Na talán kicsi időm van, jövök hozzátok! (Hiányzik a jó társaság.)
véda: Mikor lenne a tali nálatok? Én menni fogok az elkövetkezendő hetekben szemműtétre, meg fogorvoshoz, meg hivatalokba, de ezt leszámítva szívesen mennék hozzátok a leánykámmal! Esetleg pofátlanul csatlakoznék valakihez, aki tudja az utat hozzátok.
Bondi: Sajnálom, hogy ennyire régóta betegeskedtek, de majdcsak vége lesz egyszer a bajoknak. Jobbulást! Az optimizmusotok pedig figyelemre méltó!
Pati: Esetleg elküldenéd priviben a multkor felajánlott fodrászok elérhetőségét? Előre is köszi!
Írtam - már megint - az apukás topikba. Szerinted nagyon gáz?
Akata: Milyen szép Adél!!! Mondjuk eddig is szép volt, de egyre szebb!
(Bocsi, hogy nem válaszoltam az utolsó sms-edre, de csak másnap vettem észre, hogy írtál.
Nem akartam bunkó lenni.
Lea végül 2 összetolt fotelben aludt, elvolt.
)
Julcsidnak nagyon drukkolunk!
Tami: [/b]Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlod a segítségedet a pakolásban, de egyelőre még azt sem tudom, mi az, amit meg akarok tartani ezekből a holmikból, meg mi az, amit elajándékozok. van egy csomó ruha, amit soha nem fogok már felvenni, főleg mert rám sem jönne.
Meg a külföldre költözésünkkor semmit nem fogunk magunkkal vinni, csak ami nagyon szükséges... Szóval még azt sem tudom, mit hova tegyek. Meg helyünk sincs túl sok.
Na majd lesz valahogy, most még a kupi sem zavar
(engem, aki mindig allergiás volt a felfordulásra.
)
Remélem, hamarosan találkozunk!
Viki: Lackóról is kérünk képet!
Timi: Köszi, akkor még várom a többi ruciról is a képet, és ha nem csap le rájuk más, akkor még választok közülük.
Még akartam írni, de már nem emlékszem, hogy mit.