nagy betegeknek gyors gyógyulást kívánok!Vizsgázóknak megy a drukk!
Kicsit el vagyok havazva mostanság,de próbálok majd jönni mert le vagyok maradva mint a borravaló! :lol:

Puszi mindenkinek!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés...

3. cn vok... kegyetlen fájok. (Ki találta ki, hogy szülés után, még ha császár is, nem fog fájni a ... .) Még jó, hogy Ed itthon van szabin. Dávid most már 2 rizsszemmel büszkélkedhet. Levente javul, de még köhög.. Ja nem is írtam, hogy 3 nap böli után újra taxis lett... :roll:

No most ennyi, mert nem bírok tovább ülni... Megyek derekat melegíteni.

Pussz!
szilbee

Betegeknek jobbulást!!! :(
szilbee

Napsugaras jó reggelt!

Tündi: Drukk Apának!!!! Biztosan ügyes lesz!!
Hogy van Lucus ma reggelt?

Szilvi: Hehe...itt is 3. cn! Jobbulást neked, szegénykém... :(
Rizsszemekhez nagyon nagy gratula! :D

Pont akartam kérdezni, hogy Levente járt már bölcsibe? Szóval 3 kemény napot... :(

Nóri: Hogy vagytok?

Hajni: Már nincs is hó... :D

Megyek petyót cserélni, ma már a 2.-at!
jaimee1

Sziasztok!
Gépet úgy-ahogy rendbevágtam 8) ! Szóbeli vállonveregetésben részesítettem magam :wink:

Tündi! Akkor majd drukkolunk mi is apának hogy beérjen! Nem is hallgattam, mik voltak a tételek irodalomból :roll: ?
Lucus hogy van? Mikor mentek orvoshoz?
Lilcsi kicsit köhög, kicsit taknyos, de majd lesz ez rosszabb is...ma elvittem bölcsibe, ahol szóltak, hogy mostmár elég lesz a zokni-nadrág kombináció is, és kint is abban lesznek. De már pakolták is kifelé a járműveket, gondolom, reggeli után mennek is ki. :lol: Viszont odabent meg volt gyerek, aki póló+pulcsiban volt :shock:
Na, majd meglássuk....

Hajni! 10-én a Zöld Házban babaruhavásár lesz! Elmegyünk? :wink:

Szilvi! Akkor Levente megint otthon? Még jó, hogy te is otthon vagy, nem győznél táppénzre menni :?

Ma találkoztam Zsúval (Geromilo), túl van a kresz-vizsgán, ma meg rutinra először, 10-12-ig 8) Fél 1-re meg meghallgatásra az Okmányirodába :shock: Kicsit összejött neki :lol:

Pircsi! Timi hogy van? Nem a foga zavart be neki is?
És a te derekad?

No, haladok csekkeket fizetgetni... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, mert nyakamon a munka. Tudjátok hó eleje... :?

Szilbee, hú, ezt most jól kifogtad (Piri..)! Remélem pár nap és jobb lesz! Levi megint taknyos? Mennyire?

Jaimee, neked is? Szopira van hatással?

Jut eszembe, végre nekem is volt, aminek én jelenleg örülök, mert azt jelenti, hogy kezd helyreállni a testemben a rend... :wink:

Judit, azta, nem semmik a csajok ezekkel a biciklikkel :wink: Most légy okos, anyuci! Olvasónapló??? Hát rengeteget írattál vele! Szeret egyébként Kinga suliba járni?
A múltkoriban Orsi kijelentette, hogy ő IMÁD TANULNI! Ezek után Csongi meg, hogy biztos jó lesz az a suli, hát Orsi is szereti, meg Ati is :wink:

Tündi, akkor megy a drukk a férjednek is! Én is nagyon izgulok a keresztfiamért, tegnap ápoltam a lelkét, el sem tudta képzelni, hogy fog valamiről másfél, a másikról meg 3 oldalt írni! Mondtam neki, ne izguljon, amikor ott ül, akkor jönnek a gondolatok! A lényeg, hogy írjon!

Luca hogy van? Lázas még?

Évi és
Kép
csongianya

Elin, tegnap tudtam meg, hogy már nem mondják be a tételeket, és nem is úgy van mint régen. Vannak feladatok, szövegértés, esszé, és utána van vagy verselemzés, vagy novella, meg ilyenek. Szóval majd csak ha vége lesz, akkor mondják meg, mi volt!

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Te meg kimaradtál :oops: . Akartam kérdezni, hogy aki allergiás, annak fájhat-e a torka? Mert én kezdek gyanakodni magamra, hogy lehet, mégis csak az vagyok és nem náthás? Itthon "csak" dugulok, de kint a Szecskán, ahol száll a nyárfavirág, dől belőlem, meg tüsszögök. Végül is, nem tudom, melyik a rosszabb :roll: ? De elkezdtem szedni a Hoxal-t, vagy mit, de hatása nincsen még neki.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, (de egyszerre irogattunk :lol: )hát ez nagyon allergiára vall. Én is rosszul vagyok a nyárfától, egyébként 20 éves korom óta vagyok allergiás...sajna Csongi is örökölte.
És egyetértek Erikával, a gyógyszerek egyik évben hatnak, a másik évben váltani kell, mert semmi hatásuk :?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri: Igen, szokott fájni a torkom is, bár nem ez a legjellemzőbb tünet. Hááát...allergia szaga van ennek sajnos nálad... :?

Ezt az allergiát különben biztosan valami gyógyszergyáras találta ki... :? Jó lenne, ha Popi ezt nem örökölné tőlem.

Évi: NIncs hatással. :P Azt hiszem, helyreálltak a hormonok, mert végre zártam egy 33 napos ciklust, ami nálam normál. Reggel megint arra ébredtem, hogy folyik a tejem. Örültem nagyon. De tényleg!

Drukk minden érettségizőnek! Döbbenet azért, hogy már a 89/90-esek érettségiznek!! :shock: :shock: :shock: Öregszem, csak olyan nehéz felfogni.
jaimee1

Üdv!

Tegnap mi is megjöttünk. Jó volt a hosszú hétvége, szerda estére már Fehérváron voltunk. 1-jén egy nagyot kirándultunk Anyuékkal + tesómékkal, klassz helyeken voltunk! Megnéztük a cseszneki várat, utána a Cuha-völgyben túráztunk egyet (ez a Bakonyban van). Tök jó hely, ott folyik egy patak, és nincs híd sehol, úgy kell átmenni a köveken meg fadarabokon. Marci nagyon élvezte a kirándulást, és jól bírta a gyaloglást is! Hazafelé persze egyből beborult a kocsiban, és este sem kellett ringatni.
Másnap meg a barátaink telkét néztük meg Zámolyon, utána elmentünk Veszprémbe a párom családjához, és megnéztük a sógoromék telkét is, merthogy ők meg építkezni fognak. Úgyhogy ilyen teleknézős hétvége volt :) Jó is volt, egész nap a friss levegőn!
Csak ez az időjárás olyan bosszantó, sosem tudom, mit adjak Marcira!! Végig az volt, hogy ha sütött a nap, majd megsültünk, ha elment a nap és fújni kezdett a szél, akkor meg fáztunk.

Tündi! Hű mekkora lufi. Luca meg olyan a képen, mint egy játékbaba, nagyon aranyos :) Apának pedig egy kalappal az érettségire! De biztos, hogy sikerülni fog!!

A kicsi és nagyobb betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!!

Timikének utólag is sok-sok boldog névnapot!!

Kép
judit_79

Képek a kirándulásról

Kép
A cseszneki vár
Kép
Marci a várban:
Kép
Az erdő:
Kép Kép
Kép Kép

Marci Anyuék kertjében:
Kép Kép
judit_79

Sziasztok!

Az éjszakánk jól telt .2x kelt ahogy általában szokott,hőemelkedése sem volt,békésen szunyókált.Reggel is minden rendben volt,kivéve,hogy nyűgösebb.így bevittem tanácsadásra,de a szurit nem kapta meg.8300g és 68cm.Kapott vmi homeos bogyót..3 napig kell szedni,pénteken átmegyünk doki nénihez és ha meggyógyult akkor megkapja szurit.Azt nem mondta konkrétan,hogy mi a baja van szegénykémnek,csak annyit,hogy nem vészes,nagyon fogzik,és ez legyengíthette.

Nóri,elég lenge öltözetben mennek ki az udvarra,ma nincs vmi jó idő :(

Hajni,hát bizony le vagy maradva :P MSN-en sem vagy :( Várjuk az irományt :)

Szilbee,jajj szegénykém,remélem hamarosan helyre jössz.Én szerencsés vagyok,emrt nekem sosem voltak görcseim..szülésnél meg fájásaim :? mondjuk ennek örültem is meg nem is. Leventének is jobbulást! Dévidnek meg gratula :)

JJudit,apa nem Pestre jár suliba hanem Baktalórántházára,egy fizetős gimnázumba.Mármint csak 2x kellett fizetni,de jó kis összeget.És ha ügyes vki akkor 1 év alatt le tud érettségizni.Apa 2 évig járt,mert ő hajtott a jobb jegyekre,2sel nem érte be.

Évi,hát én is be voltam anno rezelve,de biztos sikerül a keresztfiadnak :) Melyik suliba járt?

Judit,naggyon írigykedem :) :) szép helyen voltatok !!! Munkával mizujs?

Köszönjük a drukkot apa nevében is.Még nem telózott,hogy mi volt,tv-ben meg lecsúsztam róla(déli hírekben már bemondták elvileg),de majd megnézem neten,hátha fennt van,mi volt a kifejtős...

Kép
Kép
tundi24

No, Réka ma Miss Nyafit játszik....Bár az előbb jót kacagott, amikor a hajamat húzta. :) Sokat még ma nem végeztem, hátha jobb kedvvel ébred.

Judti: Nagyon jók a képek!! :)

MSN nálam törölve, összeakad a skype-pal. Nem mintha sokat lettem volna rajta az msn-en, ezután meg végképp nem...

Szilvi: Nagyon görcsölsz? :? :?

Na megyek, mindjárt ébred Nyafim.
jaimee1

Köszike! Alakulgatok! :) Az elektromos melegítőpárna nagyon jól bevált.

Egyébként én mindig a veszettül görcsölők táborába tartoztam... de gondolom ennek is megvan az oka...

A család férfi része kidőlt (mind a 3-an), úgyhogy megyek az www.evcaruci.hu -ra turizni. 8)
szilbee

Erika,jobb kedve van már Rékának ?

Szilbee,találtál vmi jó rucikat?Én is ránéztem az oldalra,de nekünk nem leltem,1db ruci volt csak fent ami jó lett volna Lucusnak.

Nóri,köszike az infót a Hervissel kapcsolatban,azt hiszem még nem köszöntem meg :oops:

Petri,Timike hogy van?

Vali,te merre vagy? És a többiek?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!!
Köszi Tündi,hogy kérdezel megvagyunk de hulla vagyok nálam is itt a piros ferrari :? és nagyon carul vagyok :? Olvasni szoktam persze minden nap csak írni nem igazán szoktam. Dius mostanában egyre hisztisebb megint és most nagyon rosszul viselem a dolgot. Reggel is csinált akkora cirkuszt a bölcsibe,hogy majd elsüllyedtem szégyenemben :(

Nagyon jók a képek amiket feltettetek név szerint nem részletezem ha nem gond...
Ja azért mutizok egy képet még május 1.ről :P
Kép

KépKép
diÁcska

Tündi: Aha, jobb kedve van. Akkorát böffentett, hogy azt hittem, nem marad a fejemen egy szál haj sem. :D :D Azóta virgonc.

Melindáék jól vannak?

Vali: Miért nem írsz????? Tessék írni, ne csak olvasni! Mit mívelt Dius? Nem lehetett olyan szörnyű...
Szép piros lufi....

Nóri: ???

Szilvi: Mit túrtál?
jaimee1

Tündi!
Majd ezen a héten küldöm a számot,csak még apa nem kérte el

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X