Sziasztok !
Most jövök az orvostól. Tens készüléken voltunk, a picurka már megint csak kikövetelte a kaját, mert csak akkor volt hajlandó mozogni.
De jó lett az eredmény. A vér és vizelet eredményemen ami volt minuszos és csillagos jel, arra azt mondta, az orvos, hogy ne aggódjak, mert vérszegénység nem kórós vérszegénység és a fehérvérsejt is akkor lenne állítólag gond, ha a vizeletben jelenne meg. Állítólag terhesség alatt a vörös és fehér vérsejtek változnak, más-más arányban. Cukrom jó és az ellenanyag szűrés is jó.
Nekem is vannak olyan menszeszhez hasonló fájások alul a pocaknál, de a méhszájat nem nézte meg az orvos most, azt mondta, 1 héttel ezelött 3000 volt, tehát zárt. Ha sűrűbben jelentkezne akkor menjek be a kórházba, ha az ottani orvos úgy látja akkor legfeljebb hazaküld, hogy vajúdjak még otthon, Ha már elfolyt a magzatvíz, akkor vissza a kórházba. Ennyivel elintézte.
Apasági nyilatkozathoz kértem orvosi igazolást, hogy végre eltudjam azt is intézni a párommal.
Hála Istennek, én nem járok BKV-val, még ma is vezettem ,mert Budára átkellett vinnem a Betegállományos papíromat. De amit a BKV-val is voltam 1-2 megállót, ott nekem is azok a tapasztalataim, hogy senki nem adja át az ülőhelyete. De még idősek sem.
Azt mondták ma a terhesrendelésen, hogy 1 hét alatt sokat híztam 1,5 kg-t. Pedig nem szedek vitamint már vagy 2 hónapja csak sok gyümölcs és saláta, na meg szendvics. De úgyanúgy eszem mint eddig. szerintem nem sokkal többet. De ultrahangot az orvos csak a 30. heti kötelező uh-n nézett. Ami márciusban volt utoljára. Azóta semmit. Nektek néznek most is ?
Zsu84: Csak azért kérdeztem ezt a gyermekágyas anya gondozási tervet, mert ezen rajta van a veszélyeztető tényezők vagy azok gyanúja, kóros elváltozás észlelése esetén, jelzés a szakember felé. Ez a mondat nem igazán tetszik. Én egy 46 nm-es lakásban lakom anyukámmal, a picurka dolgai ( ágy, ruha...stb) itt van velem egy szobában. Remélem nem itéli meg olyan körülménynek, hogy esetleg ő szerinte nem megfelelő lenne. De gondolom, olyanra gondol a veszélyeztető tényezőnél, hogy pl: verés...stb ) De ettől nem félek , mert ez nem fog soha fenn állni.
De gondolom ezt fel lehet mondani bármikor, ha pedig valami tanácsra szükségem lenne, akkor majd felhívom én a védőnőt. Anyukám pedig szülés után itthon tud velem lenni, így ő is tud segíteni nekem majd.
Üdv.
Cyntia