Jaj a babaszoba képeket már én is úgy várom. Néha benézek a szobasarokba, ahol drága Emmám ágyikója áll lapra szerelten becsomagolva.
Engem is elkapott a fészekrakó ösztön, de hát nincs semmi csak egymás mellett elbeszélés.
Puszedli ne aggódj. Én mostanában ha kell, ha nem bőgök. Mondjuk nálunk diliház van mostanában, de pl egyik nap néztem a macskák fejlődését, és amikor szült a macsmama azon is bőgtem.
Amúgy is túlérzékeny vagyok, de amióta várandós egyszerűen szörnyű. S még ráadásul amilyen büszke inkább bezárkózom valahova, de rajtam ne lássa senki.
Magdi ne aggódj a kilók miatt. Egy kismama úgy szép, ha gömbölyödik, és igenis vágj vissza. Azt szoktam magamban mondogatni, hogy igenis kismama vagyok, most mindent megengedhetek magamnak
Engem ma azzal cseszegettek a barátnők, hogy 13-at fogytam és 3-at szedtem vissza
Szerintük meg túl kevés, eltűnt a tokám, a fenekem fele (Rod legnagyobb bánatára) a hasam viszont megnőtt
Azon megint szörnyülködtek, hogy milyen nagy.
Lakás téma újabb kör…szerencsére anyós most hívott este, én meg kihangosítottam, hogy azuram is hallja. Nyah elszólta magát az öreglány mikor mondtam neki, hogy talán mindenkinek egy asztalhoz le kéne ülni és úgy megbeszélni a dolgot, mert mindenki minden nap mást mond. Erre, hogy ő aztán nem akar Roddal beszélni, csak velem négyszemközt. Erre megint lett letorkolás
elállt a szava, hogy lám kihallgatják. Úgyhogy holnap délután kupaktanács…
Mint már fentebb írtam délután kimenős voltam barátnőkkel. Beültünk a cukrászdába, mondjuk én nem sütit ettem (még mindig rá sem bírok nézni), de olyan jó volt jó időben fecserészni.
Egyébként mind a buszon, mind a városban úgy megbámultak, gondolom a hasam miatt, mert egy vékonyabb pulcsi volt csak rajtam. Ragyogó napsütés, 20 fok, friss levegő ez hiányzott…
5 után felmásztam Rod munkahelyére, mert szólt, hogy ha még a városban vagyok menjek, mert a kollégája felesége hozott be babaholmit, ami tetszik válogassam ki. Basszus én csak nyeltem egy nagyot…ovis ágynemű-garnitúra, macis
polár plédek szuper állapotban, két hatalmas zsák baba és gyerek ruha (a kisebbik 4 éves), kiscipők, szandik, sapik, overall, a ráadás pedig hordozókendő…vadi új ruci is volt. Olyan édi macifüles téli vastag fehér sapit „túrtam” jaj nagyon tetszik.
Persze itthon meg bőgtem mint a szamár
eszembe jutott, hogy bezzegék (anyós és rokonsága) keresztülnéznek a gyerekemen, s lám más anyukák viszont milyen kedvesek, segítőkészek. Remélem majd én is tudok majd másnak segíteni…
Azt hiszem abbahagyom, mielőtt vörösre bőgöm a szemem, holnap védő/támadónő és végre megkezdem a leárazott szőlőfürtöm, mielőtt megromlik két napig csak nézegettem