Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anuk!
Nagyon szépek vagytok!!!! :wink: (mindhárman)

Noémi!
Nálunk a 3 óra körüli szopi után mindig együtt alvás van és olyan jó, számomra a nap fénypontja....babazene a lejátszóba és szundi :wink:

Na....olvasok vissza....

KépKép
amadea

Anuk!
Elhiszem, hogy nehéz, kitartást kívánok!!!Alvázproblémádról én lemaradtam, de örülök, hogy megoldódott és tudsz ülni....
Anyukám engem is az őrületbe kerget néha, pedig csak segíteni akar...

Magdi!
Én is meghatódtam a szüléstörténeteden, sok boldogságot még 1x!!

Manó!
Elolvasnám a tiédet is, megtennéd, hogy belinkeled még 1x?

Közben készül az enyém is.....ahhoz képest, hogy 8 perc volt az egész elég hosszúra sikerült. :oops:

Kajcsi miatt nem aggódom, csak olyan jó, ha néha van kitől megerősítést, használható (!)tanácsot kapni. Gyakorlatilag egész nap itthon vagyunk kettesben Nórival, segítség nuku....

KépKép
amadea

Amadea: csak itt, csak most és csak neked :wink:

1245406977.7299.doc

Oltás megvolt. Kisfiamról most már egy árvíz sem mossa le a haspók jelzőt. Szurinál kis nyikk, aztán semmi ordítás, szinte azonnal békésen nézelődni kezdett. Bezzeg ha éhes, a legeslegfelső hangon kezdi, s míg a cici nincs a szájában, abba sem hagyja.
Tegnap déltől rászokott arra, hogy addig szívja a kaját, míg egy ponton túl nem bírja lenyelni, s akkor sugárban jön kifele. Harmadszorra röhögtem már, első kettőnél csak néztem értetlenül. A kevésbé okés a dologban, hogy rengeteg pelust pocsékol. Néha egy hangyafarknyi kis kakit szétken alaposan, soxor no pisi s úgy kell új pelust tenni.
Most is szembenyomta a kaját velem, volt büfi, pelus tiszta s nyikorog. Sztem a pociját megnyomta a kaja. Ez van.

Anuk: örülök, hogy előkerültél. A gondoknak viszont kevésbé. Remélem azért a tőled megszokott határozottsággal lemenedzseled ezeket is. Kialvatlanságot sajnálom, akkor ha Emmát leköti valaki, inkább aludj, hagyd a fenébe a fórumot. Az alvás sokkal jobbat tesz most neked.

Noémi: Géza is szeret bújni, de leginkább hozzám. Apánál csak akkor jó, ha büfikor ott ragad a vállán. Különben sztem anyucihoz azért is jobb bújni, mert a szívdobogás a megszokott ritmus, tök ismerős pocilakó korukból.

na megyek, mert asszem fáj a pocó a zaba miatt.

Kép
kissmanó

KAPTAM SÜNIS HÍREKET :D 8) :P :

"Jól vagyunk. Zéti nyugodt baba. Próbálom szopiztatni, de sajna az indítás és a csaszi miatt még előtejem sincs. (Azért még 3600 gr. a fiú. De nyugtatnak a csecsemősök. Rendes mindenki. Én meg elolvadok a fiamtól.) Hétfőn megyünk val.szeg haza. Sebem egész jó. Puszi mindenkinek"

Én is írtam, hogy pusziljuk és várjuk vissza. :wink:
poker

Megjöttem NST- ről, Adél szerencsére aktív volt- ha nem az lett volna, befektet a dokim, ezt meg is mondta.
Képzeljétek, megvizsgált, de úgy... :shock: hogy csak lestem. Asszem ezt hívják "megpiszkálásnak". Remélem beindul végre valami! Most iszom a vasfű- teát (...), később meg a málnalevelet próbálom be megint.

Noémi: drága vagy, én is mennék már jógázni. Borzasztó ez a túlhordás! Eddig nem éreztem magam (annyira) mammutnak, de most...! Jó lesz végre mozogni egy kicsit és kimozdulni, mert most csak a kórház meg a lakás között ingázok (Peti nagyon sokat dolgozik és egyedül már nincs ingerenciám mászkálni).
Neked tényleg mákod van anyóssal, egy intelligens nő, ha ezt így fel tudta fogni Viktorral!
Te, nekem már göncöt nézni sincs kedvem! :D
Biztos rohadt nehéz lehet egy megszokott napirendre szoknotok, de csak gyakoroljatok- és add át a tuti tippet, hogy is kell csinálni. :)

Azon gondolkoztam, hogy tök fura: már egy csomótoknak megvan a béjb, mindenféle kakás- altatásos- kajás problémáitok vannak, mi meg páran még csak gurulunk és várjuk a csodát. Pedig egy- két hete még Ti is itt tartottatok. :)

Anuk: ne hagyd magad csesztetni a tej miatt. Nem értem hogy gondolják egyesek, hogyha állandóan ez a téma, attól megindul a tejci...

Manó: még szerencse, hogy van bőven kajája a kis zabagépednek. :wink:
tökmag79

Sziasztok!
Júliusi vagyok,de szoktalak titeket is olvasgatni,na nem mindent,az lehetetlen. :D Egy kérdésem lenne,volt-e köztetek olyan,aki megitta a bábakoktél bármelyik változatát,és lett-e tőle eredmény?Vagy valami homeós cucc,amitől előbb tud jönni a baba?Nekem még kb 3 hetem van...Köszönöm a választ,Gabi.
Vendég

Gabi: bábakoktélt nem fogyasztottam. Homeós koktélra hallottam ilyent-olyant. Állítólag akkor hat, ha a béb amúgy is felkészült.
Homeósat csak olyant szedtem (szintúgy mint legkisebb lányomnál) ami felkészít a szülésre, de nem sietteti azt.
Hát szerintem nem ezt szeretted volna olvasni.

Kép
kissmanó

Póker: ha még írsz Süninek, akkor üzenem neki, hogy nálam sem volt semmi tej min. 24 órát (semmi tej alatt értendő az előtej is), igaz gyerek sem kérte (lányok éhenhaltak volna már addig), de lassacskán megjött. Csüt este szültem, vasárnap hajnalban meg már mellszívóztam a többlet miatt.

Tökmag: kíváncsi vagyok a megpiszkálást lereagálja-e a lányod.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Gyors leszek!
Reggel rossz lett az NST-m be volt szűkülve, a magzítvízben nem voltak "flocculusok", ami annak a jele, hogy közel a szülés, a baba nem mozgott. A doki bent akart tartani, de aztán némi colaivás után produkáltam egy teljesen norm. NST-t és elenegedett, azzal, hogy holnap is menjek.
Kb dél óta rendszeresen keményedek, kb 1 órája fájok is, még csak ott lenn ágyéktájékon,de olyan 7-8 percenként.
Még nem szóltam senkinek, a párom fél négyig rendel, aztán szerintem bemegyünk. A doki a lelkemre kötötte, hogy a legkissebb fájásnál menjek, a császár hege miatt.
Most itt bőgök, nem tudom úgy megijedtem :oops: :cry: :cry:

A hírekről Manónak megy az sms.

Kép
Kép
sosi

Sosi: drukkolok, telefonomon a töltés maximális, éjjel-nappal bármikor fogadom a híreket.
Nagyon drukkolok, s kérlek nyugodj meg. Kinek jó ha sírsz?
Sok puszi, drukk és kitartás.

Kép
kissmanó

na, minden sorban ott a drukk szó valamilyen formában.
szóval kedves Sosi, érted ugye?

gyors szülést, amilyen az enyém volt, de az extrákat hagyd ki belőle (vérnyomi és ilyen finomságok)

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Sosi, nagyon megy a drukk!!!
Anuk, nagyon szépek vagytok! :):) A kényszeredett vigyor annyira nem is látszik...

Lányok, csak egy gyors helyzetjelentés: minden oké, Beni 300 grammot hízott a legutóbbi védőnői látogatás óta, a teát viszont teljesen mellőzni kell. Ezt mondta legalábbis tegnap a védőnő. Az alkotóelemekre hivatkozott, meghogy cukor nélkül szörnyű íze van, és hát cukrot még nem nagyon kellene adni a bébinek. (Naja... ezt én is tudtam, úgyhogy most sem mondott újat. ) A bébivíztől viszont iszonyúan fáj a pocak, (attól a fél kávéskanálnyitól is, amit adtam neki...), úgyhogy azt is "C" vágányra tettük. Maradt a tejcsi... amiből alkalmanként 150 ml-t eszik. Ez még nekem is sok lenne. Viszont nem hány, eddig egyszer bukott csak, viszont minden alkalommal van a pelusban kaka... Úgyhogy alakulunk. A mellem teljesen kirágta már, viszont a bimbóvédő nagyon jól bevált. :) Csak lesett, hogy mi ez a szilikon... :):):)

Nem tudok most visszaolvasni, remélem, este lesz egy kis időm...
Sokat gondolok Rátok!
Amadea, Nórival minden oké?
Puszedli, Nándi??

Később ha tudok, jövök!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.06.19 14:17-kor.

Heni

Kép
szheni

Hajrá Sosi!!!!

Anuk, gyönyörűek vagytok! Nálunk is állandóan a tej volt a téma, mindenki sopánkodott meg ötletelt, már a tököm tele volt vel, azaz lett volna, ha lenne. :) Aludj sokat és pihizz, inkább minket hanyagolj mint ezt!

Magdi: szép a történetetek! A tejjel mi is ilyen rosszul álltunk: kezdetben 9 etetés volt, ebből 1 v 2 volt csak tejcsis. Ehhez képest most 7x eszik, és ma eddig 1x adtam tápszert és max 1x kell még. Én mondom van remény, nekem is volt pár nap, amikor totál ki voltam, hogy pár nap és ebből tápszer lesz no tejjel, ha így megy tovább. Aztán most már olyan messzemenő terveim vannak, alig merem leírni, hogy ne kelljen tápszer... ha csak egy ideig is, de legyen csak tejcsi. Most közel járok hozzá, de lehet, hogy csak álom marad... Viszont baromi sok kitartás kell a fejéshez, főleg éjszaka, én már többször a holtpontról táncoltam vissza, és nem vágtam ki a fenébe a mellszívót, mert ránéztem Borcsára, és eszembe jutott, hogy neki mégiscsak ez a tejcsi a legeslegjobb.
Nem tudom, mivel fejsz, de én most vettem egy elektromost, és eddig úgy tűnik, többet produkálok vele. És az sem utolsó, hogy kevésbé fárasztó.

Borcsára nagyon büszke vagyok: tegnap este fél 10kor evett, utána hajnal 2kor. Ezután volt egy kis sírás- csuklott, és ezt utálja, ezért sírdogált, de elég volt beszélni hozzá és kicsit megsimizni, nem kellett kivenni a kiságyból. Ezután fél 8kor evett csak újra! ÉS a pocifájás is kevesebbszer jelentkezik. Vszínű, hogy ezek szerint a régi tápszer is volt az okok közt, ez jó hír. A rossz az, hogy az új csökkentett laktóztartalmú, vagyis elképzelhető, hogy laktózérzékeny. Én is úgy vagyok, hogy a várandósság alatt nyakra-főre tejtermékeztem, most meg egyáltalán nem kívánom, alig eszek-iszok vmit. Úgy látszik, alkalmazkodik Borcsához a szervezetem.

Pocifájás: Espumisan. Semmi mellékhatása nincs, ártani nem árt, esetleg nem segít. ha szintén haspuffadás a probléma, akkor még ott a szélcső. De naponta max 1x! Én ezt is sokkallom, de nekünk az elmúlt pár napban muszáj volt, mert nagyon puffad. Ez a másik ok nálunk az extápszer mellett.
Ez az öt hét nagyon durva volt, de, nem akarom falra festeni az ördögöt, ez a 6. már sokkal nyugisabb minden szempontból. Ha a 3. hó végéig megúsznánk ennyi hasfájással, mint ami jelenleg van, ki lennék egyezve. Ellenben az előző 5 heti hasfájást senkinek nem kívánom!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Halihó Csajszik!

Anuk:
jó, hogy végre jelntkeztél!!! Emma baba nagyon cuki! :D

Sosi: Megy a drukk, este front! :)

Én is voltam ctg-n, kis kukis nem nagyon akart mozogni, de aztán végül mutatott valamit...
Méhszáj C1111, az orvos szerint esélyes a hétvégi tali...:)
Ha mégsem, kedden megyek megint.

Kép

Kép
mukkancs

Hírek Cincibabustól:

Galambos Nelli vagyok, 2009.06.19.-én megszülettem, hogy ezentúl figyelmetekben sütkérezzem! Súlyom: 3570 gramm, hosszam 54 cm és hangom is már van!Jól vagyunk, köszönjük!Mindenkit szeretettel üdvözlünk!
Cynthia, Kornél és Nellike

Kép

Kép
mukkancs

Szívből gartulálunk, mielőbbi hazatérést és sok tejcsit Nektek!

Kép

Kép
mukkancs

hurrá! újabb sor színezve (bocs Tökmag, ismét előztek titeket) a táblában.

Nellike és kedves szüleid! Gratulálunk az új családnak.

Babának tejecskét, anyucinak gyors felépülést, apucinak kitartást a csajokhoz.

Kép
kissmanó

Nagyon gratulálok Cincibabuséknak Nellikéhez! :lol:
Már alig maradtunk..... :shock:
Manó továbbítottam az üzenetet Süninek. :wink:
Én is a mai frontra pályázom. Dorka már anyámnál letámasztva, reméljük a legjobbakat. 8)
poker

Szívből gratulálok Cincibabuséknak!!!! :D

KépKép
amadea

Poker: akkor húúúúúzzatok bele. Kis szerencsével Dorka szülinapjára már haza is engednek.

Amadea: hogy megy a dolog mérleg nélkül?
Én az előbb mértem kíváncsiságból. Persze megvolt a szopi végi bukás is, sikerült még saját magát is megijessze vele. Hát maradt benne 80.

Kép
kissmanó

Áááá, Mukkancs, megelőztél!! :twisted: :D :lol: Nekem is írt Cinci! De sebaj, lényeg a jó hír!! Sok-sok tejcsit, Cincibabus!!!

Nem is írtam, hogy aznap, amikor vissza kellett adni a mérleget, kaptunk egy leharcolt hagyományost ajándékba. Most próbálgatok mérni vele, de nem egyszerű, mert evés előtt Borcsa üvölt és izeg-mozog, na, így mérjem le!
Visszavonulok szem.dogámhoz, egy oldal már megvan a 8ból.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sosi!
Nagyon-nagyon drukkolok!!! És ne sírj, minden rendben lesz!

Heni!
Köszi a kérdést, Nórival minden OK, amióta nem mérem, velem is :wink: ...

Gabi!
A bábakoktélt nem ajánlom, ricinus van benne, simaizom összehúzó hatása van, hasmenést okoz, a baj csak az, hogy a baba beleit is megmozgathatja és ugye senkinek se hiányzik a meconiumos magzatvíz...veszélyes....
A homeos koktélt kipróbáltam, nem lett semmi hatás (így utólag már tudom, hogy szerencsére).

Manó!
Köszi szépen!

KépKép
amadea

Amadea! Ez jó, mióta nem méred Nórit, azóta veled is minden oké :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

eszem megáll, hogy a miskolci kórház ismét megfelelt a bababarát címnek...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Manó!

Neked is jó gyors szülésed volt, bébid mérete sem semmi :shock: :D , Grétikéd pedig tündéri lehet!

KépKép
amadea

csajok én beteg vagyok de csak apájára tudok gondolni, úúúúgy... :oops: mit csináljak?

Kép
Kép
mniki84

Niki, már csak hány hét is... :?: na, jó nem gonoszkodom, nekünk már csak pár nap van hátra :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Ilyen nincs amit az én fiam elművelt.
Ugye nincs 2 órája, hogy evett 80-at. Utána letettem a pihiszékbe, kivételesen kérte a cumikát, s mikor szinte elaludt, rázendített az ordításra. Épp akkor fejtem az egyik cicit, gondoltam a végét odaadom neki, dolgozzon meg érte. Szívta is, de egy adott pillanatban annyira fájt, hogy azt hittem már a vérem csapolja. Akkor elvettem tőle, eredmény 60. Hát mondom, most már nem kapja oda a másik cicit, legyen elég. De milyenek a pasasok? Rámenősek, akaratosak. Most fejezte be a másik ciciből az evést, ismét 60. Szóval szűk 2 óra alatt ezt úgy hívják, hogy bezabált 200-at. Nem jön, hogy elhiggyem ez igaz lehet.
Eddig, míg nem mértem, a lányok mennyiségei alapján nekem rettenetes soknak tűnt mikor Noémi írta, hogy Áron 100-120-akat eszik. Ezek után nem csodálkozom semmin.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.19 21:21-kor.

Kép
kissmanó

Csillag: pár nap? ezt mitől számítod?
Mert Borcsa leány ugye ma kerek 6 hetes.

Apropos: Banyoszka Nikijének boldog hófordulót!!!

Kép
kissmanó

Amadea: igen, Grétijé meg fele ennyi idő se volt.
Azért a 8 perces hosszabb változatára továbbra is kíváncsi vagyok.
Majd lökjed ha finalizálva lesz a sztory

Kép
kissmanó

A fene megelőztetek Cincibabus nekem is üzent!

Mindenesetre nagyon nagyon sok boldogságot kívánok a babának és a mamának is :D

Niki nyugi nem vagy egyedül, én még fájós seggel is képes volnék apit leteperni, ha nem volnék dög fáradt. :) Mondjuk vérzésem szinte már semmi, de megpróbálok kitartani nehogy a vadiúj alvázam tönkrevágjam :)
Vendég

Sziasztok!

Szívből gratulálok Cincibabuséknak, sok tejcsit és boldogságot kívánok Nekik!!!!

Sosinak pedig hajrá hajrá, ha még olvas minket! :)

Tökmag, ez a "piszkálás" ismerős, nekem is csinálta a dokim, csillagokat láttam... de legalább elindult egy pici méhszáj tágulás, és mire a szülésindítás szóba került, sikerült két ujjnyira tágulni. Szóval fel a fejjel, reméljük Nálad is elindul a folyamat!!! De a legfontosabb, hogy Adél baba jól van! (Dávid is várja már, hogy megnézhesse a kisasszonyt :) )

Csillagtáncos: nagyon köszönöm, amit a szopiról írtál, próbálok én is mindent megtenni, hogy minél több tejem legyen. Most egy aventes kézi mellszívóval fejek, esetleg ha úgy alakul, hogy több tejem lesz, lehet beruházunk egy elektromosba. Főleg, ahogy írtad, hogy jobb is, lehet megérné. Engem is megvisel lelkileg az egész, de pont arra gondolok én is, amit írtál: a kisfiamnak az a legjobb, ha anyatejet kap, nem szeretnék tápszert. De ha nincs más megoldás, lehet nekünk is ki kell váltani vagy pótolni kell egy-két szopit...

Manó, a fentiek tekintetében, ugye nem meglepő, ha picit irigykedem a 80 és hasonló szopizásokért? :) (a fájdalmaid átérzem, nekem is kivan mindenem... párom meg is jegyezte ma, hogy még a szüléstől és a gátmetszéstől féltem... hát van benne valami, ez kezd sokkal szörnyűbb lenni annál...)

Szüléstörténet: már a kórházban szerettem volna megírni, minél hamarabb, hogy tényleg azok az érzések legyenek megörökítve, amit akkor éreztem, amikor a kezembe adták a kisfiam.

Lányok, nálatok mi újság hormon ügyileg? Én, mióta megszületett Dávid, már szinte mindenen elsírom magam, legyen az jó vagy kevésbé jó dolog... pedig semmi okom rá, szóval kezdek a saját agyamra menni vele. Remélem már nem fog sokáig tartani... :)
magdii

Cinci, sok szeretettel gratulálok!

Csillag,
te aztán kitartó csaj vagy! Fantasztikusan csinálod! A legtöbben már rég feladták volna!

Ma az első dolgok napja volt: először voltam Benivel kettesben vásárolni, először voltam egyedül este, a nagyüzem alatt a 3 fiúval, a pasim bulizik. Hála a babának, jól sikerült mind2.

Remélem kicsit belendülünk, csajok!

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Magdi: Sosi tuti nem olvasta, hisz most jött az infó, még friss, meleg, hadd osszam meg veletek:

Ma este 19:39-kor 4280 g-mal, 52 cm-rel császármetszéssel megszületett Karcsika.

s akkor még egyszer hadd írjam le itt is: megfelelő mennyiségű (gyerek igény szerinti) anyatejcsit a babának, anyának gyors felépülést és mihamarabbi hazamenetelt apához és a nővérkéhez!!!!!

Kép
kissmanó

Szép estét mindenkinek!

Gratulàlok a mai babahozonak, Cincibabuséknak, a legjobbakat maminak és babinak!
Sosirol is biztos lesz ma hir, remélem minden oké.

Olyan jo sok minden történt veletek 10 nap alatt - elkezdtem visszaolvasni az elejéröl, aztàn a végéröl...szoval az idörendet kiveve nagyjabol kepben vgyok...meg is kaptam néhàny kérdésre a vàlaszt màr:
Anyostanàcs nem ujdonsàg akkor felétek se (engem azzal nyaggat, hogy adjak Rafaelnek vizet, meg teàt --- de minek, kérdem én :?: )
Heni, Te Beni hasfàjàsa miatt kérdeztél rà a vizre meg a teàra? Mert akkor én se adok neki.

Csillag, sokszor eszembe jutottàl màr a korhàzban, az éjszakai üvöltéssel meg a tejcsihiànnyal kapcsolatban. De örülök, hogy optimistàbb vagy, meg alakul a tejcsi is. Akkor én is dögönyözöm a cicit, hàtha még alakul vmi. A kezdeti 20ml utàn ma màr 60 is volt, persze a kettöböl. De igy is be kel vàrni még egy fejést, hogy elég legyen. A tàpszervàltàs nekünk is bejött, a laktozmentes Nestlé, de még csak 2 napja, hogy nem sir, meglàtjuk.

Adjatok tanàcsot kérlek: jelenleg összevissza eszünk: van tàpszer, lefejt tejcsi, meg egy kis szopi. A szopibol persze nem elég, de nem tudom mindig lefejt tejcsivel potolni, mert nincs. Ilyenkor potoljam tappal vagy fejjek szopi helyett? Szegény gyereknek màr mindent dugunk a szàjàba...
Màsik: A tàpszert és az anyatejet adjam felvàltva, vagy mondjuk éjjel csak tàp, nappal csak anyatej?

Alvàz: Anuk, milyen plasztikàzàsrol beszélsz? Irtad koràbban? Lemaradtam...
Nekem egész napos kakilàsi ingerem van, pedig semmi, ha mégis, akkor meg ezerrel kell szaladni, mert nem birom tartani...nincs erre vmi torna? Vagy szorit-lazit gyakorlat segit? :cry: Nem akarom megörökölni a Pamperst :oops: aggodom.

preta

Manó: hát igencsak érzem ezt a délutáni nyúkapiszkát… De hogy ez az, ahogy fájnia kell, nemtom.

Sosi: nagyon szorítok Neked, és örülök hogy ilyen lelkiismeretes dokid van!

Heni: felforralod a babavizet? Ismerősöm nem forralta fel (rá van írva a flakonra, hogy nem kell), és ez volt a hasfájásban a ludas.

Cinci: nagy gratula Nektek! Előzés megbocsátva- ha mielőbb teszel fel képet a béjbről! :D

Csillag: mi a leadási határidő (dolgozat)?

Amadea: KÖSZÖNÖM! Most már tudom, miért nem ittam meg a bábakoktélt! Szülésznőm egész héten ezt mondja, de valami miatt nem akartam- hát a fenének sem hiányzik egy (Manó szavait idézve) koszos jakuzzi! Na, a női megérzések...

Niki: ismerősömék Nagyon nem bírták ki a 6 hetet, és nem volt semmi gáz. :wink:

Magdi: hát remélem lesz már valami! Nagyon sok pasas :D várja már a lányom (többek között az apja), asszem figyelnem kell majd rá nagyon. :wink:
tökmag79

Na meg vmi pozitivabb: lekicsinyitettem ket korhazi kepet: Kép Kép
preta

Azta! Amíg megírtam a levelet, már gratulálhatok is a következő Anyukának: Sosinak!!
:D

Preta: intimtorna segít, kezdd el csinálni!
tökmag79

Na mig itt magammal vagyok elfoglalva, megjött a hir Sosirol:
GRATULäLOK!!! Jo kis termetes béb, sok egészséget, pont elegendö tejcit!
preta

Hát ha Sosi megvárta a férjét, s utána indultak a szülészetre, akkor ott is hamar lett a béb (még ha csaszi is lett a vége), hisz férj ugye fél 4-ig dógozott, s fél 8 után Karcsika külső munkatárs lett.

Kép
kissmanó

Preta: hatalmas sérója van a fiatalúrnak.
S nagyon vagányak vagytok a közös képen.

Kép
kissmanó

s akkor ím péntek fejében van is ami újdonságot tegyek az előző táblihoz képest:

Kép
Kép
kissmanó

Preta: ééédes punkhaja van a kiscsávónak! :)
Úgy látszik itt a hajasbabák vannak többségben. :wink:

Manó: szerintem rakj nyugodtan a táblázat végére, már beletörődtem sorsomba. :D
tökmag79

na, azt nem. olyan nem lehet, hogy még a júliusiak is mindketten beelőzzenek. :? :?
mondjuk én megelőlegezem neked uccsó határidőnek a 23-ikát.
kiegyezel?

s ne feledd, Mimmi sem babázik még infóink szerint, s egy napra voltatok kiírva.

Kép
kissmanó

Újabb infók Cincitől:

11:30-kor értünk be 10 perces fájásokkal,12.30-kor burkot repesztettek, de a fájások után gyengült Nellike szívhangja, így csaszi mellett döntöttek 14:00 körül.

Sosi: Gratula Nektek!

Már nem sokan maradtunk pocisak! :D Most kezdek jobban lenni, nagyon kínlódtam ebben a hülye melgben, tuti a frontot érztem.

Tökmag:
KITARTÁS! :D

Kép

Kép
mukkancs

Kissmanó!Hogy Te milyen figyelmes vagy!!!!!:shock:
Komolyan nem hiszlek el! :D 4 gyerkőc, köztük egy újszülött, plusz óriási tejhozam és mellgyuszi közben is képes vagy erre odafigyelni, hogy nekünk küldj jókívánságokat, hát le a kalappal előtted!!! :D :D
És persze köszönjük szépen!!!!

Azon gondolkodom, hogy honnan lehet tudni (fejésen kívül persze) hogy üresre ette a babó a cicit?
Meg én ezt a 2 mellből szoptatást nem értem. Eddig azt hallottam/hallom,hogy ha evett a Pici,akkor érdemes kifejni a maradékot, hogy több termelődjön. De a 2 melles szopinál meg a 2. cicit nem kell kifejni,hanem abból kell kezdeni legközelebb... Akkor abban mi van a maradékkal? Szeretném beállítani a kereslet-kínálatot, mi csak szopizunk 1 mellből, de mindig kifejek utána. reggel/délelőtt 50/60 gr is jön még etetés után, délután/este már csak 10-20 gr, vagy semmi ,csak pár csepp.
1-2 alkalommal kínáltam már a másikból is,de még nem igazán volt rá igény. De ha a 2. cicit nem fejem ki,attól még termelődik benne megfelelő adag?

Cinibabusnak és Sosinak gratulálok a babácskákhoz, pocakosoknak pedig magzatvízes jó éjt! :)

Az anyukáknak pedig nyugodt,pihentető éjszakát kívánok!

Banyoszka
banyoszka

Manó: 24- e előtt nem indítanak, de ha most hétvégén beindulna magától, nem bánnám!! :)

Mukkancs: ablakok összenyitva, ventillátor bekapcsolva- így kibírható a meleg. :wink:
Látom már Te is a végét járod, már csak 5 napod van vissza...! :)
tökmag79

Banyoszka: hááát a figyelmességemről annyit, hogy tegnap szuri után a legénnyel elindultam vásárolni, hogy vegyek jégkockás zacsit, mert már nem volt amibe az anyatejet fagyasszam. Vettünk ásványvizet, popsitörlőt, wc papírt, mosogatógépbe tablettát, de jégkockának zacsit....na az itthon derült ki, hogy elmaradt :evil:
No, meg ugye kedd du. óta egész jövő péntek vagy szombatig a csajok nincsenek itthon. Szóval 3-hoz képest 1 gyerek meg a fejés azért nem nagy durranás. Főleg úgy, hogy a héten nem is főztem. Apa volt a szakács (és nem a kukta).

Legényem az esti zaba után szűk 6 órát aludt. Ha ezt mondjuk este 11-kor lépi meg, még el is lettem volna ragadtatva. Mert akkor egyhúzóra én is sokat alszom.

Tökmag: hát maradjunk abban, hogy kitartok Neked a 23-ika mellett. Max ha nem jön be, akkor ott van a 24-ike, remélem akkor tényleg nem halogatja majd a dokid.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?