Na végeztem. Elmosogattam, főztem spagettit a milánóihoz, és kész a palacsinta. Évi, te hogy bírod? Én már ennyitől kipurcantam!
Lehet, hogy csak az alacsony vérnyomásom miatt tudok rövid ideig állni, de én megszédültem és még a levegőm is bennakadt. Törpicur is rúgott már, hogy le kéne ülnöm.
Királylány, Szilvás! megnéztem a blogotokat és nagyon nagyon helyes kisfiaitok vannak!!! Csak ámultam-bámultam.
Igazi szívtiprók lesznek!
Királylány, még neked akartam írni, hogy nem tudom, miért nem hallgatott szívhangot, nagyon csalódott voltam.
Csak annyit kérdezett, hogy mocorog-e eleget, én meg mondtam mosolyogva, hogy jó sokat. De ennyi. Pedig a Tomi is direkt ezért jött el velem, hogy meghallgathassuk.
Clarika! Én már 2 hete nagyon kívánom a palacsintát, minden másnap azt eszem!
Amikor meg ti írjátok, hogy mi finomakat esztek/főztök az én nyálam csorog...
Évi! Nekem múlt héten volt Bence 31,5 cm és 902 g!!!
Azt mondta a 4D-s doki, hogy 1 héttel idősebb a koránál!!! De én már nem változtatok a vonalzómon, mert ahogy a nődokim is mondta: ahány orvos, annyi féle mérés, így pontosan nem lehet. De Bencén kifejezetten látszik a 4D-s uh felvételen, hogy milyen kis kerek-húsos pofija és nagy kerek pocija van!
Meg aztán, amúgy is érzem, hogy a kiírt időnél előbb fog jönni 1-2-3 héttel. Valahogy nagyon ezt súgja a megérzésem...
De majd meglátjuk július-augusztusban!
Egyébként nekünk is átalakíthatós lesz. Ugye egyben lesz a pelenkázó szekrény és kiságy, így 180x70 a külső mérete, amúgy a kiságyé 120x60. És ha majd nagyobb lesz, át lehet alakítani heverővé és komóddá!!! Szerintem nagyon szuper.
Vagy csak elfogult vagyok. De ha sikerült elhelyezned, akkor képet tehetnél róla! Szerintem is jobban fog látszani, ha már ott lesz a szekrény is, akkor teljesen más lesz, így most nagyon nehéz ám odaképzelni... Nekünk úgy lesz,(ha valaki esetleg nem olvasta volna a blogunkban) hogy az egyik falon a kiságy, belül a pelenkázó szekrény felével,és már ott nem is lesz másnak hely, a másik falon a mi szekrényünk, ami 220 cm magas és 180 cm széles, amellett lesz Bence szekrénye, ami kb. 100-110 cm széles és 220 cm magas, de ezt mi fogjuk csinálni, úgyhogy még nem tudjuk, pontosan milyen széles is legyen, lényeg: azon a falon tuti elfér. Bence falára merőlegesen van az ablak,radiátor, ez alá tesszük a fotelt, amiben szoptatni fogom (sima rattan papasan fotel), Bencével szemben a mi ágyunk lesz, mellette kis éjjeli szekrény és ennyi. Remélem ebből el lehet képzelni milyen, és nem hagytam ki semmit. Képtelen vagyok fogalmazni.
Na gyorsan én is eszek. Aki még most eszik,annak jó étvágyat!