Sziasztok csajok!
Kicsit beugrom, amíg fő a pöri.
Itt olyan szép idő van, de tuti, mire el tudunk indulni sétálni, beborul.
GYES, GYED témában én annyit olvastam, hogy 2010-től terveznék, de 2/3-os többség kell hozzá, ezért nem annyira biztos, de előbb-utóbb sajnos biztos hozzányúlnak, merthogy ilyen sehol nincs a világon, még a gazdagabb országokban sem. Bocsi, javítok, még a gazdag országokban sem.
Bár úgy tudom, pl. Lengyelországban is eltörölték, de most tervezik ismét bevezetni, nyilván van rá okuk, itthoni nagyfejűek talán megkérdezhetnék a lengyel tapasztalatokat.
Mert persze azzal nem foglalkoznak, hogy akkor bölcsi, ovi kéne.
Meg én úgy tudom, hogy minket a jelenlegi bébijeinkkel nem érintene, akinek már folyamatban van, arra nem szokott vonatkozni.
De a kistesó-projekteseknek sajnos van emiatt izgulnivalójuk.
Tényleg,kistesó projektről jut eszembe, tegnap este tökre fájt a hasam, nem tudtam először, miért, dehát érik a pete!!
Azért ennek örülök.
Timi, nem csoda, hogy elkapott a nosztalgia, ilyen gyerekkort kívánnék én mindenkinek!
Evelyn, úgy látom az új barátnőd, "lelki társad" miatt sokan irigylünk Téged! Elliot nagyon cuki és ügyes! Én azt hiszem, meg lesz neki az az X-box! (Mondjuk én azt se tudom, mi az!)
Szegény Julcsi, és sok remény nincs is, hogy eltöröljék a tilalmat, mert jövő héten tetőzik állítólag. Hú, elképzelem, hogy senki nem jött be volna hozzám, nem tudom, hogy bírtam volna ki.
Patr, a sokgyerekes kép imádnivaló!
Jó, hogy alakulnak a kis betegek, csak így tovább!
Bondi, ez a bárányhimlő miatt volt? Jobbulást gyerkőceidnek.
Adél Manónak és Zsoltinak boldog hófordulót!
Mi tegnap vendésgségben voltunk, Tami kezdeti megilletődöttség után tisztára jól érezte magát, még egy hasról hátra fordulást is nyomott, nagyon kis édes volt, mindenki imádta!