Bocsi, hogy úgy eltüntem, de közbe jött egy telefon, utána meg fürdetés, etetés, alvás, meg mi is megvacsiztunk, fürödtünk... de most még jövök pár szóra.
vkata: Köszi a részletes infókat! Akkor azért figyelni, vigyázni fogok. (Azt legbelül érzem, hogy nem akarok még kenyérféleségeket meg házi kajákat adni Leának, és ugye az anyai ösztönök nem szoktak csalni
. Pedig alapban nem óvom a széltől is, sőt...
)
Viki: A jó éjszakát tápszerben meg tejpépben van gabona is, ezért jobban telít, táplál, tehát később lesz éhes a kölökzet.
(Bár őszintén szólva Lea hasonlóképp alszik, ha csak sima tápszert adok neki estére, még most is, hogy nap közben egész keveset eszik.
)
Orsi: Jók a képek, édes Emmusod! És milyen ügyes, már állni szeretne! Nem semmi! (Mostmár tényleg mindenki leköröz minket.
)
Szegény anyóska, kicsit sajnálom... lehet, a természetéből adódik, hogy gátlásos?
A versről akartam írni, hogy nagyon szívhez szóló, de nekem túl szomorú.
akata: Szerintem Adéllal sem lesz semmi gond, ha máshol fogtok aludni. Ő olyan ügyes, magabiztos csaj, mint az anyukája!
(Tudod, ahogyan te is írod, a babák megérzik, ha az anyukájuk feszült, szóval no para emiatt!
)
Örülök, hogy már jól alszol!
Szemem szépen gyógyul, de azért még látszik a heg. Viszont nem fáj, szóval összességében elégedett vagyok.
kike: Vercsi rajza tényleg érdekes, véda meg szakavatott szemmel nézi, hallgass rá!
véda: Lilukád hogy érzi magát? (Olyan lökött vagyok, nem emlékszem, megköszöntem-e a horoszkópot.
Úgy rémlik, igen, vagy csak meg akartam? Na a lényeg, hogy köszönöm!
) Örülök a nappali nagy alvásoknak, legyen ez hasonlóképp este is!!!
Timi: Bence ügyi volt, remélem, ti is tudtatok andalogni apájával.