Új privát üzeneted érkezett!

Zsu:akkor ez a dokker tényleg jó fej lehet,és mint tudjuk,ez fontos,hog nem leráztott,vagy felírt valami bogyót minden ok nélkül,hanem kért még egy kis türelmet.

Erzsit pusszantom,és várjuk vissza!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Zsu! Örülök, hogy minden rendben! Igen a várakozás a legnehezebb! De sajna ki kell bírnunk!!!

Én is írtam Erzsinek és nekem is ezt írta, hogy jönni fog, meg építkeznek is.

Puszika Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Na egy kicsit beindultunk.

Zsu:Nagyon nehezen viselem,de éjszakára bekepcsolom a bobilklimát.Napközben meg besötétitek,és huzatot produkálok.24 órában nem mehet,mert a gatyánkat villanyszámlára fizetnénk.
Ha elfogadsz egy tanácsot,ezt nekem is javasolták anno,hogy sex után tegyél a feneked alá egy párnát,és maradj úgy legalább egy órát.Állitólag bejön..............

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, sajna nekem ez nem jön be, a hátrahajló méhem miatt.Nekem hason kell feküdnöm.
Nem tudom bejön-e bármelyik is, de rajtam ne múljon.

Jó éjszakát!

Zsu

Kép
bvigh

Csak tippek!!!!!!!

Én szoritok nagyon......
Jó éjszakát!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Nem tűntem el,csak nincs időm!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lakás felújitás ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Örülök neki,hogy minden rendbe!!!!!!!
Már jö kezekbe vagy,reméllem nem kell kivárni a 3 hónapot!!!!

Andi!
Nagyon drukkolok,szép a görbéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa!
Jól vagytok?
Hogy birod a melget,pocid nől már!!!!
Poci képet kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisztinka!
Nem sokára nyaraltok!
Gondolom,már várjátok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi is megyünk a Balcsira augusztus első hetében!!!

Ja azt még nem irtam,a jövő héttől iskolába járok,egy héten 3x.
Gyerekjólét a téma!!!!
A másik témát nem irtam fel,nem emlékszem rá!4

Megpróbálok néha olvasni,és irni!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!

Akit kihagytam üdvözlöm és minden jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Végre betelt az előző oldal :D Tegnap nekem sem volt kedvem írni, ma is kinyúltam igaz, Anna fél 4-kor aludt el, és már fél 12kor feljöttünk, olyan rossz ez a bezártság (ne haragudjatok, de) mikor lesz már ősz?! :D

Zsu én is örülök, hogy a dokid ilyen bizakodó, de szerintem az egy évet is nagyon sok volt kivárni, miért nem lehet most megnézni a tüszőérést, én türelmetlenebb vagyok, mint Te :D addig szorítok, hogy arra már ne is kerüljön sor!!

Kriszti, akkor végleg le leszel foglalva, nem lesz érkezésed számolgatni, még jó, hogy van ez a vonalzó :D

Én most a meleg ellen jegesteát, citrommal és szívószállal (hogy tovább tartson) :D iszogatok nagyon finom és persze legalább egyszer fürcsi napközben.

Én is kíváncsi vagyok Erzsinél végülis mire jutott a doki, de lehet még azt megírta mikor nem voltam?

Ja ma derült ki a sétálós ismerősök körében, hogy babát várunk, nagyon gratuláltak és nem is kérték számon, hogy miért nem hoztam hamarabb nyilvánosságra :D Tegnap voltunk Annával terhesgondozáson apa csak az elején tudott ott lenni, aztán még 2 órát kellett ott lefoglalnom a kiscsajt :D , de nagyon ügyes volt ezért utána megfagyiztattam :D

Kép, Kép
nemen

Eddig 1 kg-ot híztam, nem szeretnék most is 18-at összeszedni, próbálok figyelni, de annál nehezebb :D már szélesedett a csípőm most sem leszek csinos kismami, ez az én fajtám :D van aki tök úgy marad csak a hasa növekszik, hát nekem a csípőm, a combom is párhuzamosan :?
Kitartás csajok a melegben, talán péntektől jön a lehűlés!! :D remélem!!

Kép, Kép
nemen

Közben hívott a főnököm, húú de régen beszéltünk már, így nagyon aranyos, de főnökként mindenki ki van tőle!! :?
Andi drukkolok neked, végülis mikorra kellene megjönnie? Ez a 31 nap a max, ami eddig volt?
Krisztinka remélem neked is jót tesz majd a nyaralás!! :wink:

Olgi merre vagy? melyik topikban szoktál még lenni, bár megkereshetném, a Babaprojekt2007 teljesen átalakult, örülök, hogy itt szépen megmaradtunk egymásnak :D
Remélem őszre (vagy még hamarabb) mindenki babás lesz és találkozhatunk, ahogy Kriszti is tervezgette!!
puszpusz

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!

Nincs baj a nyárral,de 28-30 foknál ne legyen több.Az olyan elviselhető lenne.Nagyon okos volt ma Anna,és egyre türelmesebb lesz,majd meglátod.Nagy és okos nővérkéje lesz a picinek.SZtem Olgi jön majd, de én sem láttam,azt tudom,hogy Anyukája visszament.
Nekem kedden nem kellene megjönnie.PÉ után a 16 napon jön meg mindig.Gyanús tünetek mindig vannak,nem kombinálok :wink:

Kép
vedresandi

Sziasztok!

Enikő, tényleg nagyon üghyi volt Anna! Megérdemli a fagyit.Biztos sokat fog sertepertélni a kicsi körül.
Andi, lecserélted a frety-t?
Én most a ciklus.hu-ra fogok menni, ott úgy láttam,hogy jól lehet vezetni a nyákot is.Mert ez a naptár amit a doki adott, elég idétlen.
Este várlak!

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!
Nem cseréltem le,de vezetem ebben is,és most ezt volt kedvem berakni nektek.Én a ciklus .hu-t nem szerettem meg,pedig próbáltam. :shock:
vedresandi

Andi!
Nekem se igazán jön be a ciklus, de annak a táblázatába jól be lehet írni a nyákot is.Ezért gondoltam arra. Egyébként nem hagyom azt amit most írok.
A ferty meg nem enged regisztrálni.Nem tom mér..............

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Hú lányok,hogy birjátok a meleget???????
Én kezdek kitikkadni.................
Andi:Mindjárt tesztelhetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti:Még nem igazán látszik a pocim,mert én eleve 80Kg-ról indultam,bár még csak két kiló plussznál tartok,de valamelyik nap megkérem apát,hogy csináljon,mert egyedül nem tudom lefényképezni magam....... Kép
Ennyi azért sikerült a webkamerával...........

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!!!
Ancsa: Azért látszik ott minden :D Már van mit simogatni :lol:
Ezt a dög meleget én sem bírom :( Megy az összes ventilátor, de nem igen segít :?

Én vagyogatok, csak néha halkan olvasgatok Titeket :oops: Nem nagyon jutok mostanában a net közelébe, mert szó szerint lelassultam a babóci és a meleg miatt. Mire végzek a dolgokkal, a Zolcsika már ébren van :roll: Azért igyekszem képben lenni :D

Enikő: Remélem gyorsan hazaértetek!!! Mi már alszunk is :D Csibe még beszaladt a szomszédhoz, aztán kinyiffant 8)

Fáj megint a derekam, biztosan a hideg zuhany, vagy húzat betette neki, remélem nem tartós, mert eléggé érdekesen járok :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: ++++++++++ Ennyire szép görbét még nem produkáltad :!:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!!!!!

Hogy vagytok???Mi van veletek???

Köszi a görbedícséretet.Tényleg soha nem volt még ilyen szép!Remélem most a vége is szépi lesz!
vedresandi

SZiasztok.

Andi gyönyörű a görbuszod!

Én ma teszteltem újra egy pozitívat, egy hét múlva megyek dokihoz. Remélem immáron minden rendben lesz.
Kellett volna kicsit várni, de így alakult :P

Émelygés nagyon van, aminek groteszk módon azért örülök :D

Jövő pénteken megyünk nyaralni, remélem már a pocakosság boldog biztos tudatában.

Minden jót mindenkinek!
Vendég

Kacika!
Nagy-nagy gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kacika!

Irtó nagy, de azért HALK óriási gratula!!!!
Jó pihit majd Nektek!

Mi is megyünk hétfőn hajnalban Horvátországba és még rengeteg a dolog, ezért nem nagyon tudok jönni!

Mindenkinek millió puszi!

Néha még bekukkantok!
Vendég

Sziasztok!

Ancsa, szép a pocid!!!!!!!!!!
Olik vigyázz azért ezzel a hűtéssel, nehogy baj legyen belőle!
Andi! Már egekben jár a hőd, lassan nem is fér a táblára.
Kacika, gratula.Remélem minden rendbe, és boldolgan mehettek nyaralni! Azért még meg tudod írni az eredményt!
Krisztiiiiiiii! Látom ma volt egy perced! Puszi, majd ugye megmutatod a szép új fürdőszobátokat, meg a többit?
Kriszinka, nektek meg jó nyaralást Majd várjuk a képeket!

Mára kiakadtam. Nem bírom azt se felfogni, amit Ati mondott. Jól le is tolt.
Most is csak ülök a gép előtt. Ő meg az esküvőt nézi, amin májusban voltunk. Én utálom magam nézni, úgyhogy nem is nézem. Meg a rövid változatot már úgy is láttam.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!Végre én is hazaértem!

Kacika:halkan gratulálok,és drukkolok.

Kriszti:sok van még hátra a felújításból???

Krisz:nem lenne egy bőrönd,amiben veletek mehetnék??? :wink: :lol:

Zsu:mi a baj? :(
vedresandi

Sziasztok!
Már haladunk,de lassan!
A fürdőt és az előszobát csak ha haza jöttünk a Balcsiról akkor kezdjük!
De képet csak a legvégén fogok feltenni!

Ennyit pihentem ma amit a gép előtt ültem,mig ezt bepötyögtem!
De most már megyek fürdeni,és feküdni!
És ez megy már több napja!!!!!!!!!!!!
Már nem tudom meddig birom,hétvégén tartunk egy kis pihit!
De én akkor sem pihenek főzés és stb, azt nem lehet kihagyni,nem mintha hétközben nem főznék,de csak egy tálasakat!

JÓ ÉJT!

Andi!
Drukk hegyek neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már allig vagyunk akik nem babásak!
Nem sokára Andi pozitiv tesztel lep meg minket!
Maradok Én,Zsu,Krisztinka,Klraka,Kislibus!
Kit hagytam ki???
Vendég

Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek!

Kriszti! Látod, mi vagyunk a sereghajtók. Ne izgulj, én nem hagylak le :cry: :cry: :cry:

Engem kidobott a meleg az ágyból, így a mai lustálkodás elmaradt.
Ma dolgozom a héten utoljára, úgyhogy ezt a napot fél lábon is kibírom.Olyan jó,hogy szabad a szombatom.

Szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!!!
Kész, nem bírom tovább ezt a meleget :( Ettől újra hányingerem van, fáj egyfolytában a fejem, nem kapok levegőt. Kicsike is megbolondul már lassan 4 fal között, őrület...

Kacika: Ez igen!!! Halkan GRATULÁLOK!!! Most minden ok lesz!!!

Krisz: Szép nyaralást Nektek!!! De jó!!!

Andi: Köszike, jól vagyok, de sz@rul :? Még mindig szuper a görbéd, a teszt meg nagyon korán volt, picit adj neki időt :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Nekem is végem!!!!!!!!!!!!
Olyan rossz éjszakánk volt,nagyon szenvedtünk.

Kacika:Én is gratulálok!Meglátod most minden rendben lessz :!: :!: :!:

Kriszti:Kitartás a felújitáshoz!Ha minden úgy alakul,akkor lassan mi is belevágunk,csak nálunk szétfúrják a házat,mert a cirkót kötik be.Utána egy kis lightos festés..

Kép

Kép
ancsa03

én még mindig így

Kép
vedresandi

Andi! Nem muszáj bőröndben utaznod, van egy hely a kocsiban is!!! :D
Vendég

Egyébként sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget????

Puszi mindenkinek rohanok!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kacika gratulálok neked :D , most biztosan minden rendben lesz!!!

Mi is tikkadunk és már utálom ezt a meleget, nincs kedvem semmihez. Legszívesebben a vízben ülnék egész nap. Apa holnap is dolgozik délig :?
Krisztinka, de jó lesz nektek!! Megpihentek valahol? vagy hogy tudjátok Manóval kivitelezni ezt a hosszú utat??
Andi még lehet pár napot várni kell a teszteléssel, drukk, a görbe nagyon tuti!!csak lesz eredménye, hogy ilyen szépen kitartott magasan!!
Kriszti csoda, hogy nem dőltél még ki!
Olgi kitartás, bár úgy könnyebb lenne, ha tudnánk mikor lesz vége, emlékszem két éve is igérgették a hidegfrontot és még vagy 2 hetet várni kellett.
Nekünk most jutott eszünkbe, hogy ventillátor kellene, sehol nincs, nemhogy válogatni, de kapni sem lehet :roll: :?
Délelőtt elbicajoztunk az Intersparba, hazafelé elaludt Anna fél óra mulva felkelt szegénykém a melegtől, amúgy 2 órát szokott aludni.
Most jó, hogy később lesz nagy pocak, mint Annával, de ilyenkor lehet már mindegy pocak ide vagy oda.

Kép, Kép
nemen

Szia Enikő!

Hajnalban idulunk, akkor még remélhetőleg alszanak a lurkók, de ha kell többször megállunk, amikor csak szükséges!

Most mennem kell pá!
Vendég

Kacika!
Úgy látom, hogy nem csak én vagyok ilyen későn kapcsolós. Én is ma mentem ventit venni, de nem kaptam. Persze tegnap tudtunk volna venni, de a párom akkor nem engedte.Most meg már nála is elszakadt a cérna.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Jó reggelt!

Nálunk egy kicsit feltámadt a szél.........Mennyei érzés volt kimenni az udvarra.El tudnám viselni egész nap.....

Krisztinka:Kellemes utat,és jó pihenést kivánok nektek........

Kép

Kép
ancsa03

Hol vagytok?

Sehol senki????????????

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Ancsa!
Én kivételesen hétvégén most vagyok4
Már lassitottunk a felújitásban4
A mostanra tervezett munkákkal takaritással végére értünk!
A Balcsi kiruccanás után folytatjuk!
Tegnap este már a lányom is a saját helyén aludt.
Ma már csakl függönyöket cserélek,s a fiam szobáját rendezzük át!
A jövőhéten már nem akarok semmi ilyet csinálni!

Birod még a meleget?
Vendég

Sziasztok!Jó reggelt!

Keriszti:Teljesen kimerültem ebben a melegben!!Nem birom tovább!!!
Ráadásul a nagy ventillátorozásban,meg a klimázásban szerintem sikerült felfáznom.Borzasztóan szúr néha a hasam alja,meg az éjszaka folyton olyan érzésem volt,mintha folyna a magzatviz.Alig mertem mozogni.Biztos,hogy a felfázás miatt lehet ilyen érzésem.

Valaki tapasztalt ilyet?Kicsit félek!kICSIT??????Tiszta para vagyok.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Ne izgulj nem lessz semmi baj!
Nem izzadsz és azt érzed????
De holnap mész orvoshoz,ha jól tudom hétfői napokon mindig mész,beszélj az orvossal!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Hát nem nagyon van mit olvasnom, miután haza jöttem. Már megint otthon voltam, úgy mint múlt héten.

Azt hiszem ez a ciklusom, már megint extra hosszú lesz.Ma vagyok a 21. napon, és még nem ment fel a hőm. Nem tudom mi van velem.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Csak bekukkantok elköszönni, hajnalban indulunk nyaralni!!!! Hurrááááá!!!! :lol: :lol: :lol:

Addig is Zebrás teszteket és akciódús napokat!

Mindenkinek Millió puszi!
Vendég

Sziasztok!

Jöttem megtörni a csendet.
Ma is jó meleg van még, de már elviselhető. Éjszaka még aludni is tudtam egy kicsit.
Egy dologra viszont rájöttem. Ez a hasonfekvés nem megy nekem. Akár milyen tuti, én nem bírok úgy feküdni egy fél óránál tovább. De akkor már mindenem fáj, és elgémberedett. Mi lesz így velem?????

Krisztinkáék azóta már lehet, hogy oda is értek. De jó nekik most............

Zsu

Kép
bvigh

Andi!
Mivan már????????????, Már lerágtam a 10 körmöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok,megjöttem!
Velencén voltunk a párom szüleinél,és kivettem magamnak a mai napot,mert pihenésre vágytam!Végre lett egy kis szinem a naptól!
Tesztet nem csináltam péntek óta.Sztem sunyi zuhanórepülésbe kezdett a görbém...nem tom.Holnap reggel kiderül,mert nekem mindig a 16 napon történik valami.
Kép
vedresandi

Kép

Így állok most.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

De nagy a pangás a topikban.Hol vagytok?

Andi:Teszteltél másikat?

Többiek?
Kislibus vajon merre van?Nyaralnak?
Erzsi???????????,,
Denni??????????????Merre vagytok?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Jelentem öngyi lettem,de csak a görbém :lol: Piri még nincs,de sztem órákon belül jelt ad magáról!!!

Többiek???

Ancsa:Ti hogy vagytok???Hogy bírod ezt a meleget????

Kép
vedresandi

Hello!

Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nem akarom!!!!!!!!!!!!!!Pedig én nagyon szorítottam neked!

Ancsa! HOgy vagy? Már egy kicsit lehűlt a levegő. Jobban bírod már?

Pusszancs, jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Jelentem még a közérzetem is jobb ebben a levegőben.Tudtunk aludni is.Márha nem a WC-n voltam.

Kép

Kép
ancsa03

Halihó!

Úgy látom ez az oldal is nehezen fog betelni, de majd ősszel beindulunk. Én is most kevesebbet jövök és láss csodát egész jól néz ki a lakás :D , már csak vasalni kellene :?
Amúgy nálunk minden rendben Anna ügyesen elkezdett bilizni, de csak akkor, ha csupaszon van, nem tudom hogy lépjek tovább, akkor pelust ne adjak rá, de mindenképpen kihasználom ezt az időszakot, hátha most teljesen sikerülne.
Tegnap voltam belgyógyászaton, szerencsére most nem kellett vinni annát, mert jöttek férjem nővéréék és addig vigyáztak rá, nagyon el volt velük, eddig még csak anyu vigyázott rá az sem volt túl gyakran, de gondoltam csak túléli :D nagyon szereti férjem testvéreit, de gondolom azért, mert kölcsönös a dolog :D

Én is felüdültem ettől a kis lehüléstől (végülis lett ventillátor, egész nap szinte alatta ültünk :D ), tiszta nyár végi hangulatom van.
Hétfőn elvittem Annát strandolni, nagyon jó volt, eddig féltem, hogy kettesben nagyon kifáradok vele, de nagyon ügyi volt és élvezte a dolgot, majd megint megyünk, ha melegebb lesz ott mégiscsak könnyebb elviselni.

Andi sajnálom a görbédet, pedig nagyon szép volt!!!de reméljük a következőnek már a vége is jól fog alakulni!! :wink:
Ancsa már félidő, de jó lesz majd szülés körül izgulni!és megtudni a 2.nagy hírt (a tehesség ténye az 1.)és világgá kürtölni :D
Kriszti mostmár rátok fér egy kis pihizés is ennyi munka után, nem semmi volt a nagy melegben ráadásul! :D ja és még folytatódik. Most én is tele vagyok energiával és azon morfondírozok állandóan, hogy lehetne átrendezkedni, mit kellene kifesteni(semmi nem szorul festésre :? )férjem kontójára :D
Na nem regélek többet!
Jó hűsölést mindenkinek!!
pusz

Kép, Kép
nemen

Itt vagyok :D Sziasztok!!!

Bocsika, hogy nem jelentkeztem pár napja, de az ügyeleten töltöttem az éjjelemet tegnap. Tegnapelőtt este vacsi készítés alatt elkezdett folyni valami barna belőlem, nem friss vér volt, de sok jött. Mondani sem kellett, hogy megijedtem. Bár tudom, hogy előfordulhat, mert a lepény fedi a méhszájat, dokim mondta is, hogy jobb, ha kijön, mint bent gyülemlik. Szóval bementünk, azt hittem megnézik és hazamehetek, de nem, az uh csak reggel van, maradjak, haza nem mehetek... Már este nem volt semmi, tök tiszta volt a betétem, reggel sem, most sem. Az uh tökéletes volt, csak bejött, amit a dokim mondta, hogy egy kis hajszálér megpattan, összegyűlik a vér és kijön. ' nap múlva saját felelőségemre haza jöttem, mert semmi bajom nincs. Pedig 3 napot szoktak benntartani.

Velem együtt bejött még egy kismama 7 hetes, neki is vérzése volt, reggeli Uh-nál már nem látták élő babát :( Rögtön hozták is neki a steril ruhát a műtéthez. Egyébként van egy 7 éves kislánya, de azóta volt egy halvaszületett babája és 3 vetélése! Ez a 4ik :shock: Nem tudom, mekkora lelkierő kell ehhez :cry:

Pénteken meg indulunk, nem leszek egészen augusztus közepéig, ne keressetek :wink: Azt sem tudom hol áll a fejem, még fürdőruhám sincs :? megyek vasalni, pakolni meg ... és...

Andi: Ezer ölelés, tudod :wink: !!! Ti is most felújítás alatt lesztek?
Puszika mindenkinek, !!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Kihalófélben van a topik!

Most szünetel a felújitás,szabit adtunk neki!
Suliba is járok hétfőtől!
Mindent nem lehet egyszerre!
A jövőhéten megyünk a Balatonra!
Egy kicsit pihenünk!

Én most már vagyok,de nincs sokszor kinek irni!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?