Sziasztok Lányok!
Még egyszer nagyon köszönöm a pocifotó dicséreteket, aranyosak vagytok!:)
Amadea, Puszedli, a Ti pocakotok nagyon szép
És,
Amadea, nincs egyáltalán csúnya arcod a fotón!
Tökmag, igen, végül maradunk a Dávid névnél, legalábbis remélem
Remélem, ma már kapsz valami jó kencét a lábadra, vagy bármit, amitől jobban fogod érezni magad!!!! Hihetetlen, hogy senki nem tud adni valamit, amitől jobban éreznéd magad!!!
Köszönöm mindenkinek a dicséretet a nevünkre
Nehéz és jó hosszú döntés volt
Tabati: a kórházi lista nem rövid, az biztos, de jól összeszedett
Ez alapján biztos nem marad itthon semmi, bár az más kérdés, hogy a kórházba hová is tudnánk ennyi mindent kipakolni
Azt hiszem, egyébként, hogy lassan nekem is össze kéne pakolnom a cuccokat, hátha kelleni fog (jó lenne
)
Ahogy
Heni is írja, már nekem sem megy semmi normálisan, és néha olyan jó lenne könnyedén felülni vagy felhúzni egy zoknit
Na, de ennek is eljön az ideje, és akkor csodálkozom majd, hogy milyen hamar elteltek a várandósság hónapjai... így is hihetetlen, hogy már itt tartunk, van három babánk, pedig nemrég még arról beszélgettünk, hogy kit mennyire visel meg az első trimeszter
Nekem is az jutott eszembe, hogyha betartjuk a sorrendet, akkor most egy kisfiú következik, de vajon kié?:)
Kimerészkedtem ma is a piacra, szerencsére nem lökdösődtek... vettem epret én is, most csak egy kilót
mondjuk mellé még egy kis szőlőt, körtét is, lehet ismét gyümisalit csinálok estére... Majdnem elcsábultam a görögdinnyére is, de végül megbeszéltem magammal, hogy nem néz ki valami jól
Nálunk ma milánói makaróni lesz (azt hiszem, sosem tudom melyik a darálthús-gomba kombináció, lehet az a bolognai?) Holnapra pedig hagymás pulykacombot gondoltam, valószínű krumplipürével. De még megkérdezem párom, lehet fordítva lesz a sorrend, ha úgy kéri
Nem tudjátok, mitől lehet, hogy szinte állandóan zsibbad a bal kézfejem? Már napok óta csinálja, én balga meg elfelejtettem megkérdezni a dokimtól...