Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megtöröm ezt a nagy csendet!
Egyáltalán irni fog még ide valaki ????
Vendég

Jó reggelt!

Úgy látom, tényleg haldoklunk.. :( :( :( :(
Azért én még benézek minden nap, hátha van, aki hallat magáról, illetve kíváncsi rám.
Még eddig jól állok, de............, én már nem hiszek semmiben.

Kriszti, veled mi újság? Beszélsz Ancsával a héten? Ha igen, azért írd már meg, mi van vele.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!!!
Mi itt vagyunk!!! csak eléggé zsúfolt volt a múlt hét. Ugyanis kicseréltünk Zozi ágyát, most már szabad a kis húgi trónja :wink: Nagyon ügyesen megszerette az új helyet, még jobban alszik, mint eddig :lol: Meg kaptak gyerkőcök egy nagy közös szekrényt. Nos, ezeket össze kellett szerelni meg pakolni az egész szobát. Aztán voltak még apróbb szerelések a házban, takarítás...
Elővettem a legkisebb ruhácskákat, nagyon cukik, mind megmaradt Zolika után, nem kell semmit vennünk. Át vannak mosva, de később mégegyszer átmosom és vasalom őket. Ráér, most kicsit elfáradtam a nagy pakolászásban.

Zsu: drukkolok Neked, hamar lenne teszt++++++++++++

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Itt vagyok, de nagyon szomorú.
Barnázok, és pedig még van néhány napom. Vasárnap kellene megjönnie, de már most...., igaz, az utóbbi ciklusaimból kiindulva min csodálkozom?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 07200_.png

De legalább már mehetek dokihoz, mert tuti valamelyikünknek valami baja van.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Most már tényleg jó,hogy vége a 3 hónapnak!!!!!!
Még nem hivtam Ancsát!Mindig betervezem és mindig közbe jön valami!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zsu! már ilyen hamar barnázol??? Pedig megint olyan szép volt a hőd! De jó lenne, ha csak a beágyazódástól lenne a barnázás!
Remélem ha elmész dokihoz segít már végre és nagyon kíváncsi vagyok miért is nem jön az a baba!

Olik! Zolika már rendes heverőn alszik???

Kriszti! Látom megint sikertelen hónapotok! Nagyon sajnálom! Most szedsz valamit? Vagy gyertyázol még??? Képzeld én is akartam venni, de itt a környékünkön még nem találtam olyan gyertyát csak a fülgyertyát meg más típusú gyertyákat. Kész röhely, hogy itt Pesten nem találtam még.

Nagyon drukkolok Nektek Lányok , hogy végre sikerüljön az a várva várt baba! Nem értem miért jön ilyen nehez!

Szép Napot!
Vendég

Sziasztok lányok!
Csendben a háttérben én is folyamatosan olvaslak titeket!
Várom, hogy lehessen örülni valamelyikötöknek!!!

Kép
szösszenet

krisztinka: igen, ez ugyan gyerekágy, de egészen 180 cm-re lehet széthúzni ( fenőből van matraccal). Most 150 cm.

Kép
Kép
Kép
olik22

Krisztinka!

Igen szedek kapszulát!Antioxant a neve ez vitamin!
Mind ketten szedjük!!!
Mindjárt belinkelem!!!!
De ezt rendes vitaminként is lehet szedni!!!Pl. mint a Centrumot vagy bármit!!!
A gyertya pedig elég érdekes,hogy nem lehet kapni,itt mindenhol van!!!
Arról is linkelek hátha valaki kipróbálja!!!!
Drukk neked!!!!
Vendég

Vendég

Olik: mi is most gondolkodunk, hogy majd kap rendes ágyat Andris, mire baba megszületik....mi itt nézzük:

www.czotter.hu

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Zsu: neked főleg, hogy gyógyítsanak meg végre és jöjjön az a szép kis baba!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Itt vagyok, olvasok, csak kicsit kiborultam.
Igaz, vasárnap fog megjönni, de tudjátok, én már előtte hülye vagyok.
Szóval most próbálom összekaparni magam, bár reggel is bőgve ébredtem.
Most igazából azt kell elfogadnom, hogy már az éven sem leszek terhes :evil: :evil: :evil:

Bocs, hogy csak magamról írok, de most ennyire tellet, csak tudatni akartam, hogy élek, és itt vagyok.

Puszi mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Klarka: Mi ilyet vettünk ( nem ezt, ez csak egy Net-es kép ). Nagyon szereti, már takarózni is megtanult. Eddig hallani sem akart róla :D

Zsu: ((((Ölelés)))) De még nem jött meg, ugye?

Zolcsika mára belázasodott. Semmi tünete nincs, csak nagyon nyűgős , nem eszik. Voltunk dokinál, nagyon piros a torka. Kap antibós szirupot és kúpot. Most elaludt szegénykém. :cry:

Kép
Kép
Kép
olik22

[quote="bvigh"]S írta:bvighzóval most próbálom összekaparni magam, bár reggel is bőgve ébredtem..

Bízom benne, hogy ez csak annak a jele, hogy dolgoznak a hormonok ;) :) Drukk!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok, én is vagyok, de velünk semmi különös!

Zsu, tényleg irány a doki, ez a barnázás....pláne ennyivel a mensi előtt.... :?

Kislányom rúgdos, de sokkal finomabban, mint annó Peti. Bár még most fog belendülni.

Iszonyat szél van nálunk, nem is tudom kimegyünk-e így du :roll:
Vendég

Sziasztok!

Zsú! Sajnálom a barnázást, én is mindíg kiborulok tőle! De most már semmi kifogása nem lehet a dokinak, ha pirike elhúzott irány oda és jöhet a baba!

Kriszti! Én még nem próbáltam a gyertyát, réfanalodtam viszont a cickafark teára, de csak mézzel-citrommal megy le.

Kacika! A 18 hetes uh-n minden ok volt? Kaptál képet? Voltál kontrollon?

Andi! Vonalzóm van, de minek, én má azt se tudom hol tartok, de nem is érdekel ...

Kisgyerekes anyukák!!! hallottátok ezt a kábítószerré alakuló társasjátékot???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: BINDEEZ a neve! Akinek van, vigye vissza!
Kiakadtam! A kábítószergyárak ezek szerint már ennyire lefedtek mindent! Mi lesz így, ha már a gyerekjátékokba is belekerül a kábítószer????

Nem jöttem, mert volt itt öcsikém és vele, meg a párommal foglalkoztam a hosszú hétvégén, aztán elnyelt a munka! Voltunk Szegeden, megnéztük a vadasparkot, meg a Dóm teret! Meg voltunk Cserkeszőlőn gyógyfürdőben! A hátamnak nagyon jót tett, de elkaptam valami tuti kis fertőzést ottan lent! Remek! Most irány a doki! :?

Pussz mindenkinek!

Kép
kislibus

Kislibus!!!!!
Ird meg mit mond a doki!!!!!!
De azért most van remény erre a ciklusra?????
A gyertya most segithetne erre a fertőzésre is!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kriszti! Majd megpróbálom Szolnokon, vagy Pesten beszerezni! Hűtha.

Nem tudom mikor tudok dokiho menni, asszem csaj jövő héten, addig is veszek egy Canesten Combit, ha rosszabbodik kezelek saját kútfőre!

Jó éjt!

Kép
kislibus

És ez a ciklus elég reménytelen! Nem akkor voltunk együtt amikor pé volt! Meg most ez is...

Jó éjt!

Kép
kislibus

Kislibus!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kislibus, köszi kérdésed, voltam a genetikain, minden oké volt. Először jól rámijesztettek, mert mondták, hogy üljek ki negyed órára, utána menjek be, megismétlik.

Kiderölt, hogy nagyon teli volt a gyomra, és meg akarták nézni később hogy ürül e. De szerencsére ürült.
Úgyhogy nincs baj!

A canesten kúp jó szokott lenni, ha csak egy egyszerű gomba...de azért lehet hogy nem baj ha látja doki is.

Itt zuhog az eső, nem tudunk kimenni Petivel. Szűk egy órát aludt, már most a polcokra mászna legszívesebben.
Unatkozik, és mozgáshiánya van. Pedig idebent is van elég nagy hely szaladgálni, de az nem jó :roll: :evil: :x
Vendég

Gomba-témához:
Nekem az előző vizsgálatkor volt gombás fertőzésem és akkor Pimafucin hüvelykúpot, plusz kenőcsőt írtak fel, nagyon hatásos! Ha mész orvoshoz, mert csak receptre lehet kérni, esetleg óvatosan kérdezd meg, hogy ezt nem lehetne-e...Nem egy durva szer, mert én terhesen kaptam...A kettő együtt kb. 1.700.- volt.
Remélem elmúlik!

Kép
klarka

Kacika: Andris hál'Istennek most 2 órát aludt, pedig mostanában csak fél-egy órákat szokott...:(
Ő is úgy ébredt, hogy majd' szétvetette az ágyat!!

Kép
klarka

Köszi lányok a segítséget, de úgy tűnik mégse lesz rá szükség, mert mára elmult a probléma... :o Teljesen és nyomtalanul. :o
De örülök, hogy igy alakult. Nyugi, ha visszatérne megyek dokihoz!

Kacika! Jól megijedhettél amígkint vártál! Remélem ilyet velem majd nem játtszanak! Minden kicsi rosszul tűri ezt az átállást, aki mozgékony. Néha elgondolkodok magamba, hogy az ilyen kicsiknek jó lenne valami mókuskerék szerű játék, vagy trambulin, vagy ilyesmi. Vagy gyerek-mászópolc, megfelelően strapabíró, mindenhol hálókkal (hogy ne essen le a gyerek), bejárható zeg-zugokkal...

Kép
kislibus

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat.Hazajöttem egy napra,mert már korházi depressziót kaptam volna.Jól vagyunk mind a ketten,a baba már 1690g-os.Azt mondták ha igy haladunk,talán két hét múlva hazajöhetünk.
Ime néhány fotó. Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ja sajnos visszaolvasni nem tudok,és majd cserélek vonalzót.Holnap még jövök.

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!

Nagyon szép kislány Réka baba!!!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!!!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Ancsa!
Nagyon szépen növöget Rékuci! Jól látom,hogy már nincs az inkubátorba?Remélem minnél hamarabb haza jöhetek! Tejcsi hogy alakul?
A kórházhoz kitartás :!:

Kriszti, nagyon teccik a vonalzód! Jövő héten én is innen csinálok, ha tudok.

Kislibus, jó, hogy elmúlt a gombát, ne is jőjjön már vissza.

Kacika, tényleg jól megilyesztettek! A lényeg, hogy minden rendben!

Tényleg nehéz lehet a kicsiknek, ez a megvonás, a sok játszótér, meg udvar után. Azért egy lakásban csak korlátozva vannak. És ha más nincs, muszály a polcra mászniuk.

Zsu

Kép
bvigh

Én is gartulálok! Nagyon szerencsések vagytok, hogy ahhoz képest, milyen korán született, ilyen kisimultak a vonásai és teljesen egészséges!!! Nagyon örülök!!

Csatolok egy képet én is (ja, azért vagyok most fenn, mert Andris itt kukorékol).

Andris várja a dobogókői turistaházban a kókuszgolyót:)
Kép

Fürdés közben:

Kép

Kép
klarka

Jó reggelt, és szép hétvégét mindenkinek!

Klarka, te aztán jól kialhattad magad! A képek nagyon jók, szép rajtuk Andris. Pont tegnap este néztem az iwiw-en.

Lányok, remélem ebből a görbéből már lát valamit a doki:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 52800_.png

Szeretném, ha már nem húzná az időt, bár így is úgy számolom, hogy február-március körül lehetek terhes. :cry: :cry:

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!
Eddig sem értettem a görbékhez,de szerintem ahányat látok,most sem tudok kivenni belőle semmit!
Az egy biztos,hogyha babás görbe a hő fent marad,ez egy biztos!!!!
Na ennyit értek hozzá!!!!
Na meg még ha tri fázisos hőgörbe mond még valamit,aza babáshőgörbe?!!!!!
Mikor mész orvoshoz?????

SZÉP 7 VÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ancsa! Nagyon szép a Réka baba! Egyáltalán nem látszik rajta, hogy hamarabb született! Kitartást és hamarosan otthon lesztek!

Kriszti! Köszi az infókat a gyertyáról, de már én is elolvastam ezeket és úgy indultam neki a keresésnek, de eddig még csak balfék gyógynövényesekkel taliztam itt a környékünkön.

Zsu! Hát eddig szép magasan volt a hőd, de látom elindult lefelé ami nem túl jó jel! De ez még nem túl nagy esés! Ha megnézed a babás hőgörbés topikot, ott van minden féle és egyikre se lehet rámondani, hogy na ez babás vagy nem babás. Ahány nő, annyiféle görbe! Remélem segít már a dokid és megnézi, hogy miért nem akar jönni az a baba, akire annyira vágytok már!

Kislibus! Mikorra is nem várod a mensit??? Nagy-nagy drukk Neked is!

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Zsu! Nézd csak ez egy olyan kismamis görbe, ahol bizony nem mindig volt fent a hő és nem is mindig 37 fölött volt!

Kép
Vendég

Ancsa, gyönyörű a kislányod!!

Klarka, Andris nagyon aranyos!!

Kriszti, jó a vonalzód!

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Szia Kacika!

A vonalzóm szép,de nem én gyártom!!!
Jól vagytok??
Nektek is szép 7 végét!!!!

Krisztinka!
Sok drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mégegyszer köszönök mindenkinek mindent,biztatást,stb.
Ahogy hazajöttünk majd jelentkezem.Most csak ennyire futotta az időmből.Ja közben mára 1750g-ok lettünk.

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!
Vigyázz magadra és Réka babára!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti, jól.
Szeles volt nagyon az idő, nem nagyon kedvez a sétának. Du nekiindultunk, de fél óránál tovább nem bírtuk, jöttünk haza.

Foci volt, lesz?
Vendég

Kacika!
Lessz ,holnap Debrecenbe megyünk!!!!
Itt is szeles idő volt!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Ancsa! Réka, ha ilyen ütemben hízik nagyon erős csajszi lehet! tejci cicből megy, vagy üvegből??? Úgy megpuszilgatnám a pofiját!!!! :lol:

Krisztinka! Valamikor a jövő hétre nem várom, azt nem tudom, hogy napra pontosna mikorra nem, csak halovány sejtéseim vannak, de tesztelni legkorábban jövő hét közepe-vége fele fogok!

Zsu!!! ez a görbe döbbenet!!! Én is barnázom, de az csak 3 nap, és nem pé után 7 nappal, hanem 10-11 nappal utána!!!Ezt dugd legelőször dokibácsi orra alá!!!!!

Kriszti! Ha nem te, akkor ki csinálja a vonalzókat???

Klarka! Édi andris, csak úgy csillog a szeme az örömtől! :D

Kacika! Most milyen Peti? Te nem figyelted meg, hogy a frontra érzékeny-e???

Voltunk Karácsonyi ajándékokat venni! Fogok csinálni cipősdoboz ajándékot, ebbe vettem kisfiúnak mesekockát, két képes könyvecskét, sapit, sálat, zsírkrétát, játékautót, még jó lenne kesztyű, meg valami foglalkoztató könyv, ami belefér egy ilyen cipősdobozba, meg fogkefe, meg egy Lecsó plüsspatkány kicsibe. És már csak be kell csomagolni és lehet is vinni a Baptistákhoz. :D

Keresztlányom nagy mondókás kötetet kapott és hófehérkés dominót, kisöcsém mi-micsoda a fociban kérdések-válaszok tömböcskét, meg neki lesz még társasjáték, barátném könyvet, hugim fülhallgatót, és egyenlőre itt tartok.
Anyumnak könyv lesz, mamámnak még hezitálok, hogy kényelmes papucs, vagy könyv (nálam a könyv univerzális) de akivel totál pácban vagyok az: A PÁROM! Neki sose tudom mit... :?

Kép
kislibus

Kislibus!
Ti nagyon ügyesek vagytok,hogy már karácsonyra vásároltatok!
Nekem még ötleteim sincsennek!!!!Na,jó egy-két dolog van azért!!!
De mi csak magunknak veszünk!
Ha megyünk anyuékhoz vagy anyósékhoz nem megyünk üres kézzel,de nem ajándékot viszünk,hanem sütök sütit ,pezsgőt vagy üditőt ilyneket viszünk!!!
Mi nagyon sokan vagyunk,nem győzném pénzel!!!!
A vonalzóm a másik topikban egy ismerős csinálja,mindig meglep vele,csak úgy magától!!!!!

JÓ ÉJT!!!
Vendég

Hááát kamasz gyerekeknek lehet, hogy én se tudnám. A kicsik még bárminek örülnek! :D

Mi nem vagyunk olyan sokan, meg hát mivel nálunk még nincs gyerek, mindenki mésra költjük, azt amit a gyerekeinkre költenénk. És mindenki tudja, hogy nem lesz ez mindíg így.

Ezér is kezdük már el, mert ketté osztva kevésbé terheli meg a tárcát.

De jó fejek vannak itt a babaneten! Nekem egy csajszi jónás naptárt csinált, pedig az se kis meló.

Holnap nem leszek, mert takarítani, meg főzni fogok, meg csinálom a hazahozott dokumentációt...

Kép
kislibus

Nektek mi a holnapi program?
kislibus

Debrecenbe megyünk Dávidal,meccse lessz!!!!!
Én is haza hordom elég gyakran az adminisztrációt!
Amiért néha a párom kiakad,mindig mondja,hogy minek a munkahely??!!!
Végül is igaza van,de nem úgy van az ahogy ő gondolja,van amire ott nincs idő!!!
És egyre több a papir munka!!!!Lassan már nem a beteg a lényeg,hanem az adminisztráció!!!!
De ezt te is tudod,neked is sok papir munkád van!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Zsu, Krisztinka, Kislibus: nagyon izgalmas a helyzet!!!! Hátha ez a hónap tartogat valami meglepetést!!!

Ancsának jó szoptatást!!!!

Kép
klarka

Nem tudom leírjam-e.......csak tanácsot kérnék azoktól, akik vártak már babát....szóval párommal kapcsolatban ELÉGGÉ szerelmes DOLGOKAT álmodtam, és kétszer is arra ébredtem, hogy olyan a méhem, mint a kő, mint egy hatalmas kőkemény labda (hátamon aludtam, úgy még inkább hajlamos erre), gyorsan át is fordultam az oldalamra....de nagyon hülye érzés volt, mert Andrisnál sose éreztem ilyet, ott még szüléskor sem éreztem megkeményedve a méhem, csak fájt...lehet, hogy most már edzettebb...de ugye a babának nem árt? Komolyan tök ilyesztő érzés..alig akart ellazulni utána!

Bocs, hogy ilyet kérdezek, dehát kitől mástól kérdezném...:)

Kép
klarka

Basszus és beteszi az oldal tetejére....enyhe feltűnést keltve... :evil:

Kép
klarka

Klarka, nekem is szokott már most keményedni.
Ha túl sokat mozgok, pl. takarításnál, meg sex után is picit szokott.
De hamar elmúlik. Ha nehezebben múlik, vegyél be egy magne b6-ot, nekem az 10 perc múlva elmúlasztja.

Ma is porszívóztam, felmostam....160 nm....szóval eléggé éreztem a végén, hogy elfáradtam. Már a felmosás előtt bevettem egyet, és jót tett.

De ha ezt nem, akkor kérdezd meg a dokidat, mit lehet ellene tenni ha zavar.

Petinél nekem is sokkal később kezdődtek ezek!
Vendég

Kislibus, biztos érzékeny Peti a frontokra, tegnap jó fiú volt, ma is eléggé. De azért front nélkül is rájön néha az 5 perc... :x
Amit még útál,- és nincs vele egyedül -, az a szél!

Jó vasárnapot mindenkinek, lassan jó étvágyat is!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?